Bende araştırdım ama bi firmaların daha sonra arayıp bozulduğunu söylediklerini felan okudum nette ararsanız görürsünüz bende vazgeçtim.Kuru kordonda saklasak kok hucre alabiliyorlarmis diye duymustum bebegin dusen gobek kordonu varya... onu ama nasil nedir hic biomiyorum icerigini... 3 yil sonra yine mi saklicaksin...
Evet canım zayıf hamile kaldım şuan 60ım benimde boyum kısa ama hamilelkteki kiloları çok takmayın ya şeker vs yoksa özgürce kilo albıldıgımız tek dönembelki siz çok zayıf hamile kaldınız canlar.benim boyum kısa 59 la hamile kaldımayy valla salıverecem artıkk amann veririz herhalde..kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum sinirim bozuluyor yaa
ay bende bikez yoga yapayım dedim olmadı ama hamile zumbasını duymamıştım dur bende bir denemeye çalışıp nasibimi alayımyürüyüşü yapıyorum ama havalar çok soğudu haftada ancak 2 gün oda çalıştığım için akşam.
Bir arkadaşım dokuz aylık hamileydi halk oyunları gösterisine çıktı.Gösteri öncesi hergün 3-4 saat çalışılır bizde düşünün.Ben zor yürüyorum şimdibelki siz çok zayıf hamile kaldınız canlar.benim boyum kısa 59 la hamile kaldımayy valla salıverecem artıkk amann veririz herhalde..kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum sinirim bozuluyor yaa
ay bende bikez yoga yapayım dedim olmadı ama hamile zumbasını duymamıştım dur bende bir denemeye çalışıp nasibimi alayımyürüyüşü yapıyorum ama havalar çok soğudu haftada ancak 2 gün oda çalıştığım için akşam.
Canım bence gayet ideal göbeğin maşallah. Ne çok küçük ne de çok büyük. Sıkıntı etme ☺Bu kdr çıktı karnım
Sabahtan 2ye kadar hic hissetmedim ben bugunCanlar benim haftalarımda olup bebeğinizin gün içinde hareket etmediğini hissettiğiniz oluyor mu?
Sen affedici ol.Bence annen sana yapılanı bil ona göre önlemini alıp bir daha üzülmemen için unutma diyordu.Bir daha yaşama diye aynı şeyleri.Sen tamam anne biliyorum de istediğin gibi davran.Kötülğkten kimseye yarar gelmez.Çok haklısın canım valla bu mesajın bana çok iyi geldiÇok teşekkür ederim. Annem çok ilgili bi anne, o açıdan düşününce ona kızmak vicdanıma çok aykırı geliyor. Ama anneler de yanlış düşünüp yanlış davranabiliyorlar. Bunun kendi çizgimi bozmasına izin vermemem lazım.
Sürekli hareket etmiyor canım bazen iki üç saat duymuyorum uyuyor heralde.Gün içinde 10 kereden az hissedilirse sıkıntı olabilir diye okudum bir yerde.Ama ne kadar doğru bilemem.Canlar benim haftalarımda olup bebeğinizin gün içinde hareket etmediğini hissettiğiniz oluyor mu?
Demekki olabilir kuzum, dün gece de saçma saçma rüyalar görünce biraz taktım galibaSabahtan 2ye kadar hic hissetmedim ben bugun
Kız vallaha şok oldumAyyy yok artik o zaman menapoza girmediyse anne bi test yaptirsin belkide kendi bebegini gormusayy bizi duymasin kimselerrr... tovbelerr olsun tek stres attigim, duygularimi paylstigim yer burasi... onada kimse dokunmasin
Belki benim kız akşam hareketlenir bekleyeyim bakayım canım çok sağolSürekli hareket etmiyor canım bazen iki üç saat duymuyorum uyuyor heralde.Gün içinde 10 kereden az hissedilirse sıkıntı olabilir diye okudum bir yerde.Ama ne kadar doğru bilemem.
Yap anne bir tane deseydin beraber büyütürüzŞu anda şaka kaynanam aradı diyor rüyamda erkek bebek gördüm kaşı gözü kara ama ben emziriyordum diyorkızlarrrr bizimi duydu neett ben şoookkk
Sanırım bazen plesanta arkasında kalında hareketlerini hissetmiyoruz etseler bile. Dün öyleydim gece yatınca oynadıSabahtan 2ye kadar hic hissetmedim ben bugun
Canım gebelik gerçekten çok yoruyor bi markete gidip geliyoz nefes nefeseMisafirim var akşam kızlar, çaya ugramak istedi eşimin arkadsi esi bebegi , pek bişey yapmıcam dedim ama gene yoruldum ya2 salata yaptım tatlı hazır aldım bi cesitte bize yemek yaptım belim koptu genede ayakta kalmaktan
Geçen hafta 3 4 gün sadece hafif kimiltilar hissettim. Akıntımda cok olunca acile gittim hersey normaldi. Sanirim ters dönmüştü. Sonra karnimi sallayacak hareketler yapmaya basladi yine arada. Mesela bugunlerde cok yorgunum. Azaldi yine hareketleri. Suan bile cok hafif hissediyorum. Öyle tekme vs yokDemekki olabilir kuzum, dün gece de saçma saçma rüyalar görünce biraz taktım galiba
Kızım doğru dürüst hareket etmezdi.Doktorum şimdikine hareketli diyor.Büyüdükçe yeri daralacak hareketleri azalacak bu yüzden takma kafanaBelki benim kız akşam hareketlenir bekleyeyim bakayım canım çok sağol❤
Şaka gibi resmen yaaa ben emziriyordum diyor ve bi kadın diyomuş sütün yetmez yok yok yeter diyomuşYap anne bir tane deseydin beraber büyütürüz
Benim de bugün kızımın arkadaşları anneleri geldi.Dün akşam tatlı yapayım dedim belim koptu.Sabah ta evi derle tola süpür et yoruldum.Sağolsunlar onlar yapmış birşeyler getirmişler ama yine de yoruldum.Canım gebelik gerçekten çok yoruyor bi markete gidip geliyoz nefes nefese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?