Valla ilk çocukta yapılıyor da ikincide pek cesaret edemiyorum. Evdeki 4 yaşındaki kuzu ilgi istiyor sürekli. O karnımdayken müzik dinletirdim, karnımı sürekli okşardım, onunla muhabbet ederdim. Şimdi bu kadarını yapamıyorum. Ablasına kardeşin seni çok seviyor, sesini duyunca hareketleniyor, o bizi seviyor, biz de onu sevecegiz gibi cümleler kurmaktan ileri gidemiyorum şimdilik. Kardeş fikrine biraz daha alıştırabilirsem karnımı onunla birlikte izleyip okşamayı düşünüyorum. Evdeki prenses çok etkilenmesin diye karnımdaki prensesi biraz ihmal ettiğim doğrudur.Sizlerinde bebegin tekmesini hüç kaçırmamak için gözlerinizin ayarı bozuluyormuu göbeginize bakmaktan
İnsallahhh insallahhh agzindan ball damliyorr... ya kinusurken bu altta reklamlar varya... hatunlu felab ne bilim yaaa uzun zamandir sinir olmaya basladigimi farkettim... ne o ruh hakindeyim ne onlar gibi...Kan görmek rüyayı bozar derler o düşüncelerle uyuyoruz sürekli görmemiz normal ben de geçen gün aynı öyle rüya gördüm wcde birden kan olarak idrarımı yapıyordum resmen bir uyandım direk yatağı kontrol ediyorum falan. Psikolojik olarak etkileniyoruz. Senin minnoşlar hayırlısıyla gününde gelcekler inşallah
Kuzenimin 5 yaşında kızı var bu sene yine doğum yaptı küçüge seni çok seviyorum falan diye söyleyince büyüğü geliyor anne beni sevmiyor musunValla ilk çocukta yapılıyor da ikincide pek cesaret edemiyorum. Evdeki 4 yaşındaki kuzu ilgi istiyor sürekli. O karnımdayken müzik dinletirdim, karnımı sürekli okşardım, onunla muhabbet ederdim. Şimdi bu kadarını yapamıyorum. Ablasına kardeşin seni çok seviyor, sesini duyunca hareketleniyor, o bizi seviyor, biz de onu sevecegiz gibi cümleler kurmaktan ileri gidemiyorum şimdilik. Kardeş fikrine biraz daha alıştırabilirsem karnımı onunla birlikte izleyip okşamayı düşünüyorum. Evdeki prenses çok etkilenmesin diye karnımdaki prensesi biraz ihmal ettiğim doğrudur.
Ailenle birlikte nice mutlu yaşların olsunKutlayan herkese tesekkurler :) oglumla birlikte girmek ayri bir ozel benim icin :)
12 de yattım 2 de kalktım 3 te uyudum. 4.30 da kalktım. 6.00 civarı uyudum. 8 de kalktım. NasılGünaydın kızlar, yine bir cumartesi ve yine işteyim artık geceleri uykularım o kadar bölünmeye başladı ki dinlenerek uyanamıyorum hiç
Benim de yaklaşık bir haftadır aradığım bir siyah kazağım var hala bulamadımOoyy ben seni yerimmm ❤❤❤ Şimdi ceza kendimi kahvaltıya götüttürüyorum
Valla milletin canı midyeler, biralar aşeriyor bugüne kadar aşerdiğim en zararlı şey bu. İyi ki bir kere duymuş zararlı diye. Sanki bizim kadar düşünüp araştırdıkları varmış gibi
Ayy canım beybiler hafızamızı da emdi vallagünlerdir siyah kazağımı arıyorum. Her yere baktım, küçücük evde nereye gidebilir, delirecektim ki artık kabullendim gidip yenisini alacağım diye ki bugün tesadüfen yazlıklarımın arasında buldum
Canım ilk aylarda yasak gelince kendini çekmiş olabilir. Benim bir tanıdığım vajinismustu, tedavi de başarılı olmadı. Başlarda eşi istiyordu, sonra o da çekti kendini. Erkeklerde böyle oluyormuş. Ondan kaynaklı olabilir. Gerçi ben seni anlıyorum cinsellikten ziyade yaklaşmasını istiyorsun ama açık açık konuşman gerektiğini düşünüyorum.
Ne kadar güzel yazmışsın ❤ O kadar haklısın ki.. benim de duam hep buydu ‘Allah beni kendinden başka kimseye muhtaç etmesin.’ Zaten biz basit birer kuluz, ona muhtacız bu bize ağır gelmez ama başkasına minnet etmek çok ağır. Bunu hamilelik döneminde daha da iyi anladım. Muhtemelen çocuk olunca daha da iyi anlayacağım.
Gerçekten söylemek gerekiyor. Gerekirse tane tane, defalarca ama söylemeyince anlamıyorlar. Biz kadın olduğumuz için daha düşünceli, daha dikkatliyiz, aynı şeyi onlardan da bekliyoruz ama yanlış. Ben de açık açık söylüyorum valla mutlu değilim, bu davranışın beni sinirlendirdi, çok kabasın vs. diye. Üzülsün, az dikkat etsin
Ay ne güzel ilgilenmiş. Rahim boyunu üstten mi ölçtü peki alttan mı?bu arada kızlar dün başka bir doktora gittim. Bebek 1200 gr olmuş biraz iri bir bebek suyunda azıcık fazla şekerin olabilir dedi. Yükleme yaptırdım dedim , o sonuçlara pek bakma yanılma payı oluyor yemene içmene dikkat et dedi.bebeğin hareketlerini bazen cok aşağıda hissettiğimi de söyledim rahim uzunluğum 43 mm olduğu için korkmana gerek yok normal bir durum doğurmak o kadar kolay değil , kanaman olmadan endişelenecek bir durum olmaz dedi kendi doktorumdan daha ilgili olduğu kesindi. 1 ay sonra tekrar ona gitmeyi planlıyorum
ultrasonla ölçtü kuzum . bak burası mesanen burası bebeğin yeri burası da rahmin dedi ölçtü. Yüzünü görmek istiyoruz ne zaman doktora gitsek göstermiyor dedik adam 5 6 tane foto verdiAy ne güzel ilgilenmiş. Rahim boyunu üstten mi ölçtü peki alttan mı?
Ne güzel rahim uzunluğun çok iyiymiş bi de üstten maşallahultrasonla ölçtü kuzum . bak burası mesanen burası bebeğin yeri burası da rahmin dedi ölçtü. Yüzünü görmek istiyoruz ne zaman doktora gitsek göstermiyor dedik adam 5 6 tane foto verdikendi doktoruma gidip gösteresim geldi.
Bende aynısını oğlumda yapmıştım oğlum 2.5 aylıktı sınava girecek saat 14 teymis ben 14.30 gibi hatırlıyorum arabada durmayan bebeyle üniversiteye kadar git o trafikte sınavı kaçırmış ol kocana diyeme saati yanlış hatırladığını 3 saatte geri dön ağlamaktan helak olmuş yavruyla12 de yattım 2 de kalktım 3 te uyudum. 4.30 da kalktım. 6.00 civarı uyudum. 8 de kalktım. Nasıl
Benim de yaklaşık bir haftadır aradığım bir siyah kazağım var hala bulamadımAkıl felan kalmadı.
Sabah AÖF sınavına gideceğimi söyledim ya eşim götürdü. Arabadayız. Saat 9 oldu sınav 9.30 da. Hadi giriyim artık dedim. Sınav kağıdımı ve kalemleri almışım cüzdan ve kimlikler evdeEeee diyo eşim dedim boşver eve gidelim sinirlendi bi insan kimliksiz evden çıkar mı diye son sürat eve gittik kimliğimi aldık sınava biraz geç girdim
Hatun aferin iki kişi evden çıkabilmişsin demiyor da bide kızıyorvalla akıl kalmadı bende bapçan bilmiyorum
Ya doğumdan sonra düzeliyor dimi çünkü artık kendime inanamıyorum. Ben akıllı pratik bir kadınken şu an tam bir saf unutkan bişi oldum. Geçecek de lütfen bunu duymaya ihtiyacım varBende aynısını oğlumda yapmıştım oğlum 2.5 aylıktı sınava girecek saat 14 teymis ben 14.30 gibi hatırlıyorum arabada durmayan bebeyle üniversiteye kadar git o trafikte sınavı kaçırmış ol kocana diyeme saati yanlış hatırladığını 3 saatte geri dön ağlamaktan helak olmuş yavruylaertesi gün söyledim anca böyle böyle oldu korkumdan diyemedim diye kocam diyoki napcan oldurcem mi seni bu hamileliğimde de 4 yaşındaki yavrumu klozette bıraktım mutfakta 10 dk iş yaptim hiiiiic aklıma bile gelmedi kocam artık hamilelik ve emzirmenin unutkanlığa sebep olduguna iyice kanaat getirdi
Allah kolaylık versin canim☺Gunaydin kizlaaarr, bugun mevludumuz var. Allah yardimcim olsunKosusturmali bir gun beni bekler. Yerimde duramiyorum yapmamam gerekenleri yapiyorum sonrada kendime cok kiziyorum. Gobegimle konusuyorum oglum cok ozur dilerim bunu yapmamaliydim diye sozde vicdan rahatlatmasi bugun daha dingin geciricem kendime sozum olsun aksambutun yazdiklarinizi okumaya calisicam kendinize dikkat edin kizlar
Canım seninle aynı dogum.tarihimiz. benim.3 hafta once 850 grm di . 36 cm di simdi 1200 olmustur rahat . doktor sadece biraz onde oldugunu soylemisti . benim hergittigimde rahim boyuna bakiyor. Bebegin kordonunun beslenme damarı beyin beyincik kalp kalp kapakcigi zincir kemigi hepsini tek tek soyluyor. Plesantanin nerde oldugunu suyumun durumunu. 40 dk bakiyor doktorum. Sagolsun ben cok memnunum. Seninde icine sindiyse bu doktora devam et .bu arada kızlar dün başka bir doktora gittim. Bebek 1200 gr olmuş biraz iri bir bebek suyunda azıcık fazla şekerin olabilir dedi. Yükleme yaptırdım dedim , o sonuçlara pek bakma yanılma payı oluyor yemene içmene dikkat et dedi.bebeğin hareketlerini bazen cok aşağıda hissettiğimi de söyledim rahim uzunluğum 43 mm olduğu için korkmana gerek yok normal bir durum doğurmak o kadar kolay değil , kanaman olmadan endişelenecek bir durum olmaz dedi kendi doktorumdan daha ilgili olduğu kesindi. 1 ay sonra tekrar ona gitmeyi planlıyorum
Yalovadan gunaydin :)
Bebeklerimiz bütün depolarımızı tüketiyor.Bende de çok var unutkanlık.Eşimin dediği gibi içerde hummalı bir çalışma varYa doğumdan sonra düzeliyor dimi çünkü artık kendime inanamıyorum. Ben akıllı pratik bir kadınken şu an tam bir saf unutkan bişi oldum. Geçecek de lütfen bunu duymaya ihtiyacım var
Ben de şimdiden kardeşinle sen ilgileneceksin.Seni çok sevecek.Sana çok benzeyecek deyip duruyorum çocuğa.O kadar ciddiye almış ki kızım ama altını değiştirmem diyorKuzenimin 5 yaşında kızı var bu sene yine doğum yaptı küçüge seni çok seviyorum falan diye söyleyince büyüğü geliyor anne beni sevmiyor musunoyyy kuzum kıyamam ki onlara bennn
Kıyamam, ben de uykuya dalmakta çok zorlanıyorum geceleriGünaydın kızlar, yine bir cumartesi ve yine işteyim artık geceleri uykularım o kadar bölünmeye başladı ki dinlenerek uyanamıyorum hiç
Bizimkini anlattin sankiBenimki bana ne milletten diyordu ilk zamanlarEn azından seni dinliyor.Benimki de yeni yeni anlatmaya başladı 10 yıl sonra.Genellikle bixim hakkımızda konuşuruz çocuk falan.Ailesi hakkında bile pek birşey anlatmaz.Bak maç muhabbeti açsam konuşur şu film gelmiş seyredelim konuşur.Bizler konuşmayı seviyoruz ama erkekler farklı.Ben de sessizliği sevmeye başladım alıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?