Ben sürekli tatlı yemek istiyorum utanmasam ağzıma toz şeker dökücem, mesela bu akşam için kendime tatlı aldım Diyelim bu akşamdan yarın yiyeceğim tatlının hayalini kuruyorumBendeeee kelle paça mumbarrrneyse susayımmm
Dönem dönem sertleşiyor. Üstelik uzun zamandır böyle. 2 dk yürüsem sertleşiyor. Derste sertleşiyor. Az oturuyorum öyle durumlarda. Geçen kontrolde sorduğumda normal ama sen yine de yürüme o zaman dedi. Ben de açıkçası hızlı kilo alıyorum diye pek dinlemedim, o kadarcık hareketim de olsun dedimKizlar genel anlamda karniniz sert mi? Benim bazen sertlesiyor ayakta kalinca. Normal zamanda daha yumusak
İnanki bende öyleyim çok fena tatlı yiyorumBen sürekli tatlı yemek istiyorum utanmasam ağzıma toz şeker dökücem, mesela bu akşam için kendime tatlı aldım Diyelim bu akşamdan yarın yiyeceğim tatlının hayalini kuruyorum
Bende öyleyim üstelik tatlıyı hiç sevmezdim gece uykumdan kalkıp yediğim oluyorBen sürekli tatlı yemek istiyorum utanmasam ağzıma toz şeker dökücem, mesela bu akşam için kendime tatlı aldım Diyelim bu akşamdan yarın yiyeceğim tatlının hayalini kuruyorum
Orada da farklı şeyler varKızlar bir doğulu olarak ben hiç midye falan yemedim kokoreç falanbana yabancı gelyor
Aijoo canım k.çekmecede hangi hastane ve doktorda takibini yapıyorsun canımBende 1.5 sene oncesine kadar esenyurttaydim surekli esenkent bahcesehir gezerdik esimleakbatıdan çikmazdik. Şuan Küçükçekmece'deyim :)
Aynen ben de öyleydim. Hiç yemezdimBende öyleyim üstelik tatlıyı hiç sevmezdim gece uykumdan kalkıp yediğim oluyor
Güneydoğu canım gaziantepOrada da farklı şeyler varnerden? Ben doğuda çalıştım bir sene, hala burnumda tüter
Bende öyle düşünüyorum büyük çoğunluk erken gelyor benceYa bu arada etrafımda kime sordum sa hep 38.haftada doğurmuş ablam da normal doğum yaptı ama o da 38 de doğurmuş. Acaba 40 deyip genelliyorlar mı?
Offf gaziantep deyince bile canım yemek çekti öyle bir memleket olamaz ya. Ne pişirseöer lezzetli. Bizimkiler bulaşıksuyu gibi yemek yapar. Ama annep öyle mi acılı salçalı baharatlı offffGüneydoğu canım gaziantep
Ben şubatın ortasına göre ayarlayayım kendimi psikolojik olarak bari erken olursa sürprizli olmasınBende öyle düşünüyorum büyük çoğunluk erken gelyor bence
bende kucukcekmecedeyim... atakent de... kanuni ye cok yakinim...Bende 1.5 sene oncesine kadar esenyurttaydim surekli esenkent bahcesehir gezerdik esimleakbatıdan çikmazdik. Şuan Küçükçekmece'deyim :)
Yenibosnaya gidiyorum. Nisa hastanesi Asiye hanima. Rumeliye gittim birkac kez ama icime sinmedi sefakoyde..Aijoo canım k.çekmecede hangi hastane ve doktorda takibini yapıyorsun canım
Sayili gun cabuk gecer dedigin gibi... ama bir taraftan korku saliyor icimi... bugun esim nasil bakacaz iki bebege birden dediİyi canım rahatlatıyorsa doktor da birşey demiyorsa daha sık yap öyle.Ilık duş bacaklara masaj onlar da iyi gelebilir.Sayılı gün çabuk geçer çoğu gitti azı kaldı ben böyle avutuyorum kendimi
Malesef hamileyken nasilsa sonra da öyle devam ediyor :'( ama o duzen zaten durmadan degisiyor. Dis cikarir, hastalanir vs.Aklıma ne geldi geceleri tuvalete kalktığımda bebişde uyanıyor. İnşallah alışkanlık kazandırmıyordur doğduğunda ritüele alışıp benim kadar çok kalkmaz
Bende sana cok yakinim ama daha fazla bilgi vermiyimbende kucukcekmecedeyim... atakent de... kanuni ye cok yakinim...
Kokoreç iki kez yedim. Midye agzima surmedim ama esim cok severdi onlar ablasiyla yerken ben oyle koseden izliyorumKızlar bir doğulu olarak ben hiç midye falan yemedim kokoreç falanbana yabancı gelyor
Bu aralar ben :/Ben sürekli tatlı yemek istiyorum utanmasam ağzıma toz şeker dökücem, mesela bu akşam için kendime tatlı aldım Diyelim bu akşamdan yarın yiyeceğim tatlının hayalini kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?