2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bu iyi birşey aslında ☺ Seni sıkacak kadar müdahaleci değilse bence hem bebisinize hem de aslında sana ve eşine değer verdiğini gösterir.

O zaman benimki baya uykucu (anası gibi. Annem beni bir emzirirmiş, 6 saat aralıksız uyurmuşum.) ve kendini beğenmiş olacak. hiç kimseye pas vermiyor. Babası ve anneannesi hariç biri dokunduğu zaman kıpırdamayı dahi kesiyor
Ben de hiç bebek almadım kucağıma ben hatta bebeklere dokunmam da. İdeal bir misafirimdir. Bebekleri öpmeyi geçtim, dokunmam bile. Sadece kıyafetli yerlerine dokunurum sevmek için. Çoğunlukla onu da yapmam hatta çünkü çok küçükler

Ben sürekli tatlı yemek istiyorum utanmasam ağzıma toz şeker dökücem, mesela bu akşam için kendime tatlı aldım Diyelim bu akşamdan yarın yiyeceğim tatlının hayalini kuruyorum
Ben normalde de severim tatlı.Ama şimdi tatlı harici birşey yiyesim yok.Kurabiyesi tatlısı çikolatasıı.Doktora bir parça bari olsa dedim tamamen yasak dedi.Ama dinleyen kim.Söylenecek yine kontrolde

Ben de ne öperim ne tutarım.Kendi çocuğun olunca yabancılık olmuyor sanki yıllardır alışıkmış gibi alışıveriyorsun hemen

Kızlar ya bugün çok sıkıldım sürekli rüyamda eşimi görüyorum tuhaf tuhaf şeyler oluyor.
Bende sanırım etkisinde kalıyorum ve üzülüyorum.
Ona anlatsam dalga geçecek benimle, bu aralar çok yoğun çalışıyor pek gorusemiyoruz çok özlüyorum.
Bana ilgisi az geliyor o yüzden galiba böyle geriliyorm

Tık hemen yola cikmamisti ama geliyor ya o hafta icinde.. ben guvenemedim nedir diye ondan kapida odemeli yapmistimda ondan biraz gecikti... ya orda zaten mallari belli oluyor ne aldin yaa banada goaterseneeee ☺☺☺
Bulut desenli Pembe tulum bide tavşanli seninkinden aldim canim. Bende kapıda odeme istedim. Ama evde olmayacagimizi düşünemedim. İnşallah evdeyken gelir bu hafta

Bende baskalarinin bebeklerini cok sevemezdim. Ama yine de biraz severdim. Taa ki kendi kizimi dusurene dek. O zamandan sonra korku ve fobi okdu bende. Kolay kolay baskasinin cocuguna dokunmuyorum

Kızlar tatlı demeyin iki gündür kendimi diyete soktum salı şeker yüklemem var korkuyorum şekerdrn, evde yüksek çıkıyor, kiloda aldı başını gidiyor ,
Bende o kadar tatlıya şeker çıkmadı canım.Tetikleyen sadece tatlı değil.Bi ara hergün patates yiyordum şekerim o hafta çıktı yüksek sadece.Çıkmayabilir illa çıkacak diye birşey yok.

Bulut desenli Pembe tulum bide tavşanli seninkinden aldim canim. Bende kapıda odeme istedim. Ama evde olmayacagimizi düşünemedim. İnşallah evdeyken gelir bu hafta
Pembe ustlerinde dantelmi var annesi?? Eger oysa cok tatli ve onun kalitesi gercekten guzel... tavsanli olanda fena degil ama o daha ince..

Bende o kadar tatlıya şeker çıkmadı canım.Tetikleyen sadece tatlı değil.Bi ara hergün patates yiyordum şekerim o hafta çıktı yüksek sadece.Çıkmayabilir illa çıkacak diye birşey yok.
Pilav ve bazi meyveler de cok yukseltiyor. Annem seker hastasi mesela anlatiyorum anlamiyor meyvenin seker yukseltmeyecegini dusunuyordu sonra insüline gecince anladi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…