2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Adanaya gel bebem en güzel kebapçıda ısmarlayayim arkadaşıma
Bende geleyim de bana da ısmarla. Adanaya bayılırım ankarada çok yerde yedim ama adanada yediğim adana bambaşka yapından mıdır mezelerden midir bilmiyorum. İş dolayısıyla iki hafta kadar kaldım öğlen ve akşam adana yedim. Utanmasam sabah da yerdim

melismelom ben de ben dee ☺ Hem adana kebap hem de acı şalgam seviyorummm

Merhaba kızlar ben kordon kanı saklatmayı düşünüyorum. Arkadaşımın saklattığı yerde banada indirim yaptılar 3 sene için toplam 2800 tl öödeyeceğim. Sizde düşünüyor musunuz?

Bende ıstiyorum ama her sene için ödeme yapmak ayrı bir zorluk.
Ihtiyaç olur mu olmaz mi olursa belki ni 10 sene sonra ihtiyac olucak bilemiyoruz

Bunu Trendyol da çok gördüm silme işlemi yapan özellik olan da var.
Ayrıca telefona program i kurunca evde yokken bile calistirabiliyirsunuz galiba
Çok güzel güle güle kullann

Kizi Kizimda hic kabiz yapmadi renk koku degisimi olmamisti. Bu sefer hep oluyo anlamadim

26.hafta 9 kilo almışım çok mu

Bence değil, anlamadım valla doktorunu

Kızlar 25. Haftada göbekleriniz çok mu büyüktü ya bnm o kdr büyük bi göbeğim yok sanki çok yemek yemişimde şişmiş gibi var korkuyorum bebek iyi midir diye. Toplamda 7 kilo aldm

Canım ben eğer ki normalde göbekli biri olmasam benim de göbeğim hiç belli olmazdı eminim. Anladığım kadarıyla yayla gibi iç karnım var göbeğim çıkıyor ama mesela hala kalıp gibi tek parça değil, hala katlanan şişko bir göbek

Canım ben de yazayım, ayaklardan bir şey olmaz hatta benim de aklıma getirdin, ben de çıkarayım sıcak su torbasını

Merhaba kızlar ben kordon kanı saklatmayı düşünüyorum. Arkadaşımın saklattığı yerde banada indirim yaptılar 3 sene için toplam 2800 tl öödeyeceğim. Sizde düşünüyor musunuz?

3 sene için 2800 çok uygun. Ben de bir ara çok araştırdım ama sonrasında her sene ödeme yapma zorunluluğu beni biraz gerdi. Bir de Türkiye’de çok yaygın bir sistem olmadığı için güvenemedim sanırım.

Canlar benim haftalarımda olup bebeğinizin gün içinde hareket etmediğini hissettiğiniz oluyor mu?

Özellikle ayaktayken hissedemiyorum ben. Bazen çok hareketli, bazen çok durgun. Tamamen keyfi hareket ediyor

Zaten benim bebeklerim hep gece hareket ediyor. Ama bunda sola yatinca basliyor kipirti rahat edemeyip saga donmeye basladim bu ara. Sıkışıyor mu ne anlamadimki

Ben de sağa yatınca sağa vuruyo, orada sıkışıyo zannediyorum. Sol tarafs yattığım zaman doğru düzgün hareket etmiyo. En net tekmeleri sırt üstü alıyorum

İyi canım

Benim hemoglabin iyi de demir düşük napmam lazım

Demir değeri neyle ifade ediliyor tahlillerde?

Ben her sabah pekmez içiyorum ama geçen kanım 12.2 çıkmış, 23.haftamda 11.1 e düşmüştü

İlaç kullanıyor musun canım? Benim de gyno ferro’dan ferplex Fol’e geçince 12den 10.5’a düşmüştü

Süt kansızlığı tetikliyor diye duymuştum. Ya çay da acaba cidden bu kadar suçlu mu babaannem talesemi hastası her gün 1 demlik kaçak çay içiyor. Bir de öyle demli içiyor ki bardaktan karşıyı göremezsin ben de çayı bıraktım, çok nadir içiyorum umarım değer buna, çünkü çayı çok seviyorummmm

Aaaaaaa kız sendemi anteplisünn hemşerimmm

Antep, ah Antep.. bayramda oradaydım dönmek istemedik resmen. Hele eşim hastası oldu. Ciğerci Mustafa Usta’da yediklerimin hala tadı damağımda

Yemek kültürü çok güzel kuzum ama bana pek hitap etmiyor ben tatlı kısmıyla ilgileniyorum☺

Ayy Antep’te bir vejeteryan.. zordur senin için kuzum ama tatlılar herkese hitap ediyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…