Çok çok sağol canım benimmGel kuzum toplaşalım yiyelim hep beraber
Hoşgeldin canımGeldim canim dun aksam, bugun de sabahtan kendimi kuaforume attim ilk isyillardir baskasi ellemedi sacima, hala her tatilde ilk gittigim yer orasi.
Böyle devam ederlerse bende mecburluk kalmayacak, anası gidecek zaten, arkasından oğlunu da gönderirim, o kadar sinirlerimi bozdularBen kimseyi gormek istemiyorumhayat ama mecburuz
Mevzu nedir bilemem ama ne olursa olsun şuan sakin ol. Hayati sana bagli bir bebek var icindeBöyle devam ederlerse bende mecburluk kalmayacak, anası gidecek zaten, arkasından oğlunu da gönderirim, o kadar sinirlerimi bozdular
Maşallah sana kuzum valla benim de biraz ev temizlik yapmam gerekiyor ama bi türlü baslayamıyorum. Günü güne atıyorum. Temizlik yapmadan da içim rahat etmiyor. Bakalım artık hayırlısı ile yavaş yavaş yaparım inşallah ☺Güvercindizisine bakıyorum cnm yok isim bitti çok şükür sağol canımmmm
Bana cok ayakta kaldıgım günler oluyor canım evde bile ayakta kalsam, özelikle yataktan kalkarken cok fena agrıyorKızlar dehşet derecede çatı ağrıdı denilen şeyden yaşıyorum vajina bölgesi kemikleri sanki kırılıyor size de oluyor mu normal mi geçmezse yatın gideceğim doktora:/
Allah ım sagsalim tamamlamayıda her birimize nasip etsinAynen çok şükür artik karnım açken kıpır kıpır yemek yedigimde sakinliyor yavas yavaş oturuyor hareketleri cok şükür hastaneye gitmeden durumunun iyi olduğunu anlıyorum en eğlenceli vakitlere gekdik
Kuzum senin özel bir diyetin var mı benim sekerim yok ama kilo bir anda hızla artmaya istahım cok cok cok acılmaya basladı kendimi daha fazla pismanlık olmadan durdurmam gerekiyor. Allahtan boyum uzun kurtarıyorum oradanAmin hepimiz oyle :)
ahhh cok cok gecmis olsun.. ne kadar zor Allah yardımcınız olsun tez zamanda sifa dilerim. Doktorlar bebegide tehlikeye atmazlar diye düsünüyorum. Olası bir durumda uyarırlardı lütfen icini ferah tut endişeye kapıldıkca bebisinde strese girer. İnsallah zamanında sagsalim kucagına almak nasip olur cok gecmis olsun yenidenHamile hamile böbrek taşı yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım. Böbrek kanalıma stent takıldı idrar boşalamadığı için. Ağrı yapıyordu erken doğum riski vardı ve moral olarak ne kadar düştüm tahmin edersiniz.. İnşallah sağlıcakla zamanında alırım kucağıma bebeğimi Allah ki seye vermesin. Genel anestezi aldım. Zararı dokunmaz dedi doktorlar ama insanın içinde şüphe oluyor haliyle hiç içim rahat değil
Cok geçmiş olsun canim. Temmuz annelerinde 2017de bir arkadasimizda apandisit ameliyati olmak zorunda kalmisti. Bobreginde buyume var miydi nasil o noktaya geldi bir andaHamile hamile böbrek taşı yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım. Böbrek kanalıma stent takıldı idrar boşalamadığı için. Ağrı yapıyordu erken doğum riski vardı ve moral olarak ne kadar düştüm tahmin edersiniz.. İnşallah sağlıcakla zamanında alırım kucağıma bebeğimi Allah ki seye vermesin. Genel anestezi aldım. Zararı dokunmaz dedi doktorlar ama insanın içinde şüphe oluyor haliyle hiç içim rahat değil
Cok gecmis olsun benimde sag bobregimde buyume var katater takilma ihtimali varHamile hamile böbrek taşı yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım. Böbrek kanalıma stent takıldı idrar boşalamadığı için. Ağrı yapıyordu erken doğum riski vardı ve moral olarak ne kadar düştüm tahmin edersiniz.. İnşallah sağlıcakla zamanında alırım kucağıma bebeğimi Allah ki seye vermesin. Genel anestezi aldım. Zararı dokunmaz dedi doktorlar ama insanın içinde şüphe oluyor haliyle hiç içim rahat değil
valla cnım insanın heryerii ağrıyo yapıp pişmaN oluyoz keşke yapmasaydık diye ama bitince ohhh mis gibi oturMaşallah sana kuzum valla benim de biraz ev temizlik yapmam gerekiyor ama bi türlü baslayamıyorum. Günü güne atıyorum. Temizlik yapmadan da içim rahat etmiyor. Bakalım artık hayırlısı ile yavaş yavaş yaparım inşallah ☺
Kisa ve net söylüyorum ben. Kendi kaybeder. Açık ariyorum zaten eger ki yakalarsam asla affetmem.Kızlar bizde bugun tontis kızımızı eglendirdik at bindi ilk defa bugun cok eglendi kaydını yaptırdık. Çiftlikte çamurun çimenin içinde oynadı kostu avmlerin elektriginden uzak bir gün gecirdik.
Ya birsey söylicem ama yanlıs anlamayın. Bir kAc gundur burada eslerle iliskiden konusuyoruz ya benim icim icimi yemege basladı. Ne yapacak diyorum sonra lohusalık var sabredebilecek mi kızımda da böyle ara vermistik birsey olmamıstı ama bu sefer esime güvenmedigimden degil ya da birsey oldugundan da degil zaten durmadan görüntülü konusuyoruz is geregide sadece erkeklerin oldugu bir ortamda ama diyorum ya birsey olursa birsey izlerse vücudumda degisti kilo aldım ya sonra beni begenmezse diye düsünmeye basladım yanında giyinmemeye calısıyorum. Gıdıgım falan cıktı. Popom büyüdü kollarım büyüdü Off iste böyle karmakarısık seyler icindeyim.
Hiççççç bunu sıkıntı etmem kendime o çocuklar allahın bir lütfu bize yiyecegiz içecegiz ben makyajsız dışarı çıkmazdım evde bile ypapardım 6 aydır bi ruj sürmemüşim boşver canım allah bizlere annelük görevini veriyor bundan daha kutsal güzel bişey olabilirmi kimi begenmicek sen ki onun kanını ondan bi parça taşıyosun buna daha çok sevinmeli elhamdülillah çok şükür k Rabbim bize bu duyguları yaşatıyorKızlar bizde bugun tontis kızımızı eglendirdik at bindi ilk defa bugun cok eglendi kaydını yaptırdık. Çiftlikte çamurun çimenin içinde oynadı kostu avmlerin elektriginden uzak bir gün gecirdik.
Ya birsey söylicem ama yanlıs anlamayın. Bir kAc gundur burada eslerle iliskiden konusuyoruz ya benim icim icimi yemege basladı. Ne yapacak diyorum sonra lohusalık var sabredebilecek mi kızımda da böyle ara vermistik birsey olmamıstı ama bu sefer esime güvenmedigimden degil ya da birsey oldugundan da degil zaten durmadan görüntülü konusuyoruz is geregide sadece erkeklerin oldugu bir ortamda ama diyorum ya birsey olursa birsey izlerse vücudumda degisti kilo aldım ya sonra beni begenmezse diye düsünmeye basladım yanında giyinmemeye calısıyorum. Gıdıgım falan cıktı. Popom büyüdü kollarım büyüdü Off iste böyle karmakarısık seyler icindeyim.
Oyle birsey olsa Allah korusun, benimkide kesinlikle kendi kaybeder. Of sizde cok ara vermissiniz. Bizim göbek büyüdügünde böyle ara ara olmaya basladı 1-1.5 aydır hic yok. Birde ben cok ima ediyorum bunu hep kızıyor bana benim hayatım cocuklarım ve sen diyor bunu bellide ediyor ama ben durduramıyorum kendimi dün mesela okunmus seylerden yemedi diyorum ki bugun neden yemedin aklımda deli sorular var ya sacmalama getir yiyeyim dedi falan ama kendimi en kötüsünü düsünmekten alamıyorumKisa ve net söylüyorum ben. Kendi kaybeder. Açık ariyorum zaten eger ki yakalarsam asla affetmem.
Kizimda 9 ayda 1 kez ilişki oldu. Sonrasinda 60 günde olmadı. Kanamam 38 gunde butti ardindan regl oldum
Ben gordugum bazi seylerden dolayi zaten hep acik ariyorum. Daha oncede paylaştım burda biraz. Ekstra başka seylerde vardı. Telefondan birkac kez birseyler izleyip baktigini biliyorum. Bunu bilince sogudum zaten. Kizimda hamileligim kanamali gecti o yüzden yasakti. Son aylarda da o yanaşmadi zaten sogumustukta. İste tam gecen yaz yeni yeni duzene girmisken hamile kaldimOyle birsey olsa Allah korusun, benimkide kesinlikle kendi kaybeder. Of sizde cok ara vermissiniz. Bizim göbek büyüdügünde böyle ara ara olmaya basladı 1-1.5 aydır hic yok. Birde ben cok ima ediyorum bunu hep kızıyor bana benim hayatım cocuklarım ve sen diyor bunu bellide ediyor ama ben durduramıyorum kendimi dün mesela okunmus seylerden yemedi diyorum ki bugun neden yemedin aklımda deli sorular var ya sacmalama getir yiyeyim dedi falan ama kendimi en kötüsünü düsünmekten alamıyorum
Seker yuklemesi yaptirdim yukleme sonucundada gebelik sekeri cikti canim. Bu arada 3 saatlik diye bir olcum yok ilk lokmadan sonra 1 veya 2. Saat onemli .en onemli olanda 1. Saat dedi endokrin dr u. Ben suan diyet yapiyorum seker hastasi diyeti. Yarin tekrar diyetisyene gidicem 1 ay oldu baslayali kiloma gore yeniden kalori hesabi yapilacak . Ac geziyorum resmenŞeker yüklemesi yapacak misin canim bu durumda.
Aksam tatlı hicbirsey yemedim normal ekmek dışında, bu sabah ta tatli sadece nutellla yedim ama biraz çok yedim, yedikten 3 saat sonra ölçüm yaptım 220 ciddi bi rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?