2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar selam... Anadolu yakasında 4 boyutlu ultrason yapan hastaneler hngıleri? Fiyat bilgiside paylaşırmısınız?

Mrb arkadaslar. Bugun kontrolum vardi karnimda kasilmalar oldugunu soyledim. Nst ye baglandim ve sanci cikti . Karninda toplanmalar yasayan arkadaslar sizin drunuz bu durumu normal karsiliyor mu

Benimde kasilmalarim oluyor ama zamani belli belirsiz gecen nst de 20 dakka durdum mesela sancim yoktu.. gunde 20 kez kasilma onemli deil kasilma sikligi onemli... yani bi 10 dakka da bir olur sonra 3 saat sonra sonra 1 saat sonra olmasi onemli degil ... bizim dr kasilman 10dakkaya duserse ara beni dedi.. 5 dakkada bir olursa buraya direkt gel dedi

Offff antep yemek kulturu cok guzeldir herhalde ayy keske hic firsatimiz olmadi oralara gitmek icin..
Bende cok merak ediyorum sorma. Antep fistigi delisiyimdir ben yemeklerinden, tatlilarindan bahsetmiyorum bile. Bi de, o taraflari gosteren gezi programlarini izlerken aci cekerim

Benim zatem 22.haftadan beri var kasilmam ve basta onemsemediler. 2.gebeligim bu ilk gebelik erken digumla sonuclandigi icin haftada bir yarim doz prolutondepot vurunuyorum . Duzensiz ve uzuz aralikli oluyor cok sukur ki

Sanci degeri en dusul seviyede ama kucuk tepeler oldugu icin onemsediler durumu. Sanirom sanci degeri 40di
Tmm canim cok sikinti degil. A Altibirlik61 in bahsettigi gibi, sikligi onemli. Acilman da yoktur zaten, kontrol etmislerdir die umuyorum.
Benim de her gun oluyor kasilmam merak etme. Yalniz sen degilsin. Ama sikligin 10 dkya inerse, doggruuu doktora

Bende cok merak ediyorum sorma. Antep fistigi delisiyimdir ben yemeklerinden, tatlilarindan bahsetmiyorum bile. Bi de, o taraflari gosteren gezi programlarini izlerken aci cekerim
Keşke gelebilseniz siZi agırlamaktan çok Memnun oluruz annem size bi köfte yogurur iştahınız açılır tabi acı yiyebiliyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…