Vc kalkınca uykusu kaçanlar
Ben bir kere rüyamda gördüm. Çok netti. Kokusunu falan aldım yani, öyle ki sabah uyandığımda burnumda hala kokusu vardı ve beni ondan koparmışlar gibi hissediyordum, göğüslerim sızlıyorduEvlat rüyada bile böyle güzelse...
Midye İzmirde tüketmeyen toktur sanırım. Alışkanlık meselesidaha 5 yaşımda tezgah başında babamla yerdim aman boşver yemiyorsan hiç yeme bulşma hiç, baya sağlıksız bir şey ama afedersin içine bok da koysalar yerim napayım
Yaaa bem sakatat cok severim
Ahh kuzum hic sikma canini benimki ilk kizimda sadece ilk torununun lekeli kiyafetlerini gondermisti bana. Bende aynen iade ettim. Sonra gorusmemeyede basladik bir cop almisligi yok. Masallah takmisti birde o kadar. Kp desen ayrilar onlar. Dogumumu karsilamisti ama bir kere yalandan olsada birseye ihtiyaciniz var mi diye sormadi. Simdide oyle kp beni cok sever sozde ama bir kere sormadi, kizim ne yapabildiniz birseye ihtiyaciniz var mi diye. Dogumu karsilayacak sanirim yine ondanda sormuyor oabilir diye dusunuyorum bilmiyorum dogumum biraz pahali cunku 7 civarinda.Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben biraz üzgün gibiyim. Konu birçoğumuzun ortak konusu aslında. Bugün kv misafirlikteyiz. Benim kv mde ilgisiz olan gruptan. (Bi aşırı ilgililer bir de aşırı ilgisiz olanlar var ya:)) Şöyle ki kızım doğduğunda misafir gibi bir pijama takımı alıp gelmişti. Bununla ilgili sitemlerimi direk yüzüne söylemiştim o zaman. Sonrasında da bi beklenti içinde olmadım açıkçası. Kızım 2 yaşında ama bi çikolata almamışlardır doğrusu. Şimdi de aynı ilgisizlik devam ediyor. Bugün de çarşıya gittiğini söyledi ve bazı mağazalarda indirim olduğunu söyledi. Bana bakıyor musun hiç filan dedi. Ben de şimdilik çok gezmedim. Zaten kızımın küçülen giysilerini de değerlendiririm inşallah dedim. Sen baktın mı güzel şeyler var mıydı dedim. Yok ben göz gezdirip geçtim dedi. Birşey demedim. Hiç lafını bile etmez. Allah muhtaç etmesin. Beklentiye girmemem gerektiğini biliyorum. Ama yine de beni anlarsınız :/
İşte onlardan biri benimVc kalkınca uykusu kaçanlar
Benimde öyle canım.nerde neyi var hala anlayamıyorum doktora gidince soruyorum.Ya kizlar siz diyosunuz ya suramda buramda ben hem bilmiyorum hemde benimki genelde kelebek kanadi gibi yada sanki yilan kivrilipta kayiyor gibi bir sorun mu var diye dusunmeye basladim. Ultrasonda hareketli gorduk ama ne biliyim iste oyle guclu vurmalari pek yok denecek kadar nadir
yok cnm o yumurtanın döllenmesi ile alakalı onların ki erken dollenmistir,benim tam 39+9 da gece 23.30 da oldu yani yarim saat sonra doğsa 40 olacaktı ,kişiden kişiye de değişiyor ,bebege gore de değişiyor ,bebek erken gelişirse dalan bi cok etmen var cnm ,tabi biz 38 e kadar hatta 36 ya kadar butun hazırlıklarımızı yapıcaz ne zaman gelirse minnoslarYa bu arada etrafımda kime sordum sa hep 38.haftada doğurmuş ablam da normal doğum yaptı ama o da 38 de doğurmuş. Acaba 40 deyip genelliyorlar mı?
ben mesela kizimin aynisini gordum herkes erkek karnin sivri derdi bende ruyamda sari renkli gözlü ,yuvarlak süratli kizimin aynisini gordum 3 yaş halini falan dedim kizim olacak,bu sefer de ruyamda oğlumun ultrasonda resmen erkek oldugunu gordum maglum yerinden iki gün sonra kontrolde dr erkek dediRuyalara dikkat bazen Rabbim bebisi gosteriyor. Ruyasinda gorup oncesinde anlatip dogdugunda birebir aynisini doguranlar var
bizde hep balayında falan yedik mezhebimiz hanefi kayinbabam gelince haram dedi balığa benzemeyeler yengeç,ıstakoz,midye,kalamar,ahtapot vs araştırdım ki öyleymiş gerçekten yemedik bi daha ama midye cok güzeldiOff midye hasret kaldim, hele Izmir decesmede 40lari 50leri kisi basina yedigimizi biliyorum
Kendi okuduklarımız ayrı olur canım, herkes birer cüz alsa hemen biter zaten çok yük olmaz, dediğin gibi okuyabilecekler hangi cüzleri okuyacaklarını yazsınlar, ona göre paylaşalımYapalimm yapalimmmmmm!!!! Ben varim... ama bisi sorucam okumaya basladigim evladim icin.. grup adina baslarsam tekrar baslamam lazim degilmi? Birde okuyacaklar yazarlarsa kisi sayisina gore cüzleri paylastiririz.. cok da guzel olur
Canım daha gelmedi benim krem geldiğinde atarım tabikiBende alıcam ama boyutuna karar veremedim arkadaşım çok kullanılmıyor en küçük boyu al dedihayaksii sizden rica etcem 10 ve 40 ml. Fotoğrafını atarmısınız
Evet bencede haftalar ilerledikce artacak bu durum bencede. Bende hemen isimi halledip dinlenmeye bakiyorum :).Dönem dönem sertleşiyor. Üstelik uzun zamandır böyle. 2 dk yürüsem sertleşiyor. Derste sertleşiyor. Az oturuyorum öyle durumlarda. Geçen kontrolde sorduğumda normal ama sen yine de yürüme o zaman dedi. Ben de açıkçası hızlı kilo alıyorum diye pek dinlemedim, o kadarcık hareketim de olsun dedimAma bundan sonra biraz daha dikkat edicem. 30dan sonra daha sıklaşır gibime geliyor
Yok beni sikmaz canim. Orecegi yelek modelini alacagi tulumu bile bana danisir sorar oyle yapar bisey yapacaksa Allah razi olsun deger verdigini biliyorum ama cok benimsiyor oda iste. Dunyadaki tek torun onun sankiCanım bu iyi birşey aslında ☺ Seni sıkacak kadar müdahaleci değilse bence hem bebisinize hem de aslında sana ve eşine değer verdiğini gösterir.
Bazen banada olurKızlar ya bugün çok sıkıldım sürekli rüyamda eşimi görüyorum tuhaf tuhaf şeyler oluyor.
Bende sanırım etkisinde kalıyorum ve üzülüyorum.
Ona anlatsam dalga geçecek benimle, bu aralar çok yoğun çalışıyor pek gorusemiyoruz çok özlüyorum.
Bana ilgisi az geliyor o yüzden galiba böyle geriliyorm
Demekki daha fazla alan var daha rahat hareket ediyor ☺. Hemen kotuyu dusunmek huy oldu gebelikteYa kizlar siz diyosunuz ya suramda buramda ben hem bilmiyorum hemde benimki genelde kelebek kanadi gibi yada sanki yilan kivrilipta kayiyor gibi bir sorun mu var diye dusunmeye basladim. Ultrasonda hareketli gorduk ama ne biliyim iste oyle guclu vurmalari pek yok denecek kadar nadir
Bendeeee kelle paça mumbarrrneyse susayımmm
Bencede izmirde yemeyen yoktur. Ben ankaradayim oyle nerden bulayim demiMidye İzmirde tüketmeyen toktur sanırım. Alışkanlık meselesidaha 5 yaşımda tezgah başında babamla yerdim aman boşver yemiyorsan hiç yeme bulşma hiç, baya sağlıksız bir şey ama afedersin içine bok da koysalar yerim napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?