- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Valla cnm ben ilk gebekikte gunluk 4 litre sivi tukettim hergun yag krem vazelin bebeyagi surdum hic catlagim olmadi diye seviniyirdum . Dogum yaptim karnim fissss die indi biranda karnim kuculunce o zaman catladim ben :))). Bunda o yuzden umursamiyorum banuodan banyoya suruyorum oda vucudum kurudugu icin yaniGelmiyor pek yagerçi ben ayakta olunca pek hissedemiyorum, belki de geliyordur Valla ben sadece göbeğime ve göğüslerime sürüyorum, öyle üşeniyorum ki sürmediğim zaman çok kaşınıyorlar ama
Benimde erken dogum riskim var cnm ama bu genekigimde ignesini berdi haftada 1 kere yarim ampul . Hap olarak icmek daha az etkiki die ben yinede vajinal kullanmistim :) 31 haftadasin masallah canimBen kullanmak zorundayım erken doğum riskinden dolayı.
Ya hastane cantasini hazirlamaya basladi mi herkes ben daha yikama utulemeye bile gecmedimBen hastane icin bir penye, bir ince orgu birde tuylu battaniye hazirladim. Yeterli olur degilmi
12 haziran benimde15 haziran
Dayanamiyorum ki hep alasim var hep :)Evet simdiden almamak lazim. Diyorum ya kimi bebek zayif oluyor kimi bebek birden kg aliyor
Yazin bende kat kat giydirme taraftari degilim isilik olur cocuk ya :)Kuzucum, daha öncede bir mart annesi olmus olarak ayaklı tulumlar cok isime yaramıstı. Cok fazla kalın kıyafete ihtiyacım olmamıstı hatta su cok kalın battaniyeler var ya onlardan hiic kullanmamıstım. İc zıbın giydiriyordum tulum veya takım giydirip birde penye yelek giydiriyordum. Ayak gobek ve basını sıcak tutmak onemli.Mantık su kendi giydigimizden 1 kat fazlasını giydirecegiz bebeklere.
yazın iste bir cıtcıtlı birde elbise sort tshirt yetmisti o sene. Hatta doktorumuzun tebrik etmisligi var bu sıcakta kat kat giydirmediginiz icin tebrik ederim demisti
oh masallah daha ne olsun saglikli olsun kilo onemli degil
Hastane cantasinimi canim ? Ne yorumlari oldu okuyamadimda :)Sizlerin yorumlariyla haftaya hazirlicam kizlar :)
Bende henüz enfeksiyon yapmadı inşallah yapmaz da. Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsinnBenimde erken dogum riskim var cnm ama bu genekigimde ignesini berdi haftada 1 kere yarim ampul . Hap olarak icmek daha az etkiki die ben yinede vajinal kullanmistim :) 31 haftadasin masallah canim
Evet cnm :)Hastane cantasinimi canim ? Ne yorumlari oldu okuyamadimda :)
Canımsın yaaSırf sürekli acip bakarim diye yapmıyorum çantayı hergün cekmeceleri açıp koklayip koyuyorum yerlerine valizle kim uğraşacak zor olur az daha dursunlar diyorummanyaklastim iyice galiba
Bende 30dan sonra basliyayim diyorum canim o zamana kadarda anca yikama utuleme yaparimEvet cnm :)
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinkenvotir canim gecen sormustun ya rahim boyu kisaltmasini. Dist demistim. Evet dist o hep. Ama dist die iki deger de ekledi dr, eklerken de, amniyon sivisinin olcumleri bunlar die belirtti.
Dist
Dist
Dist
Die alt altta uc farkli deger var, ilki rahim boyu diger ikisi amniyon olcusuymus.
26.haftada aldım canım bende bir kerede çıktım aldım kalan ufak tefekleri de internetten alıyorum. Sende 1 2 haftaya alSizler çanta hazırlarken ben daha hiç bişey almamakla duruyorum acaba daha ne zman alacağım
Ben yikayip utuledim bekliyorlar öyle daha çanta hazirlamadim yıkamadan durduklarında hergün rüyamda doğum yapıyordum ama kıyafetler yikanmadi diye giydiremiyordum hazir ettim rahatladimYa hastane cantasini hazirlamaya basladi mi herkes ben daha yikama utulemeye bile gecmedim
Ben hic ruya muya gormuyorum ya cok garipBen yikayip utuledim bekliyorlar öyle daha çanta hazirlamadim yıkamadan durduklarında hergün rüyamda doğum yapıyordum ama kıyafetler yikanmadi diye giydiremiyordum hazir ettim rahatladim
Kolay gelsin annesiiiiiiBen hic ruya muya gormuyorum ya cok garipiyi yarisini halletmissin bende 30dan sonra yikayip utuleyip hazirlayim diyorum artik
Hazırla hazırla ben gözümün onunde asili görünce dayanamadiydimBen hic ruya muya gormuyorum ya cok garipiyi yarisini halletmissin bende 30dan sonra yikayip utuleyip hazirlayim diyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?