- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Canim sen aclik olc birde ilk lokmadan sonra 1.saati olc daha net bilgi elde edersin. 220 cok ucuk bi rakam gercektenŞeker yüklemesi yapacak misin canim bu durumda.
Aksam tatlı hicbirsey yemedim normal ekmek dışında, bu sabah ta tatli sadece nutellla yedim ama biraz çok yedim, yedikten 3 saat sonra ölçüm yaptım 220 ciddi bi rakam
Ha birde kızımı 113 kg dogurdum. Ona inat bir sene kg vermedim. 100 kgda sabit gezdim. Gecen sene martta diyete basladim temmuzda 86 kg idim. 4 ayda guzel kg verdim. Simdi yine cok kg aldim. Ama yine yapabilirim biliyorum.
Onun beni beğenip beğenmemesi umrumda bile değil. Ben suan kendimi begenmiyorum. Ama dogumdan sonra toparlarim bu benim sorunum
Cok sükür bin sükür Rabbim bize evlatlarımızı laik gördü ama bedenimdeki degisiklik mi zor kilo verip birden hızla geri almam mı beni böyle yaptı bilmiyorum. Esim hic sorun etmiyor ki bir kere yaptın bir daha yaparsın cok rahatsızsan benim icin sorun yok diyor ama ben kendimi cok sıkıntıya sokuyorum. Ortada olmayan seylerden kavga cıkarıyorum. Sacma sapan testlere sokuyorum yeni gelinlere yapılanlar gibiHiççççç bunu sıkıntı etmem kendime o çocuklar allahın bir lütfu bize yiyecegiz içecegiz ben makyajsız dışarı çıkmazdım evde bile ypapardım 6 aydır bi ruj sürmemüşim boşver canım allah bizlere annelük görevini veriyor bundan daha kutsal güzel bişey olabilirmi kimi begenmicek sen ki onun kanını ondan bi parça taşıyosun buna daha çok sevinmeli elhamdülillah çok şükür k Rabbim bize bu duyguları yaşatıyoro yüzdennnn hiç sıkıntı etmeee bitanem
Cok tesekkur ederim :) alistim artik :)cok gecmis olsun ya
Vallahi utandim cahil hissettimGun olarak cnm safak sayiyoruz :)
Evet biliyorum yazdıgın zamanıBen gordugum bazi seylerden dolayi zaten hep acik ariyorum. Daha oncede paylaştım burda biraz. Ekstra başka seylerde vardı. Telefondan birkac kez birseyler izleyip baktigini biliyorum. Bunu bilince sogudum zaten. Kizimda hamileligim kanamali gecti o yüzden yasakti. Son aylarda da o yanaşmadi zaten sogumustukta. İste tam gecen yaz yeni yeni duzene girmisken hamile kaldimbaslarda benim libido baya yuksekti hayatimda hic boyle olmadim. Ama son 1 aydir bende de istek azaldı. Gobek büyüdü. O da bir adim atmiyor bizim sanirim 2 hafta falan oldu eminde degilim.
Kizlar araba koltugu hakkinda ne diyorsunuz???? 0-36 kg liklari var oyle dusunuyorum... iki tane benim oldugu icin.. 0-12kg alip sonra 12-24kg almak bayag masrafli oluyor... tek bi tane alip kurtulmak gibi dusuncem var... ne yapayim bilemedim ucuz biside almak istemedigim gibi bosuna paralar harcayacak bir butcedede degilim... hepsiburdada yoykonun var bayag uygun gldi gozume
Ebebekte bu hafta indirime girmis... siz ne dersiniz?? Bebekli olan hanimlar?
Arabada genelde omrumuz gectigi icin.. ne yapayim marka bisi onerisi olan varsa cok iyi olur?
Kızlar dehşet derecede çatı ağrıdı denilen şeyden yaşıyorum vajina bölgesi kemikleri sanki kırılıyor size de oluyor mu normal mi geçmezse yatın gideceğim doktora:/
Bugün ilk defa yatarken ayağa kalktım vajina bölgemde bambaşka bir ağrı hissettim böyle bacaklarımı uzun süre ayırıp yatmış da şimdi toparlayınca bir ağrı gibi. Sanırım bahsettiğiniz ağrı bu. Benim ilk oldu bugün biraz ayakta dolandım alışverişe felan gittim acaba ondan mıBilmiyorum canım ama çok agrıyor yerimden zor kalkıyorum bugün daha şiddetlendi şaka gibi hiç bileyim yoktu aniden oldu bebek 1250 gr suan büyüdükçe de olabilir tabi((
Canım neşemi artıram diziler ve filmler izliyorum. Moral bozucu kişiler ve ortamlara kendimi sokmuyorum. Böyle böyle sakin kalmaya çalışıyorum. Bu ara bende kişilere sinirlenip kalma başladı. Birine kızıyorum saatlerce onu düşünüyorum niye böyle yaptı diye. Düşünmemek istedikçe aklıma geliyor atamıyorum. Dizi film de kar etmiyor. Napçam bilmiyorumKızlar iyi geceler, nasılsınız, çok yoğun günler geçiriyorum, ve pskolojik olarak hiç iyi değilim, sizlerde yaşıyorsunuz nasıl baş ediyırsunuz, çocuklarımı alıp gitmek uzaklaşmak istiyorum, hormonlardan herhalde, eskiden dayandığım şeylere şimdi dayanamıyorum, nasıl sakinleştiriyorsunuz kendnizi
Takip etmeye devam etcem açlık, 1. saat 2. saat yemekten sonra, ölçüm yapayım sonuçlarımi doktorla paylaşacağım.Gerekeni yapacaktır.Canim sen aclik olc birde ilk lokmadan sonra 1.saati olc daha net bilgi elde edersin. 220 cok ucuk bi rakam gercekten
Benimde toparlamam lazım, aynı durum olmadık şeyler kafamda dönüyor, biliyorum geçince pişman olacam,Bugün ilk defa yatarken ayağa kalktım vajina bölgemde bambaşka bir ağrı hissettim böyle bacaklarımı uzun süre ayırıp yatmış da şimdi toparlayınca bir ağrı gibi. Sanırım bahsettiğiniz ağrı bu. Benim ilk oldu bugün biraz ayakta dolandım alışverişe felan gittim acaba ondan mı
Canım neşemi artıram diziler ve filmler izliyorum. Moral bozucu kişiler ve ortamlara kendimi sokmuyorum. Böyle böyle sakin kalmaya çalışıyorum. Bu ara bende kişilere sinirlenip kalma başladı. Birine kızıyorum saatlerce onu düşünüyorum niye böyle yaptı diye. Düşünmemek istedikçe aklıma geliyor atamıyorum. Dizi film de kar etmiyor. Napçam bilmiyorum
Bende oğlumda aynı yapmıştım, diyetisyen bile ölçtürmüştü devamlı, düzene girince bırakıyorsun ölçmeyiTakip etmeye devam etcem açlık, 1. saat 2. saat yemekten sonra, ölçüm yapayım sonuçlarımi doktorla paylaşacağım.Gerekeni yapacaktır.
Senin esin destekcinse daha fazla bisey isteme benceMasallah ne güzel kilo vermissin. Bu kilo benimde hayatımda hep sorun oldu Ben cok kilo alıp zor verenlerdenim. 82den, 66 olmustum tam tatile gittik 4 kilo aldım hamile kaldım 12 kilo aldım. Galiba bu da beni psikolojik olarak yordunapiyim iste düsünmeden edemiyorum.
Cok sükür bin sükür Rabbim bize evlatlarımızı laik gördü ama bedenimdeki degisiklik mi zor kilo verip birden hızla geri almam mı beni böyle yaptı bilmiyorum. Esim hic sorun etmiyor ki bir kere yaptın bir daha yaparsın cok rahatsızsan benim icin sorun yok diyor ama ben kendimi cok sıkıntıya sokuyorum. Ortada olmayan seylerden kavga cıkarıyorum. Sacma sapan testlere sokuyorum yeni gelinlere yapılanlar gibisanırım Psikolojik cöküntüdeyim
Durduk yere bencede yapma. Hani belki herkes takip eder ama bari açiktan yapip hissettirmeEvet biliyorum yazdıgın zamanıiste böyle olunca insanın o kırgınlıgı hic gecmiyor ici paramparca oluyor hadi sen birseyler yasadın acık arıyorsun ama ben kendim aklına sokuyorum gibi geliyor. Off bilmiyorum zor seyler bunlar
Ben şöyle düşünüyorum.Benim eşim aynı şekilde kilo alsa ben itici bulur muydum?Cevabı hayır benim için.Ki benim eşim yapılı zaten zayıf değil.Ben hele çocuk için kilo alıyorum.Eşim de bana takılıyor tontiş diye.Hiç umrumda değil.Doğumdan sonra veririm istedikten sonra.Bence hamileliğin tadını çıkarmaya bak.Bir arkadaşım bir çocuk hiç çocukmuş ikinci çocukla zor herşey diyordu.Bu yüzden gezebildiğin kadar gez kızınla vakit geçir.Kızlar bizde bugun tontis kızımızı eglendirdik at bindi ilk defa bugun cok eglendi kaydını yaptırdık. Çiftlikte çamurun çimenin içinde oynadı kostu avmlerin elektriginden uzak bir gün gecirdik.
Ya birsey söylicem ama yanlıs anlamayın. Bir kAc gundur burada eslerle iliskiden konusuyoruz ya benim icim icimi yemege basladı. Ne yapacak diyorum sonra lohusalık var sabredebilecek mi kızımda da böyle ara vermistik birsey olmamıstı ama bu sefer esime güvenmedigimden degil ya da birsey oldugundan da degil zaten durmadan görüntülü konusuyoruz is geregide sadece erkeklerin oldugu bir ortamda ama diyorum ya birsey olursa birsey izlerse vücudumda degisti kilo aldım ya sonra beni begenmezse diye düsünmeye basladım yanında giyinmemeye calısıyorum. Gıdıgım falan cıktı. Popom büyüdü kollarım büyüdü Off iste böyle karmakarısık seyler icindeyim.
Ah adaşş gerçekten herşey kadının elinde . Bende konuştum dedim buna kızdım şuna alındım. Tamam dikkat edicem bunaldı farkındayım falan dedi. Kaç gün gidecek bakalımAynı bensin ya yemin ederim. Adamlar istediğimizi yapmak,ruhumuzu okşamak yerine kendilerince bi dil bulmuşlar ona göre hareket ediyorlar. Benimkide kırıldığımı anladığı halde bazı şeylerde gelip yanaşmıyor dediğin gibi.ya gel bi öp bi sarıl affedicem zaten. Onun yerine gelmiş diyoki mesela ne yicez bugün? İçimden eşşeğin ayağını diyorumertesi gün patlıyorum ağlayarak dert yanıyorum.ben sana adım attımya dün yanına geldim ne yesek diye sordum sana diyor. Ölürmüsün öldürümüsün?
Ben dün 1 koli temizleme pamuğu aldım indirimdeydi. 66 TL gibi birşeydi. 15 paket var içinde her paketin içinde 60 tane vardı yanılmıyorsam. 1-2 ay gider heralde@Hasatzamani sen baby&me nin temizleme pamugu almistin kac li almistin birde kac oaraya almistin hatirliomusun? Ebebekte indirimde diyorda sana sorayim dedim...
Evet batıl ama gelde kestir şimdiBende ombre yaptrmıştım yaza girerken şimdi saclarım üstten koyu renk kendi rengi ve beyazlı karışık alt kısımlara dogru sarılı karışık renkler ve nerdeyse belime kadar uzadı hep topluyorum hic hosuma gitmiyotesettürlüyüm ama evde de güzel gözükse iyi olurdu kestiremıorumda hamileyken kesilmez diyolar diye biliyorum batıl ama öncekinde de kestirmedim dogum yaptim hastaneden geldim eşime kestrmiştim saclarımı ne kadar bunaldıysam şimdide bakıma ihtiyacım var
İlk gebelik canım çok agrıyor ya şimdiden böyle olursam:/ günaydın bu aradaAnladım canım dr un senin hakkında en iyisini bilir. Benim içime senin erken doğucak gibi gelmiyor ama sende bu düşünceyi uzaklaştır aklından verme öyle mesajlara beynine şartlanıyor sonuçta güzel düşün hep 39 ları hayal et
Henrietta___ canım geçmiş olsun yarın dr a görün bence güzel haftalara gelmek üzereyiz hiç bir şeyi ihmal etmeyelim. Çatın genişliyordur belki ilk gebelik miydi
Gecen yeter artik diyip kestirdim benEvet batıl ama gelde kestir şimdibi kestirsem nasıl rahatlıcam.. doğuma yakın kestirmeyi düşünüyorum ama uyurken boğulcam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?