Aynen çok şükür artik karnım açken kıpır kıpır yemek yedigimde sakinliyor yavas yavaş oturuyor hareketleri cok şükür hastaneye gitmeden durumunun iyi olduğunu anlıyorum en eğlenceli vakitlere gekdikGaliba oyle birseydi sıpa cok panikletti ama biraz dinlenince gecti ilk defa yasadım ikinci dogumum ama oburunde hic sancı cekmedim ki bilemedim o yüzdenya ne güzel iyice belli ediyor kendiniiii deseneee ❤❤❤❤
Geldim canim dun aksam, bugun de sabahtan kendimi kuaforume attim ilk isTr ye geldin mi bugun pek okuyamadim canim
Hepimizin bebislerine maşallah kuzummMasallahhhh yavrunaaa masallahh
Gideceğim mecbur aglıcam agrısından yattığım yerden kalkamıyorum desteksizCanım sen her ihtimale karşı yarın doktoruna bir gitsene hem içimiz rahatlar
Kıyamam çok geçmiş olsun canımGideceğim mecbur aglıcam agrısından yattığım yerden kalkamıyorum desteksiz(sağol canım
Çok geçmiş olsun kuzumGideceğim mecbur aglıcam agrısından yattığım yerden kalkamıyorum desteksiz(sağol canım
Anladım canım dr un senin hakkında en iyisini bilir. Benim içime senin erken doğucak gibi gelmiyor ama sende bu düşünceyi uzaklaştır aklından verme öyle mesajlara beynine şartlanıyor sonuçta güzel düşün hep 39 ları hayal etCanım ben serklajlı hastayım, 23. Haftamda 1cm açıklıkla serklaj yapıldı o yüzden tedirginiz açıkcası erken doğarsa diye
Yok canım zaten ben kuzumun vaktini dolduracağını düşünüyorum ama doktorum tedbiri elden bırakmak istemiyor galiba, en az 37. Haftaya niyetlendim Allahın izniyle sonrası da olabilir sağlıklı gelsin de meleğimAnladım canım dr un senin hakkında en iyisini bilir. Benim içime senin erken doğucak gibi gelmiyor ama sende bu düşünceyi uzaklaştır aklından verme öyle mesajlara beynine şartlanıyor sonuçta güzel düşün hep 39 ları hayal et
Hosgeldin o zaman, inşallah cok guzel gecer :)Geldim canim dun aksam, bugun de sabahtan kendimi kuaforume attim ilk isyillardir baskasi ellemedi sacima, hala her tatilde ilk gittigim yer orasi.
Bu aralar sessizlik hakim. Resmen içime ağlıyorum. Bakalim persembe psikologa gidicem. Dua ediyorum ki biraz beni anlasın rahatlatsin. Ofke nobetlerim var kendimi sıkıyorum. Bazen bağırarak atiyorum.Kızlar iyi geceler, nasılsınız, çok yoğun günler geçiriyorum, ve pskolojik olarak hiç iyi değilim, sizlerde yaşıyorsunuz nasıl baş ediyırsunuz, çocuklarımı alıp gitmek uzaklaşmak istiyorum, hormonlardan herhalde, eskiden dayandığım şeylere şimdi dayanamıyorum, nasıl sakinleştiriyorsunuz kendnizi
Az önce bende bir nöbet geçirdim sanırım, ve ben çok sskin bir insanım normaldeBu aralar sessizlik hakim. Resmen içime ağlıyorum. Bakalim persembe psikologa gidicem. Dua ediyorum ki biraz beni anlasın rahatlatsin. Ofke nobetlerim var kendimi sıkıyorum. Bazen bağırarak atiyorum.
Gecende eşim kaban uzerine degisik bir sapka takip bana nasil oldu demisti bende ona palyaço gibi oldun demişim. Farkinda bile degilim. Abuk sabuk davranislarim var iyice dengesizleştim. Annem şunu demistin diyor hatırlamıyorum mesela
Neden boyle hissediyosun canim kaptirma kendini kotu negatif dusuncelere lutfenKızlar iyi geceler, nasılsınız, çok yoğun günler geçiriyorum, ve pskolojik olarak hiç iyi değilim, sizlerde yaşıyorsunuz nasıl baş ediyırsunuz, çocuklarımı alıp gitmek uzaklaşmak istiyorum, hormonlardan herhalde, eskiden dayandığım şeylere şimdi dayanamıyorum, nasıl sakinleştiriyorsunuz kendnizi
Yaa gecicek insaallah hormonlardan hep bunlarBu aralar sessizlik hakim. Resmen içime ağlıyorum. Bakalim persembe psikologa gidicem. Dua ediyorum ki biraz beni anlasın rahatlatsin. Ofke nobetlerim var kendimi sıkıyorum. Bazen bağırarak atiyorum.
Gecende eşim kaban uzerine degisik bir sapka takip bana nasil oldu demisti bende ona palyaço gibi oldun demişim. Farkinda bile degilim. Abuk sabuk davranislarim var iyice dengesizleştim. Annem şunu demistin diyor hatırlamıyorum mesela
Çok yorgunum, dinlenmeye fırsatım yok, bunun üzerine bazı şeyler eklrnince dayanamıyorumNeden boyle hissediyosun canim kaptirma kendini kotu negatif dusuncelere lutfenBen tam tersi daha sakinim. Erken dogum riskimden dolayi korkuyorum biraz ama salmiyorum islerimide yapiyorum mecburen ama kaptirmiyorum sadece ev topla yemek bulasik camasir isleri gerisini bebegim icon saldim inan. O iyi olsun yeterki diyede sakinlik istiyorum hep.
Her zaman olmuyorsa cok dusunmeAz önce bende bir nöbet geçirdim sanırım, ve ben çok sskin bir insanım normalde
Uykusuzluk bende cok sinir yapiyor zaten. Ama anneliğin göbek adi uykusuzlukÇok yorgunum, dinlenmeye fırsatım yok, bunun üzerine bazı şeyler eklrnince dayanamıyorum
İlk defa yaşadım, uykuyu aramam zaten canım, küçük oğlum var senin kızla yaşıtHer zaman olmuyorsa cok dusunme
Ben kimseyi gormek istemiyorumİlk defa yaşadım, uykuyu aramam zaten canım, küçük oğlum var senin kızla yaşıt, dert değil yani, olay başka, kayınvalidem burda ve ben hiç istemediğim şeyler yaşıyorum, hem eşimle hem onunla, şuanda ikisini de görmek istemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?