2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kanama gibi bi sikayetim yok idrarimda. Yarin doktora gidicwem zaten. Erken doguma sebep oluyomus bu enfeksiyon korkum ona. Sadece bana zarari olsa neysede bebegimede zarari var
Gecmis olsun. Nasil farkedilmedi bu zamana kadar sastim. Cok yukselmis. Allah sifani versin. Merak ediyorum doktorunun yazacagi ilaci. Buraya da yazar misin adini ?

Hepsi bir anda oluyor ve daha gerçekten çok uzun süre var neredeyse 2 2.5 ay hepsi olur bu süre içerisinde. Alınması 1 2 gün yıkanıp utulenmesi 1 2 gün tamam işte, sağlıklı olsunlarda hepsi hallolur. Başımız çok daha tezcanli oluyor bazimiz rahat hepimizin ki aynı kapıya varacak

Ya cogunluk annenle alirsin madem de carsida dolasirken bile 1 2 parca bisey gorup aliyorum ben dayanamiyorum
Evet rabbim isteyen herkese nasip etsin bakmasi bile cok zevkli cok guzel bi duygu

Boyle sorunlar olabiliyor benimde ilk gebeligim sonlandirildi 17 haftaliktim hemde

Sabah 11 den beri ayaktayım kahvaltı bulaşık camasr katlama derken pek oturamadım bebişi cok az hissettim iki dk uzandım yokladım dürttüm ozaman bi tepki verdi kahvaltıda otururkende hissetmedim bugün kafama taktım napmam gerek bide ya kızlar şu kabızlık işine napıcam ben bugğn moralim bi bozuk ya ev işi gerçekten bitmiyo evde 2 yaş civarı bebesi olanlar beni anlar peşimden dagıtıyo sıpa tepsiler kaşıklar mi salona gitmiyo oyuncaklar mı tuvalete girmiyo gerisini siz düşünün

Geçmiş olsun tuzlu diyemi cıktı acaba

Niye öyle oldun acaba insalllah kötü birşey yoktur.
Benımde nabzim çoğu zaman 140 larda ama öyle dediğin gibi olmadım birden.
Sucuk dokundu sanirim . Nabzim hep 3basamakki cikarda birden 145e yukselmis zaten bi bayginlik aglama geldi olctum yukselmis cnm. Simdi iyiyim

Reactions: Eva
Benim kizimde 3.5 yasinda suan oturma odasinin hali icler acisi bide sus sevdasi basladi beni cok zorkuyor esofmanla durmak istemiyor hergun elbise giycek sacina yuz tane cit cit toka taktiriyor. Odana gotur dedikce aksina oturma odasina oyuncak tasiyor . Allah yardimcimiz olsun. Is yaparken bende hissedemiyorum enncok uzaninca hissediyirum kafaya takilcak bisey yok bence canm

Artik benim gucum.yetmiyor birakiyorum bir cogunu yoksa kendime gelemiyorum is yapmaktan. Cok hareketli oldugun gun bebegin hareketini hissedemiyorsun cunku sen yoruldugun icin oda yoruluyor. Bence takma kafana . dinlen aksama kaadar bak nasil hareketleniyor

Canim kotu sucuk almayiz hic guvenilir yerdendi ama bnm bunyen normaldede cok hashastir hemen ishal olurum disarda yiyincede. Zaten ilk ishalle basladi anladim bittin kizim sen dedimde devamindada boyke rahatsizlandim. Simdi iyiyim cok sukur. Dahada yemem :)

Gecmis olsun. Nasil farkedilmedi bu zamana kadar sastim. Cok yukselmis. Allah sifani versin. Merak ediyorum doktorunun yazacagi ilaci. Buraya da yazar misin adini ?
Onceden vardi enfeksiyon hamilelgin ilk baslarinda ama 3 hafta kadar once ozelde tahlil verdim ve gecti demisti doktor degerlerim iyi cikmisti. 3 hafta icinde nasil bu kadar aniden yukseldi anlamadim

Sabahtan beri iki kişi oyuncak topluyoruz o arkamozdan dağıtıyor alıştım artık işten gel oyuncak topla, mutfağı hiç anlatmıyorum, artık ne nerde bilmiyorum ki ben takıntılıyım, durmadan düzenlemeye çalışıyorum buna rağmen yetişmiyor, tek korkum ağırlaştıkca bu işleri yapamamak artık dinlenmeyi geçtim de

Onceden vardi enfeksiyon hamilelgin ilk baslarinda ama 3 hafta kadar once ozelde tahlil verdim ve gecti demisti doktor degerlerim iyi cikmisti. 3 hafta icinde nasil bu kadar aniden yukseldi anlamadim
Canım geçmiş olsun, ilaçlarla füzelir inşlh hemen, hamilelikte malesef kaçış yok biranda oluveriyor

Ya onu farazi olarak ölçüyorlar zaten. 1 cm yanılsa 7 cm farkeden doktordan doktora cihazdan cihaza da değişiklik gösteriyor doktor takma dediyse sıkıntı etme

Canım senin sat ne merak ettim

Benimki de habire taşıyor eve.Canım şunu istedi canım bunu istedi diye.Karınlarımız yandan bakınca aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…