2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende 1.5 sene oncesine kadar esenyurttaydim surekli esenkent bahcesehir gezerdik esimle akbatıdan çikmazdik. Şuan Küçükçekmece'deyim :)

bende kucukcekmecede buyudum atakentte oradan gelin ciktim. Sevgili kv de esenkentte akrabalarda bulut duraginda suraya bakin burada kaderimiz kesisti ama oncesinde de ortak yasantilarimiz varmis

Olur canım niye olmasın.Ben de Türkçesini de okurum arapçasını da.Anlamını bilmeden okumak bana inandırıcı gelmiyor.Hatim Kuran’ın tamamını okumak demek.Ben genelde bazı surelerini okurum.

Ya bu arada etrafımda kime sordum sa hep 38.haftada doğurmuş ablam da normal doğum yaptı ama o da 38 de doğurmuş. Acaba 40 deyip genelliyorlar mı?
40ı goren cok fazla yok istatistiklere bakilinca. Ama son yillarda benim cevremde epey oldu bende dahil ilk ben gordum 40 haftayi. 3 ay sonra bir arkadasim, 9 ay sonra bir ablam en sonda 2 hafta once baska bir arkadasim gordu. Hepimizde sezeryan olduk. Yani boşa beklemiş gibi olduk

Bu arada kg alma rekoru bende diye dusunuyorum. Temmuz annelerinde oldugum gibi. Bakalim bu sefer kaçla doğurcam. Kendime engel olamiyorum. Yemek suan benim icin en guzel kacis noktasi. Sanki sorunlarimi cozecekmiş gibi.

87 ile hamile kalmistim. Suan 104 oldum

Vallahi kuzum bu saatte, birde sicak severim su an yiyorum

Yahuu delisin senn ye bakalim kudursun icerdekide azicik hobbidi hobbidi oynamaya baslar annesi... benimde canim cekiyordu ne zamandir... ama dun balikla tahin helvasi az yedim... ama elde yapilan helvanin tadi ayri oluyorr.. ne zamandir aklimda ama suanda oldursen yapamam bende yarin yapayim bari

Hayirrrrrrr yavas al kuzucumm dikkat et kendine bak kendini sev!!! Buyuk kizinla fotolarinda cici gozuk Daha yasimiz kucuk ( sen vendn bayag kucuk oldugunu biliyorum kendimid icine koydum, azicik svindim ) dikkat edelim bugunlere daha geri donulmeyecekk... ya bide hamilelikten sonra kosturmadan verirsin ama niye vucuduna iskence yapasin.. ablandan sana kuzucuk

Korkman normal canım aynı anda iki bebek olacak.İlk başta sıkıntıların olacak tabi.Ama zamanla bir düzen tutturursun mutlaka.Eşinle iş bölümü yapın mutlaka.İşten geldi ben hallederim diye düşünme.Oluruna bırak biraz da herşeyi planlamak da işe yaramıyor bazen.İnanır mısın hayatta tuttuğum tek bebek kızımdır.Korkarım tutamam düşün.Şimdi nasıl tutucam diyorum yıllardan sonraBebeklerin en çok ihtiyaç duydukları sevgi ve ilgi.İlk başta bir bakıcan sen kalmamışsın bütün hayatın çocuklar olacak.Sonra düzene girecek yavaş yavaş kendine de zaman ayırmaya başlayacaksın.

Dedigin siteden iki tulum siparis ettim. İnsallah bende memnun kalirim canim. Hemen geliyormu
Tık hemen yola cikmamisti ama geliyor ya o hafta icinde.. ben guvenemedim nedir diye ondan kapida odemeli yapmistimda ondan biraz gecikti... ya orda zaten mallari belli oluyor ne aldin yaa banada goaterseneeee

Bir kere yedim de ölüyordum mide ağrısından öyle bir dokundu ki bana.Hamileyken yersem hastanelik olurum bu sefer.Bana çok ağır geldi sıcak yiyince maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…