- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Dün biz bu kil tüy olayını baya konuştuk canım onları oku istersenkızlar kıl tüy olayını napıyosunuz ya... jlet haricinde seçeneğimiz yok pek dimi... ben şuan bikiniyi hiç göremiyorum karambole yapcam arıtk
Bana göre normal26.hafta 9 kilo almışım çok mu
Yapabilirsem yürüyüşkızlar yaptığın spor vs bir aktivite varmı acaba?
Doğrudur kuzum bir sürü şey okuyoruz düşünüyoruz yatıyoruz bilinç açığa vuruyor işteCanım bende geçenlerde çok kötü rüyalar görmüştüm. Hamilelikte olabiliyormuş üzülme yani :/
Merhaba bende bu konudan dertliyim jilet hiç yapmadım bakalım nasıl görüp yapacamkızlar kıl tüy olayını napıyosunuz ya... jlet haricinde seçeneğimiz yok pek dimi... ben şuan bikiniyi hiç göremiyorum karambole yapcam arıtk
Büyük ihtimalle iş yerinde yemek yiyorum nasıl yapıldığını bilmiyoruz sonuçtaGecmis olsun, acaba yediğin bisey mi dokundu?
Maşallah ya Rabbim nazarlardan saklasın inşallahBizimki kendini gösteriyorda kime benzediğini çözemiyoruzeşim en sonki görüntüsüne diyor gözünü kim morarttı oğlumun hahahha dedim ikizi olsa o morarttı diycem ama ultrasondadır
Yok maalesef. Ben ne zaman spor yapsam kendime gelemiyorum. Geçen haftalarda hamile egzersizi yaptım 20 dakika falan 1 hafta kalça kemiğim battı işkence çektim. O düzeldi. Dün youtube'dan hamilelerin yaptığı zumba videosu açtım yaptım 5 dakika belim tutuldukızlar yaptığın spor vs bir aktivite varmı acaba?
Canim cok üzüldüm gecmis olsunTakip karari cikti 2 haftada 1 urolojiye cikmam gerekecek sag bobrek grade 2 hidronefroz izlendi
İnşallah sende bir pozunu yakalarsın canım :))Maşallah ya Rabbim nazarlardan saklasın inşallah☺ Bizim için bu fotolar hayal ☺ 31 aralıkta kontrolüm var kuzum annesine bi yeni yıl hediyesi verir inşallah güzel bir pozla
Benimde koltuk altımda var zor oluyor ben oluncaBenim tam uygunsuz yerde benim var.Çok küçük zar zor görünüyor.Korkuyorum kanatıcam diye.Tam alamıyorum o bölgeyi
Bende de aynen öyle oluyo canmAğdayı kendim yaparsam ben de öyleyim. Hadi şimdi 1-2-3 hadi şimdi 1-2-3 derken ağda kuruyor resmenepilasyon aletiyle ben de bir denesem iyi olacak
Canm herkesin bünyesi bir değil kiKızlar 25. Haftada göbekleriniz çok mu büyüktü ya bnm o kdr büyük bi göbeğim yok sanki çok yemek yemişimde şişmiş gibi var korkuyorum bebek iyi midir diye. Toplamda 7 kilo aldm
Korkma canım iyidir inşallah. Benim de göbüş çok büyük değil. Yemeği çok kaçırırsam midem de şişerse biraz daha belirgin oluyor ama karnım açken aşırı büyük değil öyle. Ben de 6,5 kilo aldım. Kilo alımıyla da ilgilidir büyük ihtimalle.Kızlar 25. Haftada göbekleriniz çok mu büyüktü ya bnm o kdr büyük bi göbeğim yok sanki çok yemek yemişimde şişmiş gibi var korkuyorum bebek iyi midir diye. Toplamda 7 kilo aldm
Ben 11 aldım ya25 haftalık
belki siz çok zayıf hamile kaldınız canlar.benim boyum kısa 59 la hamile kaldımBana göre normal28.haftada 13 kilo aldım
Yapabilirsem yürüyüş
ay bende bikez yoga yapayım dedim olmadı ama hamile zumbasını duymamıştım dur bende bir denemeye çalışıp nasibimi alayımYok maalesef. Ben ne zaman spor yapsam kendime gelemiyorum. Geçen haftalarda hamile egzersizi yaptım 20 dakika falan 1 hafta kalça kemiğim battı işkence çektim. O düzeldi. Dün youtube'dan hamilelerin yaptığı zumba videosu açtım yaptım 5 dakika belim tutulduBenim vücut alışkın değil heralde kaldırmıyor.
İnşallah canımİnşallah sende bir pozunu yakalarsın canım :))
canım şuan iyiseniz annenin lafına bakıp aranı bozma hiç onlarla. evindeki huzurunda bozulur..aslında annenin san aiyi telkin vermesi lazım ama bazen oluyor işte böyle.. sen tamam anne diyip geçeceksin kendi bildiğini okuyacaksınKızlar ya annem çok canımı sıktı. Annem çok iyidir inanılmaz cömert elibol merhametlidir. Fakat bir huyu var ki hayatıma çok fazla karışmak istiyor. Kv ve kp imle küçük bazı anlaşmazlıklar olmuştu geçmişte. Ama çözdük o sorunları elhamdülillah. Şimdi annem onlara gittiğimi bize geldiklerini filan bu durumdan çok rahatsız oluyor. Seni üzmüşlerdi kırmışlardı, yaptıklarını unutma, görüşmeni değer vermeni istemiyorum vs gibi şeyler söylüyor. Ve çok tartışmacı, annem sürekli bi problem olsun istiyor. Gerçekten çok canımı sıkıyor. Geçmişte onlar beni üzmüşlerdi ama ben gerekli dersi çıkararak affettim ve unuttum. Zaten hassasım gerçekten annemin bu tavırlarını hiç kaldıramıyorum. Öyle işte kızlar sizle paylaşmak istedim
Kendini kıyaslama canım benim, hamile kalınan kilo, boy, kemik yapısı gibi durumlar çok değiştiriyor kiloyu. Ne tamamen salmak doğru ne de alınması gereken besinleri eksik bırakmak doğru. En güzeli dengeyi sağlamak ama bazen de fazla kaçırmak olur artık o kadar da yaa aşırı kasmaya gerek yok ☺ Allah can sağlığı afiyet versin herkese hepimize inşallahbelki siz çok zayıf hamile kaldınız canlar.benim boyum kısa 59 la hamile kaldımayy valla salıverecem artıkk amann veririz herhalde..kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum sinirim bozuluyor yaa
ay bende bikez yoga yapayım dedim olmadı ama hamile zumbasını duymamıştım dur bende bir denemeye çalışıp nasibimi alayımyürüyüşü yapıyorum ama havalar çok soğudu haftada ancak 2 gün oda çalıştığım için akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?