2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gunaydin kizlaaarr, bugun mevludumuz var. Allah yardimcim olsun Kosusturmali bir gun beni bekler. Yerimde duramiyorum yapmamam gerekenleri yapiyorum sonrada kendime cok kiziyorum. Gobegimle konusuyorum oglum cok ozur dilerim bunu yapmamaliydim diye sozde vicdan rahatlatmasi bugun daha dingin geciricem kendime sozum olsun aksambutun yazdiklarinizi okumaya calisicam kendinize dikkat edin kizlar

ilişkiye hiç girmeyelim gerekirse sorun yok ama bunu dile getirdiğim halde insan yerine koyup açıklama bile yapmaması can sıkıcı . Dün trip attım gittim uyudum arkamdan gelirdi normalde gelmedi. Sabah işe öpmeden gittim uyanmış hiç bişey yok gibi günaydın aşkım diye mesaj atıyor , akşam sinemaya gidelim mi diyor. Bu kadar kolay çünkü kadınları kandırmak. Ama ben öyle bir kırıldım ki birikmişlikler çıkıyor işte. Hep diyorum bir daha muhabbet açmaya çalışmıcam, bi daha yanaşmıcam, bi daha gel tekme atıyor hisset demicem .. ama yapamıyorum işte benimde kişiliğim bu.

Canım benim sen hiç üzülme o insanlar gün gelir çirkinliklerinde boğulup gidecekler, sen bebeğine odaklan bir doğsun minnaklarımızda bize dünyanın sadece evlatlarımızdan ibaret olduğunu hissettirecekler, onlarla yeniden doğacağız inşallah

Peki konussan ya da mesaj atsan uygun bir dille boyle olunca cok kiriliyorum lutfen bir daha dikkat et desen inan erkekler anlamiyorlar triplerimizden belki konusunca seni daha iyi anlar

Annem yakınımda olduğu için kayınvalideme pek ihtiyaç duymadım.Kızımın doğumunda 10 gün kaldı yanımda sağolsun güzel ilgilendi elleriyle yemek yedirdi bana hakkını ödeyemem.Şimdi daha yakın oturuyor bir de kızının çocuğuna bakıyor arada gider gelir herhalde ilk iki hafta.Çevremdeki kayınvalideler genelde seninki gibi maalesef.Aslında sana değil kendi torununa bakıyor da maalesef bunu düşünemeyen çok.

Anladım canımıniçi, buraya girince nefes alıyorum sayenizde o kadar iyi geliyor ki konuşmalarınız fikirleriniz, hep iyi ki varsınız diyorum

Herkesin anladığı dil başka demek ki.Nasıl anlıyorsa öyle yapıcan.Benim eşim daha çamaşır makinesini çalıştırmamıştır hiç,ütü,süpürge bir kere bile denemedi.Ama yemek yapar yapmasa söyler mutfaktan taşır sürekli yiyecek.Dışarıdan ne alınacaksa alır hamile değilken bile canım şunu istedi derim alır gelir.Bizimki de bu model

Ya kizlar ruyamda sular seller gibi kanama oluyordum... neyseki ruya imis Yahu kabuslarda insanin sinirini bozuyor ay bide aklimdan geciriyorum kacinci haftamdayim ben cocuklar dunyaya gelirse sakat olurmu gozleri kor olurmu .... neysee yaa cok sukur bugunumuze

Ooyy ben seni yerimmm Şimdi ceza kendimi kahvaltıya götüttürüyorum
Valla milletin canı midyeler, biralar aşeriyor bugüne kadar aşerdiğim en zararlı şey bu. İyi ki bir kere duymuş zararlı diye. Sanki bizim kadar düşünüp araştırdıkları varmış gibi

Ayy canım beybiler hafızamızı da emdi valla günlerdir siyah kazağımı arıyorum. Her yere baktım, küçücük evde nereye gidebilir, delirecektim ki artık kabullendim gidip yenisini alacağım diye ki bugün tesadüfen yazlıklarımın arasında buldum

Canım ilk aylarda yasak gelince kendini çekmiş olabilir. Benim bir tanıdığım vajinismustu, tedavi de başarılı olmadı. Başlarda eşi istiyordu, sonra o da çekti kendini. Erkeklerde böyle oluyormuş. Ondan kaynaklı olabilir. Gerçi ben seni anlıyorum cinsellikten ziyade yaklaşmasını istiyorsun ama açık açık konuşman gerektiğini düşünüyorum.

Ne kadar güzel yazmışsın O kadar haklısın ki.. benim de duam hep buydu ‘Allah beni kendinden başka kimseye muhtaç etmesin.’ Zaten biz basit birer kuluz, ona muhtacız bu bize ağır gelmez ama başkasına minnet etmek çok ağır. Bunu hamilelik döneminde daha da iyi anladım. Muhtemelen çocuk olunca daha da iyi anlayacağım.

Gerçekten söylemek gerekiyor. Gerekirse tane tane, defalarca ama söylemeyince anlamıyorlar. Biz kadın olduğumuz için daha düşünceli, daha dikkatliyiz, aynı şeyi onlardan da bekliyoruz ama yanlış. Ben de açık açık söylüyorum valla mutlu değilim, bu davranışın beni sinirlendirdi, çok kabasın vs. diye. Üzülsün, az dikkat etsin

Kan görmek rüyayı bozar derler o düşüncelerle uyuyoruz sürekli görmemiz normal ben de geçen gün aynı öyle rüya gördüm wcde birden kan olarak idrarımı yapıyordum resmen bir uyandım direk yatağı kontrol ediyorum falan. Psikolojik olarak etkileniyoruz. Senin minnoşlar hayırlısıyla gününde gelcekler inşallah

Bence de erkekletin çoğu yanaşmaktan çekiniyor bu dönemde.Hele karın büyüdükten sonra birşey olacakmış gibi davranıyorlar.İlk çocukta doktor yasaklamamasına rağmen biz de yakınlaşmadık.Zaten zor olmuştu aman birşey olmasın diye.Doğduktan sonra sorun kalmadı.Şimdi yasakladı doktor yanımda bile yatmıyor.Neymiş şeytan dürtermişBenimki söylüyor seninki söylemiyor bence kafana takma.Bu seni sevmediği anlamına gelmiyor ya da seni istemediği.Baş başs vakit geçirin ne güzel işte.Bebekten sonra zor yalnız kalacaksınız.

Peki konussan ya da mesaj atsan uygun bir dille boyle olunca cok kiriliyorum lutfen bir daha dikkat et desen inan erkekler anlamiyorlar triplerimizden belki konusunca seni daha iyi anlar
Konuşcam canım kendimi toparlıyım biraz da . zaten devam ederse konuştuktan sonra akışına bırakıcam . İlgi bekleriz bekleriz bi yerden sonra vazgeçeriz ...

yavrucum herşeyimi anlatırım ona çay içerken işte olanları arkadaşlarımı vs .. dinler yorum yapar susar. kendisi anlatmaz. Ben susayım o da susar.. Böyle başbaşa vakit geçirmek mi olur .. ay cok doluyum şimdi sövüp sayıcammmm şahika koçaslanlı gibi elit çizgimden kayıcam

Benimki bana ne milletten diyordu ilk zamanlarEn azından seni dinliyor.Benimki de yeni yeni anlatmaya başladı 10 yıl sonra.Genellikle bixim hakkımızda konuşuruz çocuk falan.Ailesi hakkında bile pek birşey anlatmaz.Bak maç muhabbeti açsam konuşur şu film gelmiş seyredelim konuşur.Bizler konuşmayı seviyoruz ama erkekler farklı.Ben de sessizliği sevmeye başladım alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…