2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cooookk tesekkurlerrr cok guzel acikladin cnm

Ben anksiyete hastasiyim zaten. Haftaya psikolog randevum var ikinciye. İlkinde bir fayda goremedim. Umarim bu sefer faydasi olur. Dogumdan sonra ilac kullanmam gerekebilir ondan korkuyorum emzirmek istiyorum.

Üzülme anne oo candan parça hiç kıyamazlar bize gönlünü alırsın sen gidene kadar

Bir de sonradan özür diliyorum kızımdan özür diliyorum senin annen bir çatlak diye inşallah emzire emzire küçülteceğim kistleri

En hassas dönemlerde eşlerde destekci olmayınca gercekten süreç daha da zorlaşıyor. Allah onlara akıl fikir versin. Eşimde bana terslenip beni ağlattıktan sonra bir an öfkelendim senden çıkardım diyip beni susturmaya çalışıyor.azcık düşünce ve hassasiyete davet ediyorum tüm hamilelerin eşlerini

Bende anneme karşı cok sertim bazen. Ama benim icimde ofke var

Ben ilk zamanlar böyleydim şimdi daha iyiyim sanırım.Eşimin her hareketi batıyordu.Annem ne yapsa suç zaten.Sonra da yaptıklarıma üzülüp ağlıyordum.En sonunda kusura bakmayın hasta kabul edin beni ciddiye almayın dedimŞimdi beni mutlu eden şeylerle uğraşıyorum.Kafamı birşeylerle meşgul edince saçma sapan şeyler gelmiyor aklıma.Ben de hamile kalınca işi bıraktım alışığım iş temposuna.Ama iyi ki de bıraktım diyorum ilk haftalar hep yatmak zorunda kaldım.Annene açık açık anlatabilirsin eşine de.Annemden özür diledim elimde değil kusura bakma dedim.Eşime de çocuk gibi oldum idare et dedim.Şimdi sorunumuz kalmadı çok şükür

Ben anksiyete hastasiyim zaten. Haftaya psikolog randevum var ikinciye. İlkinde bir fayda goremedim. Umarim bu sefer faydasi olur. Dogumdan sonra ilac kullanmam gerekebilir ondan korkuyorum emzirmek istiyorum.
Belki terapi yeterli gelir. Ben de kötüleşirsem başlayacağım tekrar. Belirli şartlarla emzirirken izin verilebiliyor ilaçlara, ama inşallah ilaca gerek kalmaz. İyi düşünelim

Seni burdan tanidigim kadariyla, neseli tatli bi insansin.. kendinde farkindasin zaten, gecici bi durum simdilik hosgoru seviyemiz asagilarda. Benimki de ole inan. Sildim attim beni sinir eden kim varsa telefondan. Tabi silemediklerim de var da neyse.
Ayy esine de sinir olunmicak gibi degil ama yani. Palm yagi zararli, eee ? Hamile kadinsin ne var kasiklasan azcik. Onkolog kesilmis basina yani. Benim.annem bana hamileyken, litrelerce kola asermis. Kola yani aklin aliyor mu ? Ama sukur bi sikintim yok.
Ama sen bakma bunlara, bende kasilmayi tetikliyor bole durumlar aman senin de basina gelmesin kuzum. Sen cok tatli bi annesin, al sen nutellani, korelt nefsini ❤

Sanci kagidini gorunce anladi mi bari kv gaz sancin olmadigini ? Sinir ya
Benim eltim de kv yi doldurmus, sinirimden oldum, kasilma degildir o bebek donerken ole hissetmistir o die bahsetmis benden. Erken dogum yapmis, sanciyi, kasilmayi , donmeyi, tekmeyi anlayan bi insanim ben. Nazli oldugum imajini yaraycak kendince.
Seytan diyo, vur öldur o derece

Kizlarrr minnoşlarimin analariiiii guzell dusuncelere haydiii girelim... ve sevgi pitirciklarimiz icin guzel bir uyku cekelim... analarimiz evlatlarini her kosulda affeder... gonullerini alalim yeterki Sarilalim sevelim ilerde bizde evlatlarimizdan yicez azari gibime geliyir... yeterki bağlari zayif yapmayalim... kotu uyuz babalari olsada annelerine davranan o sekilde yansitmalarim.. cocuklar sevgiyle buyusunku sorunsuz bireyler olsunlar... orta noktayi bulmaya calisalim eslerimizle... idareli olsunlar ve olalim... bir gunde cikolata kaciriveriyim ne olcak da diyebilsinler... belki o noktaya gelene kadar bi kac biside demis getirmis olabilirmuyiz diye kendimizde dusunelim.. ve bence erkekler bizim onda birimiz kadar takmiyorlarr... hassas degiller.. o yuzden minnoslarimiz icin guclu olalim... sevelim sevilelim... yapabildigimizi yapalim.. babalarda yapabildiklerini yapsinlar.. beklentiye girmek hos olmuyor ne umuyon ne buluyon misali...
Ya evlenmeden once prensesken evlendikten sonra cok konusan, cadi olarak tanimlanabiliriz... dert degil hicbisey evladin varsa gul gec ... onlar takilmiyorsa sende takilma.. biseyler ogretmeye calisma Yemiyor... her erkek bir degil.. tatli dilli olmakta fayda var... hadi yatin yatinki
D demirrr bizi uyandiracak uykumuzu alalim bu meselelerle ruhumuzu inan bozmaya degmez.... bize zarar veriyor . Ve kendimizi sevelim... hadi fistiklar iyi geceler

Böyle insanlar neden var ki ya olmasın bence, senden daha iyi biliyormuş hanımefendi yaşadıklarını öyle mi, gıcık oldum

Hatali olduğunu bilse bile ozur dilemez asla. Dun aksam zaten cok yorgun bir haldeydim. Ablasina yemeğe gittik. Herkesin icinde bana bağırdı. Aglamadim ama icime agladim, nabzim 1 saat hep 110 civariydi. Kendi yüzümü gördüm. 10 yil yaslandim

Sen muhteşemsin

Böyle insanlar neden var ki ya olmasın bence, senden daha iyi biliyormuş hanımefendi yaşadıklarını öyle mi, gıcık oldum
Bebegimi kaybettigimde, bi basin sagolsun demedi bana eltim olcak mikrop. Allaha havale ettim. Ve esim de, demezse demesin sen alttan al gibi benzer bi ifade kullandi bana o lohusa halimle. Esimi cok severim, cok duskunumdur, kopru olsa gecmem ustunden o derece ama su acili lohusligimda ettigi laf icin affedemem onu bile yani. Daha neler neler üff

Sen muhteşemsin

Kuzum kalp kalbe karsi gercekten benim icin sende oylesin ve herbirinizin yeri ayri sana ayri dua ediyom diger arkadasa ayri bir digerine ayri Ayri derken az bucuk sikintilarimizu anladik insallah senin kuzun 37-38-39 lari gorursunuz ve sag salim alirsiniz ne bilim iste bir baska arkadasa yine ayni ama dertlerine deva diyerekten iste sen anladin beni

Ne dmeek herkesin icinde bagirmak ya. Baskalarinin yaninda yapilan ogut bile hakarettir. Kaldi ki sesini yukseltmis. Ne yapmistin bu hakedecek ? Dine, peygambere ya da anasina mi kufur ettin acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…