- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Cooookk tesekkurlerrr cok guzel acikladin cnmaynı şey değil. Rahmin her kasıldığında sancı olmuyor. Sancı hangi durumda ortaya çıkar onu bilmiyorum. Ekim ayında da nst ye bağlandım kasılmadan sancı 0 dı. Sonuncu kasılmalarımda sancı çıktı. Nst de sancıya bakıyor. Nst ye bağlıyken bebek tekme atsın mesela onu sancı olarak görmüyor. Rahmin kasılmasıyla nasıl bir dalga çıkıyorsa artık onu ölçüyor. Hemşireler vardı sayfada daha açıklayıcı cevaplar verebilir belki bize
Ben anksiyete hastasiyim zaten. Haftaya psikolog randevum var ikinciye. İlkinde bir fayda goremedim. Umarim bu sefer faydasi olur. Dogumdan sonra ilac kullanmam gerekebilir ondan korkuyorum emzirmek istiyorum.Ben de hamilelikten önce tedavi gördüm anksiyete ve osb için. Hamilelik sürecinden korkuyordum, şükür iyiydim ama bu ara yeniden hortlamaya başladılar. Zor gerçekten.
Sen de çok yıprandın, hamileliğinin tadını çıkaramadın hiç
Üzülme anne oo candan parça hiç kıyamazlar bize gönlünü alırsın sen gidene kadarBenimde fena durumda. insanlar anlayışsız hepsini dövesim varhastanede yatarken kv gelmiş üşütmüşündür gaz sancısıdır o dedi. Yarım gün durdu yanımda gitti bir daha aramadı nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye.elti kalkmış bence çocuğun yeri dar sıkışıyor orda ondan öyle keşke bebeği eşin taşıyabilse diyor. Keşke hepsiyle aramızdaki bağlar kopsa ya.bunlardan hayır gelmeyince Canım annem geldi yanıma bakmaya oda ameliyatlı kıyamıyorum. bugun başka birşeye kızmıştım anneme sesimi yükselttim çok üzgünüm. Pazar günü de dönücek çook duygusalım
Bir de sonradan özür diliyorum kızımdan özür diliyorum senin annen bir çatlak diyeCanım kendini üzme bebek de hisseder .
Ben kendimi ne zaman kötü hissetsem dus a girerim bi güzel.
Hamilelikte vücut kendini tazeliyor emzirme de güzel olur inşallah göğüslerinde şifa bulur.
Bende bazı şeyleri düşünüp takıyorum ama bebegim hisseder mutlu olmalıyım diye düşünüyorum
En hassas dönemlerde eşlerde destekci olmayınca gercekten süreç daha da zorlaşıyor. Allah onlara akıl fikir versin. Eşimde bana terslenip beni ağlattıktan sonra bir an öfkelendim senden çıkardım diyip beni susturmaya çalışıyor.azcık düşünce ve hassasiyete davet ediyorum tüm hamilelerin eşleriniEvet sali gününü bekliyorum umarim nst ister, devlete gidicem sag sollari belli olmuyo onlarinda
Ben zaten depresif bir insanim. Dönem dönem artiyor. Tabi yaşadığım sıkıntı streste etkiliyor. Ama eşim zaten tamamen ayrı bir sorun, cocukla ilgili cok catisiyoruz
Bende anneme karşı cok sertim bazen. Ama benim icimde ofke varBenimde fena durumda. insanlar anlayışsız hepsini dövesim varhastanede yatarken kv gelmiş üşütmüşündür gaz sancısıdır o dedi. Yarım gün durdu yanımda gitti bir daha aramadı nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye.elti kalkmış bence çocuğun yeri dar sıkışıyor orda ondan öyle keşke bebeği eşin taşıyabilse diyor. Keşke hepsiyle aramızdaki bağlar kopsa ya.bunlardan hayır gelmeyince Canım annem geldi yanıma bakmaya oda ameliyatlı kıyamıyorum. bugun başka birşeye kızmıştım anneme sesimi yükselttim çok üzgünüm. Pazar günü de dönücek çook duygusalım
Ben ilk zamanlar böyleydim şimdi daha iyiyim sanırım.Eşimin her hareketi batıyordu.Annem ne yapsa suç zaten.Sonra da yaptıklarıma üzülüp ağlıyordum.En sonunda kusura bakmayın hasta kabul edin beni ciddiye almayın dedimAy kızlar duygusal durumlarınız nasıl? Ben çok iyi durumda değilim. Çok şükür bu halime ama bu gece patladım artık.
Pazartesi günü annemle tartıştım ve o tartışmanın üzerine evine yani başka şehre dönünce çok kötü oldum. Bebeğimi hissedemedim, saatlerce ağladım, kasıkların ağrıdı, kaslarım tutuldu.
Sonra rahatsızlandım. Kronik sinüzitten muzdaribim zaten. Yine kötü oldu. Elimden bir şey de gelmiyor, doğal yollarla uğraşmaya çalışıyorum işte. Ama hem hasta hem hamile çalışmak biraz zor geldi açıkçasırapor da almadım, para lazım ve rapor alınca ek dersimde kesinti oluyor. Bazen bu bende baskı yaratıyor
Geçen sene mart ayında göğüslerimde kistler çıkmıştı, o günden beri memintolarıma takıntılıyım ama hamilelik bunun için çok iyi bir zaman değil. Sürekli memelerimi inceliyorum, inceledikçe tabi bir şey buluyorum. Aa şurada çukurluk mu var, aa şurası önceden de böyle miydi, aa şu meme ucum daha mı sarkık derkeeeen bu belirtileri internete yazıp defalarca kanser olduğumu okuyorum, tekrar deliriyorum. Bu esnada kızım da beni tekmeliyor.
Bu akşam da canım nutella çekti. Eşim almadı. Neymiş, başka şey istesem alırmış ama nutella çok zararlıymış, çünkü içinde palm yağı varmış. Benden öğrendiklerini bana satıyor. Buna bir patlayışım var görmeniz lazım. Ağlarken tıkanıyordum resmen.
Bende durumlar böyle. Sizin ruhsal durumunuz nasıl?
Belki terapi yeterli gelir. Ben de kötüleşirsem başlayacağım tekrar. Belirli şartlarla emzirirken izin verilebiliyor ilaçlara, ama inşallah ilaca gerek kalmaz. İyi düşünelimBen anksiyete hastasiyim zaten. Haftaya psikolog randevum var ikinciye. İlkinde bir fayda goremedim. Umarim bu sefer faydasi olur. Dogumdan sonra ilac kullanmam gerekebilir ondan korkuyorum emzirmek istiyorum.
Öyle valla sakin ol kızım bebeğini de germe diyor cennet kokulum hala bizi düşünüyorÜzülme anne oo candan parça hiç kıyamazlar bize gönlünü alırsın sen gidene kadar
Seni burdan tanidigim kadariyla, neseli tatli bi insansin.. kendinde farkindasin zaten, gecici bi durum simdilik hosgoru seviyemiz asagilarda. Benimki de ole inan. Sildim attim beni sinir eden kim varsa telefondan. Tabi silemediklerim de var da neyse.Ay kızlar duygusal durumlarınız nasıl? Ben çok iyi durumda değilim. Çok şükür bu halime ama bu gece patladım artık.
Pazartesi günü annemle tartıştım ve o tartışmanın üzerine evine yani başka şehre dönünce çok kötü oldum. Bebeğimi hissedemedim, saatlerce ağladım, kasıkların ağrıdı, kaslarım tutuldu.
Sonra rahatsızlandım. Kronik sinüzitten muzdaribim zaten. Yine kötü oldu. Elimden bir şey de gelmiyor, doğal yollarla uğraşmaya çalışıyorum işte. Ama hem hasta hem hamile çalışmak biraz zor geldi açıkçasırapor da almadım, para lazım ve rapor alınca ek dersimde kesinti oluyor. Bazen bu bende baskı yaratıyor
Geçen sene mart ayında göğüslerimde kistler çıkmıştı, o günden beri memintolarıma takıntılıyım ama hamilelik bunun için çok iyi bir zaman değil. Sürekli memelerimi inceliyorum, inceledikçe tabi bir şey buluyorum. Aa şurada çukurluk mu var, aa şurası önceden de böyle miydi, aa şu meme ucum daha mı sarkık derkeeeen bu belirtileri internete yazıp defalarca kanser olduğumu okuyorum, tekrar deliriyorum. Bu esnada kızım da beni tekmeliyor.
Bu akşam da canım nutella çekti. Eşim almadı. Neymiş, başka şey istesem alırmış ama nutella çok zararlıymış, çünkü içinde palm yağı varmış. Benden öğrendiklerini bana satıyor. Buna bir patlayışım var görmeniz lazım. Ağlarken tıkanıyordum resmen.
Bende durumlar böyle. Sizin ruhsal durumunuz nasıl?
Ben de şu kasılma denen şeyi anlayamadım.Kızımda ne kasılma ne sancı yaşadım doktorum bile şaşırmıştı.İlk defa burda duydum hamilelikte kasılmayı.Kasilma sanci ayni sey mi?
Sanci kagidini gorunce anladi mi bari kv gaz sancin olmadigini ? Sinir yaBenimde fena durumda. insanlar anlayışsız hepsini dövesim varhastanede yatarken kv gelmiş üşütmüşündür gaz sancısıdır o dedi. Yarım gün durdu yanımda gitti bir daha aramadı nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye.elti kalkmış bence çocuğun yeri dar sıkışıyor orda ondan öyle keşke bebeği eşin taşıyabilse diyor. Keşke hepsiyle aramızdaki bağlar kopsa ya.bunlardan hayır gelmeyince Canım annem geldi yanıma bakmaya oda ameliyatlı kıyamıyorum. bugun başka birşeye kızmıştım anneme sesimi yükselttim çok üzgünüm. Pazar günü de dönücek çook duygusalım
Böyle insanlar neden var ki ya olmasın bence, senden daha iyi biliyormuş hanımefendi yaşadıklarını öyle mi, gıcık oldumSanci kagidini gorunce anladi mi bari kv gaz sancin olmadigini ? Sinir ya
Benim eltim de kv yi doldurmus, sinirimden oldum, kasilma degildir o bebek donerken ole hissetmistir o die bahsetmis benden. Erken dogum yapmis, sanciyi, kasilmayi , donmeyi, tekmeyi anlayan bi insanim ben. Nazli oldugum imajini yaraycak kendince.
Seytan diyo, vur öldur o derece
Hatali olduğunu bilse bile ozur dilemez asla. Dun aksam zaten cok yorgun bir haldeydim. Ablasina yemeğe gittik. Herkesin icinde bana bağırdı. Aglamadim ama icime agladim, nabzim 1 saat hep 110 civariydi. Kendi yüzümü gördüm. 10 yil yaslandimEn hassas dönemlerde eşlerde destekci olmayınca gercekten süreç daha da zorlaşıyor. Allah onlara akıl fikir versin. Eşimde bana terslenip beni ağlattıktan sonra bir an öfkelendim senden çıkardım diyip beni susturmaya çalışıyor.azcık düşünce ve hassasiyete davet ediyorum tüm hamilelerin eşlerini
Sen muhteşemsinKizlarrr minnoşlarimin analariiiii guzell dusuncelere haydiii girelim... ve sevgi pitirciklarimiz icin guzel bir uyku cekelim... analarimiz evlatlarini her kosulda affeder... gonullerini alalim yeterkiSarilalim sevelim ilerde bizde evlatlarimizdan yicez azari gibime geliyir... yeterki bağlari zayif yapmayalim... kotu uyuz babalari olsada annelerine davranan o sekilde yansitmalarim.. cocuklar sevgiyle buyusunku sorunsuz bireyler olsunlar... orta noktayi bulmaya calisalim eslerimizle... idareli olsunlar ve olalim... bir gunde cikolata kaciriveriyim ne olcak da diyebilsinler... belki o noktaya gelene kadar bi kac biside demis getirmis olabilirmuyiz diye kendimizde dusunelim.. ve bence erkekler bizim onda birimiz kadar takmiyorlarr... hassas degiller.. o yuzden minnoslarimiz icin guclu olalim... sevelim sevilelim... yapabildigimizi yapalim.. babalarda yapabildiklerini yapsinlar.. beklentiye girmek hos olmuyor ne umuyon ne buluyon misali...
Ya evlenmeden once prensesken evlendikten sonra cok konusan, cadi olarak tanimlanabiliriz... dert degil hicbisey evladin varsa gul gec ... onlar takilmiyorsa sende takilma.. biseyler ogretmeye calismaYemiyor... her erkek bir degil.. tatli dilli olmakta fayda var... hadi yatin yatinki
D demirrr bizi uyandiracakuykumuzu alalim bu meselelerle ruhumuzu inan bozmaya degmez.... bize zarar veriyor . Ve kendimizi sevelim... hadi fistiklar iyi geceler
Bebegimi kaybettigimde, bi basin sagolsun demedi bana eltim olcak mikrop. Allaha havale ettim. Ve esim de, demezse demesin sen alttan al gibi benzer bi ifade kullandi bana o lohusa halimle. Esimi cok severim, cok duskunumdur, kopru olsa gecmem ustunden o derece ama su acili lohusligimda ettigi laf icin affedemem onu bile yani. Daha neler neler üffBöyle insanlar neden var ki ya olmasın bence, senden daha iyi biliyormuş hanımefendi yaşadıklarını öyle mi, gıcık oldum
Sen muhteşemsin
Ne dmeek herkesin icinde bagirmak ya. Baskalarinin yaninda yapilan ogut bile hakarettir. Kaldi ki sesini yukseltmis. Ne yapmistin bu hakedecek ? Dine, peygambere ya da anasina mi kufur ettin acaba ?Hatali olduğunu bilse bile ozur dilemez asla. Dun aksam zaten cok yorgun bir haldeydim. Ablasina yemeğe gittik. Herkesin icinde bana bağırdı. Aglamadim ama icime agladim, nabzim 1 saat hep 110 civariydi. Kendi yüzümü gördüm. 10 yil yaslandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?