2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şeker yüklemesi yapacak misin canim bu durumda.
Aksam tatlı hicbirsey yemedim normal ekmek dışında, bu sabah ta tatli sadece nutellla yedim ama biraz çok yedim, yedikten 3 saat sonra ölçüm yaptım 220 ciddi bi rakam
Canim sen aclik olc birde ilk lokmadan sonra 1.saati olc daha net bilgi elde edersin. 220 cok ucuk bi rakam gercekten

Reactions: Eva

Masallah ne güzel kilo vermissin. Bu kilo benimde hayatımda hep sorun oldu Ben cok kilo alıp zor verenlerdenim. 82den, 66 olmustum tam tatile gittik 4 kilo aldım hamile kaldım 12 kilo aldım. Galiba bu da beni psikolojik olarak yordu napiyim iste düsünmeden edemiyorum.

Cok sükür bin sükür Rabbim bize evlatlarımızı laik gördü ama bedenimdeki degisiklik mi zor kilo verip birden hızla geri almam mı beni böyle yaptı bilmiyorum. Esim hic sorun etmiyor ki bir kere yaptın bir daha yaparsın cok rahatsızsan benim icin sorun yok diyor ama ben kendimi cok sıkıntıya sokuyorum. Ortada olmayan seylerden kavga cıkarıyorum. Sacma sapan testlere sokuyorum yeni gelinlere yapılanlar gibi sanırım Psikolojik cöküntüdeyim

Evet biliyorum yazdıgın zamanı iste böyle olunca insanın o kırgınlıgı hic gecmiyor ici paramparca oluyor hadi sen birseyler yasadın acık arıyorsun ama ben kendim aklına sokuyorum gibi geliyor. Off bilmiyorum zor seyler bunlar

Canım bebek arabasının puseti araba koltuğu diye kullaniliyordu benim ilk 9 ay onu kullandim ondan sonra aldım.
Bu şekilde varsa kullan yoksa uzun süre kullanabilecegin seç.
Mesela kızım 4 yaşında 18 kilo
Oto koltuğu her zaman ihtiyaç.
Bugün kemerini takmadan oto koltuğunda uyumuş kısa mesafede olsa eşimin anı freni ile düştü cocuk uyku sersemi.
Allah dan bir şey olmadı

Kızlar dehşet derecede çatı ağrıdı denilen şeyden yaşıyorum vajina bölgesi kemikleri sanki kırılıyor size de oluyor mu normal mi geçmezse yatın gideceğim doktora:/
Bilmiyorum canım ama çok agrıyor yerimden zor kalkıyorum bugün daha şiddetlendi şaka gibi hiç bileyim yoktu aniden oldu bebek 1250 gr suan büyüdükçe de olabilir tabi((
Bugün ilk defa yatarken ayağa kalktım vajina bölgemde bambaşka bir ağrı hissettim böyle bacaklarımı uzun süre ayırıp yatmış da şimdi toparlayınca bir ağrı gibi. Sanırım bahsettiğiniz ağrı bu. Benim ilk oldu bugün biraz ayakta dolandım alışverişe felan gittim acaba ondan mı
Canım neşemi artıram diziler ve filmler izliyorum. Moral bozucu kişiler ve ortamlara kendimi sokmuyorum. Böyle böyle sakin kalmaya çalışıyorum. Bu ara bende kişilere sinirlenip kalma başladı. Birine kızıyorum saatlerce onu düşünüyorum niye böyle yaptı diye. Düşünmemek istedikçe aklıma geliyor atamıyorum. Dizi film de kar etmiyor. Napçam bilmiyorum

Benimde toparlamam lazım, aynı durum olmadık şeyler kafamda dönüyor, biliyorum geçince pişman olacam,

Takip etmeye devam etcem açlık, 1. saat 2. saat yemekten sonra, ölçüm yapayım sonuçlarımi doktorla paylaşacağım.Gerekeni yapacaktır.
Bende oğlumda aynı yapmıştım, diyetisyen bile ölçtürmüştü devamlı, düzene girince bırakıyorsun ölçmeyi

Reactions: Eva
Senin esin destekcinse daha fazla bisey isteme bence benimkinin rahatsiz oldugunu ben anliyorum ve bu beni dahada sogutuyo

Durduk yere bencede yapma. Hani belki herkes takip eder ama bari açiktan yapip hissettirme

Ben şöyle düşünüyorum.Benim eşim aynı şekilde kilo alsa ben itici bulur muydum?Cevabı hayır benim için.Ki benim eşim yapılı zaten zayıf değil.Ben hele çocuk için kilo alıyorum.Eşim de bana takılıyor tontiş diye.Hiç umrumda değil.Doğumdan sonra veririm istedikten sonra.Bence hamileliğin tadını çıkarmaya bak.Bir arkadaşım bir çocuk hiç çocukmuş ikinci çocukla zor herşey diyordu.Bu yüzden gezebildiğin kadar gez kızınla vakit geçir.

Ah adaşş gerçekten herşey kadının elinde . Bende konuştum dedim buna kızdım şuna alındım. Tamam dikkat edicem bunaldı farkındayım falan dedi. Kaç gün gidecek bakalım bu arada fena halde bademciklerim şişti. Dün akşam zor uyudum. Ihlamur bal zencefil falan hiç fayda etmiyor inşallah bir an önce geçer

@Hasatzamani sen baby&me nin temizleme pamugu almistin kac li almistin birde kac oaraya almistin hatirliomusun? Ebebekte indirimde diyorda sana sorayim dedim...
Ben dün 1 koli temizleme pamuğu aldım indirimdeydi. 66 TL gibi birşeydi. 15 paket var içinde her paketin içinde 60 tane vardı yanılmıyorsam. 1-2 ay gider heralde

Evet batıl ama gelde kestir şimdi bi kestirsem nasıl rahatlıcam.. doğuma yakın kestirmeyi düşünüyorum ama uyurken boğulcam yoksa

İlk gebelik canım çok agrıyor ya şimdiden böyle olursam:/ günaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…