2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yani gerçi benimki sabah sağda oluyor akşam sol tarafta. Gece farklı bir yerde sağı solu belli olmuyor bebeğin ama aklıma geldi niyeyse

Kuzum bak aklima takildi benimde yanlis mi hatirliyorum diye hamilelik dosyama baktim bu icteki 2.halka bebegin aylari yaninda mois yazan 8 9 daki dogun pozisyonuymus

Kızlar ben çıktım doktordan benim sıpa şimdi de makat gelişe dönmüş Doğuma kadar bir sürü kez değişiyormuş pozisyonu, makat aşağıda olınca altta baskı hissi olıyormuş, vajinada sızlamada da olur normal dedi. Yine benimki indirmedi ya ayaklarını kafasından annesi görsün

cok sevindim cnm iyi oldugunuza

Aynen canım makat geliş olursa dönmezse doğuma kadar sezeryana yönlendiriliyor
Doğum anında bile dönebiliyormuş bebek.Kayınvalidemin dördüncü çocuk tersmiş.Daha öncekileri normal doğurdum sezeyan istemem diye tutturmuş.Doğumda hemşire karnına bastıra bastıra döndürmüş çocuğu.

24+0 dı canım kilosu normal dedi hatta bi iki gün önde cıkmştı. 750 banada düşük gelmedi kendi doktoruna randevun nezaman özelde

Aynen canım ben de duymuştum olduğunu

Benimki detaylıda baş gelişti sonra 2 hafta sonraki kontrolde ayaklari aşagıdaydı dönüyorlarmş sürekli yer geniş oldugu icin

Pardon 25+0 bugün yani 26. Haftaya girdim. Aşağıda 790 gr yazıyor kadınlar klübünde ama o 25. Hafta değeri onla kıyaslayınca iyi gibi ama onun 26 olması gerekiyor
canım ben geçen hafta 24+4 te 718 gr dık.. bence çok büyütülecek 1 hafta bir gerilik yok.. doktor abartmış.. hiç canını sıkma

Çok geçmiş olsun. Hamileyken ilk ameliyat olduğunu duyduğum kişi sen değilsin. Ondan üzülme dinlenmene bak.

Bence cikolata ve kolonya yeter.. serbet nerden cikmis yaaa ben hamile lohusa serbeti icerki sut olsun diye biliom gelen misafir icip ne olcak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…