2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim listem var kafam rahat

Valla bende cok heyecanli ve hevesliyim. Kardesim ve gelinimizde hamile benimle aynilar hemen hemen . onlar bir igne dahi almadilar. 2 aylari kaldi hala hic biseleri yok bebeklerinin. Ben herseyimi aldim . annem diyor ne kadar heveslisin sanki hic cocugun yokmus gibi. Dedim kardesimle gelin hevessiz anne ben normalim bence . bununla kalmayip ikisinede bebek ceyizi yaptim . ikisinede harika battaniyeler ordum. Guzel takimlar aldik.biberonlar oyuncaklar mama onlugu coraplar.onlari bi guzel bohça yaptim hazirladim . onlarin yerinede ben hala ve teyze olacagim icin cok heyecanliyim. Herseylerini susledim yilbasi tatilinde bebek ceyizlerini goturucem insallah. Ne biliyim bende boyleyim iste

Benimde ufak tefek eksikler kaldı. Bide tabi besigimiz kaldı. Ama onu onumuzdeki ay alicam.begendim zaten bi gidip almadi kaldi. 2 haftaya kadarda kiyafetlerini utuler hazirlarim. Ocak sonuda hastane cantasini hazirlarim tamam oldu bitti . dun balonlari ve hastane odasinda dagitmalik cikolatalarida begendim. Bi almasi kaldi . zaten telefonla bile siparis edebiliyormusum. Ben kafamda halledince gerisi geliyor. Kafam rahat ya simdi hepsini sirasiyla yaparim Allah in izniyle.

Bir an evvel doktoruna git. İlaç kullanmadiysan yükselmiştir o değerler. İdrarda kanama yanma yokmu? Baya yuksek çünkü. Şase kullanmıştım 3 defa 1 gun arayla
Kanama gibi bi sikayetim yok idrarimda. Yarin doktora gidicwem zaten. Erken doguma sebep oluyomus bu enfeksiyon korkum ona. Sadece bana zarari olsa neysede bebegimede zarari var

Aynisini bende sordum ama illaki soguk olur ya bu sene yaz gec gelir

Evet canim saglik olsun da hepsi olur zaManla

Benimde yaaa benimde yazsin artikkkkk

Benim simdilik cok acıtmiyor sadece cati agrim beni mahfediyor. Yurumek bile guclesti benim icin . zaten bebegin dondugunu hissediyorum . artik kafasi neredeyse 2 haftadir asagida. Ayaklariyla mideme mideme vuruyor sagolsun
Ay benim cok acitiyo bazen asagiyi tekmeliyo bazen kaburgalarimi

Hangi değerleri düşük boy kilo vs mi

Haklısın ama insan hamilelikten sanırım herşeyi kafaya takıyor. Bide netten bakınca kafayı yeme noktasına geldim. Kendimi toparlamam lazım. İnşallah yarın gittiğimde değerleri haftasıyla uyumlu olur
Canım takma kafana benim veletcan tam 2 hafta geriydi satı değiştirmiştik doktorumla düşün ama bi acildi pir açıldı simdi gunune göre büyük bile doktorun gözü korktu dediği gibi dogum için küçük bebek daha iyi ve inan küçük bebek daha çabuk topluyor dogunca icini farah tut canım sağlıklı olsun yeterki

25 haftalikim çok hareketli tekme atiyo ama fazla sizdede öyle oluyomu
Benim oğluşumda çok aşırı hareketli inanılmaz tekme atıyor hiç durmuyor gece gündüz kızıma hamileyken bu kadar hareketli değildi sanırım çok hareketli bir bebek olacak

Gercekten hamileyken sigara icenler var nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Aksam yuzumde kızarmıstı gecmemis. Hala kıpkırmızıyım

Benim listem var kafam rahat

Allah bende böyleee abla istiyorummm bende bebis ceyizi istiyorumm masallah ❤ butce artık sinyal vermese simdiye kadar son ihtiyaclar bile kalmazdı ocak ayına her cocuk ayrı heyecaNmıs
Zaten bizden baska kim cekiyordur ki böyle eziyet yolu ayrı trafigi ayrı sen hangi taraftasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…