Kuzummmm bnmm sende daha doğmamış o meleğin için kilosu boyu için çırpınıp duruyorsun sende çok tatlı bi annesinSen ne kadar iyi yürekli bir annesin tşk ederim moral vermeye çalıştığın için ☺
Ben de son haftalarımda bile böyle olmamıştım.Gece sıkışıp kalkıyorum ben de.Dönmeye çalışırken uyanıp uyuyamıyorum.İkinci çocukta daha sık böyle sorunlar oluyormuş.Annem de sen unutmuşsun hamileliği diyorKizlar ben iki gundur birden agirlastim. Anneme kayınvalideme yururken bile catı agrim olmaya basladi sürekli idrara sıkışıyorum. Yattığım oturdugum yerden kalkamiyorum. Daha simdiden boyle ben napcam yaa :'( daha badana yapcaz ev toparlancak
Valla bi kasıkta bi dahada aşağıda bu bakıyom göbegimde bi kaburgalarımdaKızlar en son gittiğimde oğlumun başı aşağıdaydı tekmelerini midemde hissediyorudm ama yine aşağı indi sanırım kasıklarıma geldi tekmeleri. Sanırım döndü yine küçük sıpam aşağı sizdede böyle dönen var mı
Evet ama luffen vaktinde gelsinler luffennOnun ayaciklarini yesinlerdoğsalarda koklasak öpsek artık yaa
Ben bir ara kaldirdim bir kac tane biraktim iyice bana sardi geri cikardim :))).Amin canım.. inşallah ondandır. Oyuncaklari kaldiricam en son sonundaotur odanda oyna dimi nerdeeee
Biz yazın eşimle salonu boyattık eşyları yeniledik falan.Bayağı bir yorulmuştum ve hamile olduğumu bilmeden ilk yerleşme zamanları bebeğinmiş.Nasıl ağrım vardı bir adet olamadım gitti diyordum.O kargaşa bitti benim aklım başıma geldi test yaptım hamileymişimKizlar ben iki gundur birden agirlastim. Anneme kayınvalideme yururken bile catı agrim olmaya basladi sürekli idrara sıkışıyorum. Yattığım oturdugum yerden kalkamiyorum. Daha simdiden boyle ben napcam yaa :'( daha badana yapcaz ev toparlancak
Benimki de her yerde sankiValla bi kasıkta bi dahada aşağıda bu bakıyom göbegimde bi kaburgalarımda
bazen göbek deligimi çekiyo böyle sanki geriliyor çok
Offf valla kokoreci benim canimda cok istiyor kokusu burnumda tutuyorBenim de canım kokoreç istiyor da korkudan yiyemiyorum.Şu hamilelik bitsin
Suclu direk sucuk canim yememem lazimdi yedim isteSucuk rahatsiz etmis olabilirmi cnm benide rahatsiz eduyor cunku kustuktan sonra nabzin yavas yavas duzelmistir diye tahmin ediyorum biraz hava al.
Emzirirken o kadar sıkıntı olmaz herhalde yaOfff valla kokoreci benim canimda cok istiyor kokusu burnumda tutuyor. Emzirirkende sikinti ama ne zaman yerim Allah buyuk
Cok sagol canimÇok geçmiş olsun kuzum
Bildigin yerden yersenn sikinti olmaz belki ama bende bekkemeyi tercih ettim . Dogum geceye denk gelirse kokorec isteyimEmzirirken o kadar sıkıntı olmaz herhalde yaDoktorum da yasaklamadı zaten de benim içime sinmiyor netten okuduklarımdan
Canım bende o ara ara oluyor. Normal diye biliyorum. Yalancı kasılmalarımız başladı artık sanırım onun için. Normalde yumuşak ama bazen ben de sert hissediyorum.Kizlar genel anlamda karniniz sert mi? Benim bazen sertlesiyor ayakta kalinca. Normal zamanda daha yumusak
Aynen cnm ama zaten kasilmalarim oluyor. En ufak bir degisiklik beni geriyor artik biraz daha buyuseydik rahatlayacaktimdaCanım bende o ara ara oluyor. Normal diye biliyorum. Yalancı kasılmalarımız başladı artık sanırım onun için. Normalde yumuşak ama bazen ben de sert hissediyorum.
Canim biliyormusun benimkide tam aksine acaip hevesliKızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/
A Altibirlik61 canim bebeklere alisveris yaptığın bir site vardi adini unuttun tekrar söyleyebilir misin ya
Enucuzbebekmarketi nimi diyorsun canim? Ben ebebegin urunlerinin kalitesini begenmedim mesela, civil, carter guzeldi bir iki bisey aldim bebekler hemen buyuyecekleri icin cokda bisi alma taraftari degilim.. ama her birine hastaneye 4 er takim ayirdim evde de baktimki takim olarak 2 ser takim kalmisA Altibirlik61 canim bebeklere alisveris yaptığın bir site vardi adini unuttun tekrar söyleyebilir misin ya
Amannnn Canım. Benim 6 ay oldu gebeliğim daha ne bişeyi sormuş ne etmiş geçen aradı nasılsın iyisin demi çok şükür anne dedim ve bitti ben daha gebe kalmadan diyordu bi çeyrek takarım çünkü görümceemede çeyrek yerine bebek arabası almışKızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?