Canım sen kendinde evine nazar ayeti oku bol bol kızına oku, sende içten okursun çok fayda eder.Bazen cok bunalmis hissediyorum gercekten. Ama sonra yine şükretmeye çalışıyorum. Belki bizim sınavımız budur deyip Allahım beterinden koru diye dua ediyorum hep
Evin sicak mi cok ? Belki ondandir. Bi de senin iki tane. Haliyle nefes alisverisin, miden fln daha cok sikistiriyordur seni. Bunalmandan kaynaklidir bence.Kızlar gece sizi de bazen hararet basıyor mu?
Bu durum normal mi beni resmen ateş basıyor
Evet sıcak ama aşırı değil, bu hafta zaten nefes almada zorlanıyorum bide yatınca daha zor oluyor. bu evin sıcaklığıyla değil cnm hararet basıyor birden bunaliyotum, sanki menopoza girmiş gibiyimEvin sicak mi cok ? Belki ondandir. Bi de senin iki tane. Haliyle nefes alisverisin, miden fln daha cok sikistiriyordur seni. Bunalmandan kaynaklidir bence.
Kizim 29 aylik. 3.5 ayda defalarca kan verdik. Hâla ilk gunku gibi agliyorum onunla. Diyorum ya Allah beterinden korusun. Bazi seyler katlanabilir yinedeGöz
İzleme canım öyle şeyler zaten Allah nasip ederse yaşayıp göreceğiz.
Kendi evladına olunca daha da yüreğin yanacak ama yapacak birşey yok sünnet de olacaklar, göz muayenesi de gereken herseyi de. Şimdiden üzülme yavruya hele Bi hayırlısiyla doğsun☺
Benim kızın da sınıfında varmış.Lavanta yağı aldım hergün yakasına damlatıyorum.Allah korusun bulaşırsa bit ilacı kullanamayız.Dikkat et kendine.Okulun rehberlik öğretmeni özellikle aradı söyledi.Hamilesiniz kızınıza bulaşır size de geçer diye.Kızlar size bişey diyecem çok üzgünüm eşimin işinden dolayı annemlerde yatılı kalıyorum bugün geldim daha kardeşim ilk okula gidyor bitlenmiş annem iyice yıkadı taradı flaan bütün çarşafları ne var ne yok kaynattı herşyi yeni açtı saçına da baktık sonradan sirke flan yok sadece taragaa bi kaç tane gelmiş çıtıktn sonra baktık iyice saçında hiçbişey yoktu hergün temizzlicek ama korkuyorum psikolojikmen bulaşır diye bnandaa çok korkuyorumkaşınmaktan öldüm sizlerde kusra bakmayın ama sormak istedim bulaşma falan olmaz değilmiiiiii
Butun gece ustumu acip kapiyorum. Zaten ince oike örtmeye basladim. Normal benceKızlar gece sizi de bazen hararet basıyor mu?
Bu durum normal mi beni resmen ateş basıyor
Haklisin okumuyorum pek dunyevi seylerle uğraşmaktanCanım sen kendinde evine nazar ayeti oku bol bol kızına oku, sende içten okursun çok fayda eder.
Tabiki canim şükretmek gerek, cok sukur ki çok ciddi bi hastalığı yok.Kizim 29 aylik. 3.5 ayda defalarca kan verdik. Hâla ilk gunku gibi agliyorum onunla. Diyorum ya Allah beterinden korusun. Bazi seyler katlanabilir yinede
Allah kabul etsin ya benimde başlamam lazım ama cocukla bi başlayamadım yasin okuyorum fırsat buldukca. İlk bebegımde hem hatim başlamıştım hem 41 yasin okumştum şimdide yapmak istiyorumKuran hatmine bende başladım inşlh bitiririm, hepimiz için duallarız
Evet kesinlikle cok onemli testler yapılıyorTabiki canim şükretmek gerek, cok sukur ki çok ciddi bi hastalığı yok.
Mesela topuk kanı alınınca benim çok yüreğim yanıyor bebeklere ama bunun yapılması gerek, bunun gibi işte.
İyi geceler kuşum ❤Uyumayanlara iyi geceler olsun
Uyuyalim ve cok daha guzel bi sabaha uyanalim.
Saglikli guzel bi haftaya daha baslayalim.
Optum hepinizi tatli ruyalariniz olsun ❤
Ben de yaptırıcam sağlık için gerekli sonuçta böyle düşün.Büyüdükçe daha zor olacak bir de.Dogru diyorsun. Aptallik bende iste. Yenidogunca yaptirmayi dusunuyordum, aklimdaydi. Bilgim olsun istemistim. Bole degildi hayalimde
Kardesim biraz travma yasadi. Ama babam yuzunden oldu. Aglama aglama dedikce cocuk kendini sıktı bacaklari havaya atiyodu kendini kasılmıştı. En sonunda ben babama kızdım, odadan cikardim. Kardesim ağlamıştı sonra rahatlayabilmistiBen de yaptırıcam sağlık için gerekli sonuçta böyle düşün.Büyüdükçe daha zor olacak bir de.
Bebek olunca uykuyla sorunun olmaz alışıksın sonuçta geç vakitte çocuk uyutmaya.Ben yeniden başlıcam meselaBen kizim uyusun diye bekliyorum. Malesef bu aksam, aksam uykusu yapti ve sanirim 2 den önce uyumaz
Nas felak ayetel kürsi oku canım hergünHaklisin okumuyorum pek dunyevi seylerle uğraşmaktan
İşte daha anlamadan yapılırsa daha iyi olacak.Acısı da ne kadar küçükse o kadar az olurmuş.Benim de içim içimi yicek ama napalım mecbur yapılacak.Kardesim biraz travma yasadi. Ama babam yuzunden oldu. Aglama aglama dedikce cocuk kendini sıktı bacaklari havaya atiyodu kendini kasılmıştı. En sonunda ben babama kızdım, odadan cikardim. Kardesim ağlamıştı sonra rahatlayabilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?