2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Vallahi ben hiç azaltmadım acıyı. Bebiş içerde isyan ediyodur belki bilmiyorum ama öyle mide yanmalarım falan olmadı çok şükür canım

Ahahaha çık gel bacım ben sürekli kebapların içinde olduğum için aklıma bile gelmiyor. En son 3-4 ay önce yemişimdir heralde şehir dışından gelen akrabalarım senin gibi ama geldiklerinde sabah ciğer öğlen kebap akşam kebap

Oyy bende sabah oglen aksam ciger yerim

Kızlar 3 gündür benim bebeğim önceki anlara göre daha az hareket ediyor, ya da ben az hissediyorum bilmiyorum normal mi sizce bu durum?
Canım bazen benimki de bir gün çok hareketli bi gun cok hareketsiz oluyor az hareket ettiğinde ben de endişeleniyorum ama sonra bakıyorum yine cok hareketli

Canım bazen benimki de bir gün çok hareketli bi gun cok hareketsiz oluyor az hareket ettiğinde ben de endişeleniyorum ama sonra bakıyorum yine cok hareketli
Normaldir inşallah canım, daha kontrole de baya var. Doktor bana 3 hafta dedi ama 2.haftada giderim ben artık korkuyorum

Aynı bensin ya yemin ederim. Adamlar istediğimizi yapmak,ruhumuzu okşamak yerine kendilerince bi dil bulmuşlar ona göre hareket ediyorlar. Benimkide kırıldığımı anladığı halde bazı şeylerde gelip yanaşmıyor dediğin gibi.ya gel bi öp bi sarıl affedicem zaten. Onun yerine gelmiş diyoki mesela ne yicez bugün? İçimden eşşeğin ayağını diyorum ertesi gün patlıyorum ağlayarak dert yanıyorum.ben sana adım attımya dün yanına geldim ne yesek diye sordum sana diyor. Ölürmüsün öldürümüsün?

Kızlar 3 gündür benim bebeğim önceki anlara göre daha az hareket ediyor, ya da ben az hissediyorum bilmiyorum normal mi sizce bu durum?
Benim de öyle canım mesela dün sürekli tekme atarken bugün karnımın iç kısmına arada hafif bir titreme gibi bişi yapıyor hiç tekme yok bugün.

Benimde öyle. Zaten çok tekme olarak değil içte dalgalanma gibi hissediyorum. Geçen hafta öyle tekmeleri vardı ki dışarıdan net belli oluyordu. Duruşu mu değişti bilemiyorum. Neyse ki salı günü kontrolümüz var çok merak ediyorum

Ne güzel kontrolün yaklaşmış canım, benim daha var baya, olmadı doktoru yarın ilaç için arayacağım sorarım ben de.

İyi de ilk süt çok değerli değil mi? Benim bildiğim ilk süte kolostrum deniliyor ve bebeğin bağışıklık sistemi için çok önemli. Dök demesi saçma geldi bana.

İyi de ilk süt çok değerli değil mi? Benim bildiğim ilk süte kolostrum deniliyor ve bebeğin bağışıklık sistemi için çok önemli. Dök demesi saçma geldi bana.
Katiliyorum sana canim.
Bence buyuk evham ya. tavsannesi Banu ciftci hastasiyla kuafore gidip bilgi vermis. Hic de bi sey olmuyor ilk uc ayda hemde. Kanitlanmis bi tane sey yok, makalelerde bu sekilde zaten.
Ilk sut kolostrummus evet, cok degerli ayrica. Neden onu dokturdu ki yazik. Kolostrum icerikli mamalrda oluyormus hatta

Dok dedigi kolostrum olan sut degil kizlar zaten kolostrum ilk 3 4 gun anca oluyor sut cogalinca normale donuyor ,bu boyamadan sonraki ilk sütünü demisti mecburiyet olarak degil ama icin rahat eder daha iyi filan dedi ..
Ben boya yapiyorum haftaici yapicam dogumdan sonrada artik oncesinde en son yapmama gore ya 2 3 hafta sonra yada 1hafta sonra yaparim

dun temizlikten sonra kizimi haftasonu evde tutamiyoruz avmdeyiz simdi ben o
evet ya bende kiza dogum gunu yapmistim o cocuk odasini toplamak zulüm gibiydi kizima dedim zaten sen toplayacaksin diye artik kıza kıza topkattim 4 yasinda biraz kendi isini ,yemegini yemesi gerek ha cocuk cok yuklenmem ama en azindan dagittigini toplayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…