2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bende seninle aynı kervandayım.. artık düşünmüyoprum.. doğumdan sonra burdaki zayıflama gruplarına katılacağım..

çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bişey olmadan bebişini sağlıkla kucğına alırsın. tez vakittede toparlarsın kendini

Çok geçmiş olsun bu ameliyatı olanları duymuştum inşallah şimdi iyisindir

bende seninle aynı kervandayım.. artık düşünmüyoprum.. doğumdan sonra burdaki zayıflama gruplarına katılacağım..

Evet burada cok guzel kilo veriliyor kullanici adinin orada gordum sende katilmissin bende 8 sene once burada cok guzel zayiflayip mezun olmustum

Kızlar devlete de a gittim rahim boyun iyi dedi ama bebeğin gelişimi bi hafta geriden dedi. Geçen hafta böyle dememişlerdi. Kaç gr dedim 750 gr dedi. Bugün tam 26+0 ım
Sizin bebekleriniz bu haftalarda kaçtı bilgi verebilir misiniz

Pardon 25+0 bugün yani 26. Haftaya girdim. Aşağıda 790 gr yazıyor kadınlar klübünde ama o 25. Hafta değeri onla kıyaslayınca iyi gibi ama onun 26 olması gerekiyor

Kızlar kilo konusunda şunu yazarım. İkinci hamileliğimde 55 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım. Veee birkaç ayda 46ya düştüm. Sonra da kilo almaya çalıştım. Bakalım bun da 58 ile kaldım nolcaz

Biraz alttan sancılar giriyor kuzum ama dün akşamki kadar değil, bugün kontrole gideceğim ciğer geliştirici yapacaklar, sen nasılsın kuzum senin de ağrıların vardı geçti mi
Her ihtimale karşı önlem almaları iyi olur kuzum. Benim dün fazlaydı bugün daha iyi çok şükür galiba artık yalancı sancılar olmaya başladı

Canım benimde 26. Haftada 850 ydi yani okadar buyuk bi fark yokki. Bana normal demisti ama benim haftamda olup 1 kilo olanda var. 100 grm 50 grm icin sakın üzme kendini. Bide devlet doktoru yani. Ileri geri herseyi konusuyor. Bence hic takilma. Arkadasim 4 kilo dogurdu oglunu ben 3 kilo . otturup aglayayim mi . simdi benim oglumun boyuda kilosuda ondan önde . boyle seyler genetik ve kisiye gore degisen seyler. O yuzden kiloya gore gelisim geriligi var denilemez. Baska bircok seye bakmasi gerekiyor

Kızlar dehşet derecede çatı ağrıdı denilen şeyden yaşıyorum vajina bölgesi kemikleri sanki kırılıyor size de oluyor mu normal mi geçmezse yatın gideceğim doktora:/
geçen haftalarda benimde başıma geldi dehşet bir ağrıydı... ama bir kaç gün sürüp azalarak iyileşti.

Helal sana canım. Ben de aynen o moddayım ☺

Pardon 25+0 bugün yani 26. Haftaya girdim. Aşağıda 790 gr yazıyor kadınlar klübünde ama o 25. Hafta değeri onla kıyaslayınca iyi gibi ama onun 26 olması gerekiyor
25+6 da gitmiştim 900 gram demişti canım doktor. canım ultrasondan ultrasona farkeder. İnstagramda bir doktor şey yazmıştı. Aynı bebeği, farklı ultrasonlarda aynı gün farklı ölçebiliyoruz. Gayet normal bir durum yani. Zaten 1-2 hafta önden geriden gelmesini doktorlar pek önemsemiyor bildiğim kadarıyla. O yüzden hiç canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…