Benim listem var kafam rahatIlkin heyecani baskaa amaaa her cocuk ayri heyecan ama bende cok heyecanliyim hic dogum yapmamis gibi hemdekendimi herseyi unutmus hissediyorum alisverise ciktik ne alacagimi bilemedim sasirdim ay acaba o mu eksik bu mu eksik abladan kalan hic birseyimizde yoktu cok acayip bisey
Ne guzelBen yeni yikayip utuledim iste biraz
Nasil durabiliosun yaSizler çanta hazırlarken ben daha hiç bişey almamakla duruyorum acaba daha ne zman alacağım
Valla bende cok heyecanli ve hevesliyim. Kardesim ve gelinimizde hamile benimle aynilar hemen hemen . onlar bir igne dahi almadilar. 2 aylari kaldi hala hic biseleri yok bebeklerinin. Ben herseyimi aldim . annem diyor ne kadar heveslisin sanki hic cocugun yokmus gibi. Dedim kardesimle gelin hevessiz anne ben normalim bence .Ilkin heyecani baskaa amaaa her cocuk ayri heyecan ama bende cok heyecanliyim hic dogum yapmamis gibi hemdekendimi herseyi unutmus hissediyorum alisverise ciktik ne alacagimi bilemedim sasirdim ay acaba o mu eksik bu mu eksik abladan kalan hic birseyimizde yoktu cok acayip bisey
Benimde ufak tefek eksikler kaldı. Bide tabi besigimiz kaldı. Ama onu onumuzdeki ay alicam.begendim zaten bi gidip almadi kaldi. 2 haftaya kadarda kiyafetlerini utuler hazirlarim. Ocak sonuda hastane cantasini hazirlarim tamam oldu bitti . dun balonlari ve hastane odasinda dagitmalik cikolatalarida begendim. Bi almasi kaldi . zaten telefonla bile siparis edebiliyormusum. Ben kafamda halledince gerisi geliyor. Kafam rahat ya simdi hepsini sirasiyla yaparim Allah in izniyle.Ne guzel
Amiin insallahhBende henüz enfeksiyon yapmadı inşallah yapmaz da. Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsinn
Kanama gibi bi sikayetim yok idrarimda. Yarin doktora gidicwem zaten. Erken doguma sebep oluyomus bu enfeksiyon korkum ona. Sadece bana zarari olsa neysede bebegimede zarari varBir an evvel doktoruna git. İlaç kullanmadiysan yükselmiştir o değerler. İdrarda kanama yanma yokmu? Baya yuksek çünkü. Şase kullanmıştım 3 defa 1 gun arayla
Aynisini bende sordum ama illaki soguk olur ya bu sene yaz gec gelirGünaydın anneler uzun zamndır giremedim gruba bende alışverişe başladım ama martta doğum olacağı için çok kalın almayayım diyorum martta doğum yapmış olanlar neler alalım kac aylik alalım bi bilgi verin
Evet canim saglik olsun da hepsi olur zaManlaBenimde ufak tefek eksikler kaldı. Bide tabi besigimiz kaldı. Ama onu onumuzdeki ay alicam.begendim zaten bi gidip almadi kaldi. 2 haftaya kadarda kiyafetlerini utuler hazirlarim. Ocak sonuda hastane cantasini hazirlarim tamam oldu bitti . dun balonlari ve hastane odasinda dagitmalik cikolatalarida begendim. Bi almasi kaldi . zaten telefonla bile siparis edebiliyormusum. Ben kafamda halledince gerisi geliyor. Kafam rahat ya simdi hepsini sirasiyla yaparim Allah in izniyle.
Benimde yaaa benimde yazsin artikkkkkAlişveriş hazırlık konuşmuşsunuzbende 30u bekleyim diyordum amaaaaa bi cekmeceyi doldurmşum bile farkında olmadan netten tulumlar almıştım indirimde onceki bebişten kalanlarida giydircem zaten inşallah yaaa altta benimde 30 yazsın bi an önce bananeee
Benim nasil acitiyo varya25 haftalikim çok hareketli tekme atiyo ama fazla sizdede öyle oluyomu
Benim simdilik cok acıtmiyor sadece cati agrim beni mahfediyor. Yurumek bile guclesti benim icin . zaten bebegin dondugunu hissediyorum . artik kafasi neredeyse 2 haftadir asagida. Ayaklariyla mideme mideme vuruyor sagolsunBenim nasil acitiyo varya
Ay benim cok acitiyo bazen asagiyi tekmeliyo bazen kaburgalarimiBenim simdilik cok acıtmiyor sadece cati agrim beni mahfediyor. Yurumek bile guclesti benim icin . zaten bebegin dondugunu hissediyorum . artik kafasi neredeyse 2 haftadir asagida. Ayaklariyla mideme mideme vuruyor sagolsun
Hangi değerleri düşük boy kilo vs miKızlar kontrolde değerleriniz hep haftasıyla uyumlu mu? Benim bu haftaya kadar öyleydi. Bu hafta boyu biraz geri çıktı. Kafaya taktım şimdi. Dr bir önemi olmadığını söyledi. İlerleyen haftalarda toparlar mı yaşayan var mı??
Canım takma kafana benim veletcan tam 2 hafta geriydi satı değiştirmiştik doktorumla düşün ama bi acildi pir açıldı simdi gunune göre büyük bile doktorun gözü korktu dediği gibi dogum için küçük bebek daha iyi ve inan küçük bebek daha çabuk topluyor dogunca icini farah tut canım sağlıklı olsun yeterkiHaklısın ama insan hamilelikten sanırım herşeyi kafaya takıyor. Bide netten bakınca kafayı yeme noktasına geldim. Kendimi toparlamam lazım. İnşallah yarın gittiğimde değerleri haftasıyla uyumlu olur
Annem sagolsn dur ben gelim beraber alırız dur hele ocak ayı gelsinNasil durabiliosun ya
BendeeeBen Istanbuldayim
Benim oğluşumda çok aşırı hareketli inanılmaz tekme atıyor hiç durmuyor gece gündüz kızıma hamileyken bu kadar hareketli değildi sanırım çok hareketli bir bebek olacak25 haftalikim çok hareketli tekme atiyo ama fazla sizdede öyle oluyomu
Gercekten hamileyken sigara icenler var nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Aksam yuzumde kızarmıstı gecmemis. Hala kıpkırmızıyımAn olmus cnm ama cok etkilenecegini sanmam bebisin sonucta hamileleikte sigara icenler bile var.
Hadi gozun aydin sira illere dusmekte :)
Baslarda geriydi hep gec dollenme denildi 21 mayis olan sat 25 mayisa cekildi benim.o zaman gunu gunune uyuyordu 1.5 aydir 3 5 gun onden gidiyor.2 hafta gerilik olmadiktan sonra onemli degil cnm m etme sonucta ultrason cihazlari birebir gostermiyor.
Benim listem var kafam rahat
Allah bende böyleee abla istiyorummm bende bebis ceyizi istiyorumm masallah ❤ butce artık sinyal vermese simdiye kadar son ihtiyaclar bile kalmazdı ocak ayınaValla bende cok heyecanli ve hevesliyim. Kardesim ve gelinimizde hamile benimle aynilar hemen hemen . onlar bir igne dahi almadilar. 2 aylari kaldi hala hic biseleri yok bebeklerinin. Ben herseyimi aldim . annem diyor ne kadar heveslisin sanki hic cocugun yokmus gibi. Dedim kardesimle gelin hevessiz anne ben normalim bence .bununla kalmayip ikisinede bebek ceyizi yaptim . ikisinede harika battaniyeler ordum. Guzel takimlar aldik.biberonlar oyuncaklar mama onlugu coraplar.onlari bi guzel bohça yaptim hazirladim . onlarin yerinede ben hala ve teyze olacagim icin cok heyecanliyim. Herseylerini susledim yilbasi tatilinde bebek ceyizlerini goturucem insallah. Ne biliyim bende boyleyim iste
Zaten bizden baska kim cekiyordur ki böyle eziyetBendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?