2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm kızlar nasılsıniz? Bugün kontrolüm vardı doktorum göbek kordonu da kan akımının üst sınıra yakın olduğunu tekrardan 3 hafta sonra kontrol edeceğini söyledi ilk bebeğim erken doğmuştu bundanda şimdiden sıkıntılar baş göstermeye başladı galibaböyle birşey yaşayan varmı

Kurusunu muhafaza nasil edilir bilemem ama isr yaradiklarini duydum o yuzden sakin gobegi dustukten sonra atmayiniz!!! Bunu bir arastirmam lazim
Haber ver bizeee
Kızlarrrr bnm şeker yükleme sanırım randevumda olacak ve daha 2 hafta var 27 de olcam bi sorun olmaz degilmi detaylı gibi geç kalma durumu falan
24-28. Hafta arası deniyor geç değildir. 28 olmasın ama
Hanimlar simdi ebebek instagram hesabinda gordum, yarindan itibaren her gun secilen ürünlerde indirim olacakmis. Sitesinde goremedim ama takip edersiniz. Ben de yarin İstanbula geliyorum bi bakarim
İyi yolculuklar canım sağsalim gelin inşallah

Afiyetler olsun canım Çok haklısın, bende de var kansızlık. Bu yüzden daha önce de bahsetmiştim çok üşüyorum. Doktoruma söyledim ilacımı değiştirmedi. İlaç kullansak bile az geliyor demir oranımız büyük ihtimalle. Demir içeren gıdalar çok lezzetli şeyler Allahtan

Benim hemoglabin iyi de demir düşük napmam lazım

Her bende onu diyecektim yuzum dudaklarim o kadar solgunlastimki su bir haftada... saclarim yine dokulmeye basladi hamileligin ilk trimesterinda oldugu gibi... anlasildi zaten.. aman dikkat kuzum ... lohusaliga saglan girelim..

Ben her sabah pekmez içiyorum ama geçen kanım 12.2 çıkmış, 23.haftamda 11.1 e düşmüştü

Benim hemoglabin iyi de demir düşük napmam lazım
Canım koyu yeşil yapraklı sebzelerde ve pekmezde çok demir var diye biliyorum ben. Ben yeşillik çok severim hele de tam mevsimi kışın bayılırım. Roka maydanoz dere otu tere yeşil soğan. Bunları çok seviyorum. Pekmez ve diğer bütün tatlıları da aşırı seviyorum malesef Sen de bi doktoruna danış istersen önce ama böyle sevdiğin demir içerikli gıdaları tüketebilirsin.

Sizin iki bebekli göbüşünüz ile benim tek bebekli göbüşüm nasıl aynı boyutta olabiliyor ya Maşallah
Nasıl bir iç karın darlığı bendeki
Kansızlık bende de var. Göğüs Hastalıkları geçen hafta tahlil yapmıştı. Yine düşük çıkmış Mümkün olduğunca öğlen bile evden yemek götürmeye çalışıyorum ama pek değişen birşey olmamış anlaşılan. Süt çok içtim bu ay ama. Midem çok yandığı için zamanlı zamansız içtim, bir de öğrenciler çok geriyor beni bu ara. Çaya da fazla sardım. Sigara tiryakisi gibi zil çalar çalmaz soluğu çay makinasının başında alıyorum

Bu arada robot süpürge aldığımı söylediğimde görüşümü soranlar olmuştu. Yaklaşık iki haftadır bizimle ve ya niye daha önce keşfetmedim diyorum. Okuldan çıkmadan yarım saat önce çalıştırıyorum. Eve gelince işi bitirmiş oluyor. Halim varsa bir siliyorum, tamam. Ona bile gerek yok sürekli. Hareket kabiliyeti beklediğimden iyi. Çekiş gücü de. Hafta sonu süpürdüğüm evden pazartesi çıkanları atacağım size. Şok olacaksınız. Üstelik normal zamanda kullandığım süpürgem de dyson ve maşallah beni bile vakumlar. O kadar memnunum çekiş gücünden. Ona rağmen topladıklarına şok oldum.

Eklentiler

• IMG_20191202_210133.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20191202_173928.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 72
Ayyy insallah kuzumm cayi kesersin Onun yerine sicak suyla bogazini islat bosver cayi kansizlik yapiyor zaten... ya bende oyleyim normaldede
Kansizdim zorla normale donuyordum simdi iki bebekle yine dudaklarim gozlerim cevresi soldu sacim dokulmaya baslayinca tamam dedim... vucudumda bitkinlesmeye basliyor.. yine herbiseye kosturuyom ama anliyorum... yaaa napsanki yaa.. eline üzüm kurusu al ceviz kestane cebine at sicak suyla ic.. cay niyetine konustugun icin bogazlarina da iyi gelir.. nane limon bal al evden .. sicak suyuna arada onlari kat ic... ama bol bol pekmez pancar ye aksamdan ye.. ders aralarinda y ic .. bapalim boyle devam etcen anlasilan

Benimde kizimda kansizlik var. Benim en son gayet iyiydi kan degerjm. Afedersin kabız ve kotu koku yaptigi için bırakmıştım. Sali gunu tahlillerde ne cikcak bakalim

Ay cok sevindim peki benim mobilya bacaklarindan gecermi salon sandalyeleri arasina girmek istermi herbiseyi havaya mi kaldirmak lazim? Tek salon mu suouruyor yoksa navigasyonla bi kac oda halledebiliyirmu? Kac paraydi modeli neydi?

Ay cok sevindim peki benim mobilya bacaklarindan gecermi salon sandalyeleri arasina girmek istermi herbiseyi havaya mi kaldirmak lazim? Tek salon mu suouruyor yoksa navigasyonla bi kac oda halledebiliyirmu? Kac paraydi modeli neydi?
Yaklaşık bir direksiyon boyutunda. Dolayısıyla o genişlikteki her yerden geçiyor. Benim mobilyalar hep eski tip. Pek altına girebileceği birşey yoktu zaten. Bunu göze almıştım. Ama bazamın altına giriyor. İstersen tek bir yeri de süpürtebiliyorsun. Başta evin krokisini çıkartıyor. Başlat deyince sırayla her yeri süpürüyor. Sen de telefondan nereleri yaptığını takip edebiliyorsun. İşi bitince de yuvasına geri dönüyor. İngilizce konuşuyor. Mesela "sıkıştım burda, tekerlekleri kurtarmama yardım et" ( bazanın altına sıkışmış bir keresinde, oradan alınca da...) "kafam karıştı, temizliğe tekrar başlıyorum" "yuvamı bulamadım, lütfen beni daha yakın bir yere bırak" " şarj oluyorum" gibi basit şeyler söylüyor. Ben 2300e aldım diye hatırlıyorum ama şimdi fiyatı biraz değişmiş

Eklentiler

• IMG_20191213_204452.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20191213_204629_com.pozitron.hepsiburada.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 52
Tamam canım sorarım bi
Hemoglobin demirle kompleks bir protein ve oksijen tasiyor kana kirmizi rengini veriyor... nasil demirin dusuk hemoglobin iyi oluyor anlamadim... anemi misin peki?
Ferritin 5 hemoglobin 11,5 sınırın az altı
Benimde kizimda kansizlik var. Benim en son gayet iyiydi kan degerjm. Afedersin kabız ve kotu koku yaptigi için bırakmıştım. Sali gunu tahlillerde ne cikcak bakalim
Ya sorma o koku bende de var bende diyorum neden böyle. Kabızlık da ilk ilaca başladığımda oldu sonradan ishale döndü. Ben eskidende kullanırdım hep ishal olurdum. İlk kabız olunca şaşırdım hatta ama bir hafta sonra ishale döndü

Iyi yaptin cnm paylasmak bile rahatlagiyor insani
Canlar doktor randevularınızı kaç güne bir veriyor bu aralar?
Ayda 1
Kızlarrrr bnm şeker yükleme sanırım randevumda olacak ve daha 2 hafta var 27 de olcam bi sorun olmaz degilmi detaylı gibi geç kalma durumu falan
Bende 27+ larda yaptirmistim cnm bi sorun olmaz
Hanimlar simdi ebebek instagram hesabinda gordum, yarindan itibaren her gun secilen ürünlerde indirim olacakmis. Sitesinde goremedim ama takip edersiniz. Ben de yarin İstanbula geliyorum bi bakarim
Bebek bezlerinde ve jolie markali urunlerfe yuzde 14 indirim var yarin bana msj geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…