- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
Vallahi ben hiç azaltmadım acıyı. Bebiş içerde isyan ediyodur belki bilmiyorum amaMemleketimize bak ya ama sizin taraf hersey cok guzel adana antep maras urfa ya kadar off aman Allahimm... aci maci ama superrr... bisi sorcam yemekleri acilimi yiyisunuz hep? Dokunmuyormu sonrasi? Hic mi yani? Yoksa hani hamile oldugunuz icin azaltma gibi bi durum oluyormu? Yoksa vucut aliskinmi?
Gel kuzum toplaşalım yiyelim hep berabermelismelom ben de ben dee ☺ Hem adana kebap hem de acı şalgam seviyorummm
AhahahaBende geleyim de bana da ısmarla. Adanaya bayılırım ankarada çok yerde yedim ama adanada yediğim adana bambaşka yapından mıdır mezelerden midir bilmiyorum. İş dolayısıyla iki hafta kadar kaldım öğlen ve akşam adana yedim. Utanmasam sabah da yerdim
kızlar bu hafta A101 magazasina bebek kuveti falan geliyor almak isteyenler haberiniz olsun☺
Ahahahaçık gel bacım ben sürekli kebapların içinde olduğum için aklıma bile gelmiyor. En son 3-4 ay önce yemişimdir heralde şehir dışından gelen akrabalarım senin gibi ama geldiklerinde sabah ciğer öğlen kebap akşam kebap
Canım bazen benimki de bir gün çok hareketli bi gun cok hareketsiz oluyor az hareket ettiğinde ben de endişeleniyorum ama sonra bakıyorum yine cok hareketliKızlar 3 gündür benim bebeğim önceki anlara göre daha az hareket ediyor, ya da ben az hissediyorum bilmiyorum normal mi sizce bu durum?
Normaldir inşallah canım, daha kontrole de baya var. Doktor bana 3 hafta dedi ama 2.haftada giderim ben artık korkuyorumCanım bazen benimki de bir gün çok hareketli bi gun cok hareketsiz oluyor az hareket ettiğinde ben de endişeleniyorum ama sonra bakıyorum yine cok hareketli
Aynı bensin ya yemin ederim. Adamlar istediğimizi yapmak,ruhumuzu okşamak yerine kendilerince bi dil bulmuşlar ona göre hareket ediyorlar. Benimkide kırıldığımı anladığı halde bazı şeylerde gelip yanaşmıyor dediğin gibi.ya gel bi öp bi sarıl affedicem zaten. Onun yerine gelmiş diyoki mesela ne yicez bugün? İçimden eşşeğin ayağını diyorumilişkiye hiç girmeyelim gerekirse sorun yok ama bunu dile getirdiğim halde insan yerine koyup açıklama bile yapmaması can sıkıcı . Dün trip attım gittim uyudum arkamdan gelirdi normalde gelmedi. Sabah işe öpmeden gittim uyanmış hiç bişey yok gibi günaydın aşkım diye mesaj atıyor , akşam sinemaya gidelim mi diyor. Bu kadar kolay çünkü kadınları kandırmak. Ama ben öyle bir kırıldım ki birikmişlikler çıkıyor işte. Hep diyorum bir daha muhabbet açmaya çalışmıcam, bi daha yanaşmıcam, bi daha gel tekme atıyor hisset demicem .. ama yapamıyorum işte benimde kişiliğim bu.
Benim de öyle canım mesela dün sürekli tekme atarken bugün karnımın iç kısmına arada hafif bir titreme gibi bişi yapıyor hiç tekme yok bugün.Kızlar 3 gündür benim bebeğim önceki anlara göre daha az hareket ediyor, ya da ben az hissediyorum bilmiyorum normal mi sizce bu durum?
Günleri günlerini tutmuyor kuzum, bişey yoktur da ben yine de tedirgin oluyorum işteBenim de öyle canım mesela dün sürekli tekme atarken bugün karnımın iç kısmına arada hafif bir titreme gibi bişi yapıyor hiç tekme yok bugün.
Benimde öyle. Zaten çok tekme olarak değil içte dalgalanma gibi hissediyorum. Geçen hafta öyle tekmeleri vardı ki dışarıdan net belli oluyordu. Duruşu mu değişti bilemiyorum. Neyse ki salı günü kontrolümüz var çok merak ediyorumKızlar 3 gündür benim bebeğim önceki anlara göre daha az hareket ediyor, ya da ben az hissediyorum bilmiyorum normal mi sizce bu durum?
Ne güzel kontrolün yaklaşmış canım, benim daha var baya, olmadı doktoru yarın ilaç için arayacağım sorarım ben de.Benimde öyle. Zaten çok tekme olarak değil içte dalgalanma gibi hissediyorum. Geçen hafta öyle tekmeleri vardı ki dışarıdan net belli oluyordu. Duruşu mu değişti bilemiyorum. Neyse ki salı günü kontrolümüz var çok merak ediyorum
Net bilgim yok ama kullandığım program şöyle diyor:Ne güzel kontrolün yaklaşmış canım, benim daha var baya, olmadı doktoru yarın ilaç için arayacağım sorarım ben de.
Geçen hafta öyleydi canım benim ama bu 3 gündür iyice durgunlaştı, bu programın adı ne canım?Net bilgim yok ama kullandığım program şöyle diyor:
İyi de ilk süt çok değerli değil mi? Benim bildiğim ilk süte kolostrum deniliyor ve bebeğin bağışıklık sistemi için çok önemli. Dök demesi saçma geldi bana.Beyazlarim benimde cok cikiyor tam ust taraftalar dogum sonrasi fotograflarda belli oluyor gibi geldi hep o yuzden bu kez oncesinde dusunuyorum ,ilk 3ay gectikten sonra oksijenle acma dışında boyama yapabilirsin diye okumustum ben ama sik sik boyamiyorum tabiki hamilelik boyunca 3 kez filan boyamistim baya dipler yariya inince cok hizli uzuyor hamileyken saclarimm
.. aslinda emzirirken daha cok dikkat etmek gerekiyor yani parfumdur deodoranttir cocuga gecicek diye nerdeyse hic kullanmadim ,ayni sekilde makyajda anca ozel bisey varsa yaptim dogumdan sonra gelen ebe sacini boyarsan 3 4 saat sonraki ilk sutunu sag dok demisti ilk kimyasali bebek almsin diye ne kadar dogru yoksa cok mu evham olur bilmem
Bende ilk basta kestirdim bikac haftalik kimse bilmiyoken simdi dogumdan once kesme konusunda o yuzden kararsizim herkes kestirme diyor batil filanda insan duyunca yinede aklina geliyor iste ,dogumda bozulmazki acaba fon vaktim olurs orup gitmeyi dusunuyorum ben normalle fonu dusunemedim
Katiliyorum sana canim.İyi de ilk süt çok değerli değil mi? Benim bildiğim ilk süte kolostrum deniliyor ve bebeğin bağışıklık sistemi için çok önemli. Dök demesi saçma geldi bana.
İyi de ilk süt çok değerli değil mi? Benim bildiğim ilk süte kolostrum deniliyor ve bebeğin bağışıklık sistemi için çok önemli. Dök demesi saçma geldi bana.
Katiliyorum sana canim.
Bence buyuk evham ya.tavsannesi Banu ciftci hastasiyla kuafore gidip bilgi vermis. Hic de bi sey olmuyor ilk uc ayda hemde. Kanitlanmis bi tane sey yok, makalelerde bu sekilde zaten.
Ilk sut kolostrummus evet, cok degerli ayrica. Neden onu dokturdu ki yazik. Kolostrum icerikli mamalrda oluyormus hatta
Sormakta fayda var tabi. Zaman kısalınca da endişeler artıyor. İlk hamileliğimde böyle değildim.Ne güzel kontrolün yaklaşmış canım, benim daha var baya, olmadı doktoru yarın ilaç için arayacağım sorarım ben de.
Benim ilk hamileliğim canım ama erken doğum riskim varSormakta fayda var tabi. Zaman kısalınca da endişeler artıyor. İlk hamileliğimde böyle değildim.
dun temizlikten sonra kizimi haftasonu evde tutamiyoruz avmdeyiz simdi ben oAl bendende o kadar mevludum vardi evde ama ne mevlut ne servis beni yormadi su cocuk odasi kadarcanim cikti cocuklarin daginikliklarini toplayana kadar hani anlatsam abartiyorsun dersin tum evi temizleyeyim o odaya girmeyeyim oyle yani supurgede saatten sonra yarina kaldi artik
Sen nasilsin
evet ya bende kiza dogum gunu yapmistim o cocuk odasini toplamak zulüm gibiydi kizima dedim zaten sen toplayacaksin diye artik kıza kıza topkattim 4 yasinda biraz kendi isini ,yemegini yemesi gerek ha cocuk cok yuklenmem ama en azindan dagittigini toplayabilirAl bendende o kadar mevludum vardi evde ama ne mevlut ne servis beni yormadi su cocuk odasi kadarcanim cikti cocuklarin daginikliklarini toplayana kadar hani anlatsam abartiyorsun dersin tum evi temizleyeyim o odaya girmeyeyim oyle yani supurgede saatten sonra yarina kaldi artik
Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?