Ayyy annesi deyince bile bi garip oldumKolay gelsin annesiiiiii
Insallah insallah canim giydirdigimiz gunleri de goruruz insallah canlar hepimizHazırla hazırla ben gözümün onunde asili görünce dayanamadiydimsimdi yikandilar ütülendiler hatta ayrildilar da hastane çıkışı zibinlat vs gibi rahatladim sadece valize koymak kaldi inşallah
Valla cnm ben ilk gebekikte gunluk 4 litre sivi tukettim hergun yag krem vazelin bebeyagi surdum hic catlagim olmadi diye seviniyirdum . Dogum yaptim karnim fissss die indi biranda karnim kuculunce o zaman catladim ben :))). Bunda o yuzden umursamiyorum banuodan banyoya suruyorum oda vucudum kurudugu icin yani
Ya hastane cantasini hazirlamaya basladi mi herkes ben daha yikama utulemeye bile gecmedim
Sizler çanta hazırlarken ben daha hiç bişey almamakla duruyorum acaba daha ne zman alacağım
Ben hic ruya muya gormuyorum ya cok garipiyi yarisini halletmissin bende 30dan sonra yikayip utuleyip hazirlayim diyorum artik
Ben de aynıyım ocaktan sonra başlıcamSizler çanta hazırlarken ben daha hiç bişey almamakla duruyorum acaba daha ne zman alacağım
Bende yeni tahlil verdim sonuclari doktora gostermedim ama benimde eritrosit 83 cikti. Lökosit 111 cikti. Asiri yuksekler normal degerlere gore. Onceden idrar yolu enfeksiyonu var diyolardi ama gecti demisti ozeldeki doktorum neden boype cikti anlamadim. Nasil bi yol izledi senin doktorun. Bu yukaelmeler ne demekmis nelere yol acarmisBenim dr ilac yazmıyor. Ne zaman cigerlerime inmisti o zaman ilac yazmisti. Gecen ugradim burnum tikali kanli geliyor dedim. Kulak burun boğaz a git dedi. Sorumluluk almak istemiyorlar
Yaa sizinde uzakmş hangi şehirdesin
Ilkin heyecani baskaa amaaa her cocuk ayri heyecan ama bende cok heyecanliyim hic dogum yapmamis gibi hemdeYazin bende kat kat giydirme taraftari degilim isilik olur cocuk ya :)
Bakalim yasayip gorecegiz cook heyecanliyim ilk diyemi bilmem :))
Ayy canım yaaa sonuçta eşini yalnız birakamazdın napalım kuzum gütmişsin olmuş bi kere sen içenlerin arasında kalmışsın yaa gebelikte sigarayı fokur fokur içenler var bi düşün bende çok kalıyorum KV gile gelince 8 kişyiz 7.si içiyorKizlar esimin firmalarindan birinde eglenceli yilbasi yemegi vardi, cok fena sigara dumanina maruz kaldim. Ne bir cam ne bir havalandirma vardi ve herkes ama herkes deli gibi sigara iciyordu yeni eve geldik ve sanki hepsini ben icmis gibiyim. Cok sinir oldum esli oldugu icin yalnizda birakmak istemedim esimi, herkes esiyle gelmisti zaten cok vicdan azabi cekiyorum acaba bebege ne gibi etkileri var sigara dumaninin
Ben yeni yikayip utuledim iste birazYa hastane cantasini hazirlamaya basladi mi herkes ben daha yikama utulemeye bile gecmedim
Bir an evvel doktoruna git. İlaç kullanmadiysan yükselmiştir o değerler. İdrarda kanama yanma yokmu? Baya yuksek çünkü. Şase kullanmıştım 3 defa 1 gun araylaBende yeni tahlil verdim sonuclari doktora gostermedim ama benimde eritrosit 83 cikti. Lökosit 111 cikti. Asiri yuksekler normal degerlere gore. Onceden idrar yolu enfeksiyonu var diyolardi ama gecti demisti ozeldeki doktorum neden boype cikti anlamadim. Nasil bi yol izledi senin doktorun. Bu yukaelmeler ne demekmis nelere yol acarmis
Bende henüz enfeksiyon yapmadı inşallah yapmaz da. Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsinn
Benim de öyle ama 2 haftadır azaldı biraz yeri daraldıkça azalıyor sanırım. Yeme içme ve stres durumu ile ilişkilendirilebiliyor. Aynı zamanda bebeğin kas kemik yapısının da düzgün çalıştığını da gösterirmiş maşallah diyim25 haftalikim çok hareketli tekme atiyo ama fazla sizdede öyle oluyomu
Benim kilosu ilk başlar hep ileri çıkıyordu.2 kez gittiğimde bu böyle oldu. Son gittiğimde iyiydi kilosu bu seferde kafası haftasına göre küçük ama önemli değil doğum için daha iyi hatta dedi.insan takıyor tabi haliyle. Ama onlar bizden daha pimpirikliler emin olabilirsin bişey olduğu noktada muhakkak müdahale ettiriyorlar.Kızlar kontrolde değerleriniz hep haftasıyla uyumlu mu? Benim bu haftaya kadar öyleydi. Bu hafta boyu biraz geri çıktı. Kafaya taktım şimdi. Dr bir önemi olmadığını söyledi. İlerleyen haftalarda toparlar mı yaşayan var mı??
Haklısın ama insan hamilelikten sanırım herşeyi kafaya takıyor. Bide netten bakınca kafayı yeme noktasına geldim. Kendimi toparlamam lazım. İnşallah yarın gittiğimde değerleri haftasıyla uyumlu olurBenim kilosu ilk başlar hep ileri çıkıyordu.2 kez gittiğimde bu böyle oldu. Son gittiğimde iyiydi kilosu bu seferde kafası haftasına göre küçük ama önemli değil doğum için daha iyi hatta dedi.insan takıyor tabi haliyle. Ama onlar bizden daha pimpirikliler emin olabilirsin bişey olduğu noktada muhakkak müdahale ettiriyorlar.
Bir hafta iki hafta hiç önemli değil canım, zaten ölçmler tam değil hiç takma, güzel güzel büyüt inşlhHaklısın ama insan hamilelikten sanırım herşeyi kafaya takıyor. Bide netten bakınca kafayı yeme noktasına geldim. Kendimi toparlamam lazım. İnşallah yarın gittiğimde değerleri haftasıyla uyumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?