2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Haftaya 31+ larda olucam dogum cantasi hazirlamak icin erkenmi acaba ?
Kiyafetleri yika, kurut, utule derken de isin olcak. Onu mu koysam, bunu mu alsam derken de ayni sekilde. Bence uygun ben de o haftalarda yapcam nasipse. Bavulda agzi kapali kalcak hem, bi sey olmaz. Telasi bari kafandan cikmis olur. tatli tatli bi heyecan olcak ayy ne sirin yaaa

Ayy evet canim. Cok saol. Bol lokosit yaziyordu cuma gunku tahlilde. Doktor bile uzuldu yani. 1000 mg augmentin, sonrasi 400 mg zimax sonrasi bol lokosit

Allah şifanı versin inşallah Baya da tedavi görmüşsün ama sebebi bilinmiyor sanırım

Canım mesela benim gibiler için iyi değildir erken doğum riskim var çünkü.
Yoksa herkes sürüyor, ama dikkat ederek sürün madem suruyorsunuz.
Anneni seviyorsan alkışla değilde,
Daha sakince

Bir keresinde doktoruma dans edebilir miyim diye sormuştum.
Şimdi bunu da sorsam adam beni hepten deli belleyecek.

Evet sadece islaniyor bazen de sarımsı birsey geliyor ama enfeksiyon çıkmadı şükür.

Progestan kullanırken benim de hep iç çamaşırım ıslanırdı. Su gibi berrak, kokusuz akıntı. 4. ayıma kadar kullandım, 4.ayıma kadar böyle akıntım oldu. Doktor yanma ve kaşıntı olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söylemişti. Bırakınca kesildi zaten. Sen de mi fitil olarak kullanıyorsun ?

DooDooDoo canim sen emzirme bi seyleri alcam diyordun. Emzirme sutyeni ya da atletini kaca aldin indirimden ya da aldin mi ?

Ayy indirimden aldıklarımı gösterecektim sözde ama nasıl üşendim canım ben almadım, emzirme sütyenim var iki tane. Emzirme atleti almadım daha. E bebekte görsem alacaktım ama görmedim. Emzirme sütyenleri e bebekte 17,99du indirimsiz. Arkadaşım çok memnundu onlardan

Ayyy ewet yaaa çok tatlı hazırla bekle git gel bak içine çok güzel heyecan

Tamam canim saol. Cicilerini gule gule kullan

Heyecani bambaska tabikide cnm :) ocak anneleri basladi dogurmaya zaten birsey kalmadi :)

Ben alisverise basladim, netten bi seyler aldim dedim komsuma. O da sagolsun bana acilmamis pakette lansinohun gogus pedlerini, kremini, prima bezini, sifir emzirme yastigini fln verdi. Dolaba koydum. Her gun bi kere gidip bakiyorum kiyafetler fln olsa, kesin orda yatardim

Ben direk catladigini saniyordum
benim morluklarim da var .

Morken tedavi filanda yapiyorlrmis canim lzer isin gibi hamilelik bitiminde krem arastirirken gormustum benimkiler 2yil olcak hala mor
Haklisin. En azindan su mor yerlere birkac kez daha deniyim de baktim yine kasinti yapiyor, kalsin napiym

Baziisi hic catlamiyor kuzum krem filanda kullanmiyor yapısal galiba bol bol su tuket yine alerji yaparsa en azindan ciltin cok kurumZ

Sırf sürekli acip bakarim diye yapmıyorum çantayı hergün cekmeceleri açıp koklayip koyuyorum yerlerine valizle kim uğraşacak zor olur az daha dursunlar diyorum manyaklastim iyice galiba

Ben suan utulediklerimi kapali seylere sarip ayni yere koyuyorum dolapta. Olaki bir sey olursa kolay bulunsun. Lohusa setimin birini utuledim askı da asılı. Badana islerimden sonra cantaya koncaklari koyarim

Ay nasıl sürecez o zaman? ben dans edip şarkı söyleyerek sürüyorum hatta ANNENİ SEVİYORSAN ALKIŞLA ŞAK ŞAK

İdrar yolları için mi kullanıyorsun canım? Geçmiş olsun ya.
O sira tekmecikler geliomu :). Ben dustan sonra pehlivan misali yaglaniyorum

O sira tekmecikler geliomu :). Ben dustan sonra pehlivan misali yaglaniyorum
Gelmiyor pek ya gerçi ben ayakta olunca pek hissedemiyorum, belki de geliyordur Valla ben sadece göbeğime ve göğüslerime sürüyorum, öyle üşeniyorum ki sürmediğim zaman çok kaşınıyorlar ama

Progestani fitil olrak kullanan arkadaslar ben kizima olan gebelikte 34. Haftaya kdr kullandim . Fitil olarak kullandigim donemde vajinal enfeksiyona sebep olmustu . Cok xabuk enfeksiyona sebep oluyor

Ya 5 aylıkken hazırlayan var ben de hazırladım aynıyız senle. Hazırla koy bir kenara ne erken ne geç bilemeyiz sonuçta tedbir bizden takdir Allahtan.

Progestani fitil olrak kullanan arkadaslar ben kizima olan gebelikte 34. Haftaya kdr kullandim . Fitil olarak kullandigim donemde vajinal enfeksiyona sebep olmustu . Cok xabuk enfeksiyona sebep oluyor
Ben kullanmak zorundayım erken doğum riskinden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…