2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok haklısın canım valla bu mesajın bana çok iyi geldi Çok teşekkür ederim. Annem çok ilgili bi anne, o açıdan düşününce ona kızmak vicdanıma çok aykırı geliyor. Ama anneler de yanlış düşünüp yanlış davranabiliyorlar. Bunun kendi çizgimi bozmasına izin vermemem lazım.

Saol canim benim... aynen oyle sen bide calisiyorsun.. yok kuzum aklina gelirse paylas bizi unutma yeter Bilgiye boğ bizi

Ayy kuzum annen dogru diyor belki cok yanmissin bi daha yanmani istemiyor.. cok siki fiki olup yine hayal kirikligina ugramani istemiyor oyle dusun... annenin seni kotu yonde etkiledigini dusunme... herkesin iyi tarafini gor... bazen uc maymunu oynamak en iyisi..
Kayinvalidenede yeteri olcude deger ver fazlasini verme ben salak gibi kostururum mesela gereksiz aman iyi olalim kotu bisey olmasin konusmasinlar arkamizdan diye.... amann yapsan da ayni yapmasanda ayni..
Annecine de tamam de hakkisin de kadinin icini rahatlat ki cok ugrasip tirtiklamasin...
Kv kp aranda hep iyi ol ama mesafeni koru.. canini acitmasina izin verme.. esinide arada birakmamis olursun bak.. iyilikten bisey olmaz ama fazlasi zarar oluyor

Canım ben sağ elimde yaşıyorum. Doktorum karpal tünel sendromu dedi. Hamilelikten sonra genellikle geçiyormuş. Çok sıkıntın olursa medikalcilerde atel var, atel tak eline geçer dedi.
Tamam çok tşk ederim kızlarr
İdrar ve usg istemişti doktor canım
Dr uma gidince sorcam bende bi baksın en azından tşk ederim
Annen de olsa bazen insanlar hata yapabiliyorlar yanlış konuşabiliyorlar . Hiçbişey eşinle olan ilişkinden daha önemli olmamalı. Sen eşinin annesine tavır atarsan senin ailenin huzuru kaçar. Ne için annen unutma dedi diye. Hiç gerek yok. Unut gitsin hata insanlar içindir. Allah bile kullarını affettikten son kul olarak biz mi affetmeyeceğiz. Sen doğru olanı yapmışsın arkadaşım.

Kızlar bide bişi sorcam ben ayağıma arada socak su torbası koyuyorum ama kaynar değil. Sıcak hamilelere iyi değil biliyorum ama ayaklarım buz gibi oluyor. Bende ayaklarımı arada koyup çekiyorum buz gibi olmasın idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye. Hiç koymamalı mıyım? Başka türlü de ısınmıyorlar ki

Ayagina koy canim usuyorsan niy koymicaksinki... bu seferde hastami olacaksin yani ... kendini elini kolunu ayagini sicak tutcaksin... saclarin islak durmayacaksin... idrar yolu enfeksiyonuna eger vucudun yatkinsa dikkat edeceksin... gece yatarken ayaginninnaltina koy yani... gobegin karin bebekler icin sicaklik iyi degil kuzucum bu senin icin gecerli degil.. yani

Merhaba kızlar ben kordon kanı saklatmayı düşünüyorum. Arkadaşımın saklattığı yerde banada indirim yaptılar 3 sene için toplam 2800 tl öödeyeceğim. Sizde düşünüyor musunuz?

Anladım canım saolasın da sen yukarda sıcak banyo iyi değil felan yazınca huylandım bende kaslarım gevşer mi felan diye havadan nem kapar oldum tşk ederim

Haklısın canım fazlası kesinlikle zarar. Zaten ben çok mesafeliyim, ketumum bu konuda. Ama annem inanmıyor mesafeli durduğuma. Ben öyle alttan alan çok idareli biri değilim yani. Canım yanarsa bunu pek unutmam. Tabiki onlara da düşman değilim ama dozunda idare etmeye çalışıyorum. Annemin de böyle karışması beni çok rahatsız etti. Kuzum çok çok teşekkür ederim güzel mesajın ve desteğin için. Biz gelinler birbirimizi anlıyoruz ❤

Bu kdr çıktı karnım

Eklentiler

• 7C7EDE97-E322-46F7-8105-53B90F83C230.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 59
Doktorum zaten karnında 37.5 derecede banyo yaptığın su bile 40 dereceyi geçmez endişe etme demişti bana

Daha erken degilmi acaba bunlar icin kizlar benim zaten erken dogum riskim var ayakta kalinca baski oluyor ve surekli agrilar var bikac gundur aksine keske bana bakacak isimi gucumu yemegimi yapcak biri olsada yatsam 2-3 hafta diyorum: ( Ananem geldi sali gunu bana uzuluyodu bana gidiyim yardimci oluyim demis geldi ama yasli ben dayanamiyorm bi bardak kaldirmasina ondada gecmis zaten bekarligimdaki gibi gormuyorum son zamanlarda aksine daha zor oldu biriyle ilgilenmek benim icin. Ben 36 haftadan sonra baslarim anca heralde boyle hareketlere yuruyuslere.

Allah razı olsun canım benimm Ben de öyle düşünüyorum. Annemi hiç dinlemeye niyetim yok bu konuda. Ama tabi doğal mesafeme de devam ederim aynen o ayrı. Farklı bir tavır takınmam yani. Allah hepimizin yuvalarımıza huzur dirlik düzen sağlık afiyet versin. ❤❤❤

Anladım canım saolasın da sen yukarda sıcak banyo iyi değil felan yazınca huylandım bende kaslarım gevşer mi felan diye havadan nem kapar oldum tşk ederim
Bel popo ve karnina koymadığın sürece sıkıntı yok canım. Goguslere de çok sicak su tutmamak lazim sut kanallarini gevsetmesin simdiden.

SORUN OLMAZ MERAK ETME RAHMİNE YAKIN BİR YERE KOYMADIGINDA ETKİLEMEZ, BEN ÇOK ÜŞÜDÜĞÜMDE DİZLERİMİN ARASINA BİLE KOYUYORUM :)

Şu anda şaka kaynanam aradı diyor rüyamda erkek bebek gördüm kaşı gözü kara ama ben emziriyordum diyor kızlarrrr bizimi duydu neett ben şoookkk
Ayyy yok artik o zaman menapoza girmediyse anne bi test yaptirsin belkide kendi bebegini gormus ayy bizi duymasin kimselerrr... tovbelerr olsun tek stres attigim, duygularimi paylstigim yer burasi... onada kimse dokunmasin

Merhaba kızlar ben kordon kanı saklatmayı düşünüyorum. Arkadaşımın saklattığı yerde banada indirim yaptılar 3 sene için toplam 2800 tl öödeyeceğim. Sizde düşünüyor musunuz?
Kuru kordonda saklasak kok hucre alabiliyorlarmis diye duymustum bebegin dusen gobek kordonu varya... onu ama nasil nedir hic biomiyorum icerigini... 3 yil sonra yine mi saklicaksin...

Bel popo ve karnina koymadığın sürece sıkıntı yok canım. Goguslere de çok sicak su tutmamak lazim sut kanallarini gevsetmesin simdiden.
SORUN OLMAZ MERAK ETME RAHMİNE YAKIN BİR YERE KOYMADIGINDA ETKİLEMEZ, BEN ÇOK ÜŞÜDÜĞÜMDE DİZLERİMİN ARASINA BİLE KOYUYORUM :)
Şu an ayağıma koydum sayenizde ısınıyorum kızlar tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…