- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Yemek kültürü çok güzel kuzum ama bana pek hitap etmiyor ben tatlı kısmıyla ilgileniyorumOffff antep yemek kulturu cok guzeldir herhaldeayy keske hic firsatimiz olmadi oralara gitmek icin..
Aaaa anladım cnm nerde oturuyosun hangi doktora gidiyorsun kuzumAntepli değilim de burada görev yapıyorum kuzum☺
Kız sus gece gece köfte aratma bizeKeşke gelebilseniz siZi agırlamaktan çok Memnun oluruz annem size bi köfte yogurur iştahınız açılır tabi acı yiyebiliyorsanız
Rahim uzunlugi 32mm ve acilma yok cok sukur canim. Bugun cok yoruldum hastanede oyizden bugun epey sikintiliyim su icip yatiyorum canim tesekkur ederimTmm canim cok sikinti degil. @Altibirlik61 in bahsettigi gibi, sikligi onemli. Acilman da yoktur zaten, kontrol etmislerdir die umuyorum.
Benim de her gun oluyor kasilmam merak etme. Yalniz sen degilsin. Ama sikligin 10 dkya inerse, doggruuu doktora
Ilki neden erken dogdu ?Benim zatem 22.haftadan beri var kasilmam ve basta onemsemediler. 2.gebeligim bu ilk gebelik erken digumla sonuclandigi icin haftada bir yarim doz prolutondepot vurunuyorum . Duzensiz ve uzuz aralikli oluyor cok sukur ki
Ben merkezdeyim canım Şehitkamilde, Medicalpark Sezen Bukoya gidiyorum, sen?Aaaa anladım cnm nerde oturuyosun hangi doktora gidiyorsun kuzum
Ne tatlisin yaaa ❤ Rabbim gonlune gore versin. Bebegin de baklava kadar tatli olsun ins ❤Keşke gelebilseniz siZi agırlamaktan çok Memnun oluruz annem size bi köfte yogurur iştahınız açılır tabi acı yiyebiliyorsanız
Ilki neden erken dogdu ?
Canım bebeği melek olduDemirrrrr canım senin 24 haftada doğum yapan arkadaşın nasıl oldu inşallah iyilerdir
Benim aklımdaydı da o ara bambaşka bir harcama peşindeydi eşim, ben bir ara alalım diye söyledim, hemen alalım deyince ufak çaplı bir şok geçirdim. Okuldakiler "sus payı" diyorlar. Sus mus, payımı aldım ya ona bakarım diyorum ben deB Babyiscoming aklimda hic yoktu bole bi sey. Yorumlarindan etkilendim valla. Gule gule kullan canim
Dur ben bunu kocama bi diyim
Ewet çok iyi bi doktor sezen hanım. Bende amerikan hastanesinde Selda bahçeye gidiyorumBen merkezdeyim canım Şehitkamilde, Medicalpark Sezen Bukoya gidiyorum, sen?
Ayyy cok sukur Rabbime. Bu evladini da sag salim al ins kucagina.ondada 15.haftadan beri kasilmam vardi bebek asagidaydi ve cok baski yapiyordu. Yatarak ve progestanla 36haftada dogum gerceklesti cnm. 3.5 yasinda saglikli cadi bi kizim varsukurler olsun
Sende çok ama çok tatlısınnnnnnNe tatlisin yaaa ❤ Rabbim gonlune gore versin. Bebegin de baklava kadar tatli olsun ins ❤
Ben de buraya davet ederdim de, kumara , alkole fln bulasmayin hamile hamile
Ayyyyy ben çok üzüldümCanım bebeği melek olduarkadaşım da pek iyi değil toparlamaya çalışıyor. Herşey Allahtan iyisiyle kötüsüyle ama bazen kaderin önüne geçilmiyor
çok erken doğmuştu 24 bile olamamıştı. Hayırlısı böyleymiş
Cok uzuldum cennette sefatci olsun insallah kac haftalik dogmustuAyyy cok sukur Rabbime. Bu evladini da sag salim al ins kucagina.
Ben de erken yaptim daha once ama kaybettim. Rabbim hepiimizin kucagina mis kokulu, sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Kendine dikkat et emi
Valla kuzum ben de şimdilik memnunum Sezen hanımdan, Selda hanımın da iyi olduğunu duymuştum kuzum ama Amerikan hastanesi bana çok uzak kalıyorEwet çok iyi bi doktor sezen hanım. Bende amerikan hastanesinde Selda bahçeye gidiyorum
Allah sabır versin çok zorCanım bebeği melek olduarkadaşım da pek iyi değil toparlamaya çalışıyor. Herşey Allahtan iyisiyle kötüsüyle ama bazen kaderin önüne geçilmiyor
Cok üzüldüm ya çok zor bi durum, Kendi meleklerim geldi aklımaCanım bebeği melek olduarkadaşım da pek iyi değil toparlamaya çalışıyor. Herşey Allahtan iyisiyle kötüsüyle ama bazen kaderin önüne geçilmiyor
Kaç haftalıktı çok üzüldüm canım yaAyyy cok sukur Rabbime. Bu evladini da sag salim al ins kucagina.
Ben de erken yaptim daha once ama kaybettim. Rabbim hepiimizin kucagina mis kokulu, sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Kendine dikkat et emi
Saol canım çok üzüldüm ben de ama dediğim gibi kaderAyyyyy ben çok üzüldümallahım sabır versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?