2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ruyalara dikkat bazen Rabbim bebisi gosteriyor. Ruyasinda gorup oncesinde anlatip dogdugunda birebir aynisini doguranlar var

Off midye hasret kaldim, hele Izmir de cesmede 40lari 50leri kisi basina yedigimizi biliyorum

Ahh kuzum hic sikma canini benimki ilk kizimda sadece ilk torununun lekeli kiyafetlerini gondermisti bana. Bende aynen iade ettim. Sonra gorusmemeyede basladik bir cop almisligi yok. Masallah takmisti birde o kadar. Kp desen ayrilar onlar. Dogumumu karsilamisti ama bir kere yalandan olsada birseye ihtiyaciniz var mi diye sormadi. Simdide oyle kp beni cok sever sozde ama bir kere sormadi, kizim ne yapabildiniz birseye ihtiyaciniz var mi diye. Dogumu karsilayacak sanirim yine ondanda sormuyor oabilir diye dusunuyorum bilmiyorum dogumum biraz pahali cunku 7 civarinda.

Ya kizlar siz diyosunuz ya suramda buramda ben hem bilmiyorum hemde benimki genelde kelebek kanadi gibi yada sanki yilan kivrilipta kayiyor gibi bir sorun mu var diye dusunmeye basladim. Ultrasonda hareketli gorduk ama ne biliyim iste oyle guclu vurmalari pek yok denecek kadar nadir

Benimde öyle canım.nerde neyi var hala anlayamıyorum doktora gidince soruyorum.Öyle hareketleri canımı falan acıtmıyor yani

Ya bu arada etrafımda kime sordum sa hep 38.haftada doğurmuş ablam da normal doğum yaptı ama o da 38 de doğurmuş. Acaba 40 deyip genelliyorlar mı?
yok cnm o yumurtanın döllenmesi ile alakalı onların ki erken dollenmistir,benim tam 39+9 da gece 23.30 da oldu yani yarim saat sonra doğsa 40 olacaktı ,kişiden kişiye de değişiyor ,bebege gore de değişiyor ,bebek erken gelişirse dalan bi cok etmen var cnm ,tabi biz 38 e kadar hatta 36 ya kadar butun hazırlıklarımızı yapıcaz ne zaman gelirse minnoslar

Ruyalara dikkat bazen Rabbim bebisi gosteriyor. Ruyasinda gorup oncesinde anlatip dogdugunda birebir aynisini doguranlar var
ben mesela kizimin aynisini gordum herkes erkek karnin sivri derdi bende ruyamda sari renkli gözlü ,yuvarlak süratli kizimin aynisini gordum 3 yaş halini falan dedim kizim olacak,bu sefer de ruyamda oğlumun ultrasonda resmen erkek oldugunu gordum maglum yerinden iki gün sonra kontrolde dr erkek dedi

Off midye hasret kaldim, hele Izmir de cesmede 40lari 50leri kisi basina yedigimizi biliyorum
bizde hep balayında falan yedik mezhebimiz hanefi kayinbabam gelince haram dedi balığa benzemeyeler yengeç,ıstakoz,midye,kalamar,ahtapot vs araştırdım ki öyleymiş gerçekten yemedik bi daha ama midye cok güzeldi

Yapalimm yapalimmmmmm!!!! Ben varim... ama bisi sorucam okumaya basladigim evladim icin.. grup adina baslarsam tekrar baslamam lazim degilmi? Birde okuyacaklar yazarlarsa kisi sayisina gore cüzleri paylastiririz.. cok da guzel olur
Kendi okuduklarımız ayrı olur canım, herkes birer cüz alsa hemen biter zaten çok yük olmaz, dediğin gibi okuyabilecekler hangi cüzleri okuyacaklarını yazsınlar, ona göre paylaşalım

Evet bencede haftalar ilerledikce artacak bu durum bencede. Bende hemen isimi halledip dinlenmeye bakiyorum :).

Canım bu iyi birşey aslında ☺ Seni sıkacak kadar müdahaleci değilse bence hem bebisinize hem de aslında sana ve eşine değer verdiğini gösterir.
Yok beni sikmaz canim. Orecegi yelek modelini alacagi tulumu bile bana danisir sorar oyle yapar bisey yapacaksa Allah razi olsun deger verdigini biliyorum ama cok benimsiyor oda iste. Dunyadaki tek torun onun sanki olsun ilgisizden iyidir demi

Bazen banada olur gicik gicik davranirim ariza cikaririrm hemen anlarki tuhaf ruya gormusumdur surunduruyorumdur

Demekki daha fazla alan var daha rahat hareket ediyor ☺. Hemen kotuyu dusunmek huy oldu gebelikte

Bencede izmirde yemeyen yoktur. Ben ankaradayim oyle nerden bulayim demi icinde buk olsada yencek kdr lezzetlimi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…