2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim esim yarismayi bile gecti :) 3 uz tasiyorsun diyorum ona :)
Bende buyukcekmecedeyim ☺
B cekmecede okudum ben cnm uni yillarimda oturdum simdi bahcesehirdeyim

Sürekli yatışımı değiştiriyorum ben de yoksa yattığım taraf çok ağrılı oluyor.Kemikleri güçlendirmek için takviye alsan bana doktor vermedi.Şimdilik idare ediyorum.
Bende yari uyanik uyuyordum o yuzden sikinti olmuyorduda dun cok yoruldum erken uyandim derken.. oyle bir yatmisimki bebeklerimi cok uzdum sanirim gece sikistikar belkide bilmiyorum... ayagiyla cigerimi deldiler sanki.. esim ayaga kalkio karnimi bir taraftan bir taraftan bacagimi tutup cevirdi.. ya cok zorlasiyor git gide... plates topunda oturmak cok guzel yumusacik rahatlatiyor popomu kalcami bugun biraz 5 dakka oyle cok cok hafif yaylandim

Benim bu aralar hep sert ben de anlamadım başka bir sancım falan da yok.Bu hafta randevum var sorucam doktora.

Yaa benim canimi sikilinca sertlesiyorr... yaniii inanamadim ama gercekten kafami biseye takincaaa... bebeklerimde sikinti yasiyor... bide idrar kesesi dolunca..

İyi canım rahatlatıyorsa doktor da birşey demiyorsa daha sık yap öyle.Ilık duş bacaklara masaj onlar da iyi gelebilir.Sayılı gün çabuk geçer çoğu gitti azı kaldı ben böyle avutuyorum kendimi

Bende bugün gergindim. Aksamda biraz uzuldum. Tum gun 10 dk uzanabildim. Cok yorgundum. Yaklaşık 1 saattir uzanıyorum ama hic dinlenmis gibi degilim. Bebekte cok hareketliydi bugun. Kizimda boule irkilip canimin yandigini hatırlamıyorum. Bu bebegin hareketleri resmen canimi yakiyo

Kizlar genel anlamda karniniz sert mi? Benim bazen sertlesiyor ayakta kalinca. Normal zamanda daha yumusak
Benimde oyle cnm
Iyi olmus yazdigin icini doktun cnm en azindan insan birsey istrmiyor ama hevrsli gormeyincede uzuluyor.

Ne icin yapiyorsun cnm?

Ben de sonunda yıkadım aldığım kıyafetleri anca yavaş yavaş ütülerim hazırlarım die düşündüm. Şimdiden bile ağırlaştım çünkü. Matik olarak boron kullandım içeriği çok temiz çünkü. Yumuşatıc temiz içerikli bulamadım evde kendi yaptığım yumoşu kullandım mis gibi lavanta koktu ama hafif bir koku tabi. ( bir bardak beyaz sirke , yarım çay bardağı karbonat ve sevdiğiniz bir yağ. Ben %100 lavanta yağ kulşandım) temzi içerik arayanlara önerilir. Bebeişlerimiz alerjik olmasın.. Tuhafiyeden de kese aldım şeffaf keseler oluyor ya ucuz onlardan. Hastane çantasına keselere ayırıp koymayı düşünüyorum içi gözüküyor hem. Sizlere de fikir olsun. Çok araştırdım paylaşmak istedim
Bir de ebebekte şubat indirimi olacak mı ya bebek arabası puset ve oto koltuğunu şubata bırakmıştık olur die ama bugün mağzadaki adam olmayabilir dedi. Çok üzüldüm.

Ya minnos anneler; sag yanimi cocuk yirtiyorr sanki dun gecede sagima yatmisim.. uyandigimda haciyatmaz gibi oyle kalmisim.. aglaya aglaya esime seslenmek zorunda kaldim beni duzeltirmisin diyerekten... kalcam ayagim uyusmustu felakettim..
Benim sag bastan beri oyleydi cnm alistim artik
Kizlar bilgisi olan varmi burnumdan amleiyat olmustum bi sikitnti cikti doktorum bebegini dogur 6. Ayda yapariz tekrar ameliyati dedi. Sonradan emzirebilirmiyim acaba sonucta sezeryandada anestezi sonrasi hemen emzirebiliyoruz
Anestezi aldiktan sonra ilk sutu sagip atiyorsun cnm 2.yi veriyorsun genellikle oyle yaptiriyorlar.

Valla bence bebeği ne kadar çok dışarı çıkartırsan o kadar alışkın oluyor sanki. Ben de duramam gibime geliyor.

Benim eşim uyarıyor artık otobüse, dolmuşa binince hemen belini tut, göbeğini okşa diye öyle yer veriyorlar genelde bu muhitte

Benimki de her yerde sankiNeresi ne tarafı bilemiyorum

Valla bazen diyorlar ya işte başı aşağıda galiba, ayaklarıyla tepti falan. Ben hiç anlamıyorum dönüyor mu, vuruyor mu hiç bilmiyorum. Hareketli mi hareketli tamam konu kapanmıştır

Offf valla kokoreci benim canimda cok istiyor kokusu burnumda tutuyor . Emzirirkende sikinti ama ne zaman yerim Allah buyuk

Ben hamileliğimin daha en başında bilmeden çeyrek yemiştim. Bir de İzmirliyim orada çok sık tüketilir, offf bazen çok özlüyorum. tabi bir de midyeeeee

Canım inan benimki de öyle. Daha ilk torun. Biz bir şeyler alınca ‘aaa bize bir şey bırakmadınız’ diye gevrek gevrek gülüyor ya da ‘hemen büyüyecek zaten ne gerek var’ diyerek hevesimi kaçırıyor. Yemin ederim onun yanında hamilelikten bahsedesim gelmiyor. Durumu da iyi üstelik.
Geçenlerde eşimi aramış beşiğini ben alacağım demiş, eşim mutlu oldu tabi, bana annemle beraber gider alırsın diyor. Ben onun yanında rahat olamam ki. Her şeye ne gerek var diyecek, isteksiz isteksiz duracak. Hiç istemiyorum

Benimki de sürekli ne kadar kilo almadığımla ilgili övgüler yağdırıyor kiloya o kadar takıntılı ki sürekli kendi hamileliğinde nasıl 7.aya kadar dar kıyafetlerini giydiğini anlatıyor, aklı sıra beni överek kendini de araya sıkıştırıyor

Oyyy kuzum canin mi cekti senin valla benim toxo negatif olunca, disardan yemek yemiyorum hic. Hele pembe ete tahammulum yoktur. Ins istedigin gibi iyi pismis gelir ☺ sifa olsun

Valla canım toxo anlamadığım bir şekilde benim de negatif evde kedim var, sokaktaki her kediyi severdim, sebzeleri öyle çok dikkatli yıkayan biri değildim, eti de dışarıda genelde orta pişmiş yerdim, salam sosis zaten gırla.. nasıl negatif çıktı hala anlamıyorum. Başlarda çok takıyordum ama şimdi biraz rahat bir şekilde dikkat ederek yiyorum

Ne icin yapiyorsun cnm?

Hediyelik olarak dağıtmak için canım. Ama denemelerim devam edecek sanırım annem uyduruk dedi açık açık
Neeeee? ayy ben de son eksiklerimi alacaktım o indirimden. Ne demek olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…