2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende o kadar tatlıya şeker çıkmadı canım.Tetikleyen sadece tatlı değil.Bi ara hergün patates yiyordum şekerim o hafta çıktı yüksek sadece.Çıkmayabilir illa çıkacak diye birşey yok.
Çok severim tatlıyı, ama hamileliğimde 4 ay hiç yemedim midem kalktı hep, tam yemeye başlıycam şeker derdi, çok alakalı değil ama mrcbur yemeyeceğim

Bende baskalarinin bebeklerini cok sevemezdim. Ama yine de biraz severdim. Taa ki kendi kizimi dusurene dek. O zamandan sonra korku ve fobi okdu bende. Kolay kolay baskasinin cocuguna dokunmuyorum
Bence her bebek bir kere düşüyor. Bir arkadaşım var, çok dikkatlidir, anneliğini çok beğenirim, gerçekten elinden geleni yapar biliyorum ama o da geçen gün düşürdüğünü söyledi, karyoladan gitmiş çocuk Allah koruyor yavrularımızı

Arapcasini okuyarak hatim yaparsan daha iyi olur canım, anlamını öğrenmek istemen çok güzel.
Bende okuyorum arapça, başka bi kurani kerimim de de ikisi aynı sayfada yazıyor, ben merak ettiğim bütün ayetlere bakıyorum.
Ama hatimde sadece arapça okuyorum.

Pilav ve bazi meyveler de cok yukseltiyor. Annem seker hastasi mesela anlatiyorum anlamiyor meyvenin seker yukseltmeyecegini dusunuyordu sonra insüline gecince anladi :/
Vazgeçemediğim tek şey meyve işte, benim düşmanım çok seviyorum çok

Çok severim tatlıyı, ama hamileliğimde 4 ay hiç yemedim midem kalktı hep, tam yemeye başlıycam şeker derdi, çok alakalı değil ama mrcbur yemeyeceğim
Kilo için de yememek gerekiyor aslında da hamilelikte şu düşünce var ya canın çekiyorsa yemen lazım çocuğa birşey olur mantığı.

Hele o kokusu yok mu kızım kocaman oldu hala aynı kokusu
Ben bir kere rüyamda gördüm. Çok netti. Kokusunu falan aldım yani, öyle ki sabah uyandığımda burnumda hala kokusu vardı ve beni ondan koparmışlar gibi hissediyordum, göğüslerim sızlıyordu Evlat rüyada bile böyle güzelse...

Basit duşmeler zaten oluyor.
Ben malesef 17 gunlukken pusetten kaldirima düşürdüm. 17 gunluk bebek filmler, tomografiler cekildi. Bu yuzden bu vesileyle soylemis olayim. Pusetlere mutlaka yastik vs koymayin, sevi bebenin puset bel desteginden alin 50 tl civari. Ben sonradan aldim. Ve mutlaka ama mutlaka kemerini her zaman takın. Pusette, bebek arabasinda, oto koltugunda. Aliskanliginiz olsun mutlaka kitleyin

Amacim bebeklerim ve tum kardeslerimin bebekleri adina iki hatim indirmek... simdi okudugumda arapcasini okuduktan sonra sayfayi gecmeden turkcesinide ikuyirum ki ne okudugumu bileyim.. mesela Bakara suresinde neler geciyor nelerden bahsediyor Kuran diye...

Canım senin kızında nazar mı var acaba? Yani baya badire atlatmışsınız beraber

Reactions: Eva
Kuran hatmine bende başladım inşlh bitiririm, hepimiz için duallarız

Harikasinnnn!!!! Birbirimize destek olalim son iki ayimda demistim.. Allaha cok sukur islerimi bitirdim gibi simdide Kurana vakit ayircaktim ilk dort ay kusma kanamadan elime alamadim sonra işteydim sonra daha duramadim.. alisveris alacakti hazirlamakti derken.. daha erkene alinmaliydi zannimca hic dusunemedim... cok erken tuvaletim geliyor.. devamli abdest alacak durumda degilim ayagimi kaldiramuyorum esim yardimci oldu saolsun. Neyse bunada cok sukur ama ikiz anneler daha erken baslasa daha iyi.. ne saga dogrulabiliyom ne sola... kutuk gibiyim inanki..

Dünyadaki en güzel şey bence.Sevgisini tarif etmek olanaksız.Annen baban kardeşin eşin kendin bile ondan önemli olmuyor.Varsa yoksa o.Anneler der ya hep anne olunca anlarsın diye.Annem kaç yaşında olursan ol senin için çocuğun nasılsa benim için de sen öylesin der.Ben de düşünüyorum gerçekten kızım ksç yaşında olursa olsun gözümde hiç değişmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…