Anladım canım böyle hatim oluyor zaten kurani bitirince.Amacim bebeklerim ve tum kardeslerimin bebekleri adina iki hatim indirmek... simdi okudugumda arapcasini okuduktan sonra sayfayi gecmeden turkcesinide ikuyirum ki ne okudugumu bileyim.. mesela Bakara suresinde neler geciyor nelerden bahsediyor Kuran diye...
Evet aynende oyle oluyor. Birini seçmek zorunda kalsan Allah korusun cocugunu secersin. Bazi anneleri gorunce icim urperiyor duygusuz, sevgisiz...Dünyadaki en güzel şey bence.Sevgisini tarif etmek olanaksız.Annen baban kardeşin eşin kendin bile ondan önemli olmuyor.Varsa yoksa o.Anneler der ya hep anne olunca anlarsın diye.Annem kaç yaşında olursan ol senin için çocuğun nasılsa benim için de sen öylesin der.Ben de düşünüyorum gerçekten kızım ksç yaşında olursa olsun gözümde hiç değişmez ki.
Canım bende geç kaldım, zaten haftada sadece 3 yada 4 gün okuyabiliyorum diğer günler işe erken gidiyorum akşsmda yorgunluktan elime alamıyorum, zatende yavaş okuyorum inşlh biterHarikasinnnn!!!! Birbirimize destek olalim son iki ayimda demistim.. Allaha cok sukur islerimi bitirdim gibi simdide Kurana vakit ayircaktim ilk dort ay kusma kanamadan elime alamadim sonra işteydim sonra daha duramadim.. alisveris alacakti hazirlamakti derken.. daha erkene alinmaliydi zannimca hic dusunemedim... cok erken tuvaletim geliyor.. devamli abdest alacak durumda degilim ayagimi kaldiramuyorumesim yardimci oldu saolsun. Neyse bunada cok sukur ama kiz anneler daha erken baslasa daha iyi.. ne saga dogrulabiliyom ne sola... kutuk gibiyim inanki..
Ben alisverise ciktgimde mealiyle olan Kuran aldiim sirf ikisinide bir okumak icin.. hem renkli bi tuhafti baslarda ama alistim.. bayag da guzel merak ettigim kelimelerin hangu surede yer aliyor ne bilim hangi sayfalarda yer veriomis yaziyor... bunu okuduktan sonra 2. Hatimde sadece arapcasini okuyacam. Bakalim biz yapariz baktigim sorumlu oldugum bir cocugum yok rahatim sende oyle.. bu avantaj gercekten:))) ...Anladım canım böyle hatim oluyor zaten kurani bitirince.
Arapça çok zor bende anlamini bilerek okumak istiyorum ama ne yazık ki bilmiyorum.
Canım bende geç kaldım, zaten haftada sadece 3 yada 4 gün okuyabiliyorum diğer günler işe erken gidiyorum akşsmda yorgunluktan elime alamıyorum, zatende yavaş okuyorum inşlh biter
Sen okuyunca belkide hizli okuyorsundur.. ben yanlis bisey okurum diye yavas gidiyorum.. hayirlisi bakalim..Canım bende geç kaldım, zaten haftada sadece 3 yada 4 gün okuyabiliyorum diğer günler işe erken gidiyorum akşsmda yorgunluktan elime alamıyorum, zatende yavaş okuyorum inşlh biter
Öyle tabi canım ama ben pek okuyamiyirum.Ben alisverise ciktgimde mealiyle olan Kuran aldiim sirf ikisinide bir okumak icin.. hem renkli bi tuhafti baslarda ama alistim.. bayag da guzel merak ettigim kelimelerin hangu surede yer aliyor ne bilim hangi sayfalarda yer veriomis yaziyor... bunu okuduktan sonra 2. Hatimde sadece arapcasini okuyacam. Bakalim biz yapariz baktigim sorumlu oldugum bir cocugum yok rahatim sende oyle.. bu avantaj gercekten:))) ...
Çok üzüldüm adına. genel olarak anlattıkların hem maddi hem manevi zor çünkü. Umarım içine sinen bir hoca bulursunBizim dogumla bir basladi öylede sürüyor işte. Hocaya gitmek cok istedim ama iyi hoca bulmak cok zor bu devirde guvenip gidemedim
Bazen cok bunalmis hissediyorum gercekten. Ama sonra yine şükretmeye çalışıyorum. Belki bizim sınavımız budur deyip Allahım beterinden koru diye dua ediyorum hepÇok üzüldüm adına. genel olarak anlattıkların hem maddi hem manevi zor çünkü. Umarım içine sinen bir hoca bulursun
Sampuanlari var ya reklamlarda cikiyo surekli. Hamileler kullanabiliyo mu bi arastir. Bence onlemsel bile kullanilabiliyorsa kullan fistik.Kızlar size bişey diyecem çok üzgünüm eşimin işinden dolayı annemlerde yatılı kalıyorum bugün geldim daha kardeşim ilk okula gidyor bitlenmiş annem iyice yıkadı taradı flaan bütün çarşafları ne var ne yok kaynattı herşyi yeni açtı saçına da baktık sonradan sirke flan yok sadece taragaa bi kaç tane gelmiş çıtıktn sonra baktık iyice saçında hiçbişey yoktu hergün temizzlicek ama korkuyorum psikolojikmen bulaşır diye bnandaa çok korkuyorumkaşınmaktan öldüm sizlerde kusra bakmayın ama sormak istedim bulaşma falan olmaz değilmiiiiii
Malesef olma riski cok fazla. Koruyucu sprey yada tokalar var onlardan kullanabilirsin. Ben en son orta 2 de bitlendim ve korkunc bisey psikolojim alt ust olduKızlar size bişey diyecem çok üzgünüm eşimin işinden dolayı annemlerde yatılı kalıyorum bugün geldim daha kardeşim ilk okula gidyor bitlenmiş annem iyice yıkadı taradı flaan bütün çarşafları ne var ne yok kaynattı herşyi yeni açtı saçına da baktık sonradan sirke flan yok sadece taragaa bi kaç tane gelmiş çıtıktn sonra baktık iyice saçında hiçbişey yoktu hergün temizzlicek ama korkuyorum psikolojikmen bulaşır diye bnandaa çok korkuyorumkaşınmaktan öldüm sizlerde kusra bakmayın ama sormak istedim bulaşma falan olmaz değilmiiiiii
Ne güzel olur vallahiKızlar aklıma ne geldi, kimimiz zaten hatim yapuyoruz ama yapamayanlar için tooplu bir hatim yapalım mı, okuyabilen birer cüz alsa, grup adına bir hatim olur
Allah yardimcin olsum. Cok guzel dusunuyorsun. Takdir ediyorum seniBazen cok bunalmis hissediyorum gercekten. Ama sonra yine şükretmeye çalışıyorum. Belki bizim sınavımız budur deyip Allahım beterinden koru diye dua ediyorum hep
İzleme canım öyle şeyler zaten Allah nasip ederse yaşayıp göreceğiz.Alakaya maydanoz gibi olcakyenidogan goz bakimi, kulak bakimi vs videolarini izliyordum. Bebeklerde sunnet videosu da izledim. Icim yandi izlerken, agladim bile. Siz siz olun izlemeyin. Erkenden yaptirmayi dusunurken, simdi dusuncem bile degisti kizlar. Canim sikildi yahu tobe tobe
Dogru diyorsun. Aptallik bende iste. Yenidogunca yaptirmayi dusunuyordum, aklimdaydi. Bilgim olsun istemistim. Bole degildi hayalimdeGöz
İzleme canım öyle şeyler zaten Allah nasip ederse yaşayıp göreceğiz.
Kendi evladına olunca daha da yüreğin yanacak ama yapacak birşey yok sünnet de olacaklar, göz muayenesi de gereken herseyi de. Şimdiden üzülme yavruya hele Bi hayırlısiyla doğsun☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?