- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bayag bayag iciyormussun bende bi kac kasik yiyirumKuzucum yarım çay bardağına yakın içiyorum galiba ben zaten çok severdim keyifle içiyorum
Afiyet bal seker olsunKizlarrr cocuklarimla salata keyfi yapicaz simdi... tatli yemiyoruzzz salata yiyoruzz ☺☺ Biraz peynir
biraz kirmizi pancar
biraz havuc
biraz aysber
biraz yesil zeytin ve siyah zeytin
maydonoz
kocamin cayin yaninda tatlisina bende salatamla eslik edcem
Süpermiş canım ya bende alabilirim ama halılardan inip çıkamaz takılır diye hiç üstüne düşmedim. Halıları inip çıkıyor muYaklaşık bir direksiyon boyutunda. Dolayısıyla o genişlikteki her yerden geçiyor. Benim mobilyalar hep eski tip. Pek altına girebileceği birşey yoktu zaten. Bunu göze almıştım. Ama bazamın altına giriyor. İstersen tek bir yeri de süpürtebiliyorsun. Başta evin krokisini çıkartıyor. Başlat deyince sırayla her yeri süpürüyor. Sen de telefondan nereleri yaptığını takip edebiliyorsun. İşi bitince de yuvasına geri dönüyor. İngilizce konuşuyor. Mesela "sıkıştım burda, tekerlekleri kurtarmama yardım et" ( bazanın altına sıkışmış bir keresinde, oradan alınca da...) "kafam karıştı, temizliğe tekrar başlıyorum" "yuvamı bulamadım, lütfen beni daha yakın bir yere bırak" " şarj oluyorum" gibi basit şeyler söylüyor. Ben 2300e aldım diye hatırlıyorum ama şimdi fiyatı biraz değişmiş
Ayy harikasinnnn super oldu demen bende bir bakayim buna bebekler dogmadan cok iyi yaa gule gule kullanYaklaşık bir direksiyon boyutunda. Dolayısıyla o genişlikteki her yerden geçiyor. Benim mobilyalar hep eski tip. Pek altına girebileceği birşey yoktu zaten. Bunu göze almıştım. Ama bazamın altına giriyor. İstersen tek bir yeri de süpürtebiliyorsun. Başta evin krokisini çıkartıyor. Başlat deyince sırayla her yeri süpürüyor. Sen de telefondan nereleri yaptığını takip edebiliyorsun. İşi bitince de yuvasına geri dönüyor. İngilizce konuşuyor. Mesela "sıkıştım burda, tekerlekleri kurtarmama yardım et" ( bazanın altına sıkışmış bir keresinde, oradan alınca da...) "kafam karıştı, temizliğe tekrar başlıyorum" "yuvamı bulamadım, lütfen beni daha yakın bir yere bırak" " şarj oluyorum" gibi basit şeyler söylüyor. Ben 2300e aldım diye hatırlıyorum ama şimdi fiyatı biraz değişmiş
Ben de balık ve kırmızı et yiyemiyorum kuzumBayag bayag iciyormussun bende bi kac kasik yiyirum
İkinci sezeryanda da aynı yerden mi alacaklar bebeğiSezeryanda yapıştırma yöntemi kullanılıyor.Sargılardan sonra ne çıkacak çok merak etmiştim.Dikiş falan hiç yok sadece düz bir çizgi
Evimde bir salonda halım, bir de koridorda ve mutfakta çok minik birer tane var. Antre, çocuk odası, yatak odasında halı kullanmıyorum.Kilerde de ince birşey var. Halılarım eski tip, kalınlardan, zorlanıyor, sesinden anlaşılıyor ama ne yapıp edip üstüne çıkıyor. Fakat shaggy halılarda sıkıntı yaratabileceğini okumuştum yorumlardaSüpermiş canım ya bende alabilirim ama halılardan inip çıkamaz takılır diye hiç üstüne düşmedim. Halıları inip çıkıyor mu
Eti var ya yerken lokma ağzımda büyüyor olayını öğrendimBen de balık ve kırmızı et yiyemiyorum kuzum
Saolasın canım bilgilendirdiğin için sen güle güle kullanEvimde bir salonda halım, bir de koridorda ve mutfakta çok minik birer tane var. Antre, çocuk odası, yatak odasında halı kullanmıyorum.Kilerde de ince birşey var. Halılarım eski tip, kalınlardan, zorlanıyor, sesinden anlaşılıyor ama ne yapıp edip üstüne çıkıyor. Fakat shaggy halılarda sıkıntı yaratabileceğini okumuştum yorumlarda
Teşekkürler bilgilendirme için, Şubat ayında da her gün yapıyorlar seçili ürünlerde %28 %29senesine goreHanimlar simdi ebebek instagram hesabinda gordum, yarindan itibaren her gun secilen ürünlerde indirim olacakmis. Sitesinde goremedim ama takip edersiniz. Ben de yarin İstanbula geliyorum bi bakarim
Ben vejeteryandım kuzum kırmızı et ağzıma sürmezdim hamileli olduktan sonra 5-6 kuşbaşı yiyorum mecburen bebeğim için ama balığa hiç dayanamıyorum hemen kusmaya başlıyorum, geçen artık eşime kusmaktan dikişlerim açılacak diye bağırıyordum ısrar ediyo o yemem içinEti var ya yerken lokma ağzımda büyüyor olayını öğrendim
Büyüyor büyüyor yutamıyorum zorla yutuyorum. Ama zorla yemeye çalışıyorum bebek için. Normalde de eti sevmem ama şimdi hiç yiyemiyorum
Benimde kizimda kansizlik var. Benim en son gayet iyiydi kan degerjm. Afedersin kabız ve kotu koku yaptigi için bırakmıştım. Sali gunu tahlillerde ne cikcak bakalim
Simdidenn nice mutlu yaslaraaaaBi siralar cok giremedigim icin oku oku bitiremedim kizlar :) bu arada yarin benim dogum gunum :)
Esim kolye alacakti begenmedim ben alirim kendime biseyler dedim kaldi oyle simdilik :)Simdidenn nice mutlu yaslaraaaa
Hediyeni sectin mi
Oh gule gule sec diyim o zmanEsim kolye alacakti begenmedim ben alirim kendime biseyler dedim kaldi oyle simdilik :)
Çooook güzel çok mutlu evlatlarınla ailenle huzur, sağlık dolu senelerin olsun canım benimBi siralar cok giremedigim icin oku oku bitiremedim kizlar :) bu arada yarin benim dogum gunum :)
Amin cnm hepimizin oylr :)Çooook güzel çok mutlu evlatlarınla ailenle huzur, sağlık dolu senelerin olsun canım benim ❤
Musmutlu bebişinle kocanla nice nice yıllara inşallahhhBi siralar cok giremedigim icin oku oku bitiremedim kizlar :) bu arada yarin benim dogum gunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?