- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benim esim yarismayi bile gecti :) 3 uz tasiyorsun diyorum ona :)Canım iyi pişmiş miydi sucuklar? Güvenilir yerden miydi? Ben de dün kaşarlı sucuklu tost yedim. Mideme biraz ağır geldi ama kötüleşmedim senin gibiishal falan olursa, devam ederse bence doktora git.
Benim eşim benle yarışıyor göbek konusundao benden daha hamile. Benden daha beter aşeriyor ve acıkıyor dün dışardaydık, tatlı falan yedik. Eve giderken acıktı, oturdu kokoreç yedi sonra eve geldik yemek soruyor yine acıkmış Ki ben daha acıkmamıştım. Ona eşlik edeyim diye yedim, zaten benim tabağımın da bir kısmını o yedi
B cekmecede okudum ben cnm uni yillarimda oturdum simdi bahcesehirdeyimBende buyukcekmecedeyim ☺
Benim bu aralar hep sert ben de anlamadım başka bir sancım falan da yok.Bu hafta randevum var sorucam doktora.Kizlar genel anlamda karniniz sert mi? Benim bazen sertlesiyor ayakta kalinca. Normal zamanda daha yumusak
Yav o atesin altinda kokorec yanmasinda az oismisinede yerimİyi temizlenmezse kötü bakteriler olabilirmiş.Bir de iyi temizlemek için asit kadar zararlı bir maddeye batıranlar varmış
Bende yari uyanik uyuyordum o yuzden sikinti olmuyorduda dun cok yoruldum erken uyandim derken.. oyle bir yatmisimki bebeklerimi cok uzdum sanirim gece sikistikar belkide bilmiyorum... ayagiyla cigerimi deldiler sanki.. esim ayaga kalkio karnimi bir taraftan bir taraftan bacagimi tutup cevirdi.. ya cok zorlasiyor git gide... plates topunda oturmak cok guzel yumusacik rahatlatiyor popomu kalcamiSürekli yatışımı değiştiriyorum ben de yoksa yattığım taraf çok ağrılı oluyor.Kemikleri güçlendirmek için takviye alsan bana doktor vermedi.Şimdilik idare ediyorum.
Benim bu aralar hep sert ben de anlamadım başka bir sancım falan da yok.Bu hafta randevum var sorucam doktora.
İyi canım rahatlatıyorsa doktor da birşey demiyorsa daha sık yap öyle.Ilık duş bacaklara masaj onlar da iyi gelebilir.Sayılı gün çabuk geçer çoğu gitti azı kaldı ben böyle avutuyorum kendimiBende yari uyanik uyuyordum o yuzden sikinti olmuyorduda dun cok yoruldum erken uyandim derken.. oyle bir yatmisimki bebeklerimi cok uzdum sanirim gece sikistikar belkide bilmiyorum... ayagiyla cigerimi deldiler sanki.. esim ayaga kalkio karnimi bir taraftan bir taraftan bacagimi tutup cevirdi.. ya cok zorlasiyor git gide... plates topunda oturmak cok guzel yumusacik rahatlatiyor popomu kalcamibugun biraz 5 dakka oyle cok cok hafif yaylandim
Bilmem benim niye öyle oluyor.İdrar torbam dolunca bir sıkıntı veriyor zaten de sertleşmeye dikkat etmedim.Yaa benim canimi sikilinca sertlesiyorr... yaniii inanamadim ama gercekten kafami biseye takincaaa... bebeklerimde sikinti yasiyor... bide idrar kesesi dolunca..
Benimde oyle cnmKizlar genel anlamda karniniz sert mi? Benim bazen sertlesiyor ayakta kalinca. Normal zamanda daha yumusak
Iyi olmus yazdigin icini doktun cnm en azindan insan birsey istrmiyor ama hevrsli gormeyincede uzuluyor.Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/
Ne icin yapiyorsun cnm?Dün geceden beri bir desen çıkartayım diye uğraşıyorum ama yanlış ip seçimi yaptım sanırım, olmadı. En içime sinen Model bu oldu. Ama biraz da dandik gibi. Eşim diyor bu ne işe yarıyorbilemedim ben de. Siz ne dersiniz?
Benim sag bastan beri oyleydi cnm alistim artikYa minnos anneler; sag yanimi cocuk yirtiyorr sankidun gecede sagima yatmisim.. uyandigimda haciyatmaz gibi oyle kalmisim.. aglaya aglaya esime seslenmek zorunda kaldim beni duzeltirmisin diyerekten... kalcam ayagim uyusmustu felakettim..
Anestezi aldiktan sonra ilk sutu sagip atiyorsun cnm 2.yi veriyorsun genellikle oyle yaptiriyorlar.Kizlar bilgisi olan varmi burnumdan amleiyat olmustum bi sikitnti cikti doktorum bebegini dogur 6. Ayda yapariz tekrar ameliyati dedi. Sonradan emzirebilirmiyim acaba sonucta sezeryandada anestezi sonrasi hemen emzirebiliyoruz
Hamile bi kadina yer vermemek de cok ayip ya. Ben yasli amcalara vermiyorum acikcasi. Metrobuste, otobuste birkac acidigim yasli amcayi, genc kizlarin poposuna baktiklarini gorunce tiksindim hepsinden. Ya hamile kadin ya yasli kadina kesinlikle yer verilmeli veya kucuk bebegi olan kadina.
Baktin rahatsiz hissediyorsun, yer verecekleri de yok, ' ayyy cok kotuyum' die inle azcik, acindir kendini. Napcan, isin gorulsun, otur kuzusunla guvende
Benimki de her yerde sankiNeresi ne tarafı bilemiyorum
Offf valla kokoreci benim canimda cok istiyor kokusu burnumda tutuyor. Emzirirkende sikinti ama ne zaman yerim Allah buyuk
Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/
Canım benimkiler de aynı çok ilgisizler.Bi ise ilk torunları olacak.Bebeğin bi ihtiyacı var mı diye hiç sormazlar.Tek merak ettiği göbeğimin ne kadar çıktıgıben hiç takmıyorum kafaya.Sen de hiç takmamaya çalış canım
Oyyy kuzum canin mi cekti seninvalla benim toxo negatif olunca, disardan yemek yemiyorum hic. Hele pembe ete tahammulum yoktur. Ins istedigin gibi iyi pismis gelir ☺ sifa olsun
Ne icin yapiyorsun cnm?
Neeeee?Ben de sonunda yıkadım aldığım kıyafetleri anca yavaş yavaş ütülerim hazırlarım die düşündüm. Şimdiden bile ağırlaştım çünkü. Matik olarak boron kullandım içeriği çok temiz çünkü. Yumuşatıc temiz içerikli bulamadım evde kendi yaptığım yumoşu kullandım mis gibi lavanta koktu ama hafif bir koku tabi. ( bir bardak beyaz sirke , yarım çay bardağı karbonat ve sevdiğiniz bir yağ. Ben %100 lavanta yağ kulşandım) temzi içerik arayanlara önerilir. Bebeişlerimiz alerjik olmasın.. Tuhafiyeden de kese aldım şeffaf keseler oluyor ya ucuz onlardan. Hastane çantasına keselere ayırıp koymayı düşünüyorum içi gözüküyor hem. Sizlere de fikir olsun. Çok araştırdım paylaşmak istedim
Bir de ebebekte şubat indirimi olacak mı ya bebek arabası puset ve oto koltuğunu şubata bırakmıştık olur die ama bugün mağzadaki adam olmayabilir dedi. Çok üzüldüm.
Kotunun iyisi cnm :)Hediyelik olarak dağıtmak için canım. Ama denemelerim devam edecek sanırım annem uyduruk dedi açık açık
Neeeee?ayy ben de son eksiklerimi alacaktım o indirimden. Ne demek olmayabilir
Tabi canim benim bahsettiğim doğum vaktinin göz açıp kapayana kadar gelmesiEvet ama luffen vaktinde gelsinler luffenn
Sen anneme ve eşime göre daha insaflısınKotunun iyisi cnm :)
Öyle söyledi ama ya. Aralık indirimlerini uzun tuttular şubatta olmayabilir bu sene dediHediyelik olarak dağıtmak için canım. Ama denemelerim devam edecek sanırım annem uyduruk dedi açık açık
Neeeee?ayy ben de son eksiklerimi alacaktım o indirimden. Ne demek olmayabilir
Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/
Bende de var canım. Göğüslerimin altları üstü hep mor mor çatladı.Valla şaşırdım bende tuhaflık bendmi acaba başka birinde de varmı Acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?