2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimki kendini gösteriyorda kime benzediğini çözemiyoruz eşim en sonki görüntüsüne diyor gözünü kim morarttı oğlumun hahahha dedim ikizi olsa o morarttı diycem ama ultrasondadır
Maşallah ya Rabbim nazarlardan saklasın inşallah Bizim için bu fotolar hayal 31 aralıkta kontrolüm var kuzum annesine bi yeni yıl hediyesi verir inşallah güzel bir pozla

kızlar yaptığın spor vs bir aktivite varmı acaba?
Yok maalesef. Ben ne zaman spor yapsam kendime gelemiyorum. Geçen haftalarda hamile egzersizi yaptım 20 dakika falan 1 hafta kalça kemiğim battı işkence çektim. O düzeldi. Dün youtube'dan hamilelerin yaptığı zumba videosu açtım yaptım 5 dakika belim tutuldu Benim vücut alışkın değil heralde kaldırmıyor.

Ağdayı kendim yaparsam ben de öyleyim. Hadi şimdi 1-2-3 hadi şimdi 1-2-3 derken ağda kuruyor resmen epilasyon aletiyle ben de bir denesem iyi olacak
Bende de aynen öyle oluyo canm
Epilasyon başta acıtıyor ama çekmeden devam edersen uyuşuyor biyerden sonra pes etme ama bide minik minik yapma daldır birden yoksa zor uyuşuyor

Allah ne verdiyse daldırıyorım ben

Kızlar 25. Haftada göbekleriniz çok mu büyüktü ya bnm o kdr büyük bi göbeğim yok sanki çok yemek yemişimde şişmiş gibi var korkuyorum bebek iyi midir diye. Toplamda 7 kilo aldm
Canm herkesin bünyesi bir değil ki
Ben mesela kemikli iri yapılıyım 172 boyum 83 kilom göbeğim baya büyüdü
Ama minyon bi arkadaşım yeni doğum yaptı
Benim şuanki karnım onun doğuma girerkenki karnıydı

Kızlar ya annem çok canımı sıktı. Annem çok iyidir inanılmaz cömert elibol merhametlidir. Fakat bir huyu var ki hayatıma çok fazla karışmak istiyor. Kv ve kp imle küçük bazı anlaşmazlıklar olmuştu geçmişte. Ama çözdük o sorunları elhamdülillah. Şimdi annem onlara gittiğimi bize geldiklerini filan bu durumdan çok rahatsız oluyor. Seni üzmüşlerdi kırmışlardı, yaptıklarını unutma, görüşmeni değer vermeni istemiyorum vs gibi şeyler söylüyor. Ve çok tartışmacı, annem sürekli bi problem olsun istiyor. Gerçekten çok canımı sıkıyor. Geçmişte onlar beni üzmüşlerdi ama ben gerekli dersi çıkararak affettim ve unuttum. Zaten hassasım gerçekten annemin bu tavırlarını hiç kaldıramıyorum. Öyle işte kızlar sizle paylaşmak istedim

Kızlar 25. Haftada göbekleriniz çok mu büyüktü ya bnm o kdr büyük bi göbeğim yok sanki çok yemek yemişimde şişmiş gibi var korkuyorum bebek iyi midir diye. Toplamda 7 kilo aldm
Korkma canım iyidir inşallah. Benim de göbüş çok büyük değil. Yemeği çok kaçırırsam midem de şişerse biraz daha belirgin oluyor ama karnım açken aşırı büyük değil öyle. Ben de 6,5 kilo aldım. Kilo alımıyla da ilgilidir büyük ihtimalle.

Ben 11 aldım ya 25 haftalık
Bana göre normal 28.haftada 13 kilo aldım
belki siz çok zayıf hamile kaldınız canlar.benim boyum kısa 59 la hamile kaldım ayy valla salıverecem artıkk amann veririz herhalde..kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum sinirim bozuluyor yaa
Yapabilirsem yürüyüş
ay bende bikez yoga yapayım dedim olmadı ama hamile zumbasını duymamıştım dur bende bir denemeye çalışıp nasibimi alayım yürüyüşü yapıyorum ama havalar çok soğudu haftada ancak 2 gün oda çalıştığım için akşam.

canım şuan iyiseniz annenin lafına bakıp aranı bozma hiç onlarla. evindeki huzurunda bozulur..aslında annenin san aiyi telkin vermesi lazım ama bazen oluyor işte böyle.. sen tamam anne diyip geçeceksin kendi bildiğini okuyacaksın

Kendini kıyaslama canım benim, hamile kalınan kilo, boy, kemik yapısı gibi durumlar çok değiştiriyor kiloyu. Ne tamamen salmak doğru ne de alınması gereken besinleri eksik bırakmak doğru. En güzeli dengeyi sağlamak ama bazen de fazla kaçırmak olur artık o kadar da yaa aşırı kasmaya gerek yok ☺ Allah can sağlığı afiyet versin herkese hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…