- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Cocuk o icinden geldigi gibi davranir :) valla ben cok katismicam isterse kilotla cik dicem disariya :)3 4 yasada diyorlar ya ilk ergenlik diyebende diyorum tam ergen benimkide kafayi bir gorsen mavi mor pembe gelin teli diyorlar ya ondan bir dolu kaynak var
Enfeksiyon kapmis olabilirmisin cnm bugun benimde 30 sn suren kasiklarimda adet batmasi gibi agri oldu.Hasatzamani @Beto2012 @melek._19 Sagolun kizlar cevaplar icin. Birde suan asiri bir bel sirt agrisi veazda karin agrisi tuttu. O batmalarin disinda anlamadim ama rahatsiz ediyor baya. Zaten rahme baskim oluyo erken dogum riskinden dolayi neolsa korkuyorm boyle . Hic boyle bi agri olmamisti biseyde yapmadim
Anladm canım olsun alırsın yavaştan inşaAllahYok canım çok az almıştım, eskidi ya, kullanılmayacak durumdaydılar, ilkinde hep düşük tehlikesi erken doğum derken jiçbirşeye bakamadım, alamadımda hep ihitiyacı kadar oldu
Cocuk o icinden geldigi gibi davranir :) valla ben cok katismicam isterse kilotla cik dicem disariya :)
Coraplarda bizim ki de yapiyor bazen. Bi ara daha sık yapıyordu simdi yine takım giymeye basladi.Coraplarda oyle bir ayagina farkli digerine farkli giyiniyor. Coraplar oyle olunca ayakkabilarda muhakkak biri baska biri baska giyiliyor ona bir cozum bulamadim bende
1 aydır benim öyleKizlar bebisler kaburganiza batiyomu benim iki gunde sanki bianda buyudude batiyor gibi
Onları kızımda pek kullanamadım.Zaten doğduğunda göğsüne tülbent saracakmışız dik durması için.Ben unuttum da çoğu şeyi annem hatırlatıyor.Bende oyle aldim ama ilk zamanda soyle tul gibi incecik ic zibinlar var ya onlardanda aldim
Bir arkadaşım vardı tam göğsünün altında hissediyordu bebeği ağzımdan çıkıverecek galiba diyordu1 aydır benim öylekaburgam eti mi kesiyor gibi. Gece bir uyanıyorum karnım kesilmiş gibi acıyor. Oturmak hiç iyi gelmiyor
Kızım eylülde 4ü bitirdi. Geçen yaz ilk defa elbise takıntısı başladı. Gece bile pijamalarının üstünde elbise veya etek giydi. Okulda bir nebze daha az yapıyor. Tuvalette tek başına etekle uğraşamazsın falan deyip ikna edebiliyoruz ama hafta sonu bale kursu var, onda da her hafta yıldızlı eteğini giymek istiyor. Kızım bu yazlık, kışlık kazakların altında düdük gibi duruyor, bak kadife eteklerin var desek de her hafta başa dönüyoruz. Biz de yaşıyoruz yani.Gunaydin kizlar, evdeki kuzusu 3 yas civari olanlara soruyorum, evde elbise terörü yasiyor musunuz? Her sabah yok onun pembesi bununkiyle ayni değil, bu donun üstünde elsa yok anna var, etek giyicem niye kirli, elbise giyicem ama altina corap giymicem..
Sabah 2 saatte ikna edip cikaramiyoruz hanfendiyi, gune yorgun baslama sebebi. Hani babasi ugrasiyor ben dikilemiyorum elbise dolabinin basinda iki saat ama gene de yoruyor yahu.
hareketsizlikten olur mu cnm1 kilo bebis,500gr plasenta,suyu da 500 gr desek ,rahimde ayni o sekilde neredeyse 4-5 kilo fazlamiz vaf su an ve kan fazla pompalaniyor ,kan hacmi artti derken merdivende tabi zorlanicaz isterse atletizmci olsun artik 7 aylik hamileyizNefes kesilme durumunu ben baya bi yaşıyorumHasatzamani senin de dediğin gibi konuşamıyorum yürürken resmen. İki kat merdiven çıkayım soluk soluğa kalıyorum . Sanırım hareketsizlikten . Tüm gün otur evden işe işten eve böyle olur tabi. Havalar iyi de değilki çıkıp yürüyüş yapayım. Üşütücem diye korkuyorum
İşte benim ki. Benim ilki de böyleydi karın yapımla alakalı mı rahimle alakalı mı bilmiyorumBir arkadaşım vardı tam göğsünün altında hissediyordu bebeği ağzımdan çıkıverecek galiba diyordu
Aynen düz yol yürürken çok sıkıntım olmuyor da aylardır merdiven çıkmak çok yoruyor beni.Nefes nefese kalıyorumNefes kesilme durumunu ben baya bi yaşıyorumHasatzamani senin de dediğin gibi konuşamıyorum yürürken resmen. İki kat merdiven çıkayım soluk soluğa kalıyorum . Sanırım hareketsizlikten . Tüm gün otur evden işe işten eve böyle olur tabi. Havalar iyi de değilki çıkıp yürüyüş yapayım. Üşütücem diye korkuyorum
bizimki 4 yasinda evet elbise giymek istiyor,elsa giymek istiyor ama biz kresteki ogretmeni ile konustuk cozduk ogretmeni sadece cumalari elbise gunun cuma giyebilirsin ,anneni zorlama ,evde kamera car ben seni goruyorum deyince baya bi faydasi oldu bi de kis geldi usumekten korkuyor ben ne giydirirsem o artik sukurGunaydin kizlar, evdeki kuzusu 3 yas civari olanlara soruyorum, evde elbise terörü yasiyor musunuz? Her sabah yok onun pembesi bununkiyle ayni değil, bu donun üstünde elsa yok anna var, etek giyicem niye kirli, elbise giyicem ama altina corap giymicem..
Sabah 2 saatte ikna edip cikaramiyoruz hanfendiyi, gune yorgun baslama sebebi. Hani babasi ugrasiyor ben dikilemiyorum elbise dolabinin basinda iki saat ama gene de yoruyor yahu.
ay benim memleketimGünaydın kızlarr.
İllere geçtik mi @Hasatzamani Sen Osmaniye de misin bugün
Doktorla görüştüm kuzum ilaca gerek duymadı bol su iç dediLökosit değerin kaç kuzum? Yanma gibi felan bir şikayetin var mıydı? Düzenleme: alttaki mesajlarından gördüm sayı oranını kuzum idrar yolu enfeksiyonun başlamış antibiyotikle geçer canım stres yapma hatta imkanın varsa idrar kültürü istesin doktorun o tedavi için daha net sonuç verir
Kasik batmasi degil ama rahme baski oluyodu hep zaten erken dogm riskinden heralde. Smdi belim sirtim agriyo bide kaburgalarima batiyor bebek . Esimide sureklo korkutmak istemiyorm biraz dinleniyom yatiyim gecer insaallahEnfeksiyon kapmis olabilirmisin cnm bugun benimde 30 sn suren kasiklarimda adet batmasi gibi agri oldu.
Yok canım sadece baskı şikayetim vardı doktor gerek duymadı bol su iç dedi ilaçlar çok fazla yan etki yapıyor bendeDoktor ilac yazdi demi canim ? Lokositin cok yuksek cikmis cunku. Kasik agrisi ya da wc de tam idrar yapamama fln yasamadin mi ?
Kreste diger cocuklar bizden once gelmis oluyor, evden cikisimiz o kadar olayli ve uzun sürüyor ki acaba bi tek bizimki mi bu kadar takintili diye düşünmeye baslamistik. Desene hepsi ayni.. 7de kaldiriyoruz 8 çeyrekten once cikamiyoruz, sanirim 6da kaldirmamiz gerekecek böyle giderse.Kızım eylülde 4ü bitirdi. Geçen yaz ilk defa elbise takıntısı başladı. Gece bile pijamalarının üstünde elbise veya etek giydi. Okulda bir nebze daha az yapıyor. Tuvalette tek başına etekle uğraşamazsın falan deyip ikna edebiliyoruz ama hafta sonu bale kursu var, onda da her hafta yıldızlı eteğini giymek istiyor. Kızım bu yazlık, kışlık kazakların altında düdük gibi duruyor, bak kadife eteklerin var desek de her hafta başa dönüyoruz. Biz de yaşıyoruz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?