2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım tam 24. Hafta bittginde 690 gr di ozaman doktora gitmiştim
Tşkler kızlar ne biliyim öyle diyince üzüldüm. Krmzibasliklikiz ben de şunan 25+0 ım yani 24 ün yeni bitti seninle aynı zaman ve kilosuna 750 gr dedi. Seninkiyle aynı sayılır senin dr un bişi demiş miydi?

Kızlar dehşet derecede çatı ağrıdı denilen şeyden yaşıyorum vajina bölgesi kemikleri sanki kırılıyor size de oluyor mu normal mi geçmezse yatın gideceğim doktora:/
Mrb ayni dertten muzdaribim . Yataktan kalkarken yatarken saga sola donerken bacaklarimi toplarken abdest alirken fazlasiyla hissediyorum. dr a sordum ben normal dedi. Maznezyumu gunde 2 defa kullan dedi . Biraz hafifledi gibi 2gundur

Kızlar dehşet derecede çatı ağrıdı denilen şeyden yaşıyorum vajina bölgesi kemikleri sanki kırılıyor size de oluyor mu normal mi geçmezse yatın gideceğim doktora:/
Bu devam edecek sizi korkuracagim belki ama artarak hemde, ilk dogumumda doktrum vücudun kendini bu şekilde doğuma hazırladığını söylemişti. Doktorunuzla görüştükten sonra burada da bilgi verirseniz sevinirim

Benim 850 gramdı.Doktorum bir hafta önde dedi.Son iki ay önemli.Bebek yüzünden doktorum geçen hafta zaten 5 kilo bebek alacak dedi.

Mrb ayni dertten muzdaribim . Yataktan kalkarken yatarken saga sola donerken bacaklarimi toplarken abdest alirken fazlasiyla hissediyorum. dr a sordum ben normal dedi. Maznezyumu gunde 2 defa kullan dedi . Biraz hafifledi gibi 2gundur
Benimki de normal sancın çok sürerse ara dedi.

Gramı iyi bence kuzum şaşırırdım geri demelerine

Kızlar birşey aklıma takıldı ya. Detaylı ultrasonda bebeğin kafası sağ taraftaydı ayakları soldaydı. Doktor makat geliş demişti.
En son doktoruma gittiğimde kafa sağda bacaklar solda. Baş aşağı dedi. Dedim doğum pozisyonunda mı yani evet dedi.
Hangisi doğru anlamadım

Benimkininin de sag veya solda oluyor basi hep. Yan duruyor. Neden ole dediler ki
Ama 30lu haftalarda dogum pozisyonuna gecmesi normalmis nasilsa canim

Benimki de baş aşağıdaydı canım

canım balık gibi onlar son haftalara kadar sürekli poziyon değiştircekler. Dr bişey demediği sürece kafana takma bu konuyu

Benimki de baş aşağıdaydı canım

Su an surekli donuyorlar zaten ama benim bildigim bas asagi durmasi dogum pozisyonu yoksa normal sag yada solu

Benim 26+0 da 805 gramdi bana kucuk gelmisti doktorum normal dedi.

canım balık gibi onlar son haftalara kadar sürekli poziyon değiştircekler. Dr bişey demediği sürece kafana takma bu konuyu
Yani gerçi benimki sabah sağda oluyor akşam sol tarafta. Gece farklı bir yerde sağı solu belli olmuyor bebeğin ama aklıma geldi niyeyse

Kızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?

merhaba kizlar nasilsiniz ara ara girebiliyorum yogun calistigim icin ins iyisinizdir ,benim dün biraz kasik agrim batmam oldu kirktum acikcasi degisikti biraz ama bugun yok oglum yer acmaya calisiyor galiba bide 1 kiloyu gectik agirlasti tosbaga tabiki basinci da fazla oluyor,kizim da nezle idi malesef o bulasti sanirim bogazim aciyor,burnum kasiniyor ve hapsuruyorum bi c vit deposu yapayim aksama kendime... bende durumlar boyle

Benimkininin de sag veya solda oluyor basi hep. Yan duruyor. Neden ole dediler ki
Ama 30lu haftalarda dogum pozisyonuna gecmesi normalmis nasilsa canim
ben esime ilk kizimda 30 da bas asagi olmus iyi normal dogum icin dedim ne zaman dogacak demisti bende 40 da dedim o kadar hafta yazik basasagi mi duracak dr duzeltsin beynine su iner demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…