Doğrudur canım ben yatmaktan bıktığım için hareket daha cazip geliyorAh canim ben bu hamilelikte hic yatamadım. Belki denk gelip okumadin eylulden beri hastanelere gidip geliyorum surekli kizim icin
Ben de öyleyim dışarı attıkça kendimi mutlu oluyorumNe kadar çok hareket ederse o kadar rahat hissediyor insan yani en azindan bende öyle iki haftadır yuruyemiyorum soğuklar iş vb. Durumlardan kilo alamama rağmen patlayacak gibi hissediyorum kendimi
Benim 130 çıktı doktorum iyi dedi.İyi akşamlar güzel anneler bugün şeker yüklemem vardı ,açlık 1 saat 50mg yapıldı 118 çıkmış sonuç,doktoruma pazartesi göstericem sizce sonuç iyimi benim bebiş 10 gün önde gidiyor doktor şekerin olabilir dedi de merak ettim
28. Hafta son diye biliyorum.Kızlarrrr bnm şeker yükleme sanırım randevumda olacak ve daha 2 hafta var 27 de olcam bi sorun olmaz degilmi detaylı gibi geç kalma durumu falan
Teşekkür ederim o zaman bende de sıkıntı yokBenim 130 çıktı doktorum iyi dedi.
Dur ben sana bunu bulup yaziyi gondercem ama suanda iş ustundeyim... bugun kanimin kalbimin vucuduma yetmedigini hissettim.. canim cikiyirdu kanim cekildi sanki... guzel seker pancari havuc maydonoz bi salata yapayim dedim her aksam yuyecem zorlada olsa...Ben gömdüm kızçeminkini, neetcez
Kurusunun bi ise yaradigini sanmam ya, bi ara onlari dis icin de diyorlardi ama hucreler ölüyor, canli sekilde muhafaza etmek onemli.
Yerim ben bu prensesleriBenimkisi sırtüstü yatıp sağa sola döner gibi yapınca rahatsız olup hemen tekne atıyoevdeyken merak edince bu taktiği uyguluyorum da işteyken yapamıyorum
Benimde öyle gece uyanıyorum hemen bi tekme geliyor. Acaba prensesim benle mi uyandı yoksa o mu beni uyandırdı merak ediyorum
Sifa olsun canım.Dur ben sana bunu bulup yaziyi gondercem ama suanda iş ustundeyim... bugun kanimin kalbimin vucuduma yetmedigini hissettim.. canim cikiyirdu kanim cekildi sanki... guzel seker pancari havuc maydonoz bi salata yapayim dedim her aksam yuyecem zorlada olsa...
Çok sevindim canım çok geçmiş olsunEvet temiz cikti canim tesekkur ederim
Evet tatlım öyleymiş .O kapaklar emzirilmeyen zamanlarda sürekli mi takılacak ben anlamadım orasını.
Çok şükür canım maşallah ☺Evet temiz cikti canim tesekkur ederim
Ya göbüşünü yesinler seninKizlarrr cocuklarimla salata keyfi yapicaz simdi... tatli yemiyoruzzz salata yiyoruzzBiraz peynir
biraz kirmizi pancar
biraz havuc
biraz aysber
biraz yesil zeytin ve siyah zeytin
maydonoz
kocamin cayin yaninda tatlisina bende salatamla eslik edcem
Kansizlik cikacak sanirim sinyaller var vucudumda.. kalbim cirpiniyot vucudumdan kan cekiliyor gibi... son iki ay bebeklerimiz karnimin yaklasik 2.5 kati kadar olacak su son iki ayda yani kalp cok yorulcak bize kan lazim... kizlarrr sizde kocalariniza soyleyin kirmizi pancar olsun badem olsun ceviz olsun magnezyum fosfat icin b vitamini icinde birebir... aldigimiz ilaclar yetmeyebilir ama bu hem saglikli hemde herkesin yemesini istiyorummmm!!!Ya göbüşünü yesinler senin ❤afiyet olsun canım benim yarasın
Benim direkt rengim soldu, kendim farketmedim de gecen ebe dedi, bugun de kocam. Hamilelik oncesi 14lerde cikan hemoglobin 10.6ya dusunce direkt belli ediyor kendini. Kuruyemiste sikinti yok da ben salata sebze sevmiyorum ya icim almiyor. Dun demir hapina basladim, bi de bi süredir surekli tahin pekmez yiyodum belki de vücut ihtiyac duydu da ondan yedim o kadar. Tabi şimdi seker sinirda olunca ona da ara verdim mecbur..Kansizlik cikacak sanirim sinyaller var vucudumda.. kalbim cirpiniyot vucudumdan kan cekiliyor gibi... son iki ay bebeklerimiz karnimin yaklasik 2.5 kati kadar olacak su son iki ayda yani kalp cok yorulcak bize kan lazim... kizlarrr sizde kocalariniza soyleyin kirmizi pancar olsun badem olsun ceviz olsun magnezyum fosfat icin b vitamini icinde birebir... aldigimiz ilaclar yetmeyebilir ama bu hem saglikli hemde herkesin yemesini istiyorummmm!!!
Grate 2 imiş grate 3 te kateter takiyorlarmis.Agrilarim surekli var da bobrek mi bilmiyorum. Buyume fazla mi senin
Benimde bobregim agriyor iste ama benimki daha kotu bisiYok canim, bi sorun goremediler. Ağrılarıma da sebep bulamadılar, magnezyumu artirdik, demir basladim bakalim belki biraz toparlarim. Gece belimin agrisina uyaniyorum uyuyamıyorum da, cok sinir bozucu.
Cok sagol canim insallah katater takilmaz dua edin banaCanim cok üzüldüm gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?