2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kucuk olmasi avantaj. Koca gobekle yatip kalkmak, hareket etmek hep sorun. Benim iyice gerilmeler basladi. Biri yanlislikla degsin ya da ben bir yere carpayim morarcakmis gibi aciyo. Ben 40ta dogurdugum icin o kadinin ne demek istedigini anladim
Avantaj mı pek bilemedim doğrusu göbeği koruyacak yan bariyerler ya da dengeyi sağlayacak ekstra vücut yapisi olmadığı için sadece göbeğim olmasına rağmen zorlanmaya başladım, gece bacak arama yastık koymadan yaramaz oldum

Belki benim kız akşam hareketlenir bekleyeyim bakayım canım çok sağol❤
Benimkisi sırtüstü yatıp sağa sola döner gibi yapınca rahatsız olup hemen tekne atıyo evdeyken merak edince bu taktiği uyguluyorum da işteyken yapamıyorum
Uyurken hissetmiyorum şimdilik. Ama gece çok kez uyandigim icin ne zaman uyansam o da uyaniyor. Yada uyanik mi oluyor anlamıyorum ki
Benimde öyle gece uyanıyorum hemen bi tekme geliyor. Acaba prensesim benle mi uyandı yoksa o mu beni uyandırdı merak ediyorum

Bende araştırdım ama bi firmaların daha sonra arayıp bozulduğunu söylediklerini felan okudum nette ararsanız görürsünüz bende vazgeçtim.
eğer kurusu da yarıyorsa onu saklarım tabiki ☺
Kurusunu muhafaza nasil edilir bilemem ama isr yaradiklarini duydum o yuzden sakin gobegi dustukten sonra atmayiniz!!! Bunu bir arastirmam lazim

Kurusunu muhafaza nasil edilir bilemem ama isr yaradiklarini duydum o yuzden sakin gobegi dustukten sonra atmayiniz!!! Bunu bir arastirmam lazim
Ben gömdüm kızçeminkini, neetcez

Kurusunun bi ise yaradigini sanmam ya, bi ara onlari dis icin de diyorlardi ama hucreler ölüyor, canli sekilde muhafaza etmek onemli.

İyi akşamlar güzel anneler bugün şeker yüklemem vardı ,açlık 1 saat 50mg yapıldı 118 çıkmış sonuç,doktoruma pazartesi göstericem sizce sonuç iyimi benim bebiş 10 gün önde gidiyor doktor şekerin olabilir dedi de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…