Haber ver bizeeeKurusunu muhafaza nasil edilir bilemem ama isr yaradiklarini duydum o yuzden sakin gobegi dustukten sonra atmayiniz!!! Bunu bir arastirmam lazim
24-28. Hafta arası deniyor geç değildir. 28 olmasın amaKızlarrrr bnm şeker yükleme sanırım randevumda olacak ve daha 2 hafta var 27 de olcam bi sorun olmaz degilmi detaylı gibi geç kalma durumu falan
İyi yolculuklar canım sağsalim gelin inşallahHanimlar simdi ebebek instagram hesabinda gordum, yarindan itibaren her gun secilen ürünlerde indirim olacakmis. Sitesinde goremedim ama takip edersiniz. Ben de yarin İstanbula geliyorum bi bakarim
Afiyetler olsun canımKansizlik cikacak sanirim sinyaller var vucudumda.. kalbim cirpiniyot vucudumdan kan cekiliyor gibi... son iki ay bebeklerimiz karnimin yaklasik 2.5 kati kadar olacak su son iki ayda yani kalp cok yorulcak bize kan lazim... kizlarrr sizde kocalariniza soyleyin kirmizi pancar olsun badem olsun ceviz olsun magnezyum fosfat icin b vitamini icinde birebir... aldigimiz ilaclar yetmeyebilir ama bu hem saglikli hemde herkesin yemesini istiyorummmm!!!
O bile iyidir canim yasadigini gosterir
Benim hemoglabin iyi de demir düşük napmam lazımAfiyetler olsun canımÇok haklısın, bende de var kansızlık. Bu yüzden daha önce de bahsetmiştim çok üşüyorum. Doktoruma söyledim ilacımı değiştirmedi. İlaç kullansak bile az geliyor demir oranımız büyük ihtimalle. Demir içeren gıdalar çok lezzetli şeyler Allahtan
Her bende onu diyecektim yuzum dudaklarim o kadar solgunlastimki su bir haftada... saclarim yine dokulmeye basladiBenim direkt rengim soldu, kendim farketmedim de gecen ebe dedi, bugun de kocam. Hamilelik oncesi 14lerde cikan hemoglobin 10.6ya dusunce direkt belli ediyor kendini. Kuruyemiste sikinti yok da ben salata sebze sevmiyorum ya icim almiyor. Dun demir hapina basladim, bi de bi süredir surekli tahin pekmez yiyodum belki de vücut ihtiyac duydu da ondan yedim o kadar. Tabi şimdi seker sinirda olunca ona da ara verdim mecbur..
Ben her sabah pekmez içiyorum ama geçen kanım 12.2 çıkmış, 23.haftamda 11.1 e düşmüştüKansizlik cikacak sanirim sinyaller var vucudumda.. kalbim cirpiniyot vucudumdan kan cekiliyor gibi... son iki ay bebeklerimiz karnimin yaklasik 2.5 kati kadar olacak su son iki ayda yani kalp cok yorulcak bize kan lazim... kizlarrr sizde kocalariniza soyleyin kirmizi pancar olsun badem olsun ceviz olsun magnezyum fosfat icin b vitamini icinde birebir... aldigimiz ilaclar yetmeyebilir ama bu hem saglikli hemde herkesin yemesini istiyorummmm!!!
Canım koyu yeşil yapraklı sebzelerde ve pekmezde çok demir var diye biliyorum ben. Ben yeşillik çok severim hele de tam mevsimi kışın bayılırım. Roka maydanoz dere otu tere yeşil soğan. Bunları çok seviyorum. Pekmez ve diğer bütün tatlıları da aşırı seviyorum malesefBenim hemoglabin iyi de demir düşük napmam lazım
Hemoglobin demirle kompleks bir protein ve oksijen tasiyor kana kirmizi rengini veriyor... nasil demirin dusuk hemoglobin iyi oluyor anlamadim... anemi misin peki?Benim hemoglabin iyi de demir düşük napmam lazım
Pekmez bir kasik mi yiyosun olcusu neBen her sabah pekmez içiyorum ama geçen kanım 12.2 çıkmış, 23.haftamda 11.1 e düşmüştü
Sizin iki bebekli göbüşünüz ile benim tek bebekli göbüşüm nasıl aynı boyutta olabiliyor yaKizlarrr cocuklarimla salata keyfi yapicaz simdi... tatli yemiyoruzzz salata yiyoruzz ☺☺ Biraz peynir
biraz kirmizi pancar
biraz havuc
biraz aysber
biraz yesil zeytin ve siyah zeytin
maydonoz
kocamin cayin yaninda tatlisina bende salatamla eslik edcem
Ayyy insallah kuzumm cayi kesersinSizin iki bebekli göbüşünüz ile benim tek bebekli göbüşüm nasıl aynı boyutta olabiliyor yaMaşallah
Nasıl bir iç karın darlığı bendeki
Kansızlık bende de var. Göğüs Hastalıkları geçen hafta tahlil yapmıştı. Yine düşük çıkmışMümkün olduğunca öğlen bile evden yemek götürmeye çalışıyorum ama pek değişen birşey olmamış anlaşılan. Süt çok içtim bu ay ama. Midem çok yandığı için zamanlı zamansız içtim, bir de öğrenciler çok geriyor beni bu ara. Çaya da fazla sardım. Sigara tiryakisi gibi zil çalar çalmaz soluğu çay makinasının başında alıyorum
En son kacti hatırlamıyorum. Ama gitsem iyi olcak galibaGrate 2 imiş grate 3 te kateter takiyorlarmis.
Bence bi baktir derim canim
Ay cok sevindim peki benim mobilya bacaklarindan gecermi salon sandalyeleri arasina girmek istermi herbiseyi havaya mi kaldirmak lazim? Tek salon mu suouruyor yoksa navigasyonla bi kac oda halledebiliyirmu? Kac paraydi modeli neydi?Bu arada robot süpürge aldığımı söylediğimde görüşümü soranlar olmuştu. Yaklaşık iki haftadır bizimle ve ya niye daha önce keşfetmedim diyorum. Okuldan çıkmadan yarım saat önce çalıştırıyorum. Eve gelince işi bitirmiş oluyor. Halim varsa bir siliyorum, tamam. Ona bile gerek yok sürekli. Hareket kabiliyeti beklediğimden iyi. Çekiş gücü de. Hafta sonu süpürdüğüm evden pazartesi çıkanları atacağım size. Şok olacaksınız. Üstelik normal zamanda kullandığım süpürgem de dyson ve maşallah beni bile vakumlar. O kadar memnunum çekiş gücünden. Ona rağmen topladıklarına şok oldum.
Kuzucum yarım çay bardağına yakın içiyorum galiba ben zaten çok severdim keyifle içiyorumPekmez bir kasik mi yiyosun olcusu ne
Yaklaşık bir direksiyon boyutunda. Dolayısıyla o genişlikteki her yerden geçiyor. Benim mobilyalar hep eski tip. Pek altına girebileceği birşey yoktu zaten. Bunu göze almıştım. Ama bazamın altına giriyor. İstersen tek bir yeri de süpürtebiliyorsun. Başta evin krokisini çıkartıyor. Başlat deyince sırayla her yeri süpürüyor. Sen de telefondan nereleri yaptığını takip edebiliyorsun. İşi bitince de yuvasına geri dönüyor. İngilizce konuşuyor. Mesela "sıkıştım burda, tekerlekleri kurtarmama yardım et" ( bazanın altına sıkışmış bir keresinde, oradan alınca da...) "kafam karıştı, temizliğe tekrar başlıyorum" "yuvamı bulamadım, lütfen beni daha yakın bir yere bırak" " şarj oluyorum" gibi basit şeyler söylüyor. Ben 2300e aldım diye hatırlıyorum ama şimdi fiyatı biraz değişmişAy cok sevindim peki benim mobilya bacaklarindan gecermi salon sandalyeleri arasina girmek istermi herbiseyi havaya mi kaldirmak lazim? Tek salon mu suouruyor yoksa navigasyonla bi kac oda halledebiliyirmu? Kac paraydi modeli neydi?
Tamam canım sorarım biCanım koyu yeşil yapraklı sebzelerde ve pekmezde çok demir var diye biliyorum ben. Ben yeşillik çok severim hele de tam mevsimi kışın bayılırım. Roka maydanoz dere otu tere yeşil soğan. Bunları çok seviyorum. Pekmez ve diğer bütün tatlıları da aşırı seviyorum malesefSen de bi doktoruna danış istersen önce ama böyle sevdiğin demir içerikli gıdaları tüketebilirsin.
Ferritin 5 hemoglobin 11,5 sınırın az altıHemoglobin demirle kompleks bir protein ve oksijen tasiyor kana kirmizi rengini veriyor... nasil demirin dusuk hemoglobin iyi oluyor anlamadim... anemi misin peki?
Ya sorma o koku bende de var bende diyorum neden böyle. Kabızlık da ilk ilaca başladığımda oldu sonradan ishale döndü. Ben eskidende kullanırdım hep ishal olurdum. İlk kabız olunca şaşırdım hatta ama bir hafta sonra ishale döndüBenimde kizimda kansizlik var. Benim en son gayet iyiydi kan degerjm. Afedersin kabız ve kotu koku yaptigi için bırakmıştım. Sali gunu tahlillerde ne cikcak bakalim
Iyi yaptin cnm paylasmak bile rahatlagiyor insaniKızlar ya annem çok canımı sıktı. Annem çok iyidir inanılmaz cömert elibol merhametlidir. Fakat bir huyu var ki hayatıma çok fazla karışmak istiyor. Kv ve kp imle küçük bazı anlaşmazlıklar olmuştu geçmişte. Ama çözdük o sorunları elhamdülillah. Şimdi annem onlara gittiğimi bize geldiklerini filan bu durumdan çok rahatsız oluyor. Seni üzmüşlerdi kırmışlardı, yaptıklarını unutma, görüşmeni değer vermeni istemiyorum vs gibi şeyler söylüyor. Ve çok tartışmacı, annem sürekli bi problem olsun istiyor. Gerçekten çok canımı sıkıyor. Geçmişte onlar beni üzmüşlerdi ama ben gerekli dersi çıkararak affettim ve unuttum. Zaten hassasım gerçekten annemin bu tavırlarını hiç kaldıramıyorum. Öyle işte kızlar sizle paylaşmak istedim
Ayda 1Canlar doktor randevularınızı kaç güne bir veriyor bu aralar?
Bende 27+ larda yaptirmistim cnm bi sorun olmazKızlarrrr bnm şeker yükleme sanırım randevumda olacak ve daha 2 hafta var 27 de olcam bi sorun olmaz degilmi detaylı gibi geç kalma durumu falan
Bebek bezlerinde ve jolie markali urunlerfe yuzde 14 indirim var yarin bana msj geldiHanimlar simdi ebebek instagram hesabinda gordum, yarindan itibaren her gun secilen ürünlerde indirim olacakmis. Sitesinde goremedim ama takip edersiniz. Ben de yarin İstanbula geliyorum bi bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?