2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sizlerinde bebegin tekmesini hüç kaçırmamak için gözlerinizin ayarı bozuluyormuu göbeginize bakmaktan
Valla ilk çocukta yapılıyor da ikincide pek cesaret edemiyorum. Evdeki 4 yaşındaki kuzu ilgi istiyor sürekli. O karnımdayken müzik dinletirdim, karnımı sürekli okşardım, onunla muhabbet ederdim. Şimdi bu kadarını yapamıyorum. Ablasına kardeşin seni çok seviyor, sesini duyunca hareketleniyor, o bizi seviyor, biz de onu sevecegiz gibi cümleler kurmaktan ileri gidemiyorum şimdilik. Kardeş fikrine biraz daha alıştırabilirsem karnımı onunla birlikte izleyip okşamayı düşünüyorum. Evdeki prenses çok etkilenmesin diye karnımdaki prensesi biraz ihmal ettiğim doğrudur.

İnsallahhh insallahhh agzindan ball damliyorr... ya kinusurken bu altta reklamlar varya... hatunlu felab ne bilim yaaa uzun zamandir sinir olmaya basladigimi farkettim... ne o ruh hakindeyim ne onlar gibi... yok bacagini kaldirmis ayirmis laptop reklami... yok pijama reklami ama ustunde bir karis bezle yavv kocama dedimki ne zaman eskiye doncez artik donemeyiz dedi biri aglamazsa bir digeri kesin aglar dedi kah kah guluyor Ayy yarabbim Allahim onlara saglik versin bisi istemem yaa...ama eski halimizden de dogurduktan sonra cok cok cok daha iyi oluruz insallah

Kuzenimin 5 yaşında kızı var bu sene yine doğum yaptı küçüge seni çok seviyorum falan diye söyleyince büyüğü geliyor anne beni sevmiyor musun oyyy kuzum kıyamam ki onlara bennn

Günaydın herkese konuyla alakalı değil ama sizlere sormak istedim 6 yaş kızımın dişlerini ihmal ettim tartar gibi kahverengilikler oluştu onlara temizlik yaptırsam iyi olur mu şimdi fırçalasam da düzelmiyor temizliğin sakıncası olur mu dişleri daha çok hassaslaşırsa

bu arada kızlar dün başka bir doktora gittim. Bebek 1200 gr olmuş biraz iri bir bebek suyunda azıcık fazla şekerin olabilir dedi. Yükleme yaptırdım dedim , o sonuçlara pek bakma yanılma payı oluyor yemene içmene dikkat et dedi. bebeğin hareketlerini bazen cok aşağıda hissettiğimi de söyledim rahim uzunluğum 43 mm olduğu için korkmana gerek yok normal bir durum doğurmak o kadar kolay değil , kanaman olmadan endişelenecek bir durum olmaz dedi kendi doktorumdan daha ilgili olduğu kesindi. 1 ay sonra tekrar ona gitmeyi planlıyorum

Günaydın kızlar, yine bir cumartesi ve yine işteyim artık geceleri uykularım o kadar bölünmeye başladı ki dinlenerek uyanamıyorum hiç
12 de yattım 2 de kalktım 3 te uyudum. 4.30 da kalktım. 6.00 civarı uyudum. 8 de kalktım. Nasıl
Benim de yaklaşık bir haftadır aradığım bir siyah kazağım var hala bulamadım Akıl felan kalmadı.

Sabah AÖF sınavına gideceğimi söyledim ya eşim götürdü. Arabadayız. Saat 9 oldu sınav 9.30 da. Hadi giriyim artık dedim. Sınav kağıdımı ve kalemleri almışım cüzdan ve kimlikler evde Eeee diyo eşim dedim boşver eve gidelim sinirlendi bi insan kimliksiz evden çıkar mı diye son sürat eve gittik kimliğimi aldık sınava biraz geç girdim
Hatun aferin iki kişi evden çıkabilmişsin demiyor da bide kızıyor valla akıl kalmadı bende bapçan bilmiyorum

Ay ne güzel ilgilenmiş. Rahim boyunu üstten mi ölçtü peki alttan mı?

Ay ne güzel ilgilenmiş. Rahim boyunu üstten mi ölçtü peki alttan mı?
ultrasonla ölçtü kuzum . bak burası mesanen burası bebeğin yeri burası da rahmin dedi ölçtü. Yüzünü görmek istiyoruz ne zaman doktora gitsek göstermiyor dedik adam 5 6 tane foto verdi kendi doktoruma gidip gösteresim geldi.

Ne güzel rahim uzunluğun çok iyiymiş bi de üstten maşallah
Bende de hiç foto yok göstermiyor öyle bir dr da bana lazım

Bende aynısını oğlumda yapmıştım oğlum 2.5 aylıktı sınava girecek saat 14 teymis ben 14.30 gibi hatırlıyorum arabada durmayan bebeyle üniversiteye kadar git o trafikte sınavı kaçırmış ol kocana diyeme saati yanlış hatırladığını 3 saatte geri dön ağlamaktan helak olmuş yavruyla ertesi gün söyledim anca böyle böyle oldu korkumdan diyemedim diye kocam diyoki napcan oldurcem mi seni bu hamileliğimde de 4 yaşındaki yavrumu klozette bıraktım mutfakta 10 dk iş yaptim hiiiiic aklıma bile gelmedi kocam artık hamilelik ve emzirmenin unutkanlığa sebep olduguna iyice kanaat getirdi

Ya doğumdan sonra düzeliyor dimi çünkü artık kendime inanamıyorum. Ben akıllı pratik bir kadınken şu an tam bir saf unutkan bişi oldum. Geçecek de lütfen bunu duymaya ihtiyacım var

Allah kolaylık versin canim☺

Canım seninle aynı dogum.tarihimiz. benim.3 hafta once 850 grm di . 36 cm di simdi 1200 olmustur rahat . doktor sadece biraz onde oldugunu soylemisti . benim hergittigimde rahim boyuna bakiyor. Bebegin kordonunun beslenme damarı beyin beyincik kalp kalp kapakcigi zincir kemigi hepsini tek tek soyluyor. Plesantanin nerde oldugunu suyumun durumunu. 40 dk bakiyor doktorum. Sagolsun ben cok memnunum. Seninde icine sindiyse bu doktora devam et .

Ya doğumdan sonra düzeliyor dimi çünkü artık kendime inanamıyorum. Ben akıllı pratik bir kadınken şu an tam bir saf unutkan bişi oldum. Geçecek de lütfen bunu duymaya ihtiyacım var
Bebeklerimiz bütün depolarımızı tüketiyor.Bende de çok var unutkanlık.Eşimin dediği gibi içerde hummalı bir çalışma varDoktorum da bebeğime asalak dedi.O alacağını alır senden merak etme dedi.Asalak deyince birden zoruma gittiAma haklı tıbben öyle.

Kuzenimin 5 yaşında kızı var bu sene yine doğum yaptı küçüge seni çok seviyorum falan diye söyleyince büyüğü geliyor anne beni sevmiyor musun oyyy kuzum kıyamam ki onlara bennn
Ben de şimdiden kardeşinle sen ilgileneceksin.Seni çok sevecek.Sana çok benzeyecek deyip duruyorum çocuğa.O kadar ciddiye almış ki kızım ama altını değiştirmem diyor

Bizimkini anlattin sanki tipa tip aynisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…