2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anladım canım böyle hatim oluyor zaten kurani bitirince.
Arapça çok zor bende anlamini bilerek okumak istiyorum ama ne yazık ki bilmiyorum.

Evet aynende oyle oluyor. Birini seçmek zorunda kalsan Allah korusun cocugunu secersin. Bazi anneleri gorunce icim urperiyor duygusuz, sevgisiz...

Canım bende geç kaldım, zaten haftada sadece 3 yada 4 gün okuyabiliyorum diğer günler işe erken gidiyorum akşsmda yorgunluktan elime alamıyorum, zatende yavaş okuyorum inşlh biter

Anladım canım böyle hatim oluyor zaten kurani bitirince.
Arapça çok zor bende anlamini bilerek okumak istiyorum ama ne yazık ki bilmiyorum.
Ben alisverise ciktgimde mealiyle olan Kuran aldiim sirf ikisinide bir okumak icin.. hem renkli bi tuhafti baslarda ama alistim.. bayag da guzel merak ettigim kelimelerin hangu surede yer aliyor ne bilim hangi sayfalarda yer veriomis yaziyor... bunu okuduktan sonra 2. Hatimde sadece arapcasini okuyacam. Bakalim biz yapariz baktigim sorumlu oldugum bir cocugum yok rahatim sende oyle.. bu avantaj gercekten:))) ...

Öyle tabi canım ama ben pek okuyamiyirum.
Rahat oturamiyorum bile hemen belim ağrıyor birsey olacak diye ödüm kopuyor.
ilk aylarimda 5. cüze karar okudum sonra okumadım.
Bazen yasin okuyorum.
Yusuf Suresi okumakta bebeği guzellestiriyormus, özellikle hamilelikte bebeğe hatim indirmek çok iyiymiş.
Ben namazlarimi baya oldu kilmayali kendimi çok eksik hissediyorum ki öyleyim
Oturarak kıldım bi süre sonra daha da zorlanınca hiç kilamadim.
Biliyorum her haldeyken kılmak gerekiyor bunun savunmasi yok ama korkuyorum birsey olur diye.
Rabbim affetsin insalllah kazalarini kilarım.

Alakaya maydanoz gibi olcak yenidogan goz bakimi, kulak bakimi vs videolarini izliyordum. Bebeklerde sunnet videosu da izledim. Icim yandi izlerken, agladim bile. Siz siz olun izlemeyin. Erkenden yaptirmayi dusunurken, simdi dusuncem bile degisti kizlar. Canim sikildi yahu tobe tobe

Kızlar size bişey diyecem çok üzgünüm eşimin işinden dolayı annemlerde yatılı kalıyorum bugün geldim daha kardeşim ilk okula gidyor bitlenmiş annem iyice yıkadı taradı flaan bütün çarşafları ne var ne yok kaynattı herşyi yeni açtı saçına da baktık sonradan sirke flan yok sadece taragaa bi kaç tane gelmiş çıtıktn sonra baktık iyice saçında hiçbişey yoktu hergün temizzlicek ama korkuyorum psikolojikmen bulaşır diye bnandaa çok korkuyorum kaşınmaktan öldüm sizlerde kusra bakmayın ama sormak istedim bulaşma falan olmaz değilmiiiiii

Çok üzüldüm adına. genel olarak anlattıkların hem maddi hem manevi zor çünkü. Umarım içine sinen bir hoca bulursun
Bazen cok bunalmis hissediyorum gercekten. Ama sonra yine şükretmeye çalışıyorum. Belki bizim sınavımız budur deyip Allahım beterinden koru diye dua ediyorum hep

Sampuanlari var ya reklamlarda cikiyo surekli. Hamileler kullanabiliyo mu bi arastir. Bence onlemsel bile kullanilabiliyorsa kullan fistik.

Malesef olma riski cok fazla. Koruyucu sprey yada tokalar var onlardan kullanabilirsin. Ben en son orta 2 de bitlendim ve korkunc bisey psikolojim alt ust oldu

Göz
İzleme canım öyle şeyler zaten Allah nasip ederse yaşayıp göreceğiz.
Kendi evladına olunca daha da yüreğin yanacak ama yapacak birşey yok sünnet de olacaklar, göz muayenesi de gereken herseyi de. Şimdiden üzülme yavruya hele Bi hayırlısiyla doğsun☺

Dogru diyorsun. Aptallik bende iste. Yenidogunca yaptirmayi dusunuyordum, aklimdaydi. Bilgim olsun istemistim. Bole degildi hayalimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…