2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
:) genler gercekten cok etkili . Amaaan can tasiyoruz normal

Canım sıkma canını. Arkadaşların da dediği gibi hamileyken sigara içenler var. Kötü olmuş ama tek seferlik bir şey. Bence bugün bol bol yoğurt ye. O vücudu güzel temizler.

Benim hic olmadiki nasil bu kadar rahatsin 2. Falanmi senin

Hayır değil, daha ilk neden böyle olduğumu bilmiyorum. Bence birkaç sebebi var. Hamileliğimin başında eşimin işten ayrılması, benimle aynı zamanlarda hamile olan srksdaşımın bebeğini kaybetmesi, başka bir arkadaşımın da preklampsi geçirmesi... Tabi biraz da karakter meselesi cidden, yapımda yok tezcanlılık

Kizlar ben cok rahatsizlandim yaa . Kahvaltida kasarli sucuklu tost yanindada ayran ictim . Elim ayagim bosaldi belime kar ima sancikar girdi midem bulaniyor nabzim 145 e cikti yansiyonumda yukseldi bir anda. Cikardim biraz rahaylatti . Ama hala kendime gelemedim

Ah o genlerin gözü kör olsunnn anne tarafım baba tarafım hep uzun boylu iri yarılar babam 1.96 16 yasında daha kuzenim 1.92 oyle uzunlar yani normal uzunlardan degil kalıplılarda, bu yüzden bende coookkkk kolay kilo alıyorum bu gebeligimde de oldugu gibi
Zaten hayatım kilo alıp vermekle gecti ne güzel incecik olmustum yine sacma sapan kilo aldım Esimse tam tersi bir adam bu kadar yer hic mi kilo almaaaaz deliriyorum

Oyy söyle ev yapımı yogurt tamam canım bugun hep yogurt yiyeyim yüzümde hala kıpkırmızı herhalde havasızlıktan oldu

Canım geçmiş olsun tansiyonunu nabzını takip et düşmezse hemen hastaneye git

Niye öyle oldun acaba insalllah kötü birşey yoktur.
Benımde nabzim çoğu zaman 140 larda ama öyle dediğin gibi olmadım birden.

Hay Allah zehirledi o zaman, nabzını tansiyonunu hep takip et. Bol sıvı tükett ki cıksın vücudundan cok gecmis olsun ama ihmal etme

Canım iyi pişmiş miydi sucuklar? Güvenilir yerden miydi? Ben de dün kaşarlı sucuklu tost yedim. Mideme biraz ağır geldi ama kötüleşmedim senin gibi ishal falan olursa, devam ederse bence doktora git.

Benim eşim benle yarışıyor göbek konusunda o benden daha hamile. Benden daha beter aşeriyor ve acıkıyor dün dışardaydık, tatlı falan yedik. Eve giderken acıktı, oturdu kokoreç yedi sonra eve geldik yemek soruyor yine acıkmış Ki ben daha acıkmamıştım. Ona eşlik edeyim diye yedim, zaten benim tabağımın da bir kısmını o yedi

Yemek yemeyi seven icin ideal koca benim koca yemek güzel yer ama doyunca yok sen ye ben istemiyorum tatlı yeriz benimki baslıyor yok canım istemedi oglum tatlı bu neyini canın istemiyor cayın yanına kek vs ben cok severim yapıyorum yok canım istemiyor cay yeter nasıl bir cansa benimde canım durmadan istiyor

Aynı benim eşim. Ben hamile olunca benimle beraber kilo alıyor. Onu mu yesek bunu mu yesekzaten iştahımız yerinde yedikçe yiyoruz ama ben bazen doluyum artık yiyemem diyorum. Benim doğumu bekliyor sonra beraber zayıflayacağız

Benim oğluşumda çok aşırı hareketli inanılmaz tekme atıyor hiç durmuyor gece gündüz kızıma hamileyken bu kadar hareketli değildi sanırım çok hareketli bir bebek olacak
Benim kız da çok hareketli kız olduğuna Inanamiyorum bazen oğlanlar bu kadar değildi

Benim oğluşumda çok aşırı hareketli inanılmaz tekme atıyor hiç durmuyor gece gündüz kızıma hamileyken bu kadar hareketli değildi sanırım çok hareketli bir bebek olacak
Valla benim oğlumda aynı gündüz sakindi biraz 2 gündür gündüzde durmuyor artik tekme gibi de değil sürekli dönüyor içimde oğlanlar daha hareketli olurmus öyle duydum.bi kac hamileden galiba doğru

Oo oda biseymi benim eşim benimle birlikte istifar etti benimle.birlikte cani birşeyler çekti utanmasa ilaclarimi da içecekti nar yerken eldiven takiyodum çocukta leke olmasin diye bende babasiyim bende de olur diye eldiven takıyordu ben 6 kilo aldim esim 9 kilo

Aynen yaaa valla ben sancaktepedeyim sen ne taraftasın

Reactions: Eva
Hangi değerleri düşük boy kilo vs mi
FL uzınluğu beş gün geriye düştü bu hafta. Zate 7 ile çarpımı boyu veriyor yani boy geride
İnşallah dediğin gibi olur. Bu haftaya kadar günündeydi. Bu hafta geri çıktı ondan moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…