Onları kızımda pek kullanamadım.Zaten doğduğunda göğsüne tülbent saracakmışız dik durması için.Ben unuttum da çoğu şeyi annem hatırlatıyor.
188 di benimde cnm :) dr um yeme demiyorum ama sekerli ve hamurisi gidalari azalt dedi bana bende yari yariya azalttim heralde yeterli olmustir.Kızlar 100 lük şeker yükleme sonucum böyle çıktı dr diyet yap istersen bizim hastanedeki diyetisyene gelebilirsin dedi hastane de çok pahalı kararsiz kaldum acikcasi bana da 1 tanesi yüksek oldugu icin çok yüksek.degilmis gibi geliyor 2. Oğlum da da çıkmıştı diyetisyene gitmeden evde kendim dikkat ettim napsam acaba yorumlariniz neler
Ben avent kalkan aldım canım. Gümüşe iyi diyende görüdm kötü diyende. Yalnız gümüşü önceden kullanmaya başlarsan işe yarıyormuş. Bana biraz pahalı geldiğinden almadım ama yara geçmezse felan mecbur eşimi gönderir aldırırım. Burdaki Tecrübeli arkadaşlar daha yardımcı olur sana ☺
Eevt baya pahali kor olasica:)Paran varsa gumus daha iyi diyorlar :)
Eskiden yarım kundak yapardı annelerimiz. Belimiz tutsun diye. Aynı mantık tülbent sarmayla.Bende cook seyi unutmusum vallahi diyorlar ya 2. Tecrubeli olur diye o bende yokben kizimda onlari kullanmistim yumusaciklar hemde rahat olmustu ama tulbent sarmayi ilk defa duydum
İnşallah canımYarin saat 16.30 da ayrintili kontrolum var.Damardaki drence bakicak umarim gecmistir.
Bende incecik gobegi dusene kadarda cok rahat giydirilir.. bende oyle ic zibin aldim canim..Bende oyle aldim ama ilk zamanda soyle tul gibi incecik ic zibinlar var ya onlardanda aldim
Adnan Fahri olacak Canim insallah ismiBatmadan daha cok nefesimi kitliyor.Hem konusup hem is yapamiyorum.hatta konusurken bile tikaniyorum.cnm.
Massallah :) gule gule dagit cnm
Ben dikkat etmedim ne koydunuz ismi
1 2 senedir coraplarda moda artik cnm ergenlerde goruyorum ben :)
Bizde bale icin degil de krese ya da disari cikarken tullu bi etegi var onu giyme konusunda baya takintili. Yoksa balede pembe bale elbisesi disinda katiyen baska bisey giymez.Bizde öğretmeni kışın bale kıyafeti yerine tayt ya da geniş ve kısa etek giydirebilirsiniz dedi. O da malesef kendi deyimiyle sısızlı eteğine taktı. Bizde takıntı da başladı. Umarım sizde tek kıyafete takma olayı başlamaz.
İnsallahhh hersey yoluna girecek canim cok guzel haberlerle dön kuzummYarin saat 16.30 da ayrintili kontrolum var.Damardaki drence bakicak umarim gecmistir.
Insallah gecmistir CanimYarin saat 16.30 da ayrintili kontrolum var.Damardaki drence bakicak umarim gecmistir.
Ben 3 kilo aldım henüzYa ben 5 kilo civarında aldım az değil mi kızlar? Şu ana kadar 7 almam gerekiyordu sanırım. Bende bunu taktım kafaya
Hahahahah ayyy yerim ben onun tuklu tütülü elbisesiniBizde bale icin degil de krese ya da disari cikarken tullu bi etegi var onu giyme konusunda baya takintili. Yoksa balede pembe bale elbisesi disinda katiyen baska bisey giymez.
O tullu etek de kuculse de kurtulsam diye bakiyorum, başıma bela oldu
Neyseki ikinci erkek, umarim bu sorunlari bi posta da onla yasamayiz
Ay yapma, iki kez ergenlik yasicaz deseneHahahahah ayyy yerim ben onun tuklu tütülü elbisesini
Aşk kuşu bunlar yaaaaa
Erkek yegenin var biseyi sevince surekli ahni seyi giyiyor.. diyorum oglum bu kirli baska cici guzel kiyafetler giyelim hadi yok illa oinsallah bunlarda aynini cekmeyiz
Benimde oluyor. Takip ediyorum 110dan fazla gormedimBenimde cok carpıyo ya yani 7 24 olmasada özellikle sabah öglen cok carpıyo 110u gecmıyo ama acaba skntı mı buda
Ayyy yerim o gözleriiAy yapma, iki kez ergenlik yasicaz desene
Neyseki sen bi seferde hunileri takip cikarticaksin aradan, biz tam kurtulduk derken hop sil bastan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?