Tatlımsı seyler yeyip uzan. Sonrada durtukle biraz. Hafif hafif karnini saga sola sallaBelki benim kız akşam hareketlenir bekleyeyim bakayım canım çok sağol❤
Gece bazen benide dürtüyor ama çoğunlukla benle uyuyorZaten benim bebeklerim hep gece hareket ediyor. Ama bunda sola yatinca basliyor kipirti rahat edemeyip saga donmeye basladim bu ara. Sıkışıyor mu ne anlamadimki
Benim de sola yatınca daha çok hareketleniyor nedense.Hareketsiz olduğunu düşündüğümde direkt sola yatıyorum hareketleniyorZaten benim bebeklerim hep gece hareket ediyor. Ama bunda sola yatinca basliyor kipirti rahat edemeyip saga donmeye basladim bu ara. Sıkışıyor mu ne anlamadimki
Haklısın canım ne güzel düşünmüşler seni sende işin bitmiş otur dinlenBenim de bugün kızımın arkadaşları anneleri geldi.Dün akşam tatlı yapayım dedim belim koptu.Sabah ta evi derle tola süpür et yoruldum.Sağolsunlar onlar yapmış birşeyler getirmişler ama yine de yoruldum.
Ben yine yorgunluktan öldüm bugun. Ogleye kadar hastaneye yetismem gerekiyordu. Yolda baktim yetisemicem metrobuse gectim. Kosa kosa vardim dr firca kaydı herkesin icinde nerdeyse aglicaktim. Neyse sonra ciktim bir iki yere daha ugradim eve 2 de geldim. Annem kizima bakmistj biraz atistirdik. Annem gidince bulasik topla, evi topla. Camasir katla vs bitmek bilmedi yine işim. Hergunum ayni yaa hergunumBenim de bugün kızımın arkadaşları anneleri geldi.Dün akşam tatlı yapayım dedim belim koptu.Sabah ta evi derle tola süpür et yoruldum.Sağolsunlar onlar yapmış birşeyler getirmişler ama yine de yoruldum.
Valla bu rahatsizmis gibi sola sola tepikleyince bende rahatsiz oluyorumBenim de sola yatınca daha çok hareketleniyor nedense.Hareketsiz olduğunu düşündüğümde direkt sola yatıyorum hareketleniyor
Uyurken hissetmiyorum şimdilik. Ama gece çok kez uyandigim icin ne zaman uyansam o da uyaniyor. Yada uyanik mi oluyor anlamıyorum kiGece bazen benide dürtüyor ama çoğunlukla benle uyuyor
Geçen hafta 3 4 gün sadece hafif kimiltilar hissettim. Akıntımda cok olunca acile gittim hersey normaldi. Sanirim ters dönmüştü. Sonra karnimi sallayacak hareketler yapmaya basladi yine arada. Mesela bugunlerde cok yorgunum. Azaldi yine hareketleri. Suan bile cok hafif hissediyorum. Öyle tekme vs yok
Teyzeleri demekki buraya yazmamı bekliyormuş minik kuzum şimdi tepmeye başladıKızım doğru dürüst hareket etmezdi.Doktorum şimdikine hareketli diyor.Büyüdükçe yeri daralacak hareketleri azalacak bu yüzden takma kafana
Ay çok güldümKız vallaha şok oldumneye ugradıgımı şaşırırdım ve aklıma direk siz geldiniz
Buraya yazdım birkaç dakika sonra atmaya başladı kuzumTatlımsı seyler yeyip uzan. Sonrada durtukle biraz. Hafif hafif karnini saga sola salla
Zor malesef. Neden ara verdirdi ki
[/QU
Çok ilaç kullanıyorum sanırım ondan demir ve vitamin balık hapina da başladık belki de o yüzden ama bir gün vitamin bir gün balık hapı
Benim gibi kullanan var mı sanırım çok kilo aldığım için böyle yapti
Fikri neyse zikri o mudur desemŞaka gibi resmen yaaa ben emziriyordum diyor ve bi kadın diyomuş sütün yetmez yok yok yeter diyomuş
Bazen oyle oluyo tam hastaneye gidiyosun uyaniyo falanTeyzeleri demekki buraya yazmamı bekliyormuş minik kuzum şimdi tepmeye başladı❤
Belki de böylesi daha iyidir.Evde otur otur zaman geçmiyor.İlk zamanlar yatıcan diyordu doktor patlıyordum sıkıntıdan kitap tv bir yere kadar.Yatmaktansa koşturmak daha iyi bence .Bir de böyle düşün seni rahatlatır belkiBen yine yorgunluktan öldüm bugun. Ogleye kadar hastaneye yetismem gerekiyordu. Yolda baktim yetisemicem metrobuse gectim. Kosa kosa vardim dr firca kaydı herkesin icinde nerdeyse aglicaktim. Neyse sonra ciktim bir iki yere daha ugradim eve 2 de geldim. Annem kizima bakmistj biraz atistirdik. Annem gidince bulasik topla, evi topla. Camasir katla vs bitmek bilmedi yine işim. Hergunum ayni yaa hergunum
Ah canim ben bu hamilelikte hic yatamadım. Belki denk gelip okumadin eylulden beri hastanelere gidip geliyorum surekli kizim icinBelki de böylesi daha iyidir.Evde otur otur zaman geçmiyor.İlk zamanlar yatıcan diyordu doktor patlıyordum sıkıntıdan kitap tv bir yere kadar.Yatmaktansa koşturmak daha iyi bence .Bir de böyle düşün seni rahatlatır belki
Ne kadar çok hareket ederse o kadar rahat hissediyor insan yani en azindan bende öyle iki haftadır yuruyemiyorum soğuklar iş vb. Durumlardan kilo alamama rağmen patlayacak gibi hissediyorum kendimiBir arkadaşım dokuz aylık hamileydi halk oyunları gösterisine çıktı.Gösteri öncesi hergün 3-4 saat çalışılır bizde düşünün.Ben zor yürüyorum şimdi
Ahh kıyamam yaBazen oyle oluyo tam hastaneye gidiyosun uyaniyo falanben bir kere nstye girdim. Meger uyurken olmuyomuş o zaman bilmiyoduk. Doktor cay ic birde yuru dedi. Şekerli cay ve çikolata tuketip esimle hastaneye tavaf ettik 20 dk anca uyandi
Kucuk olmasi avantaj. Koca gobekle yatip kalkmak, hareket etmek hep sorun. Benim iyice gerilmeler basladi. Biri yanlislikla degsin ya da ben bir yere carpayim morarcakmis gibi aciyo. Ben 40ta dogurdugum icin o kadinin ne demek istedigini anladimAhh kıyamam yaBenim de geçen haftalarda karnım çok sertleşiyordu ilk defa nst ye girdirdi doktor bana hiç şekerli bişey ye felan demediler ama benim kız nstdeyken baya tepti beni, yanımda da bir kadın daha vardı 39.haftasına gelmiş diyoki ne güzel senin karnın küçücük diyorum benim daha haftam küçük 25.haftadayım kadın hala diyo ki olsun olsun karnın ne kadar küçük
Ben toplamda 10 kilo aldım ama sadece basketbol topu yutmuş gibi göbeğim çıktı bu aydan sonra ne kadar alcam merak içindeyimKucuk olmasi avantaj. Koca gobekle yatip kalkmak, hareket etmek hep sorun. Benim iyice gerilmeler basladi. Biri yanlislikla degsin ya da ben bir yere carpayim morarcakmis gibi aciyo. Ben 40ta dogurdugum icin o kadinin ne demek istedigini anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?