Bende sehirlere geçmek istiorum artık
Niye 89 diye yokki
:) genler gercekten cok etkili . Amaaan can tasiyoruz normalYa bence genler her şeyden daha çok etkiliyor. Ben zaten çok çatlaktım, çünkü kiloluyum. Kilo aldıkça, hatta boyum uzadıkça çatladım. 12 yaşındayken bacaklarım dikey şekilde çatladı, boyum hızlı uzadığı için. Şimdi de ekstradan 2 çatlak gördüm sadece göbek deliğimin hemen yanında. başka neresi çatlayabilir diyorum ama yine de yağımı sürmeyi ihmal etmiyorum, çünkü annem de harita gibi
Benim bebişim eksiklerini saysam, ohoooaldığım gibi duruyor daha hepsi. Öyle bir rahatlık
Bazen ağlayacak gibi oluyorum bebeğimin daha beşiği bile yok diyeama yapımız rahat, her şeyi hızlıca halletmek fıtratımda yok. Genel olarak son ana bırakmayı severim
Ayyy benim bir ara rüyalar öyle bir hal aldı ki, bakalım bu gece ne film izleyeceğim diyerek uyuyordumama geçti benim de. Hiç rüya kalmadı
Kizlar esimin firmalarindan birinde eglenceli yilbasi yemegi vardi, cok fena sigara dumanina maruz kaldim. Ne bir cam ne bir havalandirma vardi ve herkes ama herkes deli gibi sigara iciyordu yeni eve geldik ve sanki hepsini ben icmis gibiyim. Cok sinir oldum esli oldugu icin yalnizda birakmak istemedim esimi, herkes esiyle gelmisti zaten cok vicdan azabi cekiyorum acaba bebege ne gibi etkileri var sigara dumaninin
Benim hic olmadikinasil bu kadar rahatsin 2. Falanmi senin
Ya bence genler her şeyden daha çok etkiliyor. Ben zaten çok çatlaktım, çünkü kiloluyum. Kilo aldıkça, hatta boyum uzadıkça çatladım. 12 yaşındayken bacaklarım dikey şekilde çatladı, boyum hızlı uzadığı için. Şimdi de ekstradan 2 çatlak gördüm sadece göbek deliğimin hemen yanında. başka neresi çatlayabilir diyorum ama yine de yağımı sürmeyi ihmal etmiyorum, çünkü annem de harita gibi
Benim bebişim eksiklerini saysam, ohoooaldığım gibi duruyor daha hepsi. Öyle bir rahatlık
Bazen ağlayacak gibi oluyorum bebeğimin daha beşiği bile yok diyeama yapımız rahat, her şeyi hızlıca halletmek fıtratımda yok. Genel olarak son ana bırakmayı severim
Ayyy benim bir ara rüyalar öyle bir hal aldı ki, bakalım bu gece ne film izleyeceğim diyerek uyuyordumama geçti benim de. Hiç rüya kalmadı
Oyy söyle ev yapımı yogurt tamam canım bugun hep yogurt yiyeyim yüzümde hala kıpkırmızı herhalde havasızlıktan olduCanım sıkma canını. Arkadaşların da dediği gibi hamileyken sigara içenler var. Kötü olmuş ama tek seferlik bir şey. Bence bugün bol bol yoğurt ye. O vücudu güzel temizler.
Hayır değil, daha ilkneden böyle olduğumu bilmiyorum. Bence birkaç sebebi var. Hamileliğimin başında eşimin işten ayrılması, benimle aynı zamanlarda hamile olan srksdaşımın bebeğini kaybetmesi, başka bir arkadaşımın da preklampsi geçirmesi... Tabi biraz da karakter meselesi cidden, yapımda yok tezcanlılık
Benimde ikiz ya Bende gecmis durumdayım o zamanAramızda 2 gun varmıs amaa ben sezeryan oldugum icin gectim sehirleresu anda 79 (kilis)da falanım ☺
Canım geçmiş olsun tansiyonunu nabzını takip et düşmezse hemen hastaneye gitKizlar ben cok rahatsizlandim yaa . Kahvaltida kasarli sucuklu tost yanindada ayran ictim . Elim ayagim bosaldi belime kar ima sancikar girdi midem bulaniyor nabzim 145 e cikti yansiyonumda yukseldi bir anda. Cikardim biraz rahaylatti . Ama hala kendime gelemedim
Niye öyle oldun acaba insalllah kötü birşey yoktur.Kizlar ben cok rahatsizlandim yaa . Kahvaltida kasarli sucuklu tost yanindada ayran ictim . Elim ayagim bosaldi belime kar ima sancikar girdi midem bulaniyor nabzim 145 e cikti yansiyonumda yukseldi bir anda. Cikardim biraz rahaylatti . Ama hala kendime gelemedim
Kizlar ben cok rahatsizlandim yaa . Kahvaltida kasarli sucuklu tost yanindada ayran ictim . Elim ayagim bosaldi belime kar ima sancikar girdi midem bulaniyor nabzim 145 e cikti yansiyonumda yukseldi bir anda. Cikardim biraz rahaylatti . Ama hala kendime gelemedim
Kizlar ben cok rahatsizlandim yaa . Kahvaltida kasarli sucuklu tost yanindada ayran ictim . Elim ayagim bosaldi belime kar ima sancikar girdi midem bulaniyor nabzim 145 e cikti yansiyonumda yukseldi bir anda. Cikardim biraz rahaylatti . Ama hala kendime gelemedim
Ah o genlerin gözü kör olsunnnanne tarafım baba tarafım hep uzun boylu iri yarılar babam 1.96 16 yasında daha kuzenim 1.92 oyle uzunlar yani normal uzunlardan degil kalıplılarda, bu yüzden bende coookkkk kolay kilo alıyorum bu gebeligimde de oldugu gibi
Zaten hayatım kilo alıp vermekle gecti ne güzel incecik olmustum yine sacma sapan kilo aldımEsimse tam tersi bir adam bu kadar yer hic mi kilo almaaaaz deliriyorum
Benimde ikiz ya Bende gecmis durumdayım o zaman
Canım iyi pişmiş miydi sucuklar? Güvenilir yerden miydi? Ben de dün kaşarlı sucuklu tost yedim. Mideme biraz ağır geldi ama kötüleşmedim senin gibiishal falan olursa, devam ederse bence doktora git.
Benim eşim benle yarışıyor göbek konusundao benden daha hamile. Benden daha beter aşeriyor ve acıkıyor dün dışardaydık, tatlı falan yedik. Eve giderken acıktı, oturdu kokoreç yedi sonra eve geldik yemek soruyor yine acıkmış Ki ben daha acıkmamıştım. Ona eşlik edeyim diye yedim, zaten benim tabağımın da bir kısmını o yedi
Aynı benim eşim. Ben hamile olunca benimle beraber kilo alıyor. Onu mu yesek bunu mu yesekCanım iyi pişmiş miydi sucuklar? Güvenilir yerden miydi? Ben de dün kaşarlı sucuklu tost yedim. Mideme biraz ağır geldi ama kötüleşmedim senin gibiishal falan olursa, devam ederse bence doktora git.
Benim eşim benle yarışıyor göbek konusundao benden daha hamile. Benden daha beter aşeriyor ve acıkıyor dün dışardaydık, tatlı falan yedik. Eve giderken acıktı, oturdu kokoreç yedi sonra eve geldik yemek soruyor yine acıkmış Ki ben daha acıkmamıştım. Ona eşlik edeyim diye yedim, zaten benim tabağımın da bir kısmını o yedi
Benim kız da çok hareketli kız olduğuna Inanamiyorum bazen oğlanlar bu kadar değildiBenim oğluşumda çok aşırı hareketli inanılmaz tekme atıyor hiç durmuyor gece gündüz kızıma hamileyken bu kadar hareketli değildi sanırım çok hareketli bir bebek olacak
Valla benim oğlumda aynı gündüz sakindi biraz 2 gündür gündüzde durmuyor artik tekme gibi de değil sürekli dönüyor içimdeBenim oğluşumda çok aşırı hareketli inanılmaz tekme atıyor hiç durmuyor gece gündüz kızıma hamileyken bu kadar hareketli değildi sanırım çok hareketli bir bebek olacak
Oo oda biseymi benim eşim benimle birlikte istifar etti benimle.birlikte cani birşeyler çekti utanmasa ilaclarimi da içecektiCanım iyi pişmiş miydi sucuklar? Güvenilir yerden miydi? Ben de dün kaşarlı sucuklu tost yedim. Mideme biraz ağır geldi ama kötüleşmedim senin gibiishal falan olursa, devam ederse bence doktora git.
Aynen yaaa valla ben sancaktepedeyim sen ne taraftasınGercekten hamileyken sigara icenler var nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Aksam yuzumde kızarmıstı gecmemis. Hala kıpkırmızıyım
Allah bende böyleee abla istiyorummm bende bebis ceyizi istiyorumm masallah ❤ butce artık sinyal vermese simdiye kadar son ihtiyaclar bile kalmazdı ocak ayınaher cocuk ayrı heyecaNmıs
Zaten bizden baska kim cekiyordur ki böyle eziyetyolu ayrı trafigi ayrı sen hangi taraftasın
Bende buyukcekmecedeyimAynen yaaa valla ben sancaktepedeyim sen ne taraftasın ☺
FL uzınluğu beş gün geriye düştü bu hafta. Zate 7 ile çarpımı boyu veriyor yani boy gerideHangi değerleri düşük boy kilo vs mi
İnşallah dediğin gibi olur. Bu haftaya kadar günündeydi. Bu hafta geri çıktı ondan moralim bozulduCanım takma kafana benim veletcan tam 2 hafta geriydi satı değiştirmiştik doktorumla düşün ama bi acildi pir açıldı simdi gunune göre büyük bile doktorun gözü korktu dediği gibi dogum için küçük bebek daha iyi ve inan küçük bebek daha çabuk topluyor dogunca icini farah tut canım sağlıklı olsun yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?