- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Masallahhhh yavrunaaa masallahhCanım yerlesmeye calisiyorduk ayni şeyleri bende yasadim hala yaşıyorum benimki solu cok seviyor batma.olduğunda karnimi elledigimde baya baya kemiğini hissediyorum artik ayagi mi kolu mu kestiremiyorum ama büyüdüğü için can yakmaya başladı hareketleri
Ayyyy nasıl der tüplerü baglatırsınAmannnn canım eşimiz bize yeter boşver mesafe en iyisi herkes için bak ben demedim bile bize gelin diye kendileri geldi gelsinler başımın üstünde yerleri var eşimn ailesi sonuçta
Mesajınızı yeni gördüm naptınız gittiniz mi hastaneye. Sakın ertelemeyin geçti diye sıklığı çok fazla. Dr bana çok kızdı hemen gitmedim geçer diye bekledim 2 gün sancı çıktı. Önleminizi alın sizde çıkcak diye bir şey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazımKızlar iyi geceler... Bende aktif yazamıyorum ama her mesajı okuyorum tek tek...
Bugün öğlenden sonradan beri hafif kasılmalarım oluyor. Akşam daha sık olduğunu farkedince kaydettim hepsini
1 saat öncede bel kasık ağrısı başlsdı kasılma esnasında.
Öyke çok şiddetli değil. Canımı acıtmıyor.
Ama korkuyorumda.
Hastaneyede gidemiyorum şuan evde birde kızım vsr. Bu saatte bırakacak kimse yok. Sabaha kadar beklesem sorun olur mu acaba. Bi akıl verin ne olurrrEki Görüntüle 2565311
ihmale gelmez cnm sen yine de bi doktora görün, gerçi bu haftalarda artık yalancı sancilarda oluyormuş.Günaydın kızlar
Ben evi turlaya turlaya sabah ettim.
Sabaha karşı kesildi kasılmalar. Uyumuşum. Yeni kalktım.
Eşim diyor sen manyakmısın niye doktora gitmiyoruz..
Neyse ki şuan için iyiyim.
İnşallah tekrarlamaz.
Zor bir geceydi.
Bu dediklerini hicccc duymamistim. Cok saol canim bi arastirayim. Iyiki varsin0 36 modeller var evet ama en guvenlisi 4 yasa kadar bebegin araba yonune ters oturmasi. Biz kizimda ilk zamanlar ters kullandik. 3 yas itibariyle 15 36 olan duz koltuga gectik.
Merhaba canımMerhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Böyle bir durumla karşılaşan ve düzelme yaşayan bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alan anneler var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler
Günaydın tatlım❤Günaydınnnnnnnnlarrrrr🏵
En son ne zaman idrar verdin cnmKızlar ya bugünde kasıklarımda hafif hafif iğnelenme oluyor. Çok çişini tutmuşsun gibi olur ya. Yarın devlete randevu aldım idrar vereyim diye. Normal mi bu iğnelenme tatlı tatlı arada oluyor. Bazen de kasığım ağrıyor
Canım üşütmüş olabilir misin? Yanman felan da var mı tuvaletini yaparken?Kızlar ya bugünde kasıklarımda hafif hafif iğnelenme oluyor. Çok çişini tutmuşsun gibi olur ya. Yarın devlete randevu aldım idrar vereyim diye. Normal mi bu iğnelenme tatlı tatlı arada oluyor. Bazen de kasığım ağrıyor
Canım benim bebeğimin de karın ve baş çevresi 1 hafta geriden geliyorsun doktorum 3 hafta olunca araştırmak gerekir dediMerhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Böyle bir durumla karşılaşan ve düzelme yaşayan bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alan anneler var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler
En son ne zaman idrar verdin cnm
Enfeksiyon olabilir mi?
İdrar yaparken hafif kasık ağrım oluyor gibi idrarımı da 10 gün olmadı vereli. Yarın bida vercem. Bu ara ayakların buz gibi oldu ondan mo acabaCanım üşütmüş olabilir misin? Yanman felan da var mı tuvaletini yaparken?
Canım benim annem ayaklarından alırsın soğuğu derdi hep, o yüzden çoraplarını sıkı giy. İdrar tahlili ver sen yine de inşallah bişey çıkmaz çıkarsa da erkenden tedavi edilir kurtulursun inşallahİdrar yaparken hafif kasık ağrım oluyor gibi idrarımı da 10 gün olmadı vereli. Yarın bida vercem. Bu ara ayakların buz gibi oldu ondan mo acaba
Bana da dün dr karın çevresi 1 hafta geride hafta içi radyoloji dr u (detaylıya bakan) damar kan akışlarına baksın bir daha ama bir şey çıkcağını sanmam sen minyonsun herkes iri bebek doğurcak diye bir şey yok minyon bir çocuk olcaktır dedi.Merhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Böyle bir durumla karşılaşan ve düzelme yaşayan bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alan anneler var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?