2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar en son gittiğimde oğlumun başı aşağıdaydı tekmelerini midemde hissediyorudm ama yine aşağı indi sanırım kasıklarıma geldi tekmeleri. Sanırım döndü yine küçük sıpam aşağı sizdede böyle dönen var mı

Ben de son haftalarımda bile böyle olmamıştım.Gece sıkışıp kalkıyorum ben de.Dönmeye çalışırken uyanıp uyuyamıyorum.İkinci çocukta daha sık böyle sorunlar oluyormuş.Annem de sen unutmuşsun hamileliği diyor

Valla bi kasıkta bi dahada aşağıda bu bakıyom göbegimde bi kaburgalarımda
bazen göbek deligimi çekiyo böyle sanki geriliyor çok

Biz yazın eşimle salonu boyattık eşyları yeniledik falan.Bayağı bir yorulmuştum ve hamile olduğumu bilmeden ilk yerleşme zamanları bebeğinmiş.Nasıl ağrım vardı bir adet olamadım gitti diyordum.O kargaşa bitti benim aklım başıma geldi test yaptım hamileymişimBizim de şimdi oğlanın odası boyanacak eşya alınacak daha.Şubat gibi uğraşırız diyordum eşime.Ama bu ağrılarla yılbaşından sonra hallletmek gerek diye düşünüyorum.Ah uh diye diye yavaş yavaş yapacaz napalım

Sucuk rahatsiz etmis olabilirmi cnm benide rahatsiz eduyor cunku kustuktan sonra nabzin yavas yavas duzelmistir diye tahmin ediyorum biraz hava al.
Suclu direk sucuk canim yememem lazimdi yedim iste . Ya ilginc olan oyle bir vucudum agridiki valla cok korktum dogurucam heralde diye. Belimde resmen digum sancisi vardi . Neyseki gecti . Dahada yemem

Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/

Canım bende o ara ara oluyor. Normal diye biliyorum. Yalancı kasılmalarımız başladı artık sanırım onun için. Normalde yumuşak ama bazen ben de sert hissediyorum.
Aynen cnm ama zaten kasilmalarim oluyor. En ufak bir degisiklik beni geriyor artik biraz daha buyuseydik rahatlayacaktimda

Canim biliyormusun benimkide tam aksine acaip hevesli kizimdada oyleydi hatta butun alisberisini onlar yapti a'dan z'ye benum ihtiyaclarima kadar aldikar sagolsun tabiki bende gittim kendim begendim hersryi . Benide bazen bu asiri ilgi rahatsiz ediyor . Sanirim biz gelinlere yaranilmaz . Simdide yelek oruyor bu 2.oldugu icin okdr sey yapmadi ihtiyac ne var bir kacda ben alayim dedi bende hic kiyaget yok icinden geleni al dedim . Severim kayinvalidemi ama oda fazla benimsiyor iste

A Altibirlik61 canim bebeklere alisveris yaptığın bir site vardi adini unuttun tekrar söyleyebilir misin ya
A Altibirlik61 canim bebeklere alisveris yaptığın bir site vardi adini unuttun tekrar söyleyebilir misin ya
Enucuzbebekmarketi nimi diyorsun canim? Ben ebebegin urunlerinin kalitesini begenmedim mesela, civil, carter guzeldi bir iki bisey aldim bebekler hemen buyuyecekleri icin cokda bisi alma taraftari degilim.. ama her birine hastaneye 4 er takim ayirdim evde de baktimki takim olarak 2 ser takim kalmis digerleri yenidogan degilde daha buyuk 3 aylik... o yuzden bide bana cok gelir esten dostan diyede cok bisi almak istemedim ama az bisi almisim ( o yuzden biseyler yine bakicam.. bide bebekler subatta gelirseeeee mayis-haziran-temmuz ayinda su pofuduk ici penye disi peluslu tulumlardan birer cift alicam ama giyermi giymez mi bilemedigim icin hep kararsiz kaliyom... kucukken de kullanisli olurmu 0-3 ay hic bilemiyorum ya oyle kafam karisti

Amannnn Canım. Benim 6 ay oldu gebeliğim daha ne bişeyi sormuş ne etmiş geçen aradı nasılsın iyisin demi çok şükür anne dedim ve bitti ben daha gebe kalmadan diyordu bi çeyrek takarım çünkü görümceemede çeyrek yerine bebek arabası almış şaka gibi bnm eşim asgari ücretle çalışıyor ama inşşalh herşeyimi halledicem allahımın izniyle belki 2000 3000binlik bebek arabası alamasamda 600.700.lük alırım ynede derim herşeyi kendim yaptım annem çok destekçi bizim antepte kızın annesi düzer kırklığı ben anneme bile anne çok bişey yapma alırız herşeyimizi diyorum allahım kendinden başka kimseye muhtaç etmesin şükür arabamızda var canımız sıkılıyor kalk gidip gezelim diyoruz bnm annemler eşime bana okadar destekçiki eşim bi bakıyom kalk annenlere gidelim der annesigil duruyorken ben ufak bişey desem ailesi hakında ewet öyleler napayım alış benim ailemde öyle der yaaa kuzum boşverrrr onlardan gelen Rabbim den gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…