2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Enfeksiyon kapmis olabilirmisin cnm bugun benimde 30 sn suren kasiklarimda adet batmasi gibi agri oldu.

Yok canım çok az almıştım, eskidi ya, kullanılmayacak durumdaydılar, ilkinde hep düşük tehlikesi erken doğum derken jiçbirşeye bakamadım, alamadımda hep ihitiyacı kadar oldu
Anladm canım olsun alırsın yavaştan inşaAllah

Cocuk o icinden geldigi gibi davranir :) valla ben cok katismicam isterse kilotla cik dicem disariya :)

Oyle tabiki kuzum cocuk nasil mutlu oluyorsa oyle yasamali, bir daha bu yasta olup bunlari yapamayacaklar benim kizima ne karisirim ne de karistiririm fakat buz gibi havalarda incecikte cikaramiyorsun.

Nefes kesilme durumunu ben baya bi yaşıyorum Hasatzamani senin de dediğin gibi konuşamıyorum yürürken resmen. İki kat merdiven çıkayım soluk soluğa kalıyorum . Sanırım hareketsizlikten . Tüm gün otur evden işe işten eve böyle olur tabi. Havalar iyi de değilki çıkıp yürüyüş yapayım. Üşütücem diye korkuyorum

Coraplarda oyle bir ayagina farkli digerine farkli giyiniyor. Coraplar oyle olunca ayakkabilarda muhakkak biri baska biri baska giyiliyor ona bir cozum bulamadim bende
Coraplarda bizim ki de yapiyor bazen. Bi ara daha sık yapıyordu simdi yine takım giymeye basladi.

Kızım eylülde 4ü bitirdi. Geçen yaz ilk defa elbise takıntısı başladı. Gece bile pijamalarının üstünde elbise veya etek giydi. Okulda bir nebze daha az yapıyor. Tuvalette tek başına etekle uğraşamazsın falan deyip ikna edebiliyoruz ama hafta sonu bale kursu var, onda da her hafta yıldızlı eteğini giymek istiyor. Kızım bu yazlık, kışlık kazakların altında düdük gibi duruyor, bak kadife eteklerin var desek de her hafta başa dönüyoruz. Biz de yaşıyoruz yani.

hareketsizlikten olur mu cnm1 kilo bebis,500gr plasenta,suyu da 500 gr desek ,rahimde ayni o sekilde neredeyse 4-5 kilo fazlamiz vaf su an ve kan fazla pompalaniyor ,kan hacmi artti derken merdivende tabi zorlanicaz isterse atletizmci olsun artik 7 aylik hamileyiz

Aynen düz yol yürürken çok sıkıntım olmuyor da aylardır merdiven çıkmak çok yoruyor beni.Nefes nefese kalıyorum

bizimki 4 yasinda evet elbise giymek istiyor,elsa giymek istiyor ama biz kresteki ogretmeni ile konustuk cozduk ogretmeni sadece cumalari elbise gunun cuma giyebilirsin ,anneni zorlama ,evde kamera car ben seni goruyorum deyince baya bi faydasi oldu bi de kis geldi usumekten korkuyor ben ne giydirirsem o artik sukur

Doktorla görüştüm kuzum ilaca gerek duymadı bol su iç dedi

Enfeksiyon kapmis olabilirmisin cnm bugun benimde 30 sn suren kasiklarimda adet batmasi gibi agri oldu.
Kasik batmasi degil ama rahme baski oluyodu hep zaten erken dogm riskinden heralde. Smdi belim sirtim agriyo bide kaburgalarima batiyor bebek . Esimide sureklo korkutmak istemiyorm biraz dinleniyom yatiyim gecer insaallah

Kreste diger cocuklar bizden once gelmis oluyor, evden cikisimiz o kadar olayli ve uzun sürüyor ki acaba bi tek bizimki mi bu kadar takintili diye düşünmeye baslamistik. Desene hepsi ayni.. 7de kaldiriyoruz 8 çeyrekten once cikamiyoruz, sanirim 6da kaldirmamiz gerekecek böyle giderse.
Bale icin kurs yerinde giydirmek cozum olabilir bu arada, bizimki cuma ogleden sonralari gidiyor, elbiselerini kursta giydiriyoruz, incecik bale elbisesi, disarda giyilecek gibi degil. Sadece orda giyebilecegini bildigi icin de kurstan sonra yine normal kiyafetlerini giyip oyle cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…