Canım bu iyi birşey aslında ☺ Seni sıkacak kadar müdahaleci değilse bence hem bebisinize hem de aslında sana ve eşine değer verdiğini gösterir.Canim biliyormusun benimkide tam aksine acaip heveslikizimdada oyleydi hatta butun alisberisini onlar yapti a'dan z'ye benum ihtiyaclarima kadar aldikar sagolsun tabiki bende gittim kendim begendim hersryi . Benide bazen bu asiri ilgi rahatsiz ediyor . Sanirim biz gelinlere yaranilmaz . Simdide yelek oruyor bu 2.oldugu icin okdr sey yapmadi ihtiyac ne var bir kacda ben alayim dedi bende hic kiyaget yok icinden geleni al dedim . Severim kayinvalidemi ama oda fazla benimsiyor iste
Bende hic yemedim ☺Kızlar bir doğulu olarak ben hiç midye falan yemedim kokoreç falanbana yabancı gelyor
Yok vermedi canim sana verdi miCanım seninle satlarımız aynı doktor doğum tarihi verdi mi
Yok vermedi canim sana verdi mi
Malesef hamileyken nasilsa sonra da öyle devam ediyor :'( ama o duzen zaten durmadan degisiyor. Dis cikarir, hastalanir vs.
Benim bebek bugun hic ama hic durmadi. Kendi kendime diyorumki dogmus olsaydi ve bugun hic uyumamis olsaydi ne yapacaktim iki cocuklaaa
Ben de hiç bebek almadım kucağımaKorkman normal canım aynı anda iki bebek olacak.İlk başta sıkıntıların olacak tabi.Ama zamanla bir düzen tutturursun mutlaka.Eşinle iş bölümü yapın mutlaka.İşten geldi ben hallederim diye düşünme.Oluruna bırak biraz da herşeyi planlamak da işe yaramıyor bazen.İnanır mısın hayatta tuttuğum tek bebek kızımdır.Korkarım tutamam düşün.Şimdi nasıl tutucam diyorum yıllardan sonraBebeklerin en çok ihtiyaç duydukları sevgi ve ilgi.İlk başta bir bakıcan sen kalmamışsın bütün hayatın çocuklar olacak.Sonra düzene girecek yavaş yavaş kendine de zaman ayırmaya başlayacaksın.
Ben normalde de severim tatlı.Ama şimdi tatlı harici birşey yiyesim yok.Kurabiyesi tatlısı çikolatasıı.Doktora bir parça bari olsa dedim tamamen yasak dedi.Ama dinleyen kim.Söylenecek yine kontroldeBen sürekli tatlı yemek istiyorum utanmasam ağzıma toz şeker dökücem, mesela bu akşam için kendime tatlı aldım Diyelim bu akşamdan yarın yiyeceğim tatlının hayalini kuruyorum
OoooyyyyGüneydoğu canım gaziantep
Ben de ne öperim ne tutarım.Kendi çocuğun olunca yabancılık olmuyor sanki yıllardır alışıkmış gibi alışıveriyorsun hemenO zaman benimki baya uykucu (anası gibi. Annem beni bir emzirirmiş, 6 saat aralıksız uyurmuşum.) ve kendini beğenmiş olacak.hiç kimseye pas vermiyor. Babası ve anneannesi hariç biri dokunduğu zaman kıpırdamayı dahi kesiyor
Ben de hiç bebek almadım kucağımaben hatta bebeklere dokunmam da. İdeal bir misafirimdir. Bebekleri öpmeyi geçtim, dokunmam bile. Sadece kıyafetli yerlerine dokunurum sevmek için. Çoğunlukla onu da yapmam hatta çünkü çok küçükler
Bulut desenli Pembe tulum bide tavşanli seninkinden aldim canim. Bende kapıda odeme istedim. Ama evde olmayacagimizi düşünemedim. İnşallah evdeyken gelir bu haftaTık hemen yola cikmamisti ama geliyor ya o hafta icinde.. ben guvenemedim nedir diye ondan kapida odemeli yapmistimda ondan biraz gecikti... ya orda zaten mallari belli oluyor ne aldin yaa banada goaterseneeee☺☺☺
Resmini degistirmissin ya kim bu diye bakip duruyorumAydinliyim ben :)
Bende baskalarinin bebeklerini cok sevemezdim. Ama yine de biraz severdim. Taa ki kendi kizimi dusurene dek. O zamandan sonra korku ve fobi okdu bende. Kolay kolay baskasinin cocuguna dokunmuyorumO zaman benimki baya uykucu (anası gibi. Annem beni bir emzirirmiş, 6 saat aralıksız uyurmuşum.) ve kendini beğenmiş olacak.hiç kimseye pas vermiyor. Babası ve anneannesi hariç biri dokunduğu zaman kıpırdamayı dahi kesiyor
Ben de hiç bebek almadım kucağımaben hatta bebeklere dokunmam da. İdeal bir misafirimdir. Bebekleri öpmeyi geçtim, dokunmam bile. Sadece kıyafetli yerlerine dokunurum sevmek için. Çoğunlukla onu da yapmam hatta çünkü çok küçükler
Bende o kadar tatlıya şeker çıkmadı canım.Tetikleyen sadece tatlı değil.Bi ara hergün patates yiyordum şekerim o hafta çıktı yüksek sadece.Çıkmayabilir illa çıkacak diye birşey yok.Kızlar tatlı demeyin iki gündür kendimi diyete soktumsalı şeker yüklemem var korkuyorum şekerdrn, evde yüksek çıkıyor, kiloda aldı başını gidiyor ,
Pembe ustlerinde dantelmi var annesi?? Eger oysa cok tatli ve onun kalitesi gercekten guzel... tavsanli olanda fena degil ama o daha ince..Bulut desenli Pembe tulum bide tavşanli seninkinden aldim canim. Bende kapıda odeme istedim. Ama evde olmayacagimizi düşünemedim. İnşallah evdeyken gelir bu hafta
Ya evet midem kazınıyor zaten yememek için zor duruyorum yattım yatağa kalkmayım bir daha diyeAyy yine gece gece yemeklerden bahsetmeyin,
Yoksa sonra kötü oluyor
Pilav ve bazi meyveler de cok yukseltiyor. Annem seker hastasi mesela anlatiyorum anlamiyor meyvenin seker yukseltmeyecegini dusunuyordu sonra insüline gecince anladi :/Bende o kadar tatlıya şeker çıkmadı canım.Tetikleyen sadece tatlı değil.Bi ara hergün patates yiyordum şekerim o hafta çıktı yüksek sadece.Çıkmayabilir illa çıkacak diye birşey yok.
Evet ona hep sarılmayı hayal ediyorumBen de ne öperim ne tutarım.Kendi çocuğun olunca yabancılık olmuyor sanki yıllardır alışıkmış gibi alışıveriyorsun hemen
İnce olsun ben zaten iki kat giydircemPembe ustlerinde dantelmi var annesi?? Eger oysa cok tatli ve onun kalitesi gercekten guzel... tavsanli olanda fena degil ama o daha ince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?