2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Kendilerini bildikten sonra daha zor oluyor canım. Sen hiç öyle videolar izleme, sıkma kendini. Doğumdan sonra yaptırıp rahat eden bir sürü insan tanıyorum. Çok daha çabuk iyileşiyormuş.

Canım önlem olarak lavanta kolonyası sık saçlarına. Hem doğal bir yöntem

Oyle tabi canim.. yattigin yerden kil, goz ucunla kıl.. ya namaz degilde abdest zor... fitil felan aliom bende devamli akinti oluyo, cisimi yapiom anlamiom... ne bilim yani zorlasti artik... saol kuzum Yuusuf suresini ayrica geldigimde ehemmiyetli bakarim..
Namaza baslamistim bende sonra hamilelikten sonra biraktim ins bnde kilmaya baslarim...

Kızlar aklıma ne geldi, kimimiz zaten hatim yapuyoruz ama yapamayanlar için tooplu bir hatim yapalım mı, okuyabilen birer cüz alsa, grup adına bir hatim olur
Yapalimm yapalimmmmmm!!!! Ben varim... ama bisi sorucam okumaya basladigim evladim icin.. grup adina baslarsam tekrar baslamam lazim degilmi? Birde okuyacaklar yazarlarsa kisi sayisina gore cüzleri paylastiririz.. cok da guzel olur

Haklısın canım ben de farkındayım aslında umursamamam gerektiğinin ama bazen zayıf anıma denk geliyor sanırım. Ben ne kadar ekmek o kadar köfte düşüncesindeyim. Aile ilişkilerinde de emek vermenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben oturayım sen beni sev , saygılı sevgili hürmetli ol diye birşey olmuyor. Beni üzen birşeyler alıp almamasindan ziyade umursamaz ve üstüne bir de pişkin davranması. Ama ben bunu bilerek ona göre değer veriyorum veya vermiyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşım

Sen temkinli ol yaklasma yinede.. seni kıllandirmak icin demiyorum da bitlensende sampuani var oyle hemencecik geciveriyor merak etme.. bit mi piremi o da onemli.. bit kanatsiz o yuzden ziplayarak gecmez ama pire gecer... esyalarinda kiyafetlerinden gecer uzanip yatma uzak dur... ne olur ne olmaz.. bide kardesinin sacindan bitleri goremezsiniz cok kucuk ama yumurtalarini gorebilirsiniz.. yumurtalarida kuluckadan on gun sinra cikio.. o yuzden bi on gun sonra sen oldugun icin her gun sirkeli suyla sacini yikasin.. ince tarakla tarasin... kiz cocugu ise saci uzunsa sacini kut kesin en azindan... diyeceklerim bunlar ama endise etme bir on gun olmadan yada on gun gectigi gibi bir daha annen tum esyalarinu yikasin kaynat suda 60 derecede olmadina dikkat etsin anca geberiyo bu

Amin canım Rabbim kimseye muhtaç etmesin. Zaten bu gönülden gelmeden zorlama ile olacak iş değil. Bu cömertlik bu ilgi alaka ve büyük olmanın ağırlığını taşıyamıyorlarsa diyecek pek te birşey yok. Çok teşekkür ederim canım

Haklısın canım ama ilginç geliyor bazen bu düşüncesizlik. Buna üzülüp te kendime ve eşime yansıtmak istemiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar. Desteğin için çok çok teşekkür ederim.
Ya herkesin ki farkli bizim kp devamli kocamla konusur beni ona sorar duyarim.. ve devamli kendisi aramaktan hic firsat vermez oglu arasin arada duydugumda selam soyle derim artik demiyorum... hamileligimin baslangicinda o kadar kotu zamanlarimda vurup gelmediler.. icimde cok kaldi.. simdide arayip sormuyorlar.. ben arayip ne diyecem boyleyim soyleyim mi? Annem burda iyi ki yanimdami? Ama ogullarini iyi sisiriyorlar sanirim onuda anladim... ya bir tuhaflar artik ilgilenmiyorum eskiden gidip evlerine a dan z ye herbiseyini temizleyip bakiyordum... yani dayanamam ben cunki.. ama artik bu dusuncelerimden uzaklasmak benimde canimi sikiyor.. ne olur banada sicak davransalarda verici olsaydim... kendi kendilerine kaybediyolar.. esini seciyorsun da ailesini secemiyorsun... ilk evlendigim yillarda samimi konsularu var gittigimde senin bu kaynanan varya cok cimridir heeee demisti... bende ne bicim bu kadin yeni gelen gelinede boyle laf soylenirmi ne ayip demistim... meger gercekten haklilarmia kacc sene sonra bende jeton dustu

Benimde oyle cnm

Iyi olmus yazdigin icini doktun cnm en azindan insan birsey istrmiyor ama hevrsli gormeyincede uzuluyor.
Evet canım iyiki varsınız Hiç tanımadan bile birbirimizi anlamamız öyle iyi geliyor ki bana. Hemen aklıma geliyor sizinle paylaşıyorum. Sonra kendimi daha rahatlamış hissediyorum şükürler olsun. ❤

İnsallah bebeklerim
Analarina degil uyku konusunda babalarina ceker... bu sabah gec kalktim diye bu gece yatsamda uyku girmio gozume

E Ekyzdn03 ohhhhhh. Afiyet bal şeker olsunnnnnnn
Keske beraber olabilse ama yaptigimada yedigimede pisman oldum

Kuzuummmm bebiko degilde kilolar daha cok hobbidi hobbidi oynamaya basladi pismanimmm cooookkkk

Bizim dogumla bir basladi öylede sürüyor işte. Hocaya gitmek cok istedim ama iyi hoca bulmak cok zor bu devirde guvenip gidemedim

Yavrucum illa hocaya gitmek gerekmiyor her gun 7ser tane felak nas ayetel kursi ihlas fatiha oku evine kendinize bebise niyetlen. Bir mevlute sohbete gidersen hocayada okuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…