2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet aynı ağrı

Kızlar ben bu çatı ağrısını bir aydır çekiyorum. Hergün kesintisiz ağrıyor. Doktora söyleyince kilondan dolayı diyor ama oğlumda daha kiloluydum sadece son haftalarda yaşamıştım. Bunda daha çok ağrım var .Yürüyünce çok aşırı ağrım oluyor. Dinlenince geçiyor hafifliyor .

Canım endişelenme kan sulandırıcıda iyi gelecek ama dediklerime dikkat et bol su ve sola yatarak bol dinlenme ilk bebeğim de çok faydası oldu bebeğim kilo almaya başladı
Bu kan sulandırıcı bebeğin daha iyi mi beslenmesini sağlıyor bende bi sorun yok ama 100 lük coasprin kullanıyorum bakalım bebiş kaç kilo gelecek ilk hamileliğimde kullanmadım aradaki farkı merak ediyorum

Böyle devam ederlerse bende mecburluk kalmayacak, anası gidecek zaten, arkasından oğlunu da gönderirim, o kadar sinirlerimi bozdular
bazen oluyor öyle buhran halleri sen yavrucağını düşün çocukta stres olmasın canım
Çok geçmiş olsun biran önce toparlan inşallah canım

Kızlar ben hastanede hatıra hediyelik dağıtmaktan vazgeçtim. Hastanede yattığım süreç ve sonrasında kv dahil kimse arayıp nasılsın diye sormadı(eltim hariç) . Kimse umursamıyor bebeği yada beni ne diye onlar için para harcayım ki memleketimde annemin evinde mevlüt yaptığımda o zmn alır bişiler onlara dağıtırım. Ne varsa kendi kanında var. O kadar pişmanım ki ailemden uzağa gittiğime. Zor günde bile kimse bulunmuyor. Bir çikolata şerbet yeter.

Cok gecmis olsun cnm
Kuzum senin özel bir diyetin var mı benim sekerim yok ama kilo bir anda hızla artmaya istahım cok cok cok acılmaya basladı kendimi daha fazla pismanlık olmadan durdurmam gerekiyor. Allahtan boyum uzun kurtarıyorum oradan
Ozel bir diyet uygulamiyorum cnm sadece dikkat ediyorum

Boşver canım, onlarımı düşünecen birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…