ilişkiye hiç girmeyelim gerekirse sorun yok ama bunu dile getirdiğim halde insan yerine koyup açıklama bile yapmaması can sıkıcı . Dün trip attım gittim uyudum arkamdan gelirdi normalde gelmedi. Sabah işe öpmeden gittim uyanmış hiç bişey yok gibi günaydın aşkım diye mesaj atıyor , akşam sinemaya gidelim mi diyor. Bu kadar kolay çünkü kadınları kandırmak. Ama ben öyle bir kırıldım ki birikmişlikler çıkıyor işte. Hep diyorum bir daha muhabbet açmaya çalışmıcam, bi daha yanaşmıcam, bi daha gel tekme atıyor hisset demicem .. ama yapamıyorum işte benimde kişiliğim bu.Ah canim benim. Ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum. Mesele ne olursa olsun, bu tavirdan nefret ediyorum. Ne yasarsan yasa ama baskalarinin yaninda asla tepkini gostermemek gerek bir ara esimde yapiyordu tartismalarimiz hemen herkese yansiyor oyle oluncada tepkilerinide gostermekten cekinmiyordu. Konustum konustum konustum dinlesede dinlemesede cok konustum cok sabrettim ve kazandim. Sende hemen pes etme konus anlat duygularini o an neler hissettigini hormonlarini belki yillar surecek ama.elbet bir gun anlayacak.
Kuzum bak bizim iliski yasagimiz yoktu ve karnim buyumeden esim pek dusunmuyordu normal iliskimiz hep devam ediyordu. Karnim belirginlesmeye cok nadir olmaya basladi, son 1.5 aydir hic birsey yok. Surekli konusunu aciyorum korkuyorum birsey olur diye diyor. Ve gercekten korktugunu goruyorum. Erkekler gobek cikmayinca ne oldugunu pek anlayamiyorlar. Gobek cikincada gercekten korkuyor benim esimde oyle.
Nice guzel yaslarin olsunBi siralar cok giremedigim icin oku oku bitiremedim kizlar :) bu arada yarin benim dogum gunum :)
Doktoruma sordum bugün kanamadanda olurdu dediBence durmaz şiddetlenir
Canım benim sen hiç üzülme o insanlar gün gelir çirkinliklerinde boğulup gidecekler, sen bebeğine odaklan bir doğsun minnaklarımızda bize dünyanın sadece evlatlarımızdan ibaret olduğunu hissettirecekler, onlarla yeniden doğacağız inşallahBebegimi kaybettigimde, bi basin sagolsun demedi bana eltim olcak mikrop. Allaha havale ettim. Ve esim de, demezse demesin sen alttan al gibi benzer bi ifade kullandi bana o lohusa halimle. Esimi cok severim, cok duskunumdur, kopru olsa gecmem ustunden o derece ama su acili lohusligimda ettigi laf icin affedemem onu bile yani. Daha neler neler üff
Peki konussan ya da mesaj atsan uygun bir dille boyle olunca cok kiriliyorum lutfen bir daha dikkat et desen inan erkekler anlamiyorlar triplerimizden belki konusunca seni daha iyi anlarilişkiye hiç girmeyelim gerekirse sorun yok ama bunu dile getirdiğim halde insan yerine koyup açıklama bile yapmaması can sıkıcı . Dün trip attım gittim uyudum arkamdan gelirdi normalde gelmedi. Sabah işe öpmeden gittim uyanmış hiç bişey yok gibi günaydın aşkım diye mesaj atıyor , akşam sinemaya gidelim mi diyor. Bu kadar kolay çünkü kadınları kandırmak. Ama ben öyle bir kırıldım ki birikmişlikler çıkıyor işte. Hep diyorum bir daha muhabbet açmaya çalışmıcam, bi daha yanaşmıcam, bi daha gel tekme atıyor hisset demicem .. ama yapamıyorum işte benimde kişiliğim bu.
Annem yakınımda olduğu için kayınvalideme pek ihtiyaç duymadım.Kızımın doğumunda 10 gün kaldı yanımda sağolsun güzel ilgilendi elleriyle yemek yedirdi bana hakkını ödeyemem.Şimdi daha yakın oturuyor bir de kızının çocuğuna bakıyor arada gider gelir herhalde ilk iki hafta.Çevremdeki kayınvalideler genelde seninki gibi maalesef.Aslında sana değil kendi torununa bakıyor da maalesef bunu düşünemeyen çok.Yapmayınca istedim zamanında. Sözler, kurulan cümleler, düşünce tarzları kırıyor. Mesela kayınvalidem eşimin ricasıyla çocuğuma bakmaya geldi bakıcı bıraktığında. 1 ay durdu. 1 kap yemek yapmadı. Ehliyet için kursa gidiyordum o dönem. 8 de eve gelip dışarıdan en sevmediği şeyleri söyledim yemek için, yine de anlamadı. Sonra da günüm var benim memlekette, anneni çağıralım, ben şu tarihe biley aldım dedi kaçtı gitti. Ben daha bu insandan birşey ister miyim? Ha yarın öbür gün bana muhtaç olduğu zaman da ne kılımı kıpırdatırım, ne de lafımı sakınırım. Allah düşürmesin kimseyi kimsenin eline
Anladım canımıniçi, buraya girince nefes alıyorum sayenizde o kadar iyi geliyor ki konuşmalarınız fikirleriniz, hep iyi ki varsınız diyorumKuzum kalp kalbe karsi gercekten benim icin sende oylesin ve herbirinizin yeri ayri sana ayri dua ediyom diger arkadasa ayri bir digerine ayriAyri derken az bucuk sikintilarimizu anladik insallah senin kuzun 37-38-39 lari gorursunuz ve sag salim alirsiniz ne bilim iste bir baska arkadasa yine ayni ama dertlerine deva diyerekten iste sen anladin beni
Herkesin anladığı dil başka demek ki.Nasıl anlıyorsa öyle yapıcan.Benim eşim daha çamaşır makinesini çalıştırmamıştır hiç,ütü,süpürge bir kere bile denemedi.Ama yemek yapar yapmasa söyler mutfaktan taşır sürekli yiyecek.Dışarıdan ne alınacaksa alır hamile değilken bile canım şunu istedi derim alır gelir.Bizimki de bu modelÖyle tabi, yük bizim üstümüzde. Ama ne kadar yük taşıyacağımıza karar vermek de bizim elimizde. Baktım eşim bir işte oralı olmuyor mu? Gel yap demiyorum artık hiç. Mesela beyaz çamaşırları yıkamıyorum. Bakıyor hiç atlet kalmamış, soruyor. Elim değmedi diyorum. Bir bakıyorum ertesi gün yemeği hazırlamama yardım etmeye gelmiş. Çocuğun kıyafetlerini ütülüyorum, kendiminkileri de... Onun gömlekler, pantolonlar, tişörtler dağ gibi yığılıyor. Bakıyorum "bugün evi ben süpüreyim" diye gelmişNabza göre şerbet de ne kadar ekmek o kadar köfte de... Ne dersen de... Yap desen illa bir iki laf edecek, canını sıkacak. Böyle ben rahat o rahat. Başka türlü olmuyor
Öyleyse napıyoruz, pekmezeee devam diyoruzBeni bu zamana kadar kesin tahin pekmez kurtardi zaten, yoksa daha da duserdi.
Seni burdan tanidigim kadariyla, neseli tatli bi insansin.. kendinde farkindasin zaten, gecici bi durum simdilik hosgoru seviyemiz asagilarda. Benimki de ole inan. Sildim attim beni sinir eden kim varsa telefondan. Tabi silemediklerim de var da neyse.
Ayy esine de sinir olunmicak gibi degil ama yani. Palm yagi zararli, eee ? Hamile kadinsin ne var kasiklasan azcik. Onkolog kesilmis basina yani. Benim.annem bana hamileyken, litrelerce kola asermis. Kola yani aklin aliyor mu ? Ama sukur bi sikintim yok.
Ama sen bakma bunlara, bende kasilmayi tetikliyor bole durumlar aman senin de basina gelmesin kuzum. Sen cok tatli bi annesin, al sen nutellani, korelt nefsini ❤
Günaydın kızlar ben uyandım yine sabahın bu saatinde
A Altibirlik61 nöbeti devraldım korkma rahatça uyu sen
Nolcak benim bu uyku halim ya saat ikide de wc ye kalktım. Zate 12 de yattım. Sabah da aöf sınavım var bide ona kayıt yaptırdım çok lazım gibi hiç çalışmadım da gitti paralar boşuna
Eşim niye çalışmıyorsun dedi. Dedimki kızın akıl mı bıraktı okuduğumu 10 dk içinde unutuyorum dedim (cidden öyle)
İyi hadi bahaneyi de buldun diyor
Günaydın kızlar . Süper bir konu Açılmış duygusal durumlar... sinirlerim o kadar bozuk ki geceden beri ağlıyorum. Hamilelikten değil ama bu haklıyım bence abartmıyorum . Konu eşim ve değişen tavırları . Hamileliğin ilk aylarında doktor ilişkiye girmeyi yasaklamıştı o zmn bile ne zaman kalkacak yasak vs diye sıkıştıran adam da bu aralar tık yok. Bundan rahatsız olduğumu da söyledim neden diye de sordum karnım büyümüş korkuyormuş... ilk aylar düşük olacak diye korkmuyordu hiç... Bende işe git patronu Çek eve gel yemek temizlik bebeğin alışverişi daha uygun nerden alırım ne zaman hazırlığa başlasam diye düşünmekten zaten bitmişim. İnsan ilgi bekliyor bir nazlanmak istiyor. O bile yok herşeyi önüne beklemeyi hak görüyor... inanın birikmişliğin patlaması oluyor içinizenatmayın...
Günaydın kızlar
Hafta içi yataktan kendimi zor çıkarırken cumartesi günü 7de kalkmak da delilikten olsa gerek. Ben hafta içi yoğunluktan pek bakamaz oldum buraya. Bebek olunca başıma gelecekler şimdiden ürkütüyor, bunaltıyor. Psikolojik olarak da çok çok iyi hissetmiyorum ama elimden geldiğince birşeyi takmamaya çalışıyorum. Oğlumdan beri hayat felsefem "kimseye muhtaç değilsin" Anne olsun, kayınvalide olsun, eş olsun, dost olsun... Kendi hevesiyle gelip gönülden yardım edecekse ne ala, yoksa hiç kimseye minnet etmem. Yapamadığım kalır, sadece çocuğum için yorarım kendimi. Böyle çok daha rahatım. Elbet gönül ister eş de senin yaptığın yemeğin hatrına sofrayı toplasın, bulaşıkları halletsin, annen 2-3 haftada bir çıksın gelsin, bir iki kap yemeğini yapsın, işten gelince sen uğraşma, kayınvaliden en azından bir arasın, idarecin ise bekar bir erkek zümren varken tam çocuğun eve geleceği saatte seni seminere göndermesin... Ama olmuyorsa olmuyor. Olsun diye çabalamak daha yorucu.
Hala öksürmekten içim dışımda, oğlum da hastalandı üstüne, eşim şehir dışında, yani şimdi otursam saatlerce zırıl zırıl ağlarım ama bir ben, bir 8 yaşındaki oğlum, bir de karnımda ki minnak üzülür
Dilerim üstünüzdeki tüm ağırlık gitsin, kuş gibi hafifleyin
Gerçekten söylemek gerekiyor. Gerekirse tane tane, defalarca ama söylemeyince anlamıyorlar. Biz kadın olduğumuz için daha düşünceli, daha dikkatliyiz, aynı şeyi onlardan da bekliyoruz ama yanlış. Ben de açık açık söylüyorum valla mutlu değilim, bu davranışın beni sinirlendirdi, çok kabasın vs. diye. Üzülsün, az dikkat etsinİşte erkeklere bunu söylemeyince anlamıyorlar.Ben ne yaşadıklarımı eşime uygun bir dille anlattım ağladım zırladım.Ne hissediyorsam en ufak şeyleri bile.Sinirli adam yumuşacık oldu.İçim daralıyor dışarı çıkalım yoruldum bunaldım diyorum mutlu değilim bile diyorum.Onun çırpındığını gördükçe de üzülüyorum çok nazlı mıyım diye.
Kan görmek rüyayı bozar derler o düşüncelerle uyuyoruz sürekli görmemiz normal ben de geçen gün aynı öyle rüya gördüm wcde birden kan olarak idrarımı yapıyordum resmen bir uyandım direk yatağı kontrol ediyorum falan. Psikolojik olarak etkileniyoruz. Senin minnoşlar hayırlısıyla gününde gelcekler inşallahYa kizlar ruyamda sular seller gibi kanama oluyordum... neyseki ruya imis ☺☺☺ Yahu kabuslarda insanin sinirini bozuyoray bide aklimdan geciriyorum kacinci haftamdayim ben cocuklar dunyaya gelirse sakat olurmu gozleri kor olurmu .... neysee yaa cok sukur bugunumuze
Ben keçiboynuzu özü yiyorum inşallah işe yararÖyleyse napıyoruz, pekmezeee devam diyoruz❤ Yemeyen arkadaşlara da öneriyoruz ☺☺
Bence de erkekletin çoğu yanaşmaktan çekiniyor bu dönemde.Hele karın büyüdükten sonra birşey olacakmış gibi davranıyorlar.İlk çocukta doktor yasaklamamasına rağmen biz de yakınlaşmadık.Zaten zor olmuştu aman birşey olmasın diye.Doğduktan sonra sorun kalmadı.Şimdi yasakladı doktor yanımda bile yatmıyor.Neymiş şeytan dürtermişilişkiye hiç girmeyelim gerekirse sorun yok ama bunu dile getirdiğim halde insan yerine koyup açıklama bile yapmaması can sıkıcı . Dün trip attım gittim uyudum arkamdan gelirdi normalde gelmedi. Sabah işe öpmeden gittim uyanmış hiç bişey yok gibi günaydın aşkım diye mesaj atıyor , akşam sinemaya gidelim mi diyor. Bu kadar kolay çünkü kadınları kandırmak. Ama ben öyle bir kırıldım ki birikmişlikler çıkıyor işte. Hep diyorum bir daha muhabbet açmaya çalışmıcam, bi daha yanaşmıcam, bi daha gel tekme atıyor hisset demicem .. ama yapamıyorum işte benimde kişiliğim bu.
Konuşcam canım kendimi toparlıyım biraz da . zaten devam ederse konuştuktan sonra akışına bırakıcam . İlgi bekleriz bekleriz bi yerden sonra vazgeçeriz ...Peki konussan ya da mesaj atsan uygun bir dille boyle olunca cok kiriliyorum lutfen bir daha dikkat et desen inan erkekler anlamiyorlar triplerimizden belki konusunca seni daha iyi anlar
yavrucum herşeyimi anlatırım ona çay içerken işte olanları arkadaşlarımı vs .. dinler yorum yapar susar. kendisi anlatmaz. Ben susayım o da susar.. Böyle başbaşa vakit geçirmek mi olur .. ay cok doluyum şimdi sövüp sayıcammmm şahika koçaslanlı gibi elit çizgimden kayıcamBence de erkekletin çoğu yanaşmaktan çekiniyor bu dönemde.Hele karın büyüdükten sonra birşey olacakmış gibi davranıyorlar.İlk çocukta doktor yasaklamamasına rağmen biz de yakınlaşmadık.Zaten zor olmuştu aman birşey olmasın diye.Doğduktan sonra sorun kalmadı.Şimdi yasakladı doktor yanımda bile yatmıyor.Neymiş şeytan dürtermişBenimki söylüyor seninki söylemiyor bence kafana takma.Bu seni sevmediği anlamına gelmiyor ya da seni istemediği.Baş başs vakit geçirin ne güzel işte.Bebekten sonra zor yalnız kalacaksınız.
Benimki bana ne milletten diyordu ilk zamanlaryavrucum herşeyimi anlatırım ona çay içerken işte olanları arkadaşlarımı vs .. dinler yorum yapar susar. kendisi anlatmaz. Ben susayım o da susar.. Böyle başbaşa vakit geçirmek mi olur .. ay cok doluyum şimdi sövüp sayıcammmm şahika koçaslanlı gibi elit çizgimden kayıcam
Yarar kuzum inşallah, yediklermiz şifa olsun da dönsün bize inşallahBen keçiboynuzu özü yiyorum inşallah işe yararYaramazsa üzülürüm çünkü yedikten sonra dehşet bir mide yanması yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?