2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gelmiyor pek ya gerçi ben ayakta olunca pek hissedemiyorum, belki de geliyordur Valla ben sadece göbeğime ve göğüslerime sürüyorum, öyle üşeniyorum ki sürmediğim zaman çok kaşınıyorlar ama
Valla cnm ben ilk gebekikte gunluk 4 litre sivi tukettim hergun yag krem vazelin bebeyagi surdum hic catlagim olmadi diye seviniyirdum . Dogum yaptim karnim fissss die indi biranda karnim kuculunce o zaman catladim ben :))). Bunda o yuzden umursamiyorum banuodan banyoya suruyorum oda vucudum kurudugu icin yani

Yazin bende kat kat giydirme taraftari degilim isilik olur cocuk ya :)
Bakalim yasayip gorecegiz cook heyecanliyim ilk diyemi bilmem :))

Benimde erken dogum riskim var cnm ama bu genekigimde ignesini berdi haftada 1 kere yarim ampul . Hap olarak icmek daha az etkiki die ben yinede vajinal kullanmistim :) 31 haftadasin masallah canim
Bende henüz enfeksiyon yapmadı inşallah yapmaz da. Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsinn

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için

Ya hastane cantasini hazirlamaya basladi mi herkes ben daha yikama utulemeye bile gecmedim
Ben yikayip utuledim bekliyorlar öyle daha çanta hazirlamadim yıkamadan durduklarında hergün rüyamda doğum yapıyordum ama kıyafetler yikanmadi diye giydiremiyordum hazir ettim rahatladim

Ben yikayip utuledim bekliyorlar öyle daha çanta hazirlamadim yıkamadan durduklarında hergün rüyamda doğum yapıyordum ama kıyafetler yikanmadi diye giydiremiyordum hazir ettim rahatladim
Ben hic ruya muya gormuyorum ya cok garip iyi yarisini halletmissin bende 30dan sonra yikayip utuleyip hazirlayim diyorum artik

Ben hic ruya muya gormuyorum ya cok garip iyi yarisini halletmissin bende 30dan sonra yikayip utuleyip hazirlayim diyorum artik
Hazırla hazırla ben gözümün onunde asili görünce dayanamadiydim simdi yikandilar ütülendiler hatta ayrildilar da hastane çıkışı zibinlat vs gibi rahatladim sadece valize koymak kaldi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…