Alakaya maydanoz gibi olcakyenidogan goz bakimi, kulak bakimi vs videolarini izliyordum. Bebeklerde sunnet videosu da izledim. Icim yandi izlerken, agladim bile. Siz siz olun izlemeyin. Erkenden yaptirmayi dusunurken, simdi dusuncem bile degisti kizlar. Canim sikildi yahu tobe tobe
Kızlar size bişey diyecem çok üzgünüm eşimin işinden dolayı annemlerde yatılı kalıyorum bugün geldim daha kardeşim ilk okula gidyor bitlenmiş annem iyice yıkadı taradı flaan bütün çarşafları ne var ne yok kaynattı herşyi yeni açtı saçına da baktık sonradan sirke flan yok sadece taragaa bi kaç tane gelmiş çıtıktn sonra baktık iyice saçında hiçbişey yoktu hergün temizzlicek ama korkuyorum psikolojikmen bulaşır diye bnandaa çok korkuyorumkaşınmaktan öldüm sizlerde kusra bakmayın ama sormak istedim bulaşma falan olmaz değilmiiiiii
Oyle tabi canim.. yattigin yerden kil, goz ucunla kıl.. ya namaz degilde abdest zor... fitil felan aliom bende devamli akinti oluyo, cisimi yapiom anlamiom... ne bilim yani zorlasti artik... saol kuzum Yuusuf suresini ayrica geldigimde ehemmiyetli bakarim..Öyle tabi canım ama ben pek okuyamiyirum.
Rahat oturamiyorum bile hemen belim ağrıyor birsey olacak diye ödüm kopuyor.
ilk aylarimda 5. cüze karar okudum sonra okumadım.
Bazen yasin okuyorum.
Yusuf Suresi okumakta bebeği guzellestiriyormus, özellikle hamilelikte bebeğe hatim indirmek çok iyiymiş.
Ben namazlarimi baya oldu kilmayali kendimi çok eksik hissediyorum ki öyleyim
Oturarak kıldım bi süre sonra daha da zorlanınca hiç kilamadim.
Biliyorum her haldeyken kılmak gerekiyor bunun savunmasi yok ama korkuyorum birsey olur diye.
Rabbim affetsin insalllah kazalarini kilarım.
Haklısın canım ama ilginç geliyor bazen bu düşüncesizlik. Buna üzülüp te kendime ve eşime yansıtmak istemiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar. Desteğin için çok çok teşekkür ederim.Canım benimmm bende senin o yanaklarından
Yapalimm yapalimmmmmm!!!! Ben varim... ama bisi sorucam okumaya basladigim evladim icin.. grup adina baslarsam tekrar baslamam lazim degilmi? Birde okuyacaklar yazarlarsa kisi sayisina gore cüzleri paylastiririz.. cok da guzel olurKızlar aklıma ne geldi, kimimiz zaten hatim yapuyoruz ama yapamayanlar için tooplu bir hatim yapalım mı, okuyabilen birer cüz alsa, grup adına bir hatim olur
Hic dinlenmemis olmakta nasil olcak bilmemBebek olunca uykuyla sorunun olmaz alışıksın sonuçta geç vakitte çocuk uyutmaya.Ben yeniden başlıcam meselaBir de böyle düşün.
Haklısın canım ben de farkındayım aslında umursamamam gerektiğinin ama bazen zayıf anıma denk geliyor sanırım. Ben ne kadar ekmek o kadar köfte düşüncesindeyim. Aile ilişkilerinde de emek vermenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben oturayım sen beni sev , saygılı sevgili hürmetli ol diye birşey olmuyor. Beni üzen birşeyler alıp almamasindan ziyade umursamaz ve üstüne bir de pişkin davranması. Ama ben bunu bilerek ona göre değer veriyorum veya vermiyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşımCanım benimkiler de aynı çok ilgisizler.Bi ise ilk torunları olacak.Bebeğin bi ihtiyacı var mı diye hiç sormazlar.Tek merak ettiği göbeğimin ne kadar çıktıgıben hiç takmıyorum kafaya.Sen de hiç takmamaya çalış canım
Sen temkinli ol yaklasma yinede.. seni kıllandirmak icin demiyorum da bitlensende sampuani var oyle hemencecik geciveriyor merak etme.. bit mi piremi o da onemli.. bit kanatsiz o yuzden ziplayarak gecmez ama pire gecer... esyalarinda kiyafetlerinden gecer uzanip yatma uzak dur... ne olur ne olmaz.. bide kardesinin sacindan bitleri goremezsiniz cok kucuk ama yumurtalarini gorebilirsiniz.. yumurtalarida kuluckadan on gun sinra cikio.. o yuzden bi on gun sonra sen oldugun icin her gun sirkeli suyla sacini yikasin.. ince tarakla tarasin... kiz cocugu ise saci uzunsa sacini kut kesin en azindan... diyeceklerim bunlar ama endise etme bir on gun olmadan yada on gun gectigi gibi bir daha annen tum esyalarinu yikasin kaynat suda 60 derecede olmadina dikkat etsin anca geberiyo buKızlar size bişey diyecem çok üzgünüm eşimin işinden dolayı annemlerde yatılı kalıyorum bugün geldim daha kardeşim ilk okula gidyor bitlenmiş annem iyice yıkadı taradı flaan bütün çarşafları ne var ne yok kaynattı herşyi yeni açtı saçına da baktık sonradan sirke flan yok sadece taragaa bi kaç tane gelmiş çıtıktn sonra baktık iyice saçında hiçbişey yoktu hergün temizzlicek ama korkuyorum psikolojikmen bulaşır diye bnandaa çok korkuyorumkaşınmaktan öldüm sizlerde kusra bakmayın ama sormak istedim bulaşma falan olmaz değilmiiiiii
Amin canım Rabbim kimseye muhtaç etmesin. Zaten bu gönülden gelmeden zorlama ile olacak iş değil. Bu cömertlik bu ilgi alaka ve büyük olmanın ağırlığını taşıyamıyorlarsa diyecek pek te birşey yok. Çok teşekkür ederim canımCanım hiç üzülüp takma değmez yalnız değilsin bebişini düşün Allah muhtaç etmesin ben de ne babanneler dedeler görüyorum o kadar ilgililer ki eskiden çok üzülüyordum şimdi herkes ne ekerse onu biçer diyorum hiç umrumda değil
Ya herkesin ki farkli bizim kp devamli kocamla konusur beni ona sorar duyarim.. ve devamli kendisi aramaktan hic firsat vermez oglu arasin arada duydugumda selam soyle derim artik demiyorum... hamileligimin baslangicinda o kadar kotu zamanlarimda vurup gelmediler.. icimde cok kaldi.. simdide arayip sormuyorlar.. ben arayip ne diyecem boyleyim soyleyim mi? Annem burda iyi ki yanimdami? Ama ogullarini iyi sisiriyorlar sanirim onuda anladim... ya bir tuhaflar artik ilgilenmiyorum eskiden gidip evlerine a dan z ye herbiseyini temizleyip bakiyordum... yani dayanamam ben cunki.. ama artik bu dusuncelerimden uzaklasmak benimde canimi sikiyor.. ne olur banada sicak davransalarda verici olsaydim... kendi kendilerine kaybediyolar.. esini seciyorsun da ailesini secemiyorsun... ilk evlendigim yillarda samimi konsularu var gittigimde senin bu kaynanan varya cok cimridir heeee demisti... bende ne bicim bu kadin yeni gelen gelinede boyle laf soylenirmi ne ayip demistim... meger gercekten haklilarmia kacc sene sonra bende jeton dustuHaklısın canım ama ilginç geliyor bazen bu düşüncesizlik. Buna üzülüp te kendime ve eşime yansıtmak istemiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar. Desteğin için çok çok teşekkür ederim.
Sezaryen mi olcak canimBebeğin durumuna bağlı dedi canım martın başı planlıyormuş
Evet canım iyiki varsınızBenimde oyle cnm
Iyi olmus yazdigin icini doktun cnm en azindan insan birsey istrmiyor ama hevrsli gormeyincede uzuluyor.
Ben de hiç yemedim canımKızlar bir doğulu olarak ben hiç midye falan yemedim kokoreç falanbana yabancı gelyor
Evet cok lezzetli oluyorBen de hiç yemedim canımMidye değil ama kokoreçi merak ediyorum. Böyle ekmek arasında yapıyorlar ya tv de görmüştüm. O şekilde sanki çok lezzetli olurmuş gibi geliyor
Bende Altınşehir de kanuniye çokk yakınımbende kucukcekmecedeyim... atakent de... kanuni ye cok yakinim...
Keske beraber olabilse
Yahuu delisin sennye bakalim kudursun icerdekide azicik hobbidi hobbidi oynamaya baslar annesi... benimde canim cekiyordu ne zamandir... ama dun balikla tahin helvasi az yedim... ama elde yapilan helvanin tadi ayri oluyorr.. ne zamandir aklimda ama suanda oldursen yapamam bende yarin yapayim bari ☺
3. Etapta 13 sene yasadim teyzem hala oradabende kucukcekmecedeyim... atakent de... kanuni ye cok yakinim...
Bizim dogumla bir basladi öylede sürüyor işte. Hocaya gitmek cok istedim ama iyi hoca bulmak cok zor bu devirde guvenip gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?