Çok severim tatlıyı, ama hamileliğimde 4 ay hiç yemedim midem kalktı hep, tam yemeye başlıycam şeker derdi, çok alakalı değil ama mrcbur yemeyeceğimBende o kadar tatlıya şeker çıkmadı canım.Tetikleyen sadece tatlı değil.Bi ara hergün patates yiyordum şekerim o hafta çıktı yüksek sadece.Çıkmayabilir illa çıkacak diye birşey yok.
Hele o kokusu yok mu kızım kocaman oldu hala aynı kokusuEvet ona hep sarılmayı hayal ediyorum
Bence her bebek bir kere düşüyor. Bir arkadaşım var, çok dikkatlidir, anneliğini çok beğenirim, gerçekten elinden geleni yapar biliyorum ama o da geçen gün düşürdüğünü söyledi, karyoladan gitmiş çocukBende baskalarinin bebeklerini cok sevemezdim. Ama yine de biraz severdim. Taa ki kendi kizimi dusurene dek. O zamandan sonra korku ve fobi okdu bende. Kolay kolay baskasinin cocuguna dokunmuyorum
Arapcasini okuyarak hatim yaparsan daha iyi olur canım, anlamını öğrenmek istemen çok güzel.Sayili gun cabuk gecer dedigin gibi... ama bir taraftan korku saliyor icimi... bugun esim nasil bakacaz iki bebege birden dediBenden beklemiyor performans zannedersem... az canimi sikti ama neyse yaa.. iyiyim cok sukur... simdide dus aldim Kurani Kerimden 1 cüz okudum.. bilgin varmi? Ben arapcasini okuyunca anlamiyorum.. lakin okuyorum.. turkcesinide okusam hem arapcasini hatim olur dimi? Hatim yani bu demek mi?
Vazgeçemediğim tek şey meyve işte, benim düşmanım çok seviyorum çokPilav ve bazi meyveler de cok yukseltiyor. Annem seker hastasi mesela anlatiyorum anlamiyor meyvenin seker yukseltmeyecegini dusunuyordu sonra insüline gecince anladi :/
Guzelmis bak bu ayakki olmayisi daha guzel ya.. ustune istersem ayakli pantolon istersen corap patik arada pamuk ayaklarini acip operim .. buyuyuncede yine rahatsiz etmez... dur bende bakayimİnce olsun ben zaten iki kat giydircem
Kilo için de yememek gerekiyor aslında da hamilelikte şu düşünce var ya canın çekiyorsa yemen lazım çocuğa birşey olur mantığı.Çok severim tatlıyı, ama hamileliğimde 4 ay hiç yemedim midem kalktı hep, tam yemeye başlıycam şeker derdi, çok alakalı değil ama mrcbur yemeyeceğim
Ben de bi tutturdum ayva ve muz başka yemiyorum meyveVazgeçemediğim tek şey meyve işte, benim düşmanım çok seviyorum çok
Ben bir kere rüyamda gördüm. Çok netti. Kokusunu falan aldım yani, öyle ki sabah uyandığımda burnumda hala kokusu vardı ve beni ondan koparmışlar gibi hissediyordum, göğüslerim sızlıyorduHele o kokusu yok mu kızım kocaman oldu hala aynı kokusu
Basit duşmeler zaten oluyor.Bence her bebek bir kere düşüyor. Bir arkadaşım var, çok dikkatlidir, anneliğini çok beğenirim, gerçekten elinden geleni yapar biliyorum ama o da geçen gün düşürdüğünü söyledi, karyoladan gitmiş çocukAllah koruyor yavrularımızı ❤
Arapcasini okuyarak hatim yaparsan daha iyi olur canım, anlamını öğrenmek istemen çok güzel.
Bende okuyorum arapça, başka bi kurani kerimim de de ikisi aynı sayfada yazıyor, ben merak ettiğim bütün ayetlere bakıyorum.
Ama hatimde sadece arapça okuyorum.
En azindan az sekerli tercih et canimVazgeçemediğim tek şey meyve işte, benim düşmanım çok seviyorum çok
Meyve olsunda ne olsa yerimBen de bi tutturdum ayva ve muz başka yemiyorum meyve
Canım senin kızında nazar mı var acaba? Yani baya badire atlatmışsınız beraberBasit duşmeler zaten oluyor.
Ben malesef 17 gunlukken pusetten kaldirima düşürdüm. 17 gunluk bebek filmler, tomografiler cekildi. Bu yuzden bu vesileyle soylemis olayim. Pusetlere mutlaka yastik vs koymayin, sevi bebenin puset bel desteginden alin 50 tl civari. Ben sonradan aldim. Ve mutlaka ama mutlaka kemerini her zaman takın. Pusette, bebek arabasinda, oto koltugunda. Aliskanliginiz olsun mutlaka kitleyin
Bilerek oyle aldim 0 3 ay aldik yenidogan almadim. Giyebildigi kadar giysin artikGuzelmis bak bu ayakki olmayisi daha guzel ya.. ustune istersem ayakli pantolon istersen corap patik arada pamuk ayaklarini acip operim .. buyuyuncede yine rahatsiz etmez... dur bende bakayim☺☺
Bizim dogumla bir basladi öylede sürüyor işte. Hocaya gitmek cok istedim ama iyi hoca bulmak cok zor bu devirde guvenip gidemedimCanım senin kızında nazar mı var acaba? Yani baya badire atlatmışsınız beraber
Dikjat etmem lazım onada, artık yanında yoğurt ve az porsiyona geçecem yarından itibaren, salı şeker çıkarsa zaten diyetisyene gönderirEn azindan az sekerli tercih et canim
Kuran hatmine bende başladım inşlh bitiririm, hepimiz için duallarız
Dünyadaki en güzel şey bence.Sevgisini tarif etmek olanaksız.Annen baban kardeşin eşin kendin bile ondan önemli olmuyor.Varsa yoksa o.Anneler der ya hep anne olunca anlarsın diye.Annem kaç yaşında olursan ol senin için çocuğun nasılsa benim için de sen öylesin der.Ben de düşünüyorum gerçekten kızım ksç yaşında olursa olsun gözümde hiç değişmez ki.Ben bir kere rüyamda gördüm. Çok netti. Kokusunu falan aldım yani, öyle ki sabah uyandığımda burnumda hala kokusu vardı ve beni ondan koparmışlar gibi hissediyordum, göğüslerim sızlıyorduEvlat rüyada bile böyle güzelse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?