2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tmm canim cok sikinti degil. @Altibirlik61 in bahsettigi gibi, sikligi onemli. Acilman da yoktur zaten, kontrol etmislerdir die umuyorum.
Benim de her gun oluyor kasilmam merak etme. Yalniz sen degilsin. Ama sikligin 10 dkya inerse, doggruuu doktora
Rahim uzunlugi 32mm ve acilma yok cok sukur canim. Bugun cok yoruldum hastanede oyizden bugun epey sikintiliyim su icip yatiyorum canim tesekkur ederim

Keşke gelebilseniz siZi agırlamaktan çok Memnun oluruz annem size bi köfte yogurur iştahınız açılır tabi acı yiyebiliyorsanız
Ne tatlisin yaaa ❤ Rabbim gonlune gore versin. Bebegin de baklava kadar tatli olsun ins ❤
Ben de buraya davet ederdim de, kumara , alkole fln bulasmayin hamile hamile

Demirrrrr canım senin 24 haftada doğum yapan arkadaşın nasıl oldu inşallah iyilerdir
Canım bebeği melek oldu arkadaşım da pek iyi değil toparlamaya çalışıyor. Herşey Allahtan iyisiyle kötüsüyle ama bazen kaderin önüne geçilmiyor
çok erken doğmuştu 24 bile olamamıştı. Hayırlısı böyleymiş

B Babyiscoming aklimda hic yoktu bole bi sey. Yorumlarindan etkilendim valla. Gule gule kullan canim
Dur ben bunu kocama bi diyim
Benim aklımdaydı da o ara bambaşka bir harcama peşindeydi eşim, ben bir ara alalım diye söyledim, hemen alalım deyince ufak çaplı bir şok geçirdim. Okuldakiler "sus payı" diyorlar. Sus mus, payımı aldım ya ona bakarım diyorum ben de

ondada 15.haftadan beri kasilmam vardi bebek asagidaydi ve cok baski yapiyordu. Yatarak ve progestanla 36haftada dogum gerceklesti cnm. 3.5 yasinda saglikli cadi bi kizim var sukurler olsun
Ayyy cok sukur Rabbime. Bu evladini da sag salim al ins kucagina.
Ben de erken yaptim daha once ama kaybettim. Rabbim hepiimizin kucagina mis kokulu, sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Kendine dikkat et emi

Ya kızlar kasılma olsa anlarım dimi. Bugün ayran içtim mercimek yedim karnım o kadar gergin ki bu gerginlik kasılma değil dimi? Kasılma olsa anlarım dimi

Ben de erken yaptim daha once ama kaybettim. Rabbim hepiimizin kucagina mis kokulu, sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Kendine dikkat et emi
Cok uzuldum cennette sefatci olsun insallah kac haftalik dogmustu .amiin amiiin insallah rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin insallahh

Allah sabır versin çok zorHerşey olacağına varıyor maalesef.

Cok üzüldüm ya çok zor bi durum, Kendi meleklerim geldi aklıma
Rabbim sabır versin inşallah Takdiri İlahi

Kaç haftalıktı çok üzüldüm canım ya
şimdi herşey daha daha güzel olucak allahın izniyle
Ayyyyy ben çok üzüldüm allahım sabır versinnn
Saol canım çok üzüldüm ben de ama dediğim gibi kader

Allahım bebeklerimizi sağsalim zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…