2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Galiba oyle birseydi sıpa cok panikletti ama biraz dinlenince gecti ilk defa yasadım ikinci dogumum ama oburunde hic sancı cekmedim ki bilemedim o yüzden ya ne güzel iyice belli ediyor kendiniiii deseneee ❤❤❤❤
Aynen çok şükür artik karnım açken kıpır kıpır yemek yedigimde sakinliyor yavas yavaş oturuyor hareketleri cok şükür hastaneye gitmeden durumunun iyi olduğunu anlıyorum en eğlenceli vakitlere gekdik

Canım ben serklajlı hastayım, 23. Haftamda 1cm açıklıkla serklaj yapıldı o yüzden tedirginiz açıkcası erken doğarsa diye
Anladım canım dr un senin hakkında en iyisini bilir. Benim içime senin erken doğucak gibi gelmiyor ama sende bu düşünceyi uzaklaştır aklından verme öyle mesajlara beynine şartlanıyor sonuçta güzel düşün hep 39 ları hayal et

Henrietta___ canım geçmiş olsun yarın dr a görün bence güzel haftalara gelmek üzereyiz hiç bir şeyi ihmal etmeyelim. Çatın genişliyordur belki ilk gebelik miydi

Yok canım zaten ben kuzumun vaktini dolduracağını düşünüyorum ama doktorum tedbiri elden bırakmak istemiyor galiba, en az 37. Haftaya niyetlendim Allahın izniyle sonrası da olabilir sağlıklı gelsin de meleğim

Kızlar iyi geceler, nasılsınız, çok yoğun günler geçiriyorum, ve pskolojik olarak hiç iyi değilim, sizlerde yaşıyorsunuz nasıl baş ediyırsunuz, çocuklarımı alıp gitmek uzaklaşmak istiyorum , hormonlardan herhalde, eskiden dayandığım şeylere şimdi dayanamıyorum, nasıl sakinleştiriyorsunuz kendnizi

Bu aralar sessizlik hakim. Resmen içime ağlıyorum. Bakalim persembe psikologa gidicem. Dua ediyorum ki biraz beni anlasın rahatlatsin. Ofke nobetlerim var kendimi sıkıyorum. Bazen bağırarak atiyorum.
Gecende eşim kaban uzerine degisik bir sapka takip bana nasil oldu demisti bende ona palyaço gibi oldun demişim. Farkinda bile degilim. Abuk sabuk davranislarim var iyice dengesizleştim. Annem şunu demistin diyor hatırlamıyorum mesela

Az önce bende bir nöbet geçirdim sanırım, ve ben çok sskin bir insanım normalde

Neden boyle hissediyosun canim kaptirma kendini kotu negatif dusuncelere lutfen Ben tam tersi daha sakinim. Erken dogum riskimden dolayi korkuyorum biraz ama salmiyorum islerimide yapiyorum mecburen ama kaptirmiyorum sadece ev topla yemek bulasik camasir isleri gerisini bebegim icon saldim inan. O iyi olsun yeterki diyede sakinlik istiyorum hep.

Yaa gecicek insaallah hormonlardan hep bunlar

Çok yorgunum, dinlenmeye fırsatım yok, bunun üzerine bazı şeyler eklrnince dayanamıyorum

Her zaman olmuyorsa cok dusunme
İlk defa yaşadım, uykuyu aramam zaten canım, küçük oğlum var senin kızla yaşıt, dert değil yani, olay başka, kayınvalidem burda ve ben hiç istemediğim şeyler yaşıyorum, hem eşimle hem onunla, şuanda ikisini de görmek istemiyorummm

Ben kimseyi gormek istemiyorum hayat ama mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…