2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bendeeee kelle paça mumbarrr neyse susayımmm
Ben sürekli tatlı yemek istiyorum utanmasam ağzıma toz şeker dökücem, mesela bu akşam için kendime tatlı aldım Diyelim bu akşamdan yarın yiyeceğim tatlının hayalini kuruyorum

Kizlar genel anlamda karniniz sert mi? Benim bazen sertlesiyor ayakta kalinca. Normal zamanda daha yumusak
Dönem dönem sertleşiyor. Üstelik uzun zamandır böyle. 2 dk yürüsem sertleşiyor. Derste sertleşiyor. Az oturuyorum öyle durumlarda. Geçen kontrolde sorduğumda normal ama sen yine de yürüme o zaman dedi. Ben de açıkçası hızlı kilo alıyorum diye pek dinlemedim, o kadarcık hareketim de olsun dedim Ama bundan sonra biraz daha dikkat edicem. 30dan sonra daha sıklaşır gibime geliyor

Ya bu arada etrafımda kime sordum sa hep 38.haftada doğurmuş ablam da normal doğum yaptı ama o da 38 de doğurmuş. Acaba 40 deyip genelliyorlar mı?

İyi canım rahatlatıyorsa doktor da birşey demiyorsa daha sık yap öyle.Ilık duş bacaklara masaj onlar da iyi gelebilir.Sayılı gün çabuk geçer çoğu gitti azı kaldı ben böyle avutuyorum kendimi
Sayili gun cabuk gecer dedigin gibi... ama bir taraftan korku saliyor icimi... bugun esim nasil bakacaz iki bebege birden dedi Benden beklemiyor performans zannedersem... az canimi sikti ama neyse yaa.. iyiyim cok sukur... simdide dus aldim Kurani Kerimden 1 cüz okudum.. bilgin varmi? Ben arapcasini okuyunca anlamiyorum.. lakin okuyorum.. turkcesinide okusam hem arapcasini hatim olur dimi? Hatim yani bu demek mi?

Aklıma ne geldi geceleri tuvalete kalktığımda bebişde uyanıyor. İnşallah alışkanlık kazandırmıyordur doğduğunda ritüele alışıp benim kadar çok kalkmaz
Malesef hamileyken nasilsa sonra da öyle devam ediyor :'( ama o duzen zaten durmadan degisiyor. Dis cikarir, hastalanir vs.
Benim bebek bugun hic ama hic durmadi. Kendi kendime diyorumki dogmus olsaydi ve bugun hic uyumamis olsaydi ne yapacaktim iki cocuklaaa

Ben sürekli tatlı yemek istiyorum utanmasam ağzıma toz şeker dökücem, mesela bu akşam için kendime tatlı aldım Diyelim bu akşamdan yarın yiyeceğim tatlının hayalini kuruyorum
Bu aralar ben :/
Bakalim seker yuklemem nasil cikacak? Bu aksam kizimla pu ding yedik..
Gecen aksam uşenmiyim helva yapayim dedim. Fazla kavurmuşum kapkara yanik kokulu helva yedik :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…