2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Haklısın ama insan hamilelikten sanırım herşeyi kafaya takıyor. Bide netten bakınca kafayı yeme noktasına geldim. Kendimi toparlamam lazım. İnşallah yarın gittiğimde değerleri haftasıyla uyumlu olur
4 ayri aplikasyon var telefonumda 2 yabanci 2 turk hepsinde yazan kilo boy birbirinden farkli. O yuzden doktor bir sey demedigi surece ordaki degerlere takilmayin

40 mllik olanı aldım kuzum bende göğüs çatlaklarına da iyi geliyor yazmışlar. Benim göğsümde çok çatlak oluştu bakalım inşallah işe yarar.

merhabalar ,gunaydin herkese gerci biz simdi ikinci uykumuzu yapiyoruz kizim gece ateşlendi ikimizde grip olduk ben pers,cuma raporluydum,sabah 6 da acile gittik ama dr bsy yok dedi ,simdi kahvalti yaptik ,bulaşık ve kurutma makinelerini bosalttik ikinci uykuya gidicez,sizler nasilsiniz bklm

Gecmis olsun ca im

Demirrrrr canim benimde son kontrolde başı 3 gun geri cikti bpd ve hc olculeri. Ama karin ve boy epey onde cikti. Kendi drumua gitmeyi merajla bekliyorum bakalim
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah. Gün geçmiyor ki kafaya birşey takmayayım
Hemen yarın olsa da kontrole gitsem hayırlı haberler alsam

Yazar cnm m etme :) zaman gecmiyornfarkindayiz hepimiz

Günaydın anneler uzun zamndır giremedim gruba bende alışverişe başladım ama martta doğum olacağı için çok kalın almayayım diyorum martta doğum yapmış olanlar neler alalım kac aylik alalım bi bilgi verin

Çok geçmis olsun cnm. Bizde gecen hafta hep hastalikla atlattık .Allah yardimcin olsun . bana bulaşmaın diye surekli nar ve portakal yemistim. Nar seninde gribini alır . hamilelikte bide grip zor oluyor. Bizde yeni kahvaltidan kalktik ama hic gucum yok bos bos oturuyorum . gucumun gelmesini bekliyorum . ben yemeklerdennsonra yarim saat oturup dinlenmezsem cok fena oluyorum .

An olmus cnm ama cok etkilenecegini sanmam bebisin sonucta hamileleikte sigara icenler bile var.
Kızlar günaydınnn bugün itibariyle çiftli rakamlara düştüm
Allahım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de yazmamız nasip olsun
Hadi gozun aydin sira illere dusmekte :)
Baslarda geriydi hep gec dollenme denildi 21 mayis olan sat 25 mayisa cekildi benim.o zaman gunu gunune uyuyordu 1.5 aydir 3 5 gun onden gidiyor.2 hafta gerilik olmadiktan sonra onemli degil cnm m etme sonucta ultrason cihazlari birebir gostermiyor.

Gecmis olsun

Ya bence kalın almalisin bu sene kis bi gelemedi bence marta soguk olabilir havalar. Yani en azindan uzun kollu olsun hepsi. Soguk olursa yelek ve patigi olsun . gerci yeni dogani sıkı giydiriyorsun. Birde benim kız olacak ben kalin giydiririm ya. Ben iki uc tane kadife ve kapitoneli takim aldim .dunde 3 lu aldim yelkli takimlar var oyle kullanisli biseylerde alabilrsin. Ama benim subat sonu ben hep kalin aldim yani . bi kac tanede orgu yelegim var .yeterli olur sanirim .triko corap bile aldim.

40 mllik olanı aldım kuzum bende göğüs çatlaklarına da iyi geliyor yazmışlar. Benim göğsümde çok çatlak oluştu bakalım inşallah işe yarar.
Bende alıcam ama boyutuna karar veremedim arkadaşım çok kullanılmıyor en küçük boyu al dedi hayaksii sizden rica etcem 10 ve 40 ml. Fotoğrafını atarmısınız

Benim hic olmadiki nasil bu kadar rahatsin 2. Falanmi senin

Bende alıcam ama boyutuna karar veremedim arkadaşım çok kullanılmıyor en küçük boyu al dedi hayaksii sizden rica etcem 10 ve 40 ml. Fotoğrafını atarmısınız
Ben gogus ucu yarasindan cok cektigim icin hepsini denedim kızlar. Lansinohtansa garmastan daha iyi gelmisti . lansinohu emzirmeden once yikamaniz gerekmiyor ama garmastani yikamak şart. Gerci ne sursem iyi gelmemistide. Benim.gogus ucum cok yoktu . oglum eme eme ucu yarildi resmen. Kendine ekstra uc cikarmisti cok cektim ama geciyor hepsi emzirmek paha bicilemez bi duygu. Ben eczaneden ozel yaglarla bi karisim hazirlatmistim.acaip iyi gelmisti.simdide oylenbi sorun yasarsam direk o eczaneden alirim diyr dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…