- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Yok canim, bi sorun goremediler. Ağrılarıma da sebep bulamadılar, magnezyumu artirdik, demir basladim bakalim belki biraz toparlarim. Gece belimin agrisina uyaniyorum uyuyamıyorum da, cok sinir bozucu.Amin insallah. Ciktimj bisey?
canım bu kilitli poşetler boy boy mu ve nerden bulunabilir? çok iyi düşünmüşsünCok iyi yapmissin canim. Iyi fikir. Ben de burdan biri yapmis da ordan almistim bi ekran fotosu.siz de bakin hem.
Ben de sizin gibi yapcam ins. Hem ellenmemis olur hem duzenlice durur iste ne guzel.
Doktorunla gorus canim bisey diyememki yanlis yonlendirme yapmakta istemiyorum.. herkesin tanimlamasi agrisi seyirmesi sertlesmesi farkli oluyor.. k bakma canim yaNe yapılabilir bu durumda banada seğirme gibi pıtpıtşar oluyor göbegin alt kısmına doğru karnımda taş gibi oluyor
Ayy senb siki durrr senin bu cambaz hepimize oyun oynuyorCanım sancı çıkıp hastaneye yattığımda doktorum ciğer geliştirici iğne yaptıktan bir hafta sonra doğumu bekleriz 1 haftayı aşarsa doğum hiç bir işe yaramaz yaptığımız iğne senin şimdi beklemiyorum doğurmanı o yüzden yapmıcam iğne dedi. Ciğer geliştirici iğne ne zaman yapılmalı iyice araştırıp dr la görüşün her detayını A Altibirlik61
Ben migrostan aldim, sok markettede sonra gordum.. buyuk boyunu alin zibinlari takimi guzel oluyorcanım bu kilitli poşetler boy boy mu ve nerden bulunabilir? çok iyi düşünmüşsün
Az once dustan ciktim ya mumkun degil gormekkızlar kıl tüy olayını napıyosunuz ya... jlet haricinde seçeneğimiz yok pek dimi... ben şuan bikiniyi hiç göremiyorum karambole yapcam arıtk
Kan akışı düzelmişmiSukur herseyi yerli yerinde cnm hicbir sorun yok
26.hafta 9 kilo almışım çok muÇok mu kilo aldın ki? Benim 133 çıktı. Doktor üzerinde durmadı bile ki benimki daha yüksek
İdrar ve usg istemişti doktor canımPeki kanda çıkmıyor mu bu ultrason mu yaptırmam lazım mutlaka. Öyle çok ağrımıyor benim gece eğri yattıysam ağrıyor düzeltince bedenimi geçiyor. Gidince baktırırım tabiki de İnşallah bir şey çıkmaz
ağdaya gideceğiz canım yapacak bişey yok jilette zor yaa..Az once dustan ciktim ya mumkun degil gormekel yordamiyla yada bi sag sol tarafa egilerek... ama jilet yaa gerisiyle ugrasamam.. sicak sudada kalmak iyi bisey degil.. butun kaslar herbisey gevsiyor... mumkun oldugunca dus suresini kisa tutmakta fayda var...
Onceden lazere gitmiştim ama artık hep jilet,kızlar kıl tüy olayını napıyosunuz ya... jlet haricinde seçeneğimiz yok pek dimi... ben şuan bikiniyi hiç göremiyorum karambole yapcam arıtk
Ben 11 aldım ya26.hafta 9 kilo almışım çok mu
Kuzum şu sıralar çok yoğunum halim yok eve kendimi zor atıyorum. Vakit buldukça paylaşırım inşallah. O okuduğum kitabı bitirmedim daha başka bir kitap gelmişti ona başladım Bebeğinize Fransız Kalın diye bu kitapta çok katı şeyler var çok hoşuma gitmedi. Bağlanmadan çok çocuğunu nasıl disipline edersin onu anlatıyor aslında. Daha bitirmedim bakalım.daha okudugun kitaptan notlar paylasmiyorsun... arayi cok acma :))) ben simdiden merak ettim bittimi sonu geldimi?? Offf simdi kim kaahvalti hazirlicak... annemler erkenden disari ciktilar ben kalkamam dedim keske erken kalktigimda kalksaydim onlarla...
Canım bende geçenlerde çok kötü rüyalar görmüştüm. Hamilelikte olabiliyormuş üzülme yani :/Kızlar bu gece çok garip bir rüya gördüm 4te kalktım çocuğumun gelişimi karnımda durmuştu tekrar zayıflamaya başlamış yavaş yavaş küçülüyordu. Çok korktum çok ağladım uyanır uyanmaz karnıma baktım oh çok şükür dedim ama çok gerçekçiydi hala etkisindeyim
Su anda problem yok kan akisiyla dedi cnm ama onlem amacli kullan yinede ilacini dediKan akışı düzelmişmiinşallah benımde duzelir
Bizimki kendini gösteriyorda kime benzediğini çözemiyoruzBizimki ultrasonda kendini çok göstermiyor, millet ne güzel görüyor biz gözünü anlayabildiğimize şükrediyoruz, bakalım bizimki kime benzeyecekdikkat et kuzum çorabını felan çift giyin ayakların ısınsın bir daha da bu özgüven gelmesin sana☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?