2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Onları kızımda pek kullanamadım.Zaten doğduğunda göğsüne tülbent saracakmışız dik durması için.Ben unuttum da çoğu şeyi annem hatırlatıyor.

Bende cook seyi unutmusum vallahi diyorlar ya 2. Tecrubeli olur diye o bende yok ben kizimda onlari kullanmistim yumusaciklar hemde rahat olmustu ama tulbent sarmayi ilk defa duydum

188 di benimde cnm :) dr um yeme demiyorum ama sekerli ve hamurisi gidalari azalt dedi bana bende yari yariya azalttim heralde yeterli olmustir.

Gumuse haftasonu baktim ama o paraya beklentim farkliydi galiba ise yaramayacak gibi geldi su anda bende ne alacagimi bilmiyorum ana sponsorum olan annem belki gumus alir

Baby&me elektrikli gogus pompasi hakkinda fikri olan varmi? Digerleri asiri ucuk calismicagim icin cok elzem degil benim o yuzden cok vermek istemiyorum.

Bende cook seyi unutmusum vallahi diyorlar ya 2. Tecrubeli olur diye o bende yok ben kizimda onlari kullanmistim yumusaciklar hemde rahat olmustu ama tulbent sarmayi ilk defa duydum
Eskiden yarım kundak yapardı annelerimiz. Belimiz tutsun diye. Aynı mantık tülbent sarmayla.

İc zıbınlar hayat kurtarıcı. Her çocuğumda kullandım. Küçükken body giydirmesi daha zor. Özellikle ilk defa anne olacaklar icin önermem. Çocuğu inciteceğim diye pimpiriklenirken usutebilirsiniz. Ama o zıbınlar giydirmesi çok kolay şeyler. Önce bir kolu giydirip bebeğin altindan geçiriyorsunuz sonrasında ikinci kolu giydiriyorsunuz. Body baştan geçiriliyor sonra kollar birer birer giydiriliyor. Hareket alanı çıtçıtlı da olsa kısıtlı. En az 3 4 tane iç zıbın alın ve ilk ay body yerine onları giydirin. Naçizane tavsiyem

Batmadan daha cok nefesimi kitliyor.Hem konusup hem is yapamiyorum.hatta konusurken bile tikaniyorum.cnm.

Massallah :) gule gule dagit cnm

Ben dikkat etmedim ne koydunuz ismi

1 2 senedir coraplarda moda artik cnm ergenlerde goruyorum ben :)
Adnan Fahri olacak Canim insallah ismi

Bizde bale icin degil de krese ya da disari cikarken tullu bi etegi var onu giyme konusunda baya takintili. Yoksa balede pembe bale elbisesi disinda katiyen baska bisey giymez.
O tullu etek de kuculse de kurtulsam diye bakiyorum, başıma bela oldu
Neyseki ikinci erkek, umarim bu sorunlari bi posta da onla yasamayiz

Hahahahah ayyy yerim ben onun tuklu tütülü elbisesini
Aşk kuşu bunlar yaaaaa
Erkek yegenin var biseyi sevince surekli ahni seyi giyiyor.. diyorum oglum bu kirli baska cici guzel kiyafetler giyelim hadi yok illa o insallah bunlarda aynini cekmeyiz

Ay yapma, iki kez ergenlik yasicaz desene
Neyseki sen bi seferde hunileri takip cikarticaksin aradan, biz tam kurtulduk derken hop sil bastan

Ay yapma, iki kez ergenlik yasicaz desene
Neyseki sen bi seferde hunileri takip cikarticaksin aradan, biz tam kurtulduk derken hop sil bastan
Ayyy yerim o gözlerii
Off ne olcaksa olacakkk yaa bal kizinin yaninda bal oğluşun olacak ne kadarr guzell... insallah bu grup burda kalirda baslariz huniyle dolastigimiz konulari anlatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…