Bende 1.5 sene oncesine kadar esenyurttaydim surekli esenkent bahcesehir gezerdik esimleakbatıdan çikmazdik. Şuan Küçükçekmece'deyim :)
Olur canım niye olmasın.Ben de Türkçesini de okurum arapçasını da.Anlamını bilmeden okumak bana inandırıcı gelmiyor.Hatim Kuran’ın tamamını okumak demek.Ben genelde bazı surelerini okurum.Sayili gun cabuk gecer dedigin gibi... ama bir taraftan korku saliyor icimi... bugun esim nasil bakacaz iki bebege birden dediBenden beklemiyor performans zannedersem... az canimi sikti ama neyse yaa.. iyiyim cok sukur... simdide dus aldim Kurani Kerimden 1 cüz okudum.. bilgin varmi? Ben arapcasini okuyunca anlamiyorum.. lakin okuyorum.. turkcesinide okusam hem arapcasini hatim olur dimi? Hatim yani bu demek mi?
Ayiptir soylemesi simdi kavurdumBu aralar ben :/
Bakalim seker yuklemem nasil cikacak? Bu aksam kizimla pu ding yedik..
Gecen aksam uşenmiyim helva yapayim dedim. Fazla kavurmuşum kapkara yanik kokulu helva yedik :'(
Bu saattemiiiiiii?????Ayiptir soylemesi simdi kavurdum
40ı goren cok fazla yok istatistiklere bakilinca. Ama son yillarda benim cevremde epey oldu bende dahilYa bu arada etrafımda kime sordum sa hep 38.haftada doğurmuş ablam da normal doğum yaptı ama o da 38 de doğurmuş. Acaba 40 deyip genelliyorlar mı?
Ay suan yemeklerden bahsetmesek sabah seker yuklemesine gitmek icin aç olmam lazimdaAyiptir soylemesi simdi kavurdum
Bu saattemiiiiiii?????
Aboooo
Ay guldurdunnnn beni deAy suan yemeklerden bahsetmesek sabah seker yuklemesine gitmek icin aç olmam lazimdaafiyet olsun bu arada saka tabiki :))
Ay suan yemeklerden bahsetmesek sabah seker yuklemesine gitmek icin aç olmam lazimdaafiyet olsun bu arada saka tabiki :))
Dedigin siteden iki tulum siparis ettim. İnsallah bende memnun kalirim canim. Hemen geliyormuAy guldurdunnnn beni de
Vallahi kuzum bu saatte, birde sicak severim su an yiyorum
Annen tam bizdenmüş kuzumOfff gaziantep deyince bile canım yemek çekti öyle bir memleket olamaz ya. Ne pişirseöer lezzetli. Bizimkiler bulaşıksuyu gibi yemek yapar. Ama annep öyle mi acılı salçalı baharatlı offff
Bu arada kg alma rekoru bende diye dusunuyorum. Temmuz annelerinde oldugum gibi. Bakalim bu sefer kaçla doğurcam. Kendime engel olamiyorum. Yemek suan benim icin en guzel kacis noktasi. Sanki sorunlarimi cozecekmiş gibi.
87 ile hamile kalmistim. Suan 104 oldum
Korkman normal canım aynı anda iki bebek olacak.İlk başta sıkıntıların olacak tabi.Ama zamanla bir düzen tutturursun mutlaka.Eşinle iş bölümü yapın mutlaka.İşten geldi ben hallederim diye düşünme.Oluruna bırak biraz da herşeyi planlamak da işe yaramıyor bazen.İnanır mısın hayatta tuttuğum tek bebek kızımdır.Korkarım tutamam düşün.Şimdi nasıl tutucam diyorum yıllardan sonraSayili gun cabuk gecer dedigin gibi... ama bir taraftan korku saliyor icimi... bugun esim nasil bakacaz iki bebege birden dediBenden beklemiyor performans zannedersem... az canimi sikti ama neyse yaa.. iyiyim cok sukur... simdide dus aldim Kurani Kerimden 1 cüz okudum.. bilgin varmi? Ben arapcasini okuyunca anlamiyorum.. lakin okuyorum.. turkcesinide okusam hem arapcasini hatim olur dimi? Hatim yani bu demek mi?
Tık hemen yola cikmamisti ama geliyor ya o hafta icinde.. ben guvenemedim nedir diye ondan kapida odemeli yapmistimda ondan biraz gecikti... ya orda zaten mallari belli oluyor ne aldin yaa banada goaterseneeeeDedigin siteden iki tulum siparis ettim. İnsallah bende memnun kalirim canim. Hemen geliyormu
Bir kere yedim de ölüyordum mide ağrısından öyle bir dokundu ki bana.Hamileyken yersem hastanelik olurum bu sefer.Bana çok ağır geldi sıcak yiyince maalesefYahuu delisin sennye bakalim kudursun icerdekide azicik hobbidi hobbidi oynamaya baslar annesi... benimde canim cekiyordu ne zamandir... ama dun balikla tahin helvasi az yedim... ama elde yapilan helvanin tadi ayri oluyorr.. ne zamandir aklimda ama suanda oldursen yapamam bende yarin yapayim bari ☺
Aydinliyim ben :)Yoksaaaa hemşerim misino kemeraltındaki sıcak midyelerin tadı hiçbir yerde yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?