- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Kiyafetleri yika, kurut, utule derken de isin olcak. Onu mu koysam, bunu mu alsam derken de ayni sekilde. Bence uygun ben de o haftalarda yapcam nasipse. Bavulda agzi kapali kalcak hem, bi sey olmaz. Telasi bari kafandan cikmis olur.Haftaya 31+ larda olucam dogum cantasi hazirlamak icin erkenmi acaba ?
Ayy evet canim. Cok saol. Bol lokosit yaziyordu cuma gunku tahlilde. Doktor bile uzuldu yani. 1000 mg augmentin, sonrasi 400 mg zimax sonrasi bol lokosit
Canım mesela benim gibiler için iyi değildir erken doğum riskim var çünkü.
Yoksa herkes sürüyor, ama dikkat ederek sürün madem suruyorsunuz.
Anneni seviyorsan alkışla değilde,
Daha sakince
Evet sadece islaniyor bazen de sarımsı birsey geliyor ama enfeksiyon çıkmadı şükür.
DooDooDoo canim sen emzirme bi seyleri alcam diyordun. Emzirme sutyeni ya da atletini kaca aldin indirimden ya da aldin mi ?
Ayyy ewet yaaa çok tatlı hazırla bekle git gel bak içineKiyafetleri yika, kurut, utule derken de isin olcak. Onu mu koysam, bunu mu alsam derken de ayni sekilde. Bence uygun ben de o haftalarda yapcam nasipse. Bavulda agzi kapali kalcak hem, bi sey olmaz. Telasi bari kafandan cikmis olur.tatli tatli bi heyecan olcak ayy ne sirin yaaa
Tamam canim saol. Cicilerini gule gule kullanAllah şifanı versin inşallahBaya da tedavi görmüşsün ama sebebi bilinmiyor sanırım
Bir keresinde doktoruma dans edebilir miyim diye sormuştum.
Şimdi bunu da sorsam adam beni hepten deli belleyecek.
Progestan kullanırken benim de hep iç çamaşırım ıslanırdı. Su gibi berrak, kokusuz akıntı. 4. ayıma kadar kullandım, 4.ayıma kadar böyle akıntım oldu. Doktor yanma ve kaşıntı olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söylemişti. Bırakınca kesildi zaten. Sen de mi fitil olarak kullanıyorsun ?
Ayy indirimden aldıklarımı gösterecektim sözde ama nasıl üşendimcanım ben almadım, emzirme sütyenim var iki tane. Emzirme atleti almadım daha. E bebekte görsem alacaktım ama görmedim. Emzirme sütyenleri e bebekte 17,99du indirimsiz. Arkadaşım çok memnundu onlardan
Heyecani bambaska tabikide cnm :) ocak anneleri basladi dogurmaya zaten birsey kalmadi :)Kiyafetleri yika, kurut, utule derken de isin olcak. Onu mu koysam, bunu mu alsam derken de ayni sekilde. Bence uygun ben de o haftalarda yapcam nasipse. Bavulda agzi kapali kalcak hem, bi sey olmaz. Telasi bari kafandan cikmis olur.tatli tatli bi heyecan olcak ayy ne sirin yaaa
Ben alisverise basladim, netten bi seyler aldim dedim komsuma. O da sagolsun bana acilmamis pakette lansinohun gogus pedlerini, kremini, prima bezini, sifir emzirme yastigini fln verdi. Dolaba koydum. Her gun bi kere gidip bakiyorumAyyy ewet yaaa çok tatlı hazırla bekle git gel bak içineçok güzel heyecan
Ben direk catladigini saniyordum
benim morluklarim da var .
Haklisin. En azindan su mor yerlere birkac kez daha deniyim de baktim yine kasinti yapiyor, kalsin napiym
Canım hala geliyor mu? Bir kere sarı geldi demiştin ben kesildi sandımAYnı bendede süt geldiği için hiçbişekilde dokunamıyorum
O zamanda tepki veriyorlar geçen esim mac izlerken bağırdı ilk sert tepkisini öyle gördüm o günden beri bende senin gibi merak ettikçe yüksek müzikle ziplatiyorumBende yuksek sesli muzik aciyorum bi anda :)
Yok canım ondan sonra görmedim o gördüğümden beri dokunamıyorum göğsüme pekCanım hala geliyor mu? Bir kere sarı geldi demiştin ben kesildi sandım
Var var olmaz mo sadece göğsümün altı mor mor bide belimin yanı küçük kçük mor çizgiValla şaşırdım bende tuhaflık bendmi acaba başka birinde de varmı Acep
Sırf sürekli acip bakarim diye yapmıyorum çantayı hergün cekmeceleri açıp koklayip koyuyorum yerlerine valizle kim uğraşacak zor olur az daha dursunlar diyorumAyyy ewet yaaa çok tatlı hazırla bekle git gel bak içineçok güzel heyecan
Ben suan utulediklerimi kapali seylere sarip ayni yere koyuyorum dolapta. Olaki bir sey olursa kolay bulunsun. Lohusa setimin birini utuledim askı da asılı. Badana islerimden sonra cantaya koncaklari koyarimHaftaya 31+ larda olucam dogum cantasi hazirlamak icin erkenmi acaba ?
O sira tekmecikler geliomuAy nasıl sürecez o zaman?ben dans edip şarkı söyleyerek sürüyorum hatta ANNENİ SEVİYORSAN ALKIŞLA ŞAK ŞAK
İdrar yolları için mi kullanıyorsun canım? Geçmiş olsun ya.
Gelmiyor pek yaO sira tekmecikler geliomu:). Ben dustan sonra pehlivan misali yaglaniyorum
Ya 5 aylıkken hazırlayan var ben de hazırladım aynıyız senle. Hazırla koy bir kenara ne erken ne geç bilemeyiz sonuçta tedbir bizden takdir Allahtan.Haftaya 31+ larda olucam dogum cantasi hazirlamak icin erkenmi acaba ?
Ben kullanmak zorundayım erken doğum riskinden dolayı.Progestani fitil olrak kullanan arkadaslar ben kizima olan gebelikte 34. Haftaya kdr kullandim . Fitil olarak kullandigim donemde vajinal enfeksiyona sebep olmustu . Cok xabuk enfeksiyona sebep oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?