tatlım ben sancı hissederek gitmedim kasılmam 15 dk da bir diye gittim nst ye bağlandım sancı 70 100 arasındaymış. sadece 100 e çıktığı an karnım delincek gibi bir sızı oldu ah diyip elimle yüzümü kapattım. Hala haberim yok ama sancı olduğundan makine bana uzak göremiyom. hemşire kaç kere şiddetli oldu kasılman dedi 3 tane oldu biri fenaydı dedim. İşte bunlarda sancıların deyip kağıdı elime verdi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sancı lafını duyuncaSanci seni kitliyor mu nasil bisey? Bana sanciyi anlatsana eger anliyorsan yada kasikma sancidan farklimi? Nst de sanciya mi kasikmayami bakiyorlar? bu iki kavram karisti bende.. aciklayabilirsen sevinirim
Prolutan depat. Aslında tansiyon iğnesiymiş ilacın yan etkisi sancı durdurucuymuş. Düşük tehditlerinde de kullanılıyormuş bebeğe zararı yok dedi.Canım sancı kesıcı ıgnenın adı ne ?
Kasilma sanci ayni sey mi?tatlım ben sancı hissederek gitmedim kasılmam 15 dk da bir diye gittim nst ye bağlandım sancı 70 100 arasındaymış. sadece 100 e çıktığı an karnım delincek gibi bir sızı oldu ah diyip elimle yüzümü kapattım. Hala haberim yok ama sancı olduğundan makine bana uzak göremiyom. hemşire kaç kere şiddetli oldu kasılman dedi 3 tane oldu biri fenaydı dedim. İşte bunlarda sancıların deyip kağıdı elime verdi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sancı lafını duyunca
aynı şey değil. Rahmin her kasıldığında sancı olmuyor. Sancı hangi durumda ortaya çıkar onu bilmiyorum. Ekim ayında da nst ye bağlandım kasılmadan sancı 0 dı. Sonuncu kasılmalarımda sancı çıktı. Nst de sancıya bakıyor. Nst ye bağlıyken bebek tekme atsın mesela onu sancı olarak görmüyor. Rahmin kasılmasıyla nasıl bir dalga çıkıyorsa artık onu ölçüyor. Hemşireler vardı sayfada daha açıklayıcı cevaplar verebilir belki bizeKasilma sanci ayni sey mi?
Tahmin etmistim proluton depot vuruldugunu. Ikiz bebeklerine hamileyken onceki doktorum, kendisine surekli vurdurdugunu solemisti cunku hicbir yan etkisi yok demisti. Icin rahat olsun. Sifa olsun ins.Prolutan depat. Aslında tansiyon iğnesiymiş ilacın yan etkisi sancı durdurucuymuş. Düşük tehditlerinde de kullanılıyormuş bebeğe zararı yok dedi.
Biz de öyle aynen canım ☺Sonuna kadar acı yiyen ben gebelik te azalttım ama bana normalde de hiç yaramıyor mahvoluyorum ama acısız yemekten tat alamıyoruz aiilecek
Amin inşallah canım çok sağol. Yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayızTahmin etmistim proluton depot vuruldugunu. Ikiz bebeklerine hamileyken onceki doktorum, kendisine surekli vurdurdugunu solemisti cunku hicbir yan etkisi yok demisti. Icin rahat olsun. Sifa olsun ins.
Guzel haberlerini duyur bize fistik. Bebisimize bi tatli sole bizdenAmin inşallah canım çok sağol. Yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız
İnşallah herşey yolundadır canımmmAmin inşallah canım çok sağol. Yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız
Hamileligin basinda aglama krizlerim oluyordu. Suan daha cok kizima bagiriyorum sonra üzülüyorum, bazen agliyorum. En son bende iki hafta once sesle agladim hunharca.Ay kızlar duygusal durumlarınız nasıl? Ben çok iyi durumda değilim. Çok şükür bu halime ama bu gece patladım artık.
Pazartesi günü annemle tartıştım ve o tartışmanın üzerine evine yani başka şehre dönünce çok kötü oldum. Bebeğimi hissedemedim, saatlerce ağladım, kasıkların ağrıdı, kaslarım tutuldu.
Sonra rahatsızlandım. Kronik sinüzitten muzdaribim zaten. Yine kötü oldu. Elimden bir şey de gelmiyor, doğal yollarla uğraşmaya çalışıyorum işte. Ama hem hasta hem hamile çalışmak biraz zor geldi açıkçasırapor da almadım, para lazım ve rapor alınca ek dersimde kesinti oluyor. Bazen bu bende baskı yaratıyor
Geçen sene mart ayında göğüslerimde kistler çıkmıştı, o günden beri memintolarıma takıntılıyım ama hamilelik bunun için çok iyi bir zaman değil. Sürekli memelerimi inceliyorum, inceledikçe tabi bir şey buluyorum. Aa şurada çukurluk mu var, aa şurası önceden de böyle miydi, aa şu meme ucum daha mı sarkık derkeeeen bu belirtileri internete yazıp defalarca kanser olduğumu okuyorum, tekrar deliriyorum. Bu esnada kızım da beni tekmeliyor.
Bu akşam da canım nutella çekti. Eşim almadı. Neymiş, başka şey istesem alırmış ama nutella çok zararlıymış, çünkü içinde palm yağı varmış. Benden öğrendiklerini bana satıyor. Buna bir patlayışım var görmeniz lazım. Ağlarken tıkanıyordum resmen.
Bende durumlar böyle. Sizin ruhsal durumunuz nasıl?
Ya evet sen çok yıprandın kızının hastalığıyla uğraşırken minik kızın çok güçlü olcak bence. Ama sen yinede miniğini ihmal etme. Kontrolde muhakkak bahset dr a sıklaştığınıBenim buyuk kizimda kasilma bu kadar cok olmuyordu. Bu gebeligimde hem erken başladi hemde şu son 10 gündür sıklaştı. Nst de sanci cikarmi diye korkuma dra gitmek istemiyorum.. oyle dk li duzenli bir durum yok. Ama kasilmalar artarsa sanciyi tetikler. Ve malesef dinlenemiyorum bu da büyük etken
Evet sali gününü bekliyorum umarim nst ister, devlete gidicem sag sollari belli olmuyo onlarindaYa evet sen çok yıprandın kızının hastalığıyla uğraşırken minik kızın çok güçlü olcak bence. Ama sen yinede miniğini ihmal etme. Kontrolde muhakkak bahset dr a sıklaştığını
Ayni yerden kesiyorlar canim.. eger bir riski soz konusu degil uzerinden yeterli zaman gecmisse ayni yerden kesiyorlar
Benim dış gebelik izim de var bakalım doğumdan sonra nasıl olacakAyni yerden kesiyorlar canim.. eger bir riski soz konusu degil uzerinden yeterli zaman gecmisse ayni yerden kesiyorlar
Ben de hamilelikten önce tedavi gördüm anksiyete ve osb için. Hamilelik sürecinden korkuyordum, şükür iyiydim ama bu ara yeniden hortlamaya başladılar. Zor gerçekten.Hamileligin basinda aglama krizlerim oluyordu. Suan daha cok kizima bagiriyorum sonra üzülüyorum, bazen agliyorum. En son bende iki hafta once sesle agladim hunharca.
Bu aralar eşimle kötüyüz. Ama artik aglamiyorum. Daha cok ruhsuzum. İçim çekilmiş gibi hissediyorum. Depresyonun dibindeyim ama denizde yüzüyor gibi davranmak zorundayim cocuklar icin
İnşallah canım Allah hepimize gönlüne göre versinAyy kuzum Allah ailene sana mutluluk huzur versin.. Vardir hayri.. sende bayag bi korku yasamissin ama bence sonu cok guzel oldu iki bebegini bir arada cikariyor gibisin aralarinda yas farki yok baslarda yorulucaz ama evlat gibisi yokAllahim onlarin murvetibi gormeyi ve torunlarimizi gormeyi bizlere nasip etsin ☺☺
Benimde fena durumda. insanlar anlayışsız hepsini dövesim varAy kızlar duygusal durumlarınız nasıl? Ben çok iyi durumda değilim. Çok şükür bu halime ama bu gece patladım artık.
Pazartesi günü annemle tartıştım ve o tartışmanın üzerine evine yani başka şehre dönünce çok kötü oldum. Bebeğimi hissedemedim, saatlerce ağladım, kasıkların ağrıdı, kaslarım tutuldu.
Sonra rahatsızlandım. Kronik sinüzitten muzdaribim zaten. Yine kötü oldu. Elimden bir şey de gelmiyor, doğal yollarla uğraşmaya çalışıyorum işte. Ama hem hasta hem hamile çalışmak biraz zor geldi açıkçasırapor da almadım, para lazım ve rapor alınca ek dersimde kesinti oluyor. Bazen bu bende baskı yaratıyor
Geçen sene mart ayında göğüslerimde kistler çıkmıştı, o günden beri memintolarıma takıntılıyım ama hamilelik bunun için çok iyi bir zaman değil. Sürekli memelerimi inceliyorum, inceledikçe tabi bir şey buluyorum. Aa şurada çukurluk mu var, aa şurası önceden de böyle miydi, aa şu meme ucum daha mı sarkık derkeeeen bu belirtileri internete yazıp defalarca kanser olduğumu okuyorum, tekrar deliriyorum. Bu esnada kızım da beni tekmeliyor.
Bu akşam da canım nutella çekti. Eşim almadı. Neymiş, başka şey istesem alırmış ama nutella çok zararlıymış, çünkü içinde palm yağı varmış. Benden öğrendiklerini bana satıyor. Buna bir patlayışım var görmeniz lazım. Ağlarken tıkanıyordum resmen.
Ay kızlar duygusal durumlarınız nasıl? Ben çok iyi durumda değilim. Çok şükür bu halime ama bu gece patladım artık.
Oof anne dedin de gözlerim doldu yineBenimde fena durumda. insanlar anlayışsız hepsini dövesim varhastanede yatarken kv gelmiş üşütmüşündür gaz sancısıdır o dedi. Yarım gün durdu yanımda gitti bir daha aramadı nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye.elti kalkmış bence çocuğun yeri dar sıkışıyor orda ondan öyle keşke bebeği eşin taşıyabilse diyor. Keşke hepsiyle aramızdaki bağlar kopsa ya.bunlardan hayır gelmeyince Canım annem geldi yanıma bakmaya oda ameliyatlı kıyamıyorum. bugun başka birşeye kızmıştım anneme sesimi yükselttim çok üzgünüm. Pazar günü de dönücek çook duygusalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?