2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Helallllll sanaaaa gozlerinden operim arkadasim

Canım benimkiler de aynı çok ilgisizler.Bi ise ilk torunları olacak.Bebeğin bi ihtiyacı var mı diye hiç sormazlar.Tek merak ettiği göbeğimin ne kadar çıktıgıben hiç takmıyorum kafaya.Sen de hiç takmamaya çalış canım

Canım hiç üzülüp takma değmez yalnız değilsin bebişini düşün Allah muhtaç etmesin ben de ne babanneler dedeler görüyorum o kadar ilgililer ki eskiden çok üzülüyordum şimdi herkes ne ekerse onu biçer diyorum hiç umrumda değil

Temizlik simdi yapmicam. Ama tulleri bir kez sudan geciririm. Camlari bilemiyorum. Yerler kesin silinecek zaten. allah yardimcimiz olsun. Subatta kesin günlük yardimci tutarim ben yapamam asla bu sefer risje atmam kendimi ciddi ağrılarım var

Dün geceden beri bir desen çıkartayım diye uğraşıyorum ama yanlış ip seçimi yaptım sanırım, olmadı. En içime sinen Model bu oldu. Ama biraz da dandik gibi. Eşim diyor bu ne işe yarıyor bilemedim ben de. Siz ne dersiniz?

Eklentiler

• image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 39
Bizde verilen sözler tutulmuyor. Bu sefer beklentiye girmiş oluyorsun ister istemez daha cok sinir yapıyorsun

Peluş alerji icin cok riskli oluyir fazla parca alma canım. Tesekkur ederim

Banada eşim 44 kilo hallerimi gösteriyor. Dedim psikolojimi mi bozmaya çalışıyorsun bilmiyom ama anayımm ben anaa. Şuan 66 kiloyum Gerçi bu sene biranda çok kilo almıştım üstüne hamile kalınca tabi kötü oldu.

Ayyyy bu akşam yemek yapmayayım dışarıdan söyleyelim dedik. Hamburgerci var bizim burada. Burger King, mcdonalds gibi değil daha ev köftesi, daha kasap havasında. Özellikle not düştük hamileyim, iyi pişsin diye içi resmen pespembe geldi Allahtan bir ısırık alıp bıraktım hemen. Aradım kalaylamak için, hemen yenisini gönderiyoruz dediler. Yine aynı gelirse bu sefer azarımdan kurtulamazşar

Oyyy kuzum canin mi cekti senin valla benim toxo negatif olunca, disardan yemek yemiyorum hic. Hele pembe ete tahammulum yoktur. Ins istedigin gibi iyi pismis gelir ☺ sifa olsun

Kizlar bilgisi olan varmi burnumdan amleiyat olmustum bi sikitnti cikti doktorum bebegini dogur 6. Ayda yapariz tekrar ameliyati dedi. Sonradan emzirebilirmiyim acaba sonucta sezeryandada anestezi sonrasi hemen emzirebiliyoruz

Ya minnos anneler; sag yanimi cocuk yirtiyorr sanki dun gecede sagima yatmisim.. uyandigimda haciyatmaz gibi oyle kalmisim.. aglaya aglaya esime seslenmek zorunda kaldim beni duzeltirmisin diyerekten... kalcam ayagim uyusmustu felakettim..
Sürekli yatışımı değiştiriyorum ben de yoksa yattığım taraf çok ağrılı oluyor.Kemikleri güçlendirmek için takviye alsan bana doktor vermedi.Şimdilik idare ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…