2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok iyi yapmissin canim. Iyi fikir. Ben de burdan biri yapmis da ordan almistim bi ekran fotosu. siz de bakin hem.
Ben de sizin gibi yapcam ins. Hem ellenmemis olur hem duzenlice durur iste ne guzel.
canım bu kilitli poşetler boy boy mu ve nerden bulunabilir? çok iyi düşünmüşsün

Ne yapılabilir bu durumda banada seğirme gibi pıtpıtşar oluyor göbegin alt kısmına doğru karnımda taş gibi oluyor
Doktorunla gorus canim bisey diyememki yanlis yonlendirme yapmakta istemiyorum.. herkesin tanimlamasi agrisi seyirmesi sertlesmesi farkli oluyor.. k bakma canim ya

Ayy senb siki durrr senin bu cambaz hepimize oyun oynuyor İnsallah cok da guzel haftasina kadar seni biraz endiselendirecek ama zamanli gelecekkk insallahh

kızlar kıl tüy olayını napıyosunuz ya... jlet haricinde seçeneğimiz yok pek dimi... ben şuan bikiniyi hiç göremiyorum karambole yapcam arıtk
Az once dustan ciktim ya mumkun degil gormek el yordamiyla yada bi sag sol tarafa egilerek... ama jilet yaa gerisiyle ugrasamam.. sicak sudada kalmak iyi bisey degil.. butun kaslar herbisey gevsiyor... mumkun oldugunca dus suresini kisa tutmakta fayda var...

ağdaya gideceğiz canım yapacak bişey yok jilette zor yaa..

Kuzum şu sıralar çok yoğunum halim yok eve kendimi zor atıyorum. Vakit buldukça paylaşırım inşallah. O okuduğum kitabı bitirmedim daha başka bir kitap gelmişti ona başladım Bebeğinize Fransız Kalın diye bu kitapta çok katı şeyler var çok hoşuma gitmedi. Bağlanmadan çok çocuğunu nasıl disipline edersin onu anlatıyor aslında. Daha bitirmedim bakalım.

Canım bende geçenlerde çok kötü rüyalar görmüştüm. Hamilelikte olabiliyormuş üzülme yani :/

Bizimki kendini gösteriyorda kime benzediğini çözemiyoruz eşim en sonki görüntüsüne diyor gözünü kim morarttı oğlumun hahahha dedim ikizi olsa o morarttı diycem ama ultrasondadır

Eklentiler

• IMG_20191210_110729.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…