- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
süreyi uzatmayı düşünüyorum. Kök hücre bi çok tedavide işe yarıyormuş.Kuru kordonda saklasak kok hucre alabiliyorlarmis diye duymustum bebegin dusen gobek kordonu varya... onu ama nasil nedir hic biomiyorum icerigini... 3 yil sonra yine mi saklicaksin...
Evet aynı ağrıBugün ilk defa yatarken ayağa kalktım vajina bölgemde bambaşka bir ağrı hissettim böyle bacaklarımı uzun süre ayırıp yatmış da şimdi toparlayınca bir ağrı gibi. Sanırım bahsettiğiniz ağrı bu. Benim ilk oldu bugün biraz ayakta dolandım alışverişe felan gittim acaba ondan mı
Canım neşemi artıram diziler ve filmler izliyorum. Moral bozucu kişiler ve ortamlara kendimi sokmuyorum. Böyle böyle sakin kalmaya çalışıyorum. Bu ara bende kişilere sinirlenip kalma başladı. Birine kızıyorum saatlerce onu düşünüyorum niye böyle yaptı diye. Düşünmemek istedikçe aklıma geliyor atamıyorum. Dizi film de kar etmiyor. Napçam bilmiyorum
Benim de belime geldi saçlarım doğurayım dışarı çıkınca ilk işim kestirmek olacakEvet batıl ama gelde kestir şimdibi kestirsem nasıl rahatlıcam.. doğuma yakın kestirmeyi düşünüyorum ama uyurken boğulcam yoksa
Benimkine daha isim bulamadıkSağlıkla gelböyle isimli şeyler yaptırıyor musunuz kızlar
Bende kestirmiyodum ama dayanamadım 2 gün önce kestirdimGecen yeter artik diyip kestirdim benmesajlari gordukcede korkmaya basladim ne oluyor ki kestirince
Kızlar ben bu çatı ağrısını bir aydır çekiyorum. Hergün kesintisiz ağrıyor. Doktora söyleyince kilondan dolayı diyor ama oğlumda daha kiloluydum sadece son haftalarda yaşamıştım. Bunda daha çok ağrım var .Yürüyünce çok aşırı ağrım oluyor. Dinlenince geçiyor hafifliyor .Bugün ilk defa yatarken ayağa kalktım vajina bölgemde bambaşka bir ağrı hissettim böyle bacaklarımı uzun süre ayırıp yatmış da şimdi toparlayınca bir ağrı gibi. Sanırım bahsettiğiniz ağrı bu. Benim ilk oldu bugün biraz ayakta dolandım alışverişe felan gittim acaba ondan mı
Canım neşemi artıram diziler ve filmler izliyorum. Moral bozucu kişiler ve ortamlara kendimi sokmuyorum. Böyle böyle sakin kalmaya çalışıyorum. Bu ara bende kişilere sinirlenip kalma başladı. Birine kızıyorum saatlerce onu düşünüyorum niye böyle yaptı diye. Düşünmemek istedikçe aklıma geliyor atamıyorum. Dizi film de kar etmiyor. Napçam bilmiyorum
Bu kan sulandırıcı bebeğin daha iyi mi beslenmesini sağlıyor bende bi sorun yok ama 100 lük coasprin kullanıyorum bakalım bebiş kaç kilo gelecek ilk hamileliğimde kullanmadım aradaki farkı merak ediyorumCanım endişelenme kan sulandırıcıda iyi gelecek ama dediklerime dikkat et bol su ve sola yatarak bol dinlenme ilk bebeğim de çok faydası oldu bebeğim kilo almaya başladı
Cok tatlilar eline saglikKızlar bunları biricik kızım için ördüm nasıl olmuşm
Bunu da sen mi yaptin bayıldımBuda kapı süsü
Yok canım instagram da bi sayfaya yaptırdım . o kadar maharetli diilimBunu da sen mi yaptin bayıldım
bazen oluyor öyle buhran halleri sen yavrucağını düşün çocukta stres olmasın canımBöyle devam ederlerse bende mecburluk kalmayacak, anası gidecek zaten, arkasından oğlunu da gönderirim, o kadar sinirlerimi bozdular
Çok geçmiş olsun biran önce toparlan inşallah canımHamile hamile böbrek taşı yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım. Böbrek kanalıma stent takıldı idrar boşalamadığı için. Ağrı yapıyordu erken doğum riski vardı ve moral olarak ne kadar düştüm tahmin edersiniz.. İnşallah sağlıcakla zamanında alırım kucağıma bebeğimi Allah ki seye vermesin. Genel anestezi aldım. Zararı dokunmaz dedi doktorlar ama insanın içinde şüphe oluyor haliyle hiç içim rahat değil
Kaçırdım bitmiş çok üzüldüm yaBen dün 1 koli temizleme pamuğu aldım indirimdeydi. 66 TL gibi birşeydi. 15 paket var içinde her paketin içinde 60 tane vardı yanılmıyorsam. 1-2 ay gider heralde
Cok gecmis olsun cnmHamile hamile böbrek taşı yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım. Böbrek kanalıma stent takıldı idrar boşalamadığı için. Ağrı yapıyordu erken doğum riski vardı ve moral olarak ne kadar düştüm tahmin edersiniz.. İnşallah sağlıcakla zamanında alırım kucağıma bebeğimi Allah ki seye vermesin. Genel anestezi aldım. Zararı dokunmaz dedi doktorlar ama insanın içinde şüphe oluyor haliyle hiç içim rahat değil
Ozel bir diyet uygulamiyorum cnm sadece dikkat ediyorumKuzum senin özel bir diyetin var mı benim sekerim yok ama kilo bir anda hızla artmaya istahım cok cok cok acılmaya basladı kendimi daha fazla pismanlık olmadan durdurmam gerekiyor. Allahtan boyum uzun kurtarıyorum oradan
Bayıldım çok güzeller yaaaaKızlar bunları biricik kızım için ördüm nasıl olmuşm
Boşver canım, onlarımı düşünecen birdeKızlar ben hastanede hatıra hediyelik dağıtmaktan vazgeçtim. Hastanede yattığım süreç ve sonrasında kv dahil kimse arayıp nasılsın diye sormadı(eltim hariç) . Kimse umursamıyor bebeği yada beni ne diye onlar için para harcayım ki memleketimde annemin evinde mevlüt yaptığımda o zmn alır bişiler onlara dağıtırım. Ne varsa kendi kanında var. O kadar pişmanım ki ailemden uzağa gittiğime. Zor günde bile kimse bulunmuyor. Bir çikolata şerbet yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?