- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Kargom gelince atarım canım fotoğrafını.Bende alıcam ama boyutuna karar veremedim arkadaşım çok kullanılmıyor en küçük boyu al dedi @hayaksii sizden rica etcem 10 ve 40 ml. Fotoğrafını atarmısınız
E bebekte 20sinde kraftın ürünlerinde indirim vardı. Baktım %20 indirim vardı. Bende almadım ama karar vermediğim için bekliyorum. Kullanışlı bir şey olsun istiyorumBen de sonunda yıkadım aldığım kıyafetleri anca yavaş yavaş ütülerim hazırlarım die düşündüm. Şimdiden bile ağırlaştım çünkü. Matik olarak boron kullandım içeriği çok temiz çünkü. Yumuşatıc temiz içerikli bulamadım evde kendi yaptığım yumoşu kullandım mis gibi lavanta koktu ama hafif bir koku tabi. ( bir bardak beyaz sirke , yarım çay bardağı karbonat ve sevdiğiniz bir yağ. Ben %100 lavanta yağ kulşandım) temzi içerik arayanlara önerilir. Bebeişlerimiz alerjik olmasın.. Tuhafiyeden de kese aldım şeffaf keseler oluyor ya ucuz onlardan. Hastane çantasına keselere ayırıp koymayı düşünüyorum içi gözüküyor hem. Sizlere de fikir olsun. Çok araştırdım paylaşmak istedim
Bir de ebebekte şubat indirimi olacak mı ya bebek arabası puset ve oto koltuğunu şubata bırakmıştık olur die ama bugün mağzadaki adam olmayabilir dedi. Çok üzüldüm.
Joie yi beğendim ben.. 1.800 şu an. Pusetle birlikte. Tek elle kapanıp açılıyor bagajda da çok yer kaplamıyor beğendim ama çok çok pahalı geldi bana. En azından şubatta indirim olsaydı alabilirdim.. Bakalım inş olurE bebekte 20sinde kraftın ürünlerinde indirim vardı. Baktım %20 indirim vardı. Bende almadım ama karar vermediğim için bekliyorum. Kullanışlı bir şey olsun istiyorum
Benim de kızım hiç rahatsızlık vermezdi.Oğlum bir aşağıda bir yukarıda anlamadım ben de.Aşağıdayken zor yürüyorum aşağı çekiyor karnım sanki.Yukardayken yine daha iyi.Doktor bebek hareketi dedi.9 haftalıktı kanamayla doktora gittik eşimle.Ultrasondan baktık kolları ayakları hızlı hızlı hareket ettiriyordu.Ben öyle hareket görmedim hiç sanki spor yapıyorBende bugün gergindim. Aksamda biraz uzuldum. Tum gun 10 dk uzanabildim. Cok yorgundum. Yaklaşık 1 saattir uzanıyorum ama hic dinlenmis gibi degilim. Bebekte cok hareketliydi bugun. Kizimda boule irkilip canimin yandigini hatırlamıyorum. Bu bebegin hareketleri resmen canimi yakiyo
Benim esim yarismayi bile gecti :) 3 uz tasiyorsun diyorum ona :)
B cekmecede okudum ben cnm uni yillarimda oturdum simdi bahcesehirdeyim
Ben de karar veremedim.Fazla pahalı birşey de istemiyorum.Kızım ayaklanınca oturmamıştı fazla kullanamadık açıkçası.Kardeşi de aynı olursa yazık o paraya.E bebekte 20sinde kraftın ürünlerinde indirim vardı. Baktım %20 indirim vardı. Bende almadım ama karar vermediğim için bekliyorum. Kullanışlı bir şey olsun istiyorum
Yaaa bem sakatat cok severimBir de uzaktan kokusu iyi geliyor da yerken nasıl olur dedim daha hassasıs ya kokulara karşı.Normalde ciğer çok severim hamileyken yiyemedim hep kötü koktu bana
Ayni yaa. Bazen 2 3 yerden hareket hissediyorum. Biz sakin olsun diye dua ederken kizimdanda hareketli olcak sanirim vBenim de kızım hiç rahatsızlık vermezdi.Oğlum bir aşağıda bir yukarıda anlamadım ben de.Aşağıdayken zor yürüyorum aşağı çekiyor karnım sanki.Yukardayken yine daha iyi.Doktor bebek hareketi dedi.9 haftalıktı kanamayla doktora gittik eşimle.Ultrasondan baktık kolları ayakları hızlı hızlı hareket ettiriyordu.Ben öyle hareket görmedim hiç sanki spor yapıyorŞimdi de aynı anda karnımın ortasında yukarısında sağında herbiryerinde hareket hissediyorum
Burayada yazarmisin cnm sonucu. Bnmde kasioma haric bir sertkik bu bahsettigimBenim bu aralar hep sert ben de anlamadım başka bir sancım falan da yok.Bu hafta randevum var sorucam doktora.
Bende 1.5 sene oncesine kadar esenyurttaydim surekli esenkent bahcesehir gezerdik esimleBende bahcesehirden geldim 4 ay olduannem hala orada
Ohh miss keske bende yeseydim hamile kalmadan once :). Midye hic yemedim yiyemem heraldeValla bence bebeği ne kadar çok dışarı çıkartırsan o kadar alışkın oluyor sanki. Ben de duramam gibime geliyor.
Benim eşim uyarıyor artık otobüse, dolmuşa binince hemen belini tut, göbeğini okşa diyeöyle yer veriyorlar genelde bu muhitte
Valla bazen diyorlar ya işte başı aşağıda galiba, ayaklarıyla tepti falan. Ben hiç anlamıyorumdönüyor mu, vuruyor mu hiç bilmiyorum. Hareketli mi hareketli tamam konu kapanmıştır
Ben hamileliğimin daha en başında bilmeden çeyrek yemiştim. Bir de İzmirliyim orada çok sık tüketilir, offf bazen çok özlüyorum.tabi bir de midyeeeee
Canım inan benimki de öyle. Daha ilk torun. Biz bir şeyler alınca ‘aaa bize bir şey bırakmadınız’ diye gevrek gevrek gülüyor ya da ‘hemen büyüyecek zaten ne gerek var’ diyerek hevesimi kaçırıyor. Yemin ederim onun yanında hamilelikten bahsedesim gelmiyor. Durumu da iyi üstelik.
Geçenlerde eşimi aramış beşiğini ben alacağım demiş, eşim mutlu oldu tabi, bana annemle beraber gider alırsın diyor. Ben onun yanında rahat olamam ki. Her şeye ne gerek var diyecek, isteksiz isteksiz duracak. Hiç istemiyorum
Benimki de sürekli ne kadar kilo almadığımla ilgili övgüler yağdırıyorkiloya o kadar takıntılı ki sürekli kendi hamileliğinde nasıl 7.aya kadar dar kıyafetlerini giydiğini anlatıyor, aklı sıra beni överek kendini de araya sıkıştırıyor
Valla canım toxo anlamadığım bir şekilde benim de negatifevde kedim var, sokaktaki her kediyi severdim, sebzeleri öyle çok dikkatli yıkayan biri değildim, eti de dışarıda genelde orta pişmiş yerdim, salam sosis zaten gırla.. nasıl negatif çıktı hala anlamıyorum. Başlarda çok takıyordum ama şimdi biraz rahat bir şekilde dikkat ederek yiyorum
Benimki bazen taaa belime vuruyorBenim de kızım hiç rahatsızlık vermezdi.Oğlum bir aşağıda bir yukarıda anlamadım ben de.Aşağıdayken zor yürüyorum aşağı çekiyor karnım sanki.Yukardayken yine daha iyi.Doktor bebek hareketi dedi.9 haftalıktı kanamayla doktora gittik eşimle.Ultrasondan baktık kolları ayakları hızlı hızlı hareket ettiriyordu.Ben öyle hareket görmedim hiç sanki spor yapıyorŞimdi de aynı anda karnımın ortasında yukarısında sağında herbiryerinde hareket hissediyorum
Midye İzmirde tüketmeyen toktur sanırım. Alışkanlık meselesiOhh miss keske bende yeseydim hamile kalmadan once :). Midye hic yemedim yiyemem heralde
Midye dedin benii bitirdin hele kemeraltında balıkçarşısında sıcak sıcak yicenMidye İzmirde tüketmeyen toktur sanırım. Alışkanlık meselesidaha 5 yaşımda tezgah başında babamla yerdim aman boşver yemiyorsan hiç yeme bulşma hiç, baya sağlıksız bir şey ama afedersin içine bok da koysalar yerim napayım
Benim doktorda öyleydi hiç bir şey söylemezdi değiştirdim valla .. umarım pişman olmam ama sanmıyorum olacağımıBenim doktorum ne rahim boyunu söylüyor ne kiloya bakıyor ne tansiyona alıştım bu doktora değiştirmekte istemiyorum ultrason da bakarken eli gözü bacağı diye gösteriyor hatta son kontrolde ağzını açıp esnediğini gördük
Bendeeee kelle paça mumbarrrYaaa bem sakatat cok severim
Yoksaaaa hemşerim misinMidye dedin benii bitirdin hele kemeraltında balıkçarşısında sıcak sıcak yicenolmadı şimdi hiç muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?