2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Afiyet bal seker olsun

Süpermiş canım ya bende alabilirim ama halılardan inip çıkamaz takılır diye hiç üstüne düşmedim. Halıları inip çıkıyor mu

Ayy harikasinnnn super oldu demen bende bir bakayim buna bebekler dogmadan cok iyi yaa gule gule kullan

Süpermiş canım ya bende alabilirim ama halılardan inip çıkamaz takılır diye hiç üstüne düşmedim. Halıları inip çıkıyor mu
Evimde bir salonda halım, bir de koridorda ve mutfakta çok minik birer tane var. Antre, çocuk odası, yatak odasında halı kullanmıyorum.Kilerde de ince birşey var. Halılarım eski tip, kalınlardan, zorlanıyor, sesinden anlaşılıyor ama ne yapıp edip üstüne çıkıyor. Fakat shaggy halılarda sıkıntı yaratabileceğini okumuştum yorumlarda

Saolasın canım bilgilendirdiğin için sen güle güle kullan

Hanimlar simdi ebebek instagram hesabinda gordum, yarindan itibaren her gun secilen ürünlerde indirim olacakmis. Sitesinde goremedim ama takip edersiniz. Ben de yarin İstanbula geliyorum bi bakarim
Teşekkürler bilgilendirme için, Şubat ayında da her gün yapıyorlar seçili ürünlerde %28 %29senesine gore

Ben vejeteryandım kuzum kırmızı et ağzıma sürmezdim hamileli olduktan sonra 5-6 kuşbaşı yiyorum mecburen bebeğim için ama balığa hiç dayanamıyorum hemen kusmaya başlıyorum, geçen artık eşime kusmaktan dikişlerim açılacak diye bağırıyordum ısrar ediyo o yemem için

Benimde kizimda kansizlik var. Benim en son gayet iyiydi kan degerjm. Afedersin kabız ve kotu koku yaptigi için bırakmıştım. Sali gunu tahlillerde ne cikcak bakalim

Benimde ayni canim hamileligimde alt sinira yakindi ilaca gerek yok demisti doktor simdi yine dusuk cikinca ilaca baslatti ,oglum icinde demir anemisi dedi doktoru hemoglobini ilacla yukseliyor(ilaci icirmek tabi benjm icin ölüm ) ama demiri hic yukselmedi bu ayda kilo almadi yine tahlil yapicaz hic birseyde yemiyor bence iyice dustu ,ozel kullandigin bisey var mi? Ozel mesaj atmayi yapamadim o yüzden burdan yziyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…