Şimdi nasılsın kuzumİnşallah canım alttan muayene ettikten sonra bir ağrı girdi orama neden bilmiyorum
ondan bende aldım canım ne zamandır indirime girmwesini bekliyordumBen dün 1 koli temizleme pamuğu aldım indirimdeydi. 66 TL gibi birşeydi. 15 paket var içinde her paketin içinde 60 tane vardı yanılmıyorsam. 1-2 ay gider heralde
bende seninle aynı kervandayım.. artık düşünmüyoprum.. doğumdan sonra burdaki zayıflama gruplarına katılacağım..Ilk baslarda cok kontrollu gittim dikkat ettim su kilo konusunda ama gel gor kii bu araaaa hizlaaa kilo aliyorum. Biraz artttirdim yememi hemen bunye kiloya ceviriyor deliriyorum. Zaten genel yapim cok kolay kilo aliyor zayif kalabilmek icin ilk kizimdan once ac yasadigimi biliyorum. Napalim kimi genetik olarak sansli kimi degil benim gibi
Çok güzel canım bende makrome düşünüyorum ama daha karar veremedimBuda kapı süsü
Çok güzel olmuş eline sağlık canımKızlar bunları biricik kızım için ördüm nasıl olmuşm
çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bişey olmadan bebişini sağlıkla kucğına alırsın. tez vakittede toparlarsın kendiniHamile hamile böbrek taşı yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım. Böbrek kanalıma stent takıldı idrar boşalamadığı için. Ağrı yapıyordu erken doğum riski vardı ve moral olarak ne kadar düştüm tahmin edersiniz.. İnşallah sağlıcakla zamanında alırım kucağıma bebeğimi Allah ki seye vermesin. Genel anestezi aldım. Zararı dokunmaz dedi doktorlar ama insanın içinde şüphe oluyor haliyle hiç içim rahat değil
Biraz alttan sancılar giriyor kuzum ama dün akşamki kadar değil, bugün kontrole gideceğim ciğer geliştirici yapacaklar, sen nasılsın kuzum senin de ağrıların vardı geçti miŞimdi nasılsın kuzum
Çok geçmiş olsun bu ameliyatı olanları duymuştum inşallah şimdi iyisindirHamile hamile böbrek taşı yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım. Böbrek kanalıma stent takıldı idrar boşalamadığı için. Ağrı yapıyordu erken doğum riski vardı ve moral olarak ne kadar düştüm tahmin edersiniz.. İnşallah sağlıcakla zamanında alırım kucağıma bebeğimi Allah ki seye vermesin. Genel anestezi aldım. Zararı dokunmaz dedi doktorlar ama insanın içinde şüphe oluyor haliyle hiç içim rahat değil
Çook güzel olmuşşş hangi sayfada yaptrdn canımBuda kapı süsü
Mandelamakrema canimÇook güzel olmuşşş hangi sayfada yaptrdn canım
bende seninle aynı kervandayım.. artık düşünmüyoprum.. doğumdan sonra burdaki zayıflama gruplarına katılacağım..
Pardon 25+0 bugün yani 26. Haftaya girdim. Aşağıda 790 gr yazıyor kadınlar klübünde ama o 25. Hafta değeri onla kıyaslayınca iyi gibi ama onun 26 olması gerekiyorKızlar devlete de a gittim rahim boyun iyi dedi ama bebeğin gelişimi bi hafta geriden dedi. Geçen hafta böyle dememişlerdi. Kaç gr dedim 750 gr dedi. Bugün tam 26+0 ım
Sizin bebekleriniz bu haftalarda kaçtı bilgi verebilir misiniz
Her ihtimale karşı önlem almaları iyi olur kuzum. Benim dün fazlaydı bugün daha iyi çok şükür galiba artık yalancı sancılar olmaya başladıBiraz alttan sancılar giriyor kuzum ama dün akşamki kadar değil, bugün kontrole gideceğim ciğer geliştirici yapacaklar, sen nasılsın kuzum senin de ağrıların vardı geçti mi
Canım tam 24. Hafta bittginde 690 gr di ozaman doktora gitmiştimPardon 25+0 bugün yani 26. Haftaya girdim. Aşağıda 790 gr yazıyor kadınlar klübünde ama o 25. Hafta değeri onla kıyaslayınca iyi gibi ama onun 26 olması gerekiyor
Canım benimde 26. Haftada 850 ydi yani okadar buyuk bi fark yokki. Bana normal demisti ama benim haftamda olup 1 kilo olanda var. 100 grm 50 grm icin sakın üzme kendini. Bide devlet doktoru yani. Ileri geri herseyi konusuyor. Bence hic takilma. Arkadasim 4 kilo dogurdu oglunu ben 3 kilo . otturup aglayayim mi . simdi benim oglumun boyuda kilosuda ondan önde . boyle seyler genetik ve kisiye gore degisen seyler. O yuzden kiloya gore gelisim geriligi var denilemez. Baska bircok seye bakmasi gerekiyorKızlar devlete de a gittim rahim boyun iyi dedi ama bebeğin gelişimi bi hafta geriden dedi. Geçen hafta böyle dememişlerdi. Kaç gr dedim 750 gr dedi. Bugün tam 26+0 ım
Sizin bebekleriniz bu haftalarda kaçtı bilgi verebilir misiniz
geçen haftalarda benimde başıma geldi dehşet bir ağrıydı... ama bir kaç gün sürüp azalarak iyileşti.Kızlar dehşet derecede çatı ağrıdı denilen şeyden yaşıyorum vajina bölgesi kemikleri sanki kırılıyor size de oluyor mu normal mi geçmezse yatın gideceğim doktora:/
Helal sana canım. Ben de aynen o moddayım ☺Hediyelik dağıtmak bana da çok mantıklı gelmiyor. Hele öyle akrabalara aslaa :)
Bende çikolata ve şerbet düşünüyorum sadece. Birde kuru pasta tarzı birşeyler alır koyarım masaya tamam işte yeter. Millet bana hediye getirsin ben mi dağıtcam bide :)
25+6 da gitmiştim 900 gram demişti canım doktor. canım ultrasondan ultrasona farkeder. İnstagramda bir doktor şey yazmıştı. Aynı bebeği, farklı ultrasonlarda aynı gün farklı ölçebiliyoruz. Gayet normal bir durum yani. Zaten 1-2 hafta önden geriden gelmesini doktorlar pek önemsemiyor bildiğim kadarıyla. O yüzden hiç canını sıkma.Pardon 25+0 bugün yani 26. Haftaya girdim. Aşağıda 790 gr yazıyor kadınlar klübünde ama o 25. Hafta değeri onla kıyaslayınca iyi gibi ama onun 26 olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?