- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bebegimi kaybettigimde, bi basin sagolsun demedi bana eltim olcak mikrop. Allaha havale ettim. Ve esim de, demezse demesin sen alttan al gibi benzer bi ifade kullandi bana o lohusa halimle. Esimi cok severim, cok duskunumdur, kopru olsa gecmem ustunden o derece ama su acili lohusligimda ettigi laf icin affedemem onu bile yani. Daha neler neler üff
Atmistim da bi an patladim. Neyse kapattim konuyu. Yoksa sinir olcam iyice zaten.Yaniii kuzucumm sen varya icine atmissin uzmemissin ve ne kadar dokunmus dedikleri ... ya ben kac haftalik bebek kayiplari inan onemli degil... bebek oldugu zaman anne gercekten lohusaligi doruklarda yasiyir ve psikolojisi getcekten berbat ve insanlar hic anlamadan konusuyorlar... patavatsizlik ve cahil olduklarini dusunuyorum bile isteye hicbi insanin bir digerine yapmamasi gerekir...
Gel gelelim kuzucuk senin minik kuzuya ... tombigimi iyi besle annesi isiralim dogdugu zaman bacaklarini kofte popolarini insallahh ☺☺
Senin kocis nereli ayni memleketmisiniz farkli kulturlerden mi ? Sanki sen ondan daha olgunsun ve o biraz dik kafali gibi... ya bide ona sorsan kim bilir neler dusunuyor.. bu hassas bir konu yinede kimsenin gazina gelme kuzum... yapmis kabahatlidir.. seni anlayan masada anlar zaten.. ona yada kimseye kendini anlatmak ifade etmek aciklamak zorunda degilsin... canli sahitleri ablasi eniste olmus iste.. ya o zaman insallah zamanla bazi seyleri asarsiniz ve inaniyorumda ne zaman birbirinizi dinlerseniz o zaman daha iyi olucak sizin icin... dinlemeye calisin birbirinizi.. ve umarim cok cok iyi olursunuzHatali olduğunu bilse bile ozur dilemez asla. Dun aksam zaten cok yorgun bir haldeydim. Ablasina yemeğe gittik. Herkesin icinde bana bağırdı. Aglamadim ama icime agladim, nabzim 1 saat hep 110 civariydi. Kendi yüzümü gördüm. 10 yil yaslandim
Yok canim kizim caylarin uzerine gelince ay cay var bak falan diye bagirdim ben, eşimde bana sen bagirma neden bagiriyosun diye bagirdi. Sonra kizim dudaklarini büküp aglar gibi yapinca git annen ozur dilesin öp barışın dedi. Bende ozur dileyecek ne yaptim sen bana bagirdigin icin korktu dedim sonrada konusmadim. Bu aksamda geldi fazla durmadan 9a dogru yatti uyudu. Zaten temmuzdan beri ayri yatiyoruzNe dmeek herkesin icinde bagirmak ya. Baskalarinin yaninda yapilan ogut bile hakarettir. Kaldi ki sesini yukseltmis. Ne yapmistin bu hakedecek ? Dine, peygambere ya da anasina mi kufur ettin acaba ?
Ya çok üzüldümCanım bebeği melek olduarkadaşım da pek iyi değil toparlamaya çalışıyor. Herşey Allahtan iyisiyle kötüsüyle ama bazen kaderin önüne geçilmiyor
çok erken doğmuştu 24 bile olamamıştı. Hayırlısı böyleymiş
Ben olsam ayri yatmam yinede ne olursa olsun esini yanina yatirt.. ayri yatmayin araya sogukkuk asla sokma... o istemiyorsa sen hic istemiyirsun durumu olmasin ... birbrinize ihtiyaciniz var .. seninde ona ihtiyacin var... bebek doguncada ohhh kafa mis sen cek tum sikintiyi sonra hem buyugu hem kucugi afakanlar basinca niye bagirdi ? Olurmu oyle sey? İkinizde bunalin sadece sen sorumlulugu ustlenme.. evliyseniz birlikte heleki ikinci bebegin var tabikide birlikte yatcaksiniz ..Yok canim kizim caylarin uzerine gelince ay cay var bak falan diye bagirdim ben, eşimde bana sen bagirma neden bagiriyosun diye bagirdi. Sonra kizim dudaklarini büküp aglar gibi yapinca git annen ozur dilesin öp barışın dedi. Bende ozur dileyecek ne yaptim sen bana bagirdigin icin korktu dedim sonrada konusmadim. Bu aksamda geldi fazla durmadan 9a dogru yatti uyudu. Zaten temmuzdan beri ayri yatiyoruz
Konuşursak beni haksız kendini haklı çıkarıyor. Bir şekilde bunu başarıyor. O yğzden konuşmuyorum. zaten içimden de gelmiyor. Bakımlıda değilim o da içimden gelmiyo hayattan bezmiş haldeyim.Senin kocis nereli ayni memleketmisiniz farkli kulturlerden mi ? Sanki sen ondan daha olgunsun ve o biraz dik kafali gibi... ya bide ona sorsan kim bilir neler dusunuyor.. bu hassas bir konu yinede kimsenin gazina gelme kuzum... yapmis kabahatlidir.. seni anlayan masada anlar zaten.. ona yada kimseye kendini anlatmak ifade etmek aciklamak zorunda degilsin... canli sahitleri ablasi eniste olmus iste.. ya o zaman insallah zamanla bazi seyleri asarsiniz ve inaniyorumda ne zaman birbirinizi dinlerseniz o zaman daha iyi olucak sizin icin... dinlemeye calisin birbirinizi.. ve umarim cok cok iyi olursunuzUzuluyorum bunu soylemeye ama kutfen kendine cok cok iyi bak, bakimli bir hatunsundur ama getcekten bak kendine.. ve kendin icin yap.. sen onun cocuklarinin anasisisin.. evine sahip cik her kosulda onda zamanla yaptiklarindan utanicak!! Neyyi kacirdiginin farkina varmadan once acele etse iyi olur
Gelmiyor kaç kere söyledim. Horluyorum ben cart curt. Kaç kere yalvarcamki daha benimde bir gururum varBen olsam ayri yatmam yinede ne olursa olsun esini yanina yatirt.. ayri yatmayin araya sogukkuk asla sokma... o istemiyorsa sen hic istemiyirsun durumu olmasin ... birbrinize ihtiyaciniz var .. seninde ona ihtiyacin var... bebek doguncada ohhh kafa mis sen cek tum sikintiyi sonra hem buyugu hem kucugi afakanlar basinca niye bagirdi ? Olurmu oyle sey? İkinizde bunalin sadece sen sorumlulugu ustlenme.. evliyseniz birlikte heleki ikinci bebegin var tabikide birlikte yatcaksiniz ..
Konuşursak beni haksız kendini haklı çıkarıyor. Bir şekilde bunu başarıyor. O yğzden konuşmuyorum. zaten içimden de gelmiyor. Bakımlıda değilim o da içimden gelmiyo hayattan bezmiş haldeyim.
Ben 25 o 27 yaşlarımız. Aynı memleketteniz ama kafalar bambaşka. Ben zaten 25 yaşında değil 35 45 hissediyorum
Kızı anca uyuttum. Zaten burmu tıkalı gibi. Ne uyursak kar iyi geceler hamişler
Kizlarrr minnoşlarimin analariiiii guzell dusuncelere haydiii girelim... ve sevgi pitirciklarimiz icin guzel bir uyku cekelim... analarimiz evlatlarini her kosulda affeder... gonullerini alalim yeterki☺ Sarilalim sevelim ilerde bizde evlatlarimizdan yicez azari gibime geliyir... yeterki bağlari zayif yapmayalim... kotu uyuz babalari olsada annelerine davranan o sekilde yansitmalarim.. cocuklar sevgiyle buyusunku sorunsuz bireyler olsunlar... orta noktayi bulmaya calisalim eslerimizle... idareli olsunlar ve olalim... bir gunde cikolata kaciriveriyim ne olcak da diyebilsinler... belki o noktaya gelene kadar bi kac biside demis getirmis olabilirmuyiz diye kendimizde dusunelim.. ve bence erkekler bizim onda birimiz kadar takmiyorlarr... hassas degiller.. o yuzden minnoslarimiz icin guclu olalim... sevelim sevilelim... yapabildigimizi yapalim.. babalarda yapabildiklerini yapsinlar.. beklentiye girmek hos olmuyorne umuyon ne buluyon misali...
Ya evlenmeden once prensesken evlendikten sonra cok konusan, cadi olarak tanimlanabiliriz... dert degil hicbisey evladin varsa gul gec ... onlar takilmiyorsa sende takilma.. biseyler ogretmeye calisma ☺ Yemiyor... her erkek bir degil.. tatli dilli olmakta fayda var... hadi yatin yatinki
@demirrr bizi uyandiracakuykumuzu alalim bu meselelerle ruhumuzu inan bozmaya degmez.... bize zarar veriyor . Ve kendimizi sevelim... hadi fistiklar iyi geceler
Her ne olursa olsuun ayrı yatma canım ne yaşarsanız yaşayın o yatağa birlikte girin ki bagınız kopmasın sende eşin aksi biri ise biraz senden alttan almayı dene biraz ona iyilik le tepki ver kendi şaşırsın utansın belki değerini bilir bende 2 yıllık evliyim çokta seviyorum onunda sevdiğine çok eminim fakat eşler özellıkle kocalarımıZ kendilerini salıyorlar evlendikten sonra onlardan beklediğin ilgiiyi hoşgörüyü belki şımarılmayı beklesekde öyle olmayabiliyorlar onun için idare edicez kocanın sevgisine inanıyorsan biraz daha rahat olabilirsinYok canim kizim caylarin uzerine gelince ay cay var bak falan diye bagirdim ben, eşimde bana sen bagirma neden bagiriyosun diye bagirdi. Sonra kizim dudaklarini büküp aglar gibi yapinca git annen ozur dilesin öp barışın dedi. Bende ozur dileyecek ne yaptim sen bana bagirdigin icin korktu dedim sonrada konusmadim. Bu aksamda geldi fazla durmadan 9a dogru yatti uyudu. Zaten temmuzdan beri ayri yatiyoruz
Valla benden bu kadar alttan ala ala olan yine bana oldu. Herkes kendi evliligini bilir. Sevip sevilmek guzel sey. Bizde artik o yokHer ne olursa olsuun ayrı yatma canım ne yaşarsanız yaşayın o yatağa birlikte girin ki bagınız kopmasın sende eşin aksi biri ise biraz senden alttan almayı dene biraz ona iyilik le tepki ver kendi şaşırsın utansın belki değerini bilir bende 2 yıllık evliyim çokta seviyorum onunda sevdiğine çok eminim fakat eşler özellıkle kocalarımıZ kendilerini salıyorlar evlendikten sonra onlardan beklediğin ilgiiyi hoşgörüyü belki şımarılmayı beklesekde öyle olmayabiliyorlar onun için idare edicez kocanın sevgisine inanıyorsan biraz daha rahat olabilirsin
Bence durmaz şiddetlenirKızlar günaydın. 2 gün önce gece mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yaşadım. Karın ağrılarım bi gelio bi gidince acaba erken doğummu diye çok korkmuştum ertesi gün geçti. Erken doğum belirtisi olunca devam eden şikayetler oluyor değil mi? 1 gecede geçmez
Canım ya kıyamam. Yalnız şöyle bişi var benim eşim bebeğin hareketlerini hissettiğinden beri bana çok farklı davranıyor. Ondan önce bebek mi var baba mı olacak farkında bile değildi. Hissedince baba olacağını anladı. Seninki de sonradan anlamıştır belkiGünaydın kızlar . Süper bir konu Açılmış duygusal durumlar... sinirlerim o kadar bozuk ki geceden beri ağlıyorum. Hamilelikten değil ama bu haklıyım bence abartmıyorum . Konu eşim ve değişen tavırları . Hamileliğin ilk aylarında doktor ilişkiye girmeyi yasaklamıştı o zmn bile ne zaman kalkacak yasak vs diye sıkıştıran adam da bu aralar tık yok. Bundan rahatsız olduğumu da söyledim neden diye de sordum karnım büyümüş korkuyormuş... ilk aylar düşük olacak diye korkmuyordu hiç... Bende işe git patronu Çek eve gel yemek temizlik bebeğin alışverişi daha uygun nerden alırım ne zaman hazırlığa başlasam diye düşünmekten zaten bitmişim. İnsan ilgi bekliyor bir nazlanmak istiyor. O bile yok herşeyi önüne beklemeyi hak görüyor... inanın birikmişliğin patlaması oluyor içinizenatmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?