2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Masallahhhh yavrunaaa masallahh

Evet hic dusunmeden bunu soyledi sen 3ude 4ude yaparsin dedi, yapicam dedim zaten 3te gelecek insallah dedim.
Yani gelenede git diyemezsin ki gelirlerse kapimiz acik sonuna kadar, onunda mukafati olur eminim

Mesajınızı yeni gördüm naptınız gittiniz mi hastaneye. Sakın ertelemeyin geçti diye sıklığı çok fazla. Dr bana çok kızdı hemen gitmedim geçer diye bekledim 2 gün sancı çıktı. Önleminizi alın sizde çıkcak diye bir şey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım

Merhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Böyle bir durumla karşılaşan ve düzelme yaşayan bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alan anneler var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler

ihmale gelmez cnm sen yine de bi doktora görün, gerçi bu haftalarda artık yalancı sancilarda oluyormuş.
Yine de doktoruna danış derim☺

Merhaba canım
Burda iki arkadaşımızın bebekleri karın çevresi bir hafta geriden geliyordu, bi sıkıntı olmaz demişti sanırım doktor,
Suan isim olarak çıkaramadım eminim görüp yazacaklardir.
Korkutma kendini cnm ciddi birsey olsa doktor söylerdi bence

Kızlar ya bugünde kasıklarımda hafif hafif iğnelenme oluyor. Çok çişini tutmuşsun gibi olur ya. Yarın devlete randevu aldım idrar vereyim diye. Normal mi bu iğnelenme tatlı tatlı arada oluyor. Bazen de kasığım ağrıyor

En son ne zaman idrar verdin cnm
Enfeksiyon olabilir mi?

Kızlar 3 gündür benim bebeğim önceki anlara göre daha az hareket ediyor, ya da ben az hissediyorum bilmiyorum normal mi sizce bu durum?

Canım üşütmüş olabilir misin? Yanman felan da var mı tuvaletini yaparken?

Canım benim bebeğimin de karın ve baş çevresi 1 hafta geriden geliyorsun doktorum 3 hafta olunca araştırmak gerekir dedi

İdrar yaparken hafif kasık ağrım oluyor gibi idrarımı da 10 gün olmadı vereli. Yarın bida vercem. Bu ara ayakların buz gibi oldu ondan mo acaba
Canım benim annem ayaklarından alırsın soğuğu derdi hep, o yüzden çoraplarını sıkı giy. İdrar tahlili ver sen yine de inşallah bişey çıkmaz çıkarsa da erkenden tedavi edilir kurtulursun inşallah

Bana da dün dr karın çevresi 1 hafta geride hafta içi radyoloji dr u (detaylıya bakan) damar kan akışlarına baksın bir daha ama bir şey çıkcağını sanmam sen minyonsun herkes iri bebek doğurcak diye bir şey yok minyon bir çocuk olcaktır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…