2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlarrrr bnm şeker yükleme sanırım randevumda olacak ve daha 2 hafta var 27 de olcam bi sorun olmaz degilmi detaylı gibi geç kalma durumu falan

Ben gömdüm kızçeminkini, neetcez

Kurusunun bi ise yaradigini sanmam ya, bi ara onlari dis icin de diyorlardi ama hucreler ölüyor, canli sekilde muhafaza etmek onemli.
Dur ben sana bunu bulup yaziyi gondercem ama suanda iş ustundeyim... bugun kanimin kalbimin vucuduma yetmedigini hissettim.. canim cikiyirdu kanim cekildi sanki... guzel seker pancari havuc maydonoz bi salata yapayim dedim her aksam yuyecem zorlada olsa...

Yerim ben bu prensesleri

Kizlarrr cocuklarimla salata keyfi yapicaz simdi... tatli yemiyoruzzz salata yiyoruzz Biraz peynir
biraz kirmizi pancar
biraz havuc
biraz aysber
biraz yesil zeytin ve siyah zeytin
maydonoz
kocamin cayin yaninda tatlisina bende salatamla eslik edcem

Eklentiler

• 560152D0-A1B0-430B-9CC7-16B0F603890F.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 52
  • AB9EDD58-0E9D-4A0E-BCEE-E164E8E2E62A.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 55
Ya göbüşünü yesinler senin afiyet olsun canım benim yarasın

Ya göbüşünü yesinler senin ❤afiyet olsun canım benim yarasın
Kansizlik cikacak sanirim sinyaller var vucudumda.. kalbim cirpiniyot vucudumdan kan cekiliyor gibi... son iki ay bebeklerimiz karnimin yaklasik 2.5 kati kadar olacak su son iki ayda yani kalp cok yorulcak bize kan lazim... kizlarrr sizde kocalariniza soyleyin kirmizi pancar olsun badem olsun ceviz olsun magnezyum fosfat icin b vitamini icinde birebir... aldigimiz ilaclar yetmeyebilir ama bu hem saglikli hemde herkesin yemesini istiyorummmm!!!

Benim direkt rengim soldu, kendim farketmedim de gecen ebe dedi, bugun de kocam. Hamilelik oncesi 14lerde cikan hemoglobin 10.6ya dusunce direkt belli ediyor kendini. Kuruyemiste sikinti yok da ben salata sebze sevmiyorum ya icim almiyor. Dun demir hapina basladim, bi de bi süredir surekli tahin pekmez yiyodum belki de vücut ihtiyac duydu da ondan yedim o kadar. Tabi şimdi seker sinirda olunca ona da ara verdim mecbur..

Yok canim, bi sorun goremediler. Ağrılarıma da sebep bulamadılar, magnezyumu artirdik, demir basladim bakalim belki biraz toparlarim. Gece belimin agrisina uyaniyorum uyuyamıyorum da, cok sinir bozucu.
Benimde bobregim agriyor iste ama benimki daha kotu bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…