- 25 Şubat 2019
- 175
- 221
- 103
- 35
4 ayri aplikasyon var telefonumda 2 yabanci 2 turk hepsinde yazan kilo boy birbirinden farkli. O yuzden doktor bir sey demedigi surece ordaki degerlere takilmayinHaklısın ama insan hamilelikten sanırım herşeyi kafaya takıyor. Bide netten bakınca kafayı yeme noktasına geldim. Kendimi toparlamam lazım. İnşallah yarın gittiğimde değerleri haftasıyla uyumlu olur
Bende yarın 99Kızlar günaydınnnbugün itibariyle çiftli rakamlara düştüm
Allahım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de yazmamız nasip olsun
40 mllik olanı aldım kuzum bende göğüs çatlaklarına da iyi geliyor yazmışlar. Benim göğsümde çok çatlak oluştu bakalım inşallah işe yarar.Ben kendim yaptırdım dolabı canım kendim çizdim içinin nasıl olmasını istediğime göre yaptırdım. Son aya girince bende yıkayıp ütüleyip son halini aldırcam artıklansinoh aldım bende 10 ml aldım ama sen kaçlık aldın
Gecmis olsun ca immerhabalar ,gunaydin herkese gerci biz simdi ikinci uykumuzu yapiyoruz kizim gece ateşlendi ikimizde grip olduk ben pers,cuma raporluydum,sabah 6 da acile gittik ama dr bsy yok dedi ,simdi kahvalti yaptik ,bulaşık ve kurutma makinelerini bosalttik ikinci uykuya gidicez,sizler nasilsiniz bklm
sagol cnmGecmis olsun ca im
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah. Gün geçmiyor ki kafaya birşey takmayayımDemirrrrr canim benimde son kontrolde başı 3 gun geri cikti bpd ve hc olculeri. Ama karin ve boy epey onde cikti. Kendi drumua gitmeyi merajla bekliyorum bakalim
Bende en gec yazanlardanim lutfen :)Bişeyyyy farkettimmmm canlarrr en erken günaydın mesajı yazan ben gecede en geç yazan ben eee en az yatan benmiyim
Yazar cnm m etme :) zaman gecmiyornfarkindayiz hepimizAlişveriş hazırlık konuşmuşsunuzbende 30u bekleyim diyordum amaaaaa bi cekmeceyi doldurmşum bile farkında olmadan netten tulumlar almıştım indirimde onceki bebişten kalanlarida giydircem zaten inşallah yaaa altta benimde 30 yazsın bi an önce bananeee
Çok geçmis olsun cnm. Bizde gecen hafta hep hastalikla atlattık .Allah yardimcin olsun . bana bulaşmaın diye surekli nar ve portakal yemistim. Nar seninde gribini alır . hamilelikte bide grip zor oluyor. Bizde yeni kahvaltidan kalktik ama hic gucum yok bos bos oturuyorum . gucumun gelmesini bekliyorum . ben yemeklerdennsonra yarim saat oturup dinlenmezsem cok fena oluyorum .merhabalar ,gunaydin herkese gerci biz simdi ikinci uykumuzu yapiyoruz kizim gece ateşlendi ikimizde grip olduk ben pers,cuma raporluydum,sabah 6 da acile gittik ama dr bsy yok dedi ,simdi kahvalti yaptik ,bulaşık ve kurutma makinelerini bosalttik ikinci uykuya gidicez,sizler nasilsiniz bklm
An olmus cnm ama cok etkilenecegini sanmam bebisin sonucta hamileleikte sigara icenler bile var.Kizlar esimin firmalarindan birinde eglenceli yilbasi yemegi vardi, cok fena sigara dumanina maruz kaldim. Ne bir cam ne bir havalandirma vardi ve herkes ama herkes deli gibi sigara iciyordu yeni eve geldik ve sanki hepsini ben icmis gibiyim. Cok sinir oldum esli oldugu icin yalnizda birakmak istemedim esimi, herkes esiyle gelmisti zaten cok vicdan azabi cekiyorum acaba bebege ne gibi etkileri var sigara dumaninin
Hadi gozun aydin sira illere dusmekte :)Kızlar günaydınnnbugün itibariyle çiftli rakamlara düştüm
Allahım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de yazmamız nasip olsun
Baslarda geriydi hep gec dollenme denildi 21 mayis olan sat 25 mayisa cekildi benim.o zaman gunu gunune uyuyordu 1.5 aydir 3 5 gun onden gidiyor.2 hafta gerilik olmadiktan sonra onemli degil cnm m etme sonucta ultrason cihazlari birebir gostermiyor.Kızlar kontrolde değerleriniz hep haftasıyla uyumlu mu? Benim bu haftaya kadar öyleydi. Bu hafta boyu biraz geri çıktı. Kafaya taktım şimdi. Dr bir önemi olmadığını söyledi. İlerleyen haftalarda toparlar mı yaşayan var mı??
Gecmis olsunmerhabalar ,gunaydin herkese gerci biz simdi ikinci uykumuzu yapiyoruz kizim gece ateşlendi ikimizde grip olduk ben pers,cuma raporluydum,sabah 6 da acile gittik ama dr bsy yok dedi ,simdi kahvalti yaptik ,bulaşık ve kurutma makinelerini bosalttik ikinci uykuya gidicez,sizler nasilsiniz bklm
Ya bence kalın almalisin bu sene kis bi gelemedi bence marta soguk olabilir havalar. Yani en azindan uzun kollu olsun hepsi. Soguk olursa yelek ve patigi olsun . gerci yeni dogani sıkı giydiriyorsun. Birde benim kız olacak ben kalin giydiririm ya. Ben iki uc tane kadife ve kapitoneli takim aldim .dunde 3 lu aldim yelkli takimlar var oyle kullanisli biseylerde alabilrsin. Ama benim subat sonu ben hep kalin aldim yani . bi kac tanede orgu yelegim var .yeterli olur sanirim .triko corap bile aldim.Günaydın anneler uzun zamndır giremedim gruba bende alışverişe başladım ama martta doğum olacağı için çok kalın almayayım diyorum martta doğum yapmış olanlar neler alalım kac aylik alalım bi bilgi verin
Bende alıcam ama boyutuna karar veremedim arkadaşım çok kullanılmıyor en küçük boyu al dedi40 mllik olanı aldım kuzum bende göğüs çatlaklarına da iyi geliyor yazmışlar. Benim göğsümde çok çatlak oluştu bakalım inşallah işe yarar.
Benim hic olmadikiYa bence genler her şeyden daha çok etkiliyor. Ben zaten çok çatlaktım, çünkü kiloluyum. Kilo aldıkça, hatta boyum uzadıkça çatladım. 12 yaşındayken bacaklarım dikey şekilde çatladı, boyum hızlı uzadığı için. Şimdi de ekstradan 2 çatlak gördüm sadece göbek deliğimin hemen yanında. başka neresi çatlayabilir diyorum ama yine de yağımı sürmeyi ihmal etmiyorum, çünkü annem de harita gibi
Benim bebişim eksiklerini saysam, ohoooaldığım gibi duruyor daha hepsi. Öyle bir rahatlık
Bazen ağlayacak gibi oluyorum bebeğimin daha beşiği bile yok diyeama yapımız rahat, her şeyi hızlıca halletmek fıtratımda yok. Genel olarak son ana bırakmayı severim
Ayyy benim bir ara rüyalar öyle bir hal aldı ki, bakalım bu gece ne film izleyeceğim diyerek uyuyordumama geçti benim de. Hiç rüya kalmadı
Ben gogus ucu yarasindan cok cektigim icin hepsini denedim kızlar. Lansinohtansa garmastan daha iyi gelmisti . lansinohu emzirmeden once yikamaniz gerekmiyor ama garmastani yikamak şart. Gerci ne sursem iyi gelmemistide. Benim.gogus ucum cok yoktu . oglum eme eme ucu yarildi resmen. Kendine ekstra uc cikarmistiBende alıcam ama boyutuna karar veremedim arkadaşım çok kullanılmıyor en küçük boyu al dedihayaksii sizden rica etcem 10 ve 40 ml. Fotoğrafını atarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?