- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Gecmis olsun. Nasil farkedilmedi bu zamana kadar sastim. Cok yukselmis. Allah sifani versin. Merak ediyorum doktorunun yazacagi ilaci. Buraya da yazar misin adini ?Kanama gibi bi sikayetim yok idrarimda. Yarin doktora gidicwem zaten. Erken doguma sebep oluyomus bu enfeksiyon korkum ona. Sadece bana zarari olsa neysede bebegimede zarari var
Hepsi bir anda oluyor ve daha gerçekten çok uzun süre var neredeyse 2 2.5 ay hepsi olur bu süre içerisinde. Alınması 1 2 gün yıkanıp utulenmesi 1 2 gün tamam işte, sağlıklı olsunlarda hepsi hallolur. Başımız çok daha tezcanli oluyor bazimiz rahatCanım sıkma canını. Arkadaşların da dediği gibi hamileyken sigara içenler var. Kötü olmuş ama tek seferlik bir şey. Bence bugün bol bol yoğurt ye. O vücudu güzel temizler.
Hayır değil, daha ilkneden böyle olduğumu bilmiyorum. Bence birkaç sebebi var. Hamileliğimin başında eşimin işten ayrılması, benimle aynı zamanlarda hamile olan srksdaşımın bebeğini kaybetmesi, başka bir arkadaşımın da preklampsi geçirmesi... Tabi biraz da karakter meselesi cidden, yapımda yok tezcanlılık
Ya cogunluk annenle alirsin madem de carsida dolasirken bile 1 2 parca bisey gorup aliyorum ben dayanamiyorumAnnem sagolsn dur ben gelim beraber alırız dur hele ocak ayı gelsineşimde bakıyorum yavaştan beşiik falan bakıyor
çok güzel bi duyguya Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin eşimi öyle görmek beni çok mutlu ediyor anlatamam☺
Boyle sorunlar olabiliyor benimde ilk gebeligim sonlandirildi 17 haftaliktim hemdeCanım sıkma canını. Arkadaşların da dediği gibi hamileyken sigara içenler var. Kötü olmuş ama tek seferlik bir şey. Bence bugün bol bol yoğurt ye. O vücudu güzel temizler.
Hayır değil, daha ilkneden böyle olduğumu bilmiyorum. Bence birkaç sebebi var. Hamileliğimin başında eşimin işten ayrılması, benimle aynı zamanlarda hamile olan srksdaşımın bebeğini kaybetmesi, başka bir arkadaşımın da preklampsi geçirmesi... Tabi biraz da karakter meselesi cidden, yapımda yok tezcanlılık
Sagol cnm daha iyiyim cok sukurCanım geçmiş olsun tansiyonunu nabzını takip et düşmezse hemen hastaneye git
Sucuk dokundu heralde canim istemisti cok azcik koymustum ama yinede dokunduHay Allah zehirledi o zaman, nabzını tansiyonunu hep takip et. Bol sıvı tükett ki cıksın vücudundan cok gecmis olsun ama ihmal etme
Geçmiş olsun tuzlu diyemi cıktı acabaKizlar ben cok rahatsizlandim yaa . Kahvaltida kasarli sucuklu tost yanindada ayran ictim . Elim ayagim bosaldi belime kar ima sancikar girdi midem bulaniyor nabzim 145 e cikti yansiyonumda yukseldi bir anda. Cikardim biraz rahaylatti . Ama hala kendime gelemedim
Sucuk dokundu sanirim . Nabzim hep 3basamakki cikarda birden 145e yukselmis zaten bi bayginlik aglama geldi olctum yukselmis cnm. Simdi iyiyimNiye öyle oldun acaba insalllah kötü birşey yoktur.
Benımde nabzim çoğu zaman 140 larda ama öyle dediğin gibi olmadım birden.
Benim kizimde 3.5 yasinda suan oturma odasinin hali icler acisi bide sus sevdasi basladi beni cok zorkuyor esofmanla durmak istemiyor hergun elbise giycek sacina yuz tane cit cit toka taktiriyor. Odana gotur dedikce aksina oturma odasina oyuncak tasiyor . Allah yardimcimiz olsun. Is yaparken bende hissedemiyorum enncok uzaninca hissediyirum kafaya takilcak bisey yok bence canmSabah 11 den beri ayaktayım kahvaltı bulaşık camasr katlama derken pek oturamadım bebişi cok az hissettim iki dk uzandım yokladım dürttüm ozaman bi tepki verdikahvaltıda otururkende hissetmedim bugün kafama taktım napmam gerek☹ bide ya kızlar şu kabızlık işine napıcam ben bugğn moralim bi bozuk ya ev işi gerçekten bitmiyo evde 2 yaş civarı bebesi olanlar beni anlar peşimden dagıtıyo sıpa tepsiler kaşıklar mi salona gitmiyo oyuncaklar mı tuvalete girmiyo gerisini siz düşünün
Artik benim gucum.yetmiyor birakiyorum bir cogunu yoksa kendime gelemiyorum is yapmaktan. Cok hareketli oldugun gun bebegin hareketini hissedemiyorsun cunku sen yoruldugun icin oda yoruluyor. Bence takma kafana . dinlen aksama kaadar bak nasil hareketleniyorSabah 11 den beri ayaktayım kahvaltı bulaşık camasr katlama derken pek oturamadım bebişi cok az hissettim iki dk uzandım yokladım dürttüm ozaman bi tepki verdikahvaltıda otururkende hissetmedim bugün kafama taktım napmam gerek☹ bide ya kızlar şu kabızlık işine napıcam ben bug moralim bi bozuk ya ev işi gerçekten bitmiyo evde 2 yaş civarı bebesi olanlar beni anlar peşimden dagıtıyo sıpa tepsiler kaşıklar mi salona gitmiyo oyuncaklar mı tuvalete girmiyo gerisini siz düşünün
Canim kotu sucuk almayiz hic guvenilir yerdendi ama bnm bunyen normaldede cok hashastir hemen ishal olurum disarda yiyincede. Zaten ilk ishalle basladi anladim bittin kizim sen dedimde devamindada boyke rahatsizlandim. Simdi iyiyim cok sukur. Dahada yemem :)Canım iyi pişmiş miydi sucuklar? Güvenilir yerden miydi? Ben de dün kaşarlı sucuklu tost yedim. Mideme biraz ağır geldi ama kötüleşmedim senin gibiishal falan olursa, devam ederse bence doktora git.
Benim eşim benle yarışıyor göbek konusundao benden daha hamile. Benden daha beter aşeriyor ve acıkıyor dün dışardaydık, tatlı falan yedik. Eve giderken acıktı, oturdu kokoreç yedi sonra eve geldik yemek soruyor yine acıkmış Ki ben daha acıkmamıştım. Ona eşlik edeyim diye yedim, zaten benim tabağımın da bir kısmını o yedi
Onceden vardi enfeksiyon hamilelgin ilk baslarinda ama 3 hafta kadar once ozelde tahlil verdim ve gecti demisti doktor degerlerim iyi cikmisti. 3 hafta icinde nasil bu kadar aniden yukseldi anlamadimGecmis olsun. Nasil farkedilmedi bu zamana kadar sastim. Cok yukselmis. Allah sifani versin. Merak ediyorum doktorunun yazacagi ilaci. Buraya da yazar misin adini ?
Sagol cnm. Olabilir ayranda hafif tuzluydu hazir ayrandi.Geçmiş olsun tuzlu diyemi cıktı acaba
Sabahtan beri iki kişi oyuncak topluyoruz o arkamozdan dağıtıyorSabah 11 den beri ayaktayım kahvaltı bulaşık camasr katlama derken pek oturamadım bebişi cok az hissettim iki dk uzandım yokladım dürttüm ozaman bi tepki verdikahvaltıda otururkende hissetmedim bugün kafama taktım napmam gerek bide ya kızlar şu kabızlık işine napıcam ben bugğn moralim bi bozuk ya ev işi gerçekten bitmiyo evde 2 yaş civarı bebesi olanlar beni anlar peşimden dagıtıyo sıpa tepsiler kaşıklar mi salona gitmiyo oyuncaklar mı tuvalete girmiyo gerisini siz düşünün
Canım geçmiş olsun, ilaçlarla füzelir inşlh hemen, hamilelikte malesef kaçış yok biranda oluveriyorOnceden vardi enfeksiyon hamilelgin ilk baslarinda ama 3 hafta kadar once ozelde tahlil verdim ve gecti demisti doktor degerlerim iyi cikmisti. 3 hafta icinde nasil bu kadar aniden yukseldi anlamadim
Canım senin sat ne merak ettimCanım takma kafana benim veletcan tam 2 hafta geriydi satı değiştirmiştik doktorumla düşün ama bi acildi pir açıldı simdi gunune göre büyük bile doktorun gözü korktu dediği gibi dogum için küçük bebek daha iyi ve inan küçük bebek daha çabuk topluyor dogunca icini farah tut canım sağlıklı olsun yeterki
Benimki de habire taşıyor eve.Canım şunu istedi canım bunu istedi diye.Karınlarımız yandan bakınca aynıOo oda biseymi benim eşim benimle birlikte istifar etti benimle.birlikte cani birşeyler çekti utanmasa ilaclarimi da içecektinar yerken eldiven takiyodum çocukta leke olmasin diye bende babasiyim bende de olur diye eldiven takıyordu ben 6 kilo aldim esim 9 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?