2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
E bebekte 20sinde kraftın ürünlerinde indirim vardı. Baktım %20 indirim vardı. Bende almadım ama karar vermediğim için bekliyorum. Kullanışlı bir şey olsun istiyorum

E bebekte 20sinde kraftın ürünlerinde indirim vardı. Baktım %20 indirim vardı. Bende almadım ama karar vermediğim için bekliyorum. Kullanışlı bir şey olsun istiyorum
Joie yi beğendim ben.. 1.800 şu an. Pusetle birlikte. Tek elle kapanıp açılıyor bagajda da çok yer kaplamıyor beğendim ama çok çok pahalı geldi bana. En azından şubatta indirim olsaydı alabilirdim.. Bakalım inş olur

Benim de kızım hiç rahatsızlık vermezdi.Oğlum bir aşağıda bir yukarıda anlamadım ben de.Aşağıdayken zor yürüyorum aşağı çekiyor karnım sanki.Yukardayken yine daha iyi.Doktor bebek hareketi dedi.9 haftalıktı kanamayla doktora gittik eşimle.Ultrasondan baktık kolları ayakları hızlı hızlı hareket ettiriyordu.Ben öyle hareket görmedim hiç sanki spor yapıyorŞimdi de aynı anda karnımın ortasında yukarısında sağında herbiryerinde hareket hissediyorum

Ben de karar veremedim.Fazla pahalı birşey de istemiyorum.Kızım ayaklanınca oturmamıştı fazla kullanamadık açıkçası.Kardeşi de aynı olursa yazık o paraya.

Ayni yaa. Bazen 2 3 yerden hareket hissediyorum. Biz sakin olsun diye dua ederken kizimdanda hareketli olcak sanirim v Allah saglik versin ne yapalim

Ohh miss keske bende yeseydim hamile kalmadan once :). Midye hic yemedim yiyemem heralde

Benimki bazen taaa belime vuruyor

Ohh miss keske bende yeseydim hamile kalmadan once :). Midye hic yemedim yiyemem heralde
Midye İzmirde tüketmeyen toktur sanırım. Alışkanlık meselesi daha 5 yaşımda tezgah başında babamla yerdim aman boşver yemiyorsan hiç yeme bulşma hiç, baya sağlıksız bir şey ama afedersin içine bok da koysalar yerim napayım

Midye dedin benii bitirdin hele kemeraltında balıkçarşısında sıcak sıcak yicen olmadı şimdi hiç muhabbet

Benim doktorda öyleydi hiç bir şey söylemezdi değiştirdim valla .. umarım pişman olmam ama sanmıyorum olacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…