- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayni yerden kesiyorlar canim.. eger bir riski soz konusu degil uzerinden yeterli zaman gecmisse ayni yerden kesiyorlarAynı yeri açmıyorlar bildiğim kadarıyla
Canım sancısı 100 çıkan biri olarak her hafta sancı kesici iğne şiddetli kasılmalar için kullanacağım bir hap ve progestan ile birlikte sıkı takipteyim ben. Kasılma sıklığın artarsa ihmal etmeden git hastaneyeMrb arkadaslar. Bugun kontrolum vardi karnimda kasilmalar oldugunu soyledim. Nst ye baglandim ve sanci cikti. Karninda toplanmalar yasayan arkadaslar sizin drunuz bu durumu normal karsiliyor mu
İki bebemin riskini icki masalarinda kumara mi vereyimNe tatlisin yaaa ❤ Rabbim gonlune gore versin. Bebegin de baklava kadar tatli olsun ins ❤
Ben de buraya davet ederdim de, kumara , alkole fln bulasmayin hamile hamile
Dışarda yemek yemek benim için tam bir işkenceydi kuzum ama ben eşim bayılıyor buranın yemeklerineBence değil, anlamadım valla doktorunu
Canım ben eğer ki normalde göbekli biri olmasam benim de göbeğim hiç belli olmazdı eminim. Anladığım kadarıyla yayla gibi iç karnım vargöbeğim çıkıyor ama mesela hala kalıp gibi tek parça değil, hala katlanan şişko bir göbek
Canım ben de yazayım, ayaklardan bir şey olmazhatta benim de aklıma getirdin, ben de çıkarayım sıcak su torbasını
3 sene için 2800 çok uygun. Ben de bir ara çok araştırdım ama sonrasında her sene ödeme yapma zorunluluğu beni biraz gerdi. Bir de Türkiye’de çok yaygın bir sistem olmadığı için güvenemedim sanırım.
Özellikle ayaktayken hissedemiyorum ben. Bazen çok hareketli, bazen çok durgun. Tamamen keyfi hareket ediyor
Ben de sağa yatınca sağa vuruyo, orada sıkışıyo zannediyorum. Sol tarafs yattığım zaman doğru düzgün hareket etmiyo. En net tekmeleri sırt üstü alıyorum
İyi canım
Demir değeri neyle ifade ediliyor tahlillerde?
İlaç kullanıyor musun canım? Benim de gyno ferro’dan ferplex Fol’e geçince 12den 10.5’a düşmüştü
Süt kansızlığı tetikliyor diye duymuştum. Ya çay da acaba cidden bu kadar suçlu mubabaannem talesemi hastası her gün 1 demlik kaçak çay içiyor. Bir de öyle demli içiyor ki bardaktan karşıyı göremezsin ben de çayı bıraktım, çok nadir içiyorum umarım değer buna, çünkü çayı çok seviyorummmm
Antep, ah Antep.. bayramda oradaydımdönmek istemedik resmen. Hele eşim hastası oldu. Ciğerci Mustafa Usta’da yediklerimin hala tadı damağımda
Ayy Antep’te bir vejeteryan.. zordur senin için kuzum ama tatlılar herkese hitap ediyor valla
Canımmmmm gel valla seve seveeee çok mutlu oluruzİki bebemin riskini icki masalarinda kumara mi vereyimben gidiyom antepe @mineyup27 ‘un anniskisu kofte yapacakmis bize ... ne kadar tatlisin yaa Allah gonlunuze gore versin kuzzummm
İşte mükemmel çift diye buna derim, maşallahDışarda yemek yemek benim için tam bir işkenceydi kuzum ama ben eşim bayılıyor buranın yemeklerine☺ O yemek yer ben de yanındaki mezeleri
Varya icinizde en iyi sen anlarsin benceYa kızlar kasılma olsa anlarım dimi. Bugün ayran içtim mercimek yedim karnım o kadar gergin ki bu gerginlik kasılma değil dimi? Kasılma olsa anlarım dimi
Koşuyolu görüntüleme merkezi 350 tlKızlar selam... Anadolu yakasında 4 boyutlu ultrason yapan hastaneler hngıleri? Fiyat bilgiside paylaşırmısınız?
Amin Allah hayırlısını gönlümüze göre versin inşallahBen kızımdan önce dış gebelik geçirdim tüpüm alındı.Bir de düşük yaşadım.Uzun süre cesaret edemedim.Heveslenmeye başladığımda da çok şükür sorunsuz sağlıklı bir hamilelikle kızım geldi.Uzun süre yine cesaret edemedim.Baktım yaş gidiyor en azından denemedim demeyeyim dedim.Hemen ikinci geldi.Allah herşeyi zamanında veriyor.Bir kere niyetlendikten sonra gerisi geldi hep bende.İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Demir ferritin diye geçiyor canımBence değil, anlamadım valla doktorunu
Canım ben eğer ki normalde göbekli biri olmasam benim de göbeğim hiç belli olmazdı eminim. Anladığım kadarıyla yayla gibi iç karnım vargöbeğim çıkıyor ama mesela hala kalıp gibi tek parça değil, hala katlanan şişko bir göbek
Canım ben de yazayım, ayaklardan bir şey olmazhatta benim de aklıma getirdin, ben de çıkarayım sıcak su torbasını
3 sene için 2800 çok uygun. Ben de bir ara çok araştırdım ama sonrasında her sene ödeme yapma zorunluluğu beni biraz gerdi. Bir de Türkiye’de çok yaygın bir sistem olmadığı için güvenemedim sanırım.
Özellikle ayaktayken hissedemiyorum ben. Bazen çok hareketli, bazen çok durgun. Tamamen keyfi hareket ediyor
Ben de sağa yatınca sağa vuruyo, orada sıkışıyo zannediyorum. Sol tarafs yattığım zaman doğru düzgün hareket etmiyo. En net tekmeleri sırt üstü alıyorum
İyi canım
Demir değeri neyle ifade ediliyor tahlillerde?
İlaç kullanıyor musun canım? Benim de gyno ferro’dan ferplex Fol’e geçince 12den 10.5’a düşmüştü
Süt kansızlığı tetikliyor diye duymuştum. Ya çay da acaba cidden bu kadar suçlu mubabaannem talesemi hastası her gün 1 demlik kaçak çay içiyor. Bir de öyle demli içiyor ki bardaktan karşıyı göremezsin ben de çayı bıraktım, çok nadir içiyorum umarım değer buna, çünkü çayı çok seviyorummmm
Antep, ah Antep.. bayramda oradaydımdönmek istemedik resmen. Hele eşim hastası oldu. Ciğerci Mustafa Usta’da yediklerimin hala tadı damağımda
Ayy Antep’te bir vejeteryan.. zordur senin için kuzum ama tatlılar herkese hitap ediyor valla
Memleketimize bak ya ama sizin taraf hersey cok guzel adana antep maras urfa ya kadar off aman Allahimm... aci maci ama superrr... bisi sorcam yemekleri acilimi yiyisunuz hep? Dokunmuyormu sonrasi? Hic mi yani? Yoksa hani hamile oldugunuz icin azaltma gibi bi durum oluyormu? Yoksa vucut aliskinmi?Adanaya gel bebem en güzel kebapçıda ısmarlayayim arkadaşıma
Bişey dicem sen diyosun ya kuzum mesela 10 dk da 1 e düşerse diye benım hissettigim ztn uzun süren bişey oluyo yani sertse bu uzun müddet öle kalıp gecıyo acaba bu kasılmamı bebek şeklimiVarya icinizde en iyi sen anlarsin bencekasilma yi soyoe dusun sanki kiyiya dalga vuruyor ya o an degilde sonra su geri cekiliyor ya ... boyle icinde bisey geri cekiliyir toplaniyir gibi.. elini karnina atiyosunki gergin degil .. sepsert taş gibi belirli noktasi yada alani ama buyuk bi alan degil suanlik bende...
Yani bendeki tipatip bu sekilde..
Anladım canım ya çok güzel anlatmışsın anlamamak elde değil bu anlatmayaVarya icinizde en iyi sen anlarsin bencekasilma yi soyoe dusun sanki kiyiya dalga vuruyor ya o an degilde sonra su geri cekiliyor ya ... boyle icinde bisey geri cekiliyir toplaniyir gibi.. elini karnina atiyosunki gergin degil .. sepsert taş gibi belirli noktasi yada alani ama buyuk bi alan degil suanlik bende...
Yani bendeki tipatip bu sekilde..
Sanci seni kitliyor mu nasil bisey? Bana sanciyi anlatsana eger anliyorsan yada kasikma sancidan farklimi? Nst de sanciya mi kasikmayami bakiyorlar? bu iki kavram karisti bende.. aciklayabilirsen sevinirimCanım sancısı 100 çıkan biri olarak her hafta sancı kesici iğne şiddetli kasılmalar için kullanacağım bir hap ve progestan ile birlikte sıkı takipteyim ben. Kasılma sıklığın artarsa ihmal etmeden git hastaneye
Sonuna kadar acı yiyen ben gebelik te azalttım ama bana normalde de hiç yaramıyor mahvoluyorum ama acısız yemekten tat alamıyoruz aiilecekMemleketimize bak ya ama sizin taraf hersey cok guzel adana antep maras urfa ya kadar off aman Allahimm... aci maci ama superrr... bisi sorcam yemekleri acilimi yiyisunuz hep? Dokunmuyormu sonrasi? Hic mi yani? Yoksa hani hamile oldugunuz icin azaltma gibi bi durum oluyormu? Yoksa vucut aliskinmi?
Canım sancı kesıcı ıgnenın adı ne ?Canım sancısı 100 çıkan biri olarak her hafta sancı kesici iğne şiddetli kasılmalar için kullanacağım bir hap ve progestan ile birlikte sıkı takipteyim ben. Kasılma sıklığın artarsa ihmal etmeden git hastaneye
Ya hic bioemiyorumki uzun sure benim kiz sol kaburdan beri yan yatiyir suanda onu ankiyirum... ama kasikma olunca farkli okuyor.. bebekler daha kucucuk ondan ne oldugu anlasilmiyor.. biraz buyuseler bebekmi kasikmami daha ii ayirt edilir bence.. ya icin biyoe cekiliyor.. icerde bisi buzusuyor miden bekkide oda geri cekikiyir cocuk icerde toplaniyor... o kadar uzun sure kalmaz diye dusunuyorum .. elinle oksa lutfen sicacik anne eliyle bebekte rahimde rahatliyor..Bişey dicem sen diyosun ya kuzum mesela 10 dk da 1 e düşerse diye benım hissettigim ztn uzun süren bişey oluyo yani sertse bu uzun müddet öle kalıp gecıyo acaba bu kasılmamı bebek şeklimi
Sonuna kadar acı yiyen ben gebelik te azalttım ama bana normalde de hiç yaramıyor mahvoluyorum ama acısız yemekten tat alamıyoruz aiilecek
Ayy kuzum Allah ailene sana mutluluk huzur versin.. Vardir hayri.. sende bayag bi korku yasamissin ama bence sonu cok guzel oldu iki bebegini bir arada cikariyor gibisin aralarinda yas farki yok baslarda yorulucaz ama evlat gibisi yokBen kızımdan önce dış gebelik geçirdim tüpüm alındı.Bir de düşük yaşadım.Uzun süre cesaret edemedim.Heveslenmeye başladığımda da çok şükür sorunsuz sağlıklı bir hamilelikle kızım geldi.Uzun süre yine cesaret edemedim.Baktım yaş gidiyor en azından denemedim demeyeyim dedim.Hemen ikinci geldi.Allah herşeyi zamanında veriyor.Bir kere niyetlendikten sonra gerisi geldi hep bende.İnşallah herşey gönlünüzce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?