2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuru kordonda saklasak kok hucre alabiliyorlarmis diye duymustum bebegin dusen gobek kordonu varya... onu ama nasil nedir hic biomiyorum icerigini... 3 yil sonra yine mi saklicaksin...
Bende araştırdım ama bi firmaların daha sonra arayıp bozulduğunu söylediklerini felan okudum nette ararsanız görürsünüz bende vazgeçtim.
eğer kurusu da yarıyorsa onu saklarım tabiki

Evet canım zayıf hamile kaldım şuan 60ım benimde boyum kısa ama hamilelkteki kiloları çok takmayın ya şeker vs yoksa özgürce kilo albıldıgımız tek dönem

Bir arkadaşım dokuz aylık hamileydi halk oyunları gösterisine çıktı.Gösteri öncesi hergün 3-4 saat çalışılır bizde düşünün.Ben zor yürüyorum şimdi

Canlar benim haftalarımda olup bebeğinizin gün içinde hareket etmediğini hissettiğiniz oluyor mu?

Sen affedici ol.Bence annen sana yapılanı bil ona göre önlemini alıp bir daha üzülmemen için unutma diyordu.Bir daha yaşama diye aynı şeyleri.Sen tamam anne biliyorum de istediğin gibi davran.Kötülğkten kimseye yarar gelmez.

Canlar benim haftalarımda olup bebeğinizin gün içinde hareket etmediğini hissettiğiniz oluyor mu?
Sürekli hareket etmiyor canım bazen iki üç saat duymuyorum uyuyor heralde.Gün içinde 10 kereden az hissedilirse sıkıntı olabilir diye okudum bir yerde.Ama ne kadar doğru bilemem.

Ayyy yok artik o zaman menapoza girmediyse anne bi test yaptirsin belkide kendi bebegini gormus ayy bizi duymasin kimselerrr... tovbelerr olsun tek stres attigim, duygularimi paylstigim yer burasi... onada kimse dokunmasin
Kız vallaha şok oldum neye ugradıgımı şaşırırdım ve aklıma direk siz geldiniz

Canım gebelik gerçekten çok yoruyor bi markete gidip geliyoz nefes nefese

Demekki olabilir kuzum, dün gece de saçma saçma rüyalar görünce biraz taktım galiba
Geçen hafta 3 4 gün sadece hafif kimiltilar hissettim. Akıntımda cok olunca acile gittim hersey normaldi. Sanirim ters dönmüştü. Sonra karnimi sallayacak hareketler yapmaya basladi yine arada. Mesela bugunlerde cok yorgunum. Azaldi yine hareketleri. Suan bile cok hafif hissediyorum. Öyle tekme vs yok

Canım gebelik gerçekten çok yoruyor bi markete gidip geliyoz nefes nefese
Benim de bugün kızımın arkadaşları anneleri geldi.Dün akşam tatlı yapayım dedim belim koptu.Sabah ta evi derle tola süpür et yoruldum.Sağolsunlar onlar yapmış birşeyler getirmişler ama yine de yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…