- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Helallllll sanaaaaAmannnn Canım. Benim 6 ay oldu gebeliğim daha ne bişeyi sormuş ne etmiş geçen aradı nasılsın iyisin demi çok şükür anne dedim ve bitti ben daha gebe kalmadan diyordu bi çeyrek takarım çünkü görümceemede çeyrek yerine bebek arabası almışşaka gibi bnm eşim asgari ücretle çalışıyor ama inşşalh herşeyimi halledicem allahımın izniyle belki 2000 3000binlik bebek arabası alamasamda 600.700.lük alırım ynede derim herşeyi kendim yaptım annem çok destekçi bizim antepte kızın annesi düzer kırklığı ben anneme bile anne çok bişey yapma alırız herşeyimizi diyorum allahım kendinden başka kimseye muhtaç etmesin şükür arabamızda var canımız sıkılıyor kalk gidip gezelim diyoruz bnm annemler eşime bana okadar destekçiki eşim bi bakıyom kalk annenlere gidelim der annesigil duruyorken ben ufak bişey desem ailesi hakında ewet öyleler napayım alış benim ailemde öyle der yaaa kuzum boşverrrr onlardan gelen Rabbim den gelsin
Kokorec niye zararli olsunkiEmzirirken o kadar sıkıntı olmaz herhalde yaDoktorum da yasaklamadı zaten de benim içime sinmiyor netten okuduklarımdan
Canım benimmm bende senin o yanaklarındanHelallllll sanaaaagozlerinden operim arkadasim
Canım benimkiler de aynı çok ilgisizler.Bi ise ilk torunları olacak.Bebeğin bi ihtiyacı var mı diye hiç sormazlar.Tek merak ettiği göbeğimin ne kadar çıktıgıKızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/
Canım hiç üzülüp takma değmez yalnız değilsin bebişini düşün Allah muhtaç etmesin ben de ne babanneler dedeler görüyorum o kadar ilgililer ki eskiden çok üzülüyordum şimdi herkes ne ekerse onu biçer diyorum hiç umrumda değilKızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/
Temizlik simdi yapmicam. Ama tulleri bir kez sudan geciririm. Camlari bilemiyorum. Yerler kesin silinecek zaten. allah yardimcimiz olsun. Subatta kesin günlük yardimci tutarim ben yapamam asla bu sefer risje atmam kendimi ciddi ağrılarım varBiz yazın eşimle salonu boyattık eşyları yeniledik falan.Bayağı bir yorulmuştum ve hamile olduğumu bilmeden ilk yerleşme zamanları bebeğinmiş.Nasıl ağrım vardı bir adet olamadım gitti diyordum.O kargaşa bitti benim aklım başıma geldi test yaptım hamileymişimBizim de şimdi oğlanın odası boyanacak eşya alınacak daha.Şubat gibi uğraşırız diyordum eşime.Ama bu ağrılarla yılbaşından sonra hallletmek gerek diye düşünüyorum.Ah uh diye diye yavaş yavaş yapacaz napalım
Artik her yurumede sertlesiyor. Boyle devan ederse haftasonu beklemeden kendi doktoruma gidicem nst baglasinKizlar genel anlamda karniniz sert mi? Benim bazen sertlesiyor ayakta kalinca. Normal zamanda daha yumusak
Bizde verilen sözler tutulmuyor. Bu sefer beklentiye girmiş oluyorsun ister istemez daha cok sinir yapıyorsunKızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/
Peluş alerji icin cok riskli oluyir fazla parca alma canım. Tesekkur ederimEnucuzbebekmarketi nimi diyorsun canim? Ben ebebegin urunlerinin kalitesini begenmedim mesela, civil, carter guzeldi bir iki bisey aldim bebekler hemen buyuyecekleri icin cokda bisi alma taraftari degilim.. ama her birine hastaneye 4 er takim ayirdim evde de baktimki takim olarak 2 ser takim kalmisdigerleri yenidogan degilde daha buyuk 3 aylik... o yuzden bide bana cok gelir esten dostan diyede cok bisi almak istemedim ama az bisi almisim ( o yuzden biseyler yine bakicam.. bide bebekler subatta gelirseeeee mayis-haziran-temmuz ayinda su pofuduk ici penye disi peluslu tulumlardan birer cift alicam ama giyermi giymez mi bilemedigim icin hep kararsiz kaliyom... kucukken de kullanisli olurmu 0-3 ay hic bilemiyorum ya oyle kafam karisti
12 haziran benimde
Banada eşim 44 kilo hallerimi gösteriyor. Dedim psikolojimi mi bozmaya çalışıyorsun bilmiyom ama anayımm ben anaa. Şuan 66 kiloyumBen yeni farkettim belimin yanlari mor renkte, catlamisim sanirim. Tarti ilk kez 80i gosterdi
Ay bi de cok afedersin, gece esimin beline ayagimin birini attim uyku sersemi, bana diyorki agir oldu ayagin ceker misingucume gitti ama aglamadim dedigin gibi bebekler iyi olsun da, gerisi muhim diiilllll
Bana 30da gelirsin. Sonraki kontroller 2 haftada bir olacak 36dan snrada haftada bir dediAz kaldı o zaman . Çalışır raporu almak için 32' de gidicem bakalım doktora ne diyecek merak ediyorum. Sonra 2 hafta da bir gideriz heralde kontrollere dimi.
Oyyy kuzum canin mi cekti seninAyyyy bu akşam yemek yapmayayım dışarıdan söyleyelim dedik. Hamburgerci var bizim burada. Burger King, mcdonalds gibi değil daha ev köftesi, daha kasap havasında. Özellikle not düştük hamileyim, iyi pişsin diye içi resmen pespembe geldiAllahtan bir ısırık alıp bıraktım hemen. Aradım kalaylamak için, hemen yenisini gönderiyoruz dediler. Yine aynı gelirse bu sefer azarımdan kurtulamazşar
İyi temizlenmezse kötü bakteriler olabilirmiş.Bir de iyi temizlemek için asit kadar zararlı bir maddeye batıranlar varmışKokorec niye zararli olsunki
Bir de uzaktan kokusu iyi geliyor da yerken nasıl olur dedim daha hassasıs ya kokulara karşı.Normalde ciğer çok severim hamileyken yiyemedim hep kötü koktu banaBildigin yerden yersenn sikinti olmaz belki ama bende bekkemeyi tercih ettim . Dogum geceye denk gelirse kokorec isteyim
Sürekli yatışımı değiştiriyorum ben de yoksa yattığım taraf çok ağrılı oluyor.Kemikleri güçlendirmek için takviye alsan bana doktor vermedi.Şimdilik idare ediyorum.Ya minnos anneler; sag yanimi cocuk yirtiyorr sankidun gecede sagima yatmisim.. uyandigimda haciyatmaz gibi oyle kalmisim.. aglaya aglaya esime seslenmek zorunda kaldim beni duzeltirmisin diyerekten... kalcam ayagim uyusmustu felakettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?