- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Hediyelik dağıtmak bana da çok mantıklı gelmiyor. Hele öyle akrabalara aslaa :)Kızlar ben hastanede hatıra hediyelik dağıtmaktan vazgeçtim. Hastanede yattığım süreç ve sonrasında kv dahil kimse arayıp nasılsın diye sormadı(eltim hariç) . Kimse umursamıyor bebeği yada beni ne diye onlar için para harcayım ki memleketimde annemin evinde mevlüt yaptığımda o zmn alır bişiler onlara dağıtırım. Ne varsa kendi kanında var. O kadar pişmanım ki ailemden uzağa gittiğime. Zor günde bile kimse bulunmuyor. Bir çikolata şerbet yeter.
Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık, güle güle kullan inşlhBuda kapı süsü
Estagfurullah cnmVallahi utandim cahil hissettim
Bende dağıtmamıştım oğlumda ama şimdi çok özeniyorum. Bi sayfa buldum oradan 20 tane lavanta kesesi yaptırıyorum sipariş verdim . isteyenlere fikir olsun . hemde tanesi 3 liradan bana gayet uygun geldi.Kızlar ben hastanede hatıra hediyelik dağıtmaktan vazgeçtim. Hastanede yattığım süreç ve sonrasında kv dahil kimse arayıp nasılsın diye sormadı(eltim hariç) . Kimse umursamıyor bebeği yada beni ne diye onlar için para harcayım ki memleketimde annemin evinde mevlüt yaptığımda o zmn alır bişiler onlara dağıtırım. Ne varsa kendi kanında var. O kadar pişmanım ki ailemden uzağa gittiğime. Zor günde bile kimse bulunmuyor. Bir çikolata şerbet yeter.
Hem kendimizde kullaniriz makyaj temizleme pamugu niyetine :)Ben dün 1 koli temizleme pamuğu aldım indirimdeydi. 66 TL gibi birşeydi. 15 paket var içinde her paketin içinde 60 tane vardı yanılmıyorsam. 1-2 ay gider heralde
Evet cnmBu kan sulandırıcı bebeğin daha iyi mi beslenmesini sağlıyor bende bi sorun yok ama 100 lük coasprin kullanıyorum bakalım bebiş kaç kilo gelecek ilk hamileliğimde kullanmadım aradaki farkı merak ediyorum
Ne guzel massallah valla hamarat sizi :)Kızlar bunları biricik kızım için ördüm nasıl olmuşm
ay yok ne kuru pastası güne mi geliyolar 5 10 dk durup gitsinlerHediyelik dağıtmak bana da çok mantıklı gelmiyor. Hele öyle akrabalara aslaa :)
Bende çikolata ve şerbet düşünüyorum sadece. Birde kuru pasta tarzı birşeyler alır koyarım masaya tamam işte yeter. Millet bana hediye getirsin ben mi dağıtcam bide :)
bende özeniyordum sukulent düşünüyordum hatta canım da işte çok kırıldımBende dağıtmamıştım oğlumda ama şimdi çok özeniyorum. Bi sayfa buldum oradan 20 tane lavanta kesesi yaptırıyorum sipariş verdim . isteyenlere fikir olsun . hemde tanesi 3 liradan bana gayet uygun geldi.
Benimde gecen haftaydi izlem. Ama yarin zaten devlete gidip kan falan veririm diye gitmedim. Sonuclarla giderim hem kizima da izlem yaptiririm dedimBugun saglik ocagina gittim kan vs aldilar yarin oglenden sonra cikicak kan ilaci kullanmiyordum bakalim nasil cikicak sonuc.36.haftada cagirdilar tekrar.
Aynen canım kan akışı iyi oldukça bebek daha iyi besleniyorBu kan sulandırıcı bebeğin daha iyi mi beslenmesini sağlıyor bende bi sorun yok ama 100 lük coasprin kullanıyorum bakalım bebiş kaç kilo gelecek ilk hamileliğimde kullanmadım aradaki farkı merak ediyorum
Kızımda aptamil kullandım.Anne sütüne en yakın mama diye biliyorum.Memnundum.İnşallah sütümüz bol bol gelir bebişlere şifa olur ama mama kullanmak zorunda kalırsak hangi mamayı tercih etmeyi düşünüyorsunuz resimdeki mama iyi midir acaba Eki Görüntüle 2565637
Ah be kuzum soyle konusarak cozmeyi deneseniz belki hersey duzelir. Simdi her yaptigida sana batiyor anladigim kadariyla ama bu durumu kurtarmanin bir yolu olmali iki tane bebisiniz oluyor. Onlar icinde sizin tutumunuz cok onemli.Senin esin destekcinse daha fazla bisey isteme bencebenimkinin rahatsiz oldugunu ben anliyorum ve bu beni dahada sogutuyo
Durduk yere bencede yapma. Hani belki herkes takip eder ama bari açiktan yapip hissettirme
Ben şöyle düşünüyorum.Benim eşim aynı şekilde kilo alsa ben itici bulur muydum?Cevabı hayır benim için.Ki benim eşim yapılı zaten zayıf değil.Ben hele çocuk için kilo alıyorum.Eşim de bana takılıyor tontiş diye.Hiç umrumda değil.Doğumdan sonra veririm istedikten sonra.Bence hamileliğin tadını çıkarmaya bak.Bir arkadaşım bir çocuk hiç çocukmuş ikinci çocukla zor herşey diyordu.Bu yüzden gezebildiğin kadar gez kızınla vakit geçir.
İnşallah sütümüz bol bol gelir bebişlere şifa olur ama mama kullanmak zorunda kalırsak hangi mamayı tercih etmeyi düşünüyorsunuz resimdeki mama iyi midir acaba Eki Görüntüle 2565637
Çokte yemiyorum gerçekten.. ama anlamadım..Bünye meselesi herhalde.. bende boşverdim artık yaKendini kıyaslama canım benim, hamile kalınan kilo, boy, kemik yapısı gibi durumlar çok değiştiriyor kiloyu. Ne tamamen salmak doğru ne de alınması gereken besinleri eksik bırakmak doğru. En güzeli dengeyi sağlamak ama bazen de fazla kaçırmak olur artık o kadar da yaa aşırı kasmaya gerek yok ☺ Allah can sağlığı afiyet versin herkese hepimize inşallah
kesinlikle canım.. Benimde bazen böyle zamanlarım oluyor.. Ama ilk düşündüğüm şey ailemin huzuru her zaman.. kendinide ezdirme ama boşuboşu yerine eşinle huzurunuda bozma.. bak yavrunuzda olacak ne güzelÇok haklısın canım valla bu mesajın bana çok iyi geldiÇok teşekkür ederim. Annem çok ilgili bi anne, o açıdan düşününce ona kızmak vicdanıma çok aykırı geliyor. Ama anneler de yanlış düşünüp yanlış davranabiliyorlar. Bunun kendi çizgimi bozmasına izin vermemem lazım.
bende haftada bir anca yürüyüş.. dediğin gibi havalar baya engel oluyorYÜRÜYÜŞ YAPMAYA GAYRET EDİYORUM, SON 2 HAFTADIR HAVALARDAN DOLAYI İSTİKRARLI OLAMASAMDA UMUDUM DEVAM ETMEK :)
Evet canım zayıf hamile kaldım şuan 60ım benimde boyum kısa ama hamilelkteki kiloları çok takmayın ya şeker vs yoksa özgürce kilo albıldıgımız tek dönem
o demekki hamileliğinin başından beri devam etmiş.. helal olsun.. bende çok hantallaştımBir arkadaşım dokuz aylık hamileydi halk oyunları gösterisine çıktı.Gösteri öncesi hergün 3-4 saat çalışılır bizde düşünün.Ben zor yürüyorum şimdi
canım instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa vear orayı takip etmeni tavsiye ederim.. bebek çocuk ürünleri inclemesi yapıyor ve temzi içerikli olmayan ürünleri ifşa ediyor..ben bişey almadan önce mutlaka oraya bakıyorum..bez ıslak mendil , deterjan, vitamin..İnşallah sütümüz bol bol gelir bebişlere şifa olur ama mama kullanmak zorunda kalırsak hangi mamayı tercih etmeyi düşünüyorsunuz resimdeki mama iyi midir acaba Eki Görüntüle 2565637
Çokte yemiyorum gerçekten.. ama anlamadım..Bünye meselesi herhalde.. bende boşverdim artık ya
kesinlikle canım.. Benimde bazen böyle zamanlarım oluyor.. Ama ilk düşündüğüm şey ailemin huzuru her zaman.. kendinide ezdirme ama boşuboşu yerine eşinle huzurunuda bozma.. bak yavrunuzda olacak ne güzel
bende haftada bir anca yürüyüş.. dediğin gibi havalar baya engel oluyor
bende modumu değiştirdim.. Çok şükür bir sıkıntı yok.. canımın çektiğini yweterli ölçüde yiyeceğim.. tartıyıda rafa kaldırıyorum
o demekki hamileliğinin başından beri devam etmiş.. helal olsun.. bende çok hantallaştım
Hamilelikten hormonlardan hep.Duyduğum herşeyi kendim yaşamışım gibi içselleştirip ağlıyorum bazen.Sonra saçmalıyorsun deyip kendime kızıyorum.Ara ara ben de eşimle ilgili paranoyaklaşırım.Aldatacak olsa her türlü yapar bu erkekler.Ruhumuz bile duymayabilir.Bir defa içinde olan erkeği hiçbirşey engelleyemez bence.Benim eşim kendini beğenmiş herşeyi zor beğenen biri.Bazen takılırım da birini gösterip ben o kadar zevksiz miyim beni tanıyamamışın der.Bir şekilde onu kontrol ettiğimi bilir.İşi gereği bazen bayanlarla iş yemeklerine çıkar.Beni de götürür yanında.Geçen geç geldi iş yemeğinden neden aramamışım geç kalmışın dememişim diye trip attı bana.Artık eskisi kadar merak etmiyormuşum da.Dedim rahatsız etmeyeyim arayınca da huzursuz oluyorsun dedim.Ah be kuzum soyle konusarak cozmeyi deneseniz belki hersey duzelir. Simdi her yaptigida sana batiyor anladigim kadariyla ama bu durumu kurtarmanin bir yolu olmali iki tane bebisiniz oluyor. Onlar icinde sizin tutumunuz cok onemli.
dayanamiyorum ki
Gecen gun iddia oynuyormus ben gelince yanina telefonun isigini kapadi bir kullanici adini gordum birde sitenin ustune soyle insan figuru gibi biseyler aha dedim yakalandin ama bisey demedim sabaha kadar sitelerde o amblemi aradimo ise gitti sonra dayanamadim whatsapptan yazdim ne sitesi be dedi iddia oynadim kizma diye kapadim dedi ekran goruntusunu atti evet iddia sitesiymis sanirim psikolojik destege ihtiyacim olacak
Tabiki orasi oyle neden itici bulayim kilo alsa gorunumu degisse, icindeki ayni o bana yeter ama. Simdi oyle seyler duyuyorum ki inanamiyorum sanirim onlardan bu kadar etkileniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?