2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bazen cok bunalmis hissediyorum gercekten. Ama sonra yine şükretmeye çalışıyorum. Belki bizim sınavımız budur deyip Allahım beterinden koru diye dua ediyorum hep
Canım sen kendinde evine nazar ayeti oku bol bol kızına oku, sende içten okursun çok fayda eder.

Evin sicak mi cok ? Belki ondandir. Bi de senin iki tane. Haliyle nefes alisverisin, miden fln daha cok sikistiriyordur seni. Bunalmandan kaynaklidir bence.
Evet sıcak ama aşırı değil, bu hafta zaten nefes almada zorlanıyorum bide yatınca daha zor oluyor. bu evin sıcaklığıyla değil cnm hararet basıyor birden bunaliyotum, sanki menopoza girmiş gibiyim

Kizim 29 aylik. 3.5 ayda defalarca kan verdik. Hâla ilk gunku gibi agliyorum onunla. Diyorum ya Allah beterinden korusun. Bazi seyler katlanabilir yinede

Benim kızın da sınıfında varmış.Lavanta yağı aldım hergün yakasına damlatıyorum.Allah korusun bulaşırsa bit ilacı kullanamayız.Dikkat et kendine.Okulun rehberlik öğretmeni özellikle aradı söyledi.Hamilesiniz kızınıza bulaşır size de geçer diye.

Kizim 29 aylik. 3.5 ayda defalarca kan verdik. Hâla ilk gunku gibi agliyorum onunla. Diyorum ya Allah beterinden korusun. Bazi seyler katlanabilir yinede
Tabiki canim şükretmek gerek, cok sukur ki çok ciddi bi hastalığı yok.
Mesela topuk kanı alınınca benim çok yüreğim yanıyor bebeklere ama bunun yapılması gerek, bunun gibi işte.

Ben de yaptırıcam sağlık için gerekli sonuçta böyle düşün.Büyüdükçe daha zor olacak bir de.
Kardesim biraz travma yasadi. Ama babam yuzunden oldu. Aglama aglama dedikce cocuk kendini sıktı bacaklari havaya atiyodu kendini kasılmıştı. En sonunda ben babama kızdım, odadan cikardim. Kardesim ağlamıştı sonra rahatlayabilmisti

İşte daha anlamadan yapılırsa daha iyi olacak.Acısı da ne kadar küçükse o kadar az olurmuş.Benim de içim içimi yicek ama napalım mecbur yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…