2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mrb arkadaslar. Bugun kontrolum vardi karnimda kasilmalar oldugunu soyledim. Nst ye baglandim ve sanci cikti . Karninda toplanmalar yasayan arkadaslar sizin drunuz bu durumu normal karsiliyor mu
Canım sancısı 100 çıkan biri olarak her hafta sancı kesici iğne şiddetli kasılmalar için kullanacağım bir hap ve progestan ile birlikte sıkı takipteyim ben. Kasılma sıklığın artarsa ihmal etmeden git hastaneye

Ne tatlisin yaaa ❤ Rabbim gonlune gore versin. Bebegin de baklava kadar tatli olsun ins ❤
Ben de buraya davet ederdim de, kumara , alkole fln bulasmayin hamile hamile
İki bebemin riskini icki masalarinda kumara mi vereyim ben gidiyom antepe @mineyup27 ‘un anniskisu kofte yapacakmis bize ... ne kadar tatlisin yaa Allah gonlunuze gore versin kuzzummm

Dışarda yemek yemek benim için tam bir işkenceydi kuzum ama ben eşim bayılıyor buranın yemeklerine O yemek yer ben de yanındaki mezeleri

Ya kızlar kasılma olsa anlarım dimi. Bugün ayran içtim mercimek yedim karnım o kadar gergin ki bu gerginlik kasılma değil dimi? Kasılma olsa anlarım dimi
Varya icinizde en iyi sen anlarsin bence kasilma yi soyoe dusun sanki kiyiya dalga vuruyor ya o an degilde sonra su geri cekiliyor ya ... boyle icinde bisey geri cekiliyir toplaniyir gibi.. elini karnina atiyosunki gergin degil .. sepsert taş gibi belirli noktasi yada alani ama buyuk bi alan degil suanlik bende...
Yani bendeki tipatip bu sekilde..

Amin Allah hayırlısını gönlümüze göre versin inşallah

Demir ferritin diye geçiyor canım

Adanaya gel bebem en güzel kebapçıda ısmarlayayim arkadaşıma
Memleketimize bak ya ama sizin taraf hersey cok guzel adana antep maras urfa ya kadar off aman Allahimm... aci maci ama superrr... bisi sorcam yemekleri acilimi yiyisunuz hep? Dokunmuyormu sonrasi? Hic mi yani? Yoksa hani hamile oldugunuz icin azaltma gibi bi durum oluyormu? Yoksa vucut aliskinmi?

Bişey dicem sen diyosun ya kuzum mesela 10 dk da 1 e düşerse diye benım hissettigim ztn uzun süren bişey oluyo yani sertse bu uzun müddet öle kalıp gecıyo acaba bu kasılmamı bebek şeklimi

Anladım canım ya çok güzel anlatmışsın anlamamak elde değil bu anlatmaya

Sanci seni kitliyor mu nasil bisey? Bana sanciyi anlatsana eger anliyorsan yada kasikma sancidan farklimi? Nst de sanciya mi kasikmayami bakiyorlar? bu iki kavram karisti bende.. aciklayabilirsen sevinirim

Sonuna kadar acı yiyen ben gebelik te azalttım ama bana normalde de hiç yaramıyor mahvoluyorum ama acısız yemekten tat alamıyoruz aiilecek

Bişey dicem sen diyosun ya kuzum mesela 10 dk da 1 e düşerse diye benım hissettigim ztn uzun süren bişey oluyo yani sertse bu uzun müddet öle kalıp gecıyo acaba bu kasılmamı bebek şeklimi
Ya hic bioemiyorumki uzun sure benim kiz sol kaburdan beri yan yatiyir suanda onu ankiyirum... ama kasikma olunca farkli okuyor.. bebekler daha kucucuk ondan ne oldugu anlasilmiyor.. biraz buyuseler bebekmi kasikmami daha ii ayirt edilir bence.. ya icin biyoe cekiliyor.. icerde bisi buzusuyor miden bekkide oda geri cekikiyir cocuk icerde toplaniyor... o kadar uzun sure kalmaz diye dusunuyorum .. elinle oksa lutfen sicacik anne eliyle bebekte rahimde rahatliyor..

Ayy kuzum Allah ailene sana mutluluk huzur versin.. Vardir hayri.. sende bayag bi korku yasamissin ama bence sonu cok guzel oldu iki bebegini bir arada cikariyor gibisin aralarinda yas farki yok baslarda yorulucaz ama evlat gibisi yok Allahim onlarin murvetibi gormeyi ve torunlarimizi gormeyi bizlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…