- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
Adanaya gel bebem en güzel kebapçıda ısmarlayayim arkadaşımaYa bende et sis adana sis severim.. ama kim yapcak ki
Anladım canım ewet eski bi hastane ama doktorumuz çokm tatlı severek gidiyorum bendeValla kuzum ben de şimdilik memnunum Sezen hanımdan, Selda hanımın da iyi olduğunu duymuştum kuzum ama Amerikan hastanesi bana çok uzak kalıyor
Kızlar gece gece zorla aşertiyorsunuz yaa ☺Adanaya gel bebem en güzel kebapçıda ısmarlayayim arkadaşıma
Bende geleyim de bana da ısmarla. Adanaya bayılırım ankarada çok yerde yedim ama adanada yediğim adana bambaşka yapından mıdır mezelerden midir bilmiyorum. İş dolayısıyla iki hafta kadar kaldım öğlen ve akşam adana yedim. Utanmasam sabah da yerdimAdanaya gel bebem en güzel kebapçıda ısmarlayayim arkadaşıma
Bi siralar cok giremedigim icin oku oku bitiremedim kizlar :) bu arada yarin benim dogum gunum :)
Bende geleyim de bana da ısmarla. Adanaya bayılırım ankarada çok yerde yedim ama adanada yediğim adana bambaşka yapından mıdır mezelerden midir bilmiyorum. İş dolayısıyla iki hafta kadar kaldım öğlen ve akşam adana yedim. Utanmasam sabah da yerdim
Olmaz mııııSizlerinde bebegin tekmesini hüç kaçırmamak için gözlerinizin ayarı bozuluyormuu göbeginize bakmaktan
Merhaba kızlar ben kordon kanı saklatmayı düşünüyorum. Arkadaşımın saklattığı yerde banada indirim yaptılar 3 sene için toplam 2800 tl öödeyeceğim. Sizde düşünüyor musunuz?
Bu arada robot süpürge aldığımı söylediğimde görüşümü soranlar olmuştu. Yaklaşık iki haftadır bizimle ve ya niye daha önce keşfetmedim diyorum. Okuldan çıkmadan yarım saat önce çalıştırıyorum. Eve gelince işi bitirmiş oluyor. Halim varsa bir siliyorum, tamam. Ona bile gerek yok sürekli. Hareket kabiliyeti beklediğimden iyi. Çekiş gücü de. Hafta sonu süpürdüğüm evden pazartesi çıkanları atacağım size. Şok olacaksınız. Üstelik normal zamanda kullandığım süpürgem de dyson ve maşallah beni bile vakumlar. O kadar memnunum çekiş gücünden. Ona rağmen topladıklarına şok oldum.
Kizimda hic kabiz yapmadi renk koku degisimi olmamisti. Bu sefer hep oluyo anlamadimTamam canım sorarım bi
Ferritin 5 hemoglobin 11,5 sınırın az altı
Ya sorma o koku bende de var bende diyorum neden böyle. Kabızlık da ilk ilaca başladığımda oldu sonradan ishale döndü. Ben eskidende kullanırdım hep ishal olurdum. İlk kabız olunca şaşırdım hatta ama bir hafta sonra ishale döndü
Benimde hamdolsun iyi bi bobregimde sorun cikti isteAynen kuzum bugun gittim yine çok şükür hersey yolunda tekmeleri başladı yine zaten yorgunluktan pek hissetmemişim.. Sende durumlar nasıl canım ☺
Acı yiyebiliyorum da sorun kofte yiyemiyorum :)Keşke gelebilseniz siZi agırlamaktan çok Memnun oluruz annem size bi köfte yogurur iştahınız açılır tabi acı yiyebiliyorsanız
Gecmis olsun cnmRahim uzunlugi 32mm ve acilma yok cok sukur canim. Bugun cok yoruldum hastanede oyizden bugun epey sikintiliyim su icip yatiyorum canim tesekkur ederim
Nice güzel yaşlara canım ailenleBi siralar cok giremedigim icin oku oku bitiremedim kizlar :) bu arada yarin benim dogum gunum :)
26.hafta 9 kilo almışım çok mu
Kızlar 25. Haftada göbekleriniz çok mu büyüktü ya bnm o kdr büyük bi göbeğim yok sanki çok yemek yemişimde şişmiş gibi var korkuyorum bebek iyi midir diye. Toplamda 7 kilo aldm
Kızlar bide bişi sorcam ben ayağıma arada socak su torbası koyuyorum ama kaynar değil. Sıcak hamilelere iyi değil biliyorum ama ayaklarım buz gibi oluyor. Bende ayaklarımı arada koyup çekiyorum buz gibi olmasın idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye. Hiç koymamalı mıyım? Başka türlü de ısınmıyorlar ki
Merhaba kızlar ben kordon kanı saklatmayı düşünüyorum. Arkadaşımın saklattığı yerde banada indirim yaptılar 3 sene için toplam 2800 tl öödeyeceğim. Sizde düşünüyor musunuz?
Canlar benim haftalarımda olup bebeğinizin gün içinde hareket etmediğini hissettiğiniz oluyor mu?
Zaten benim bebeklerim hep gece hareket ediyor. Ama bunda sola yatinca basliyor kipirti rahat edemeyip saga donmeye basladim bu ara. Sıkışıyor mu ne anlamadimki
İyi akşamlar güzel anneler bugün şeker yüklemem vardı ,açlık 1 saat 50mg yapıldı 118 çıkmış sonuç,doktoruma pazartesi göstericem sizce sonuç iyimi benim bebiş 10 gün önde gidiyor doktor şekerin olabilir dedi de merak ettim
Benim hemoglabin iyi de demir düşük napmam lazım
Ben her sabah pekmez içiyorum ama geçen kanım 12.2 çıkmış, 23.haftamda 11.1 e düşmüştü
Sizin iki bebekli göbüşünüz ile benim tek bebekli göbüşüm nasıl aynı boyutta olabiliyor yaMaşallah
Nasıl bir iç karın darlığı bendeki
Kansızlık bende de var. Göğüs Hastalıkları geçen hafta tahlil yapmıştı. Yine düşük çıkmışMümkün olduğunca öğlen bile evden yemek götürmeye çalışıyorum ama pek değişen birşey olmamış anlaşılan. Süt çok içtim bu ay ama. Midem çok yandığı için zamanlı zamansız içtim, bir de öğrenciler çok geriyor beni bu ara. Çaya da fazla sardım. Sigara tiryakisi gibi zil çalar çalmaz soluğu çay makinasının başında alıyorum
Aaaaaaa kız sendemi anteplisünn hemşerimmm
Yemek kültürü çok güzel kuzum ama bana pek hitap etmiyor ben tatlı kısmıyla ilgileniyorum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?