2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Off bnde baskasininn cocugunu hic oyle sevemezdim kendi coxugum olunca hepten biraktim annesi huzursuz olmasin die . . Bazisi nasil seviyor yalap salap

Ruyalara dikkat bazen Rabbim bebisi gosteriyor. Ruyasinda gorup oncesinde anlatip dogdugunda birebir aynisini doguranlar var
Ben kizima hamileyken henuz cinsiyeti bilmiyorken 5 yaslarinda siyah sacli siyah gozlu bir kiz gormustum. Amma velakin benim kiz ela gozlu sarisin bunda tutcakmi bakalim. Bunda da ilk siyah sacli bir bebek gordum, sonrada keltoş bir bebek. Cinsiyetler tutuyo ama

Kuran okuyan hatim yapmaya calisan arkadaslarim . Benimde hatim niyetim var birde her cuma muhakkak bebegimin niuetime 1 tane yasin okuyorum . Gebeligi ogrendigimde basladim . Abdest tutmak biraz zorluyo benide yinede namazlarin oesine 2 sayfada olsa okumaya calisiyorum . Gece uykum kacinca kalkip okuyorum. Namazida oturarak kiliyorum feyiz alamiyorum cogu zamanda kariatiriyorum rekatlari kizimda aradan beni durtukledigi icin ama yinede birakmiyorum kendime o boslugu vermiyorum insallah vermicemde. Eger toplu hatim yapalim dersnriz sayi cikarsa herkese 1 cuz dusecek sekilde ben katilmak isterim .

Sanırım benim de erken döllenme. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde sata göre 3 haftalıktım ama doktora gittiğimde 4 haftalıkla uyumlu dediler, gene de bilemiyorum tam regl bitişi hamile kalmışım

Bizim de kızımda doktor cinsiyet için büyük ihtimal erkek demişti.Ben de rüyalarımda görüyordum kız çocuğu hep bana yüz vermiyor küsmüş.Ben kızım bana niye erkek diyorsunuz diyordu.Eşime söylüyordum inanmıyordu.Zaten kız hissediyordum.Bunda da test yapacağım sabah erkek çocuk gördüm.Annem de ikiz çocuk görmüş.Baştan ikizdi zaten benim.Ben rüyalara inanırım çıkar genelde benim.Eşimle tanışmadan da evlendiğimizi görmüştüm.

Bazen banada olur gicik gicik davranirim ariza cikaririrm hemen anlarki tuhaf ruya gormusumdur surunduruyorumdur
Bir kere eşimle rüyamda kavga etmiştik te iki gün trip atmıştımNeyin var diye sorduğunda vardır elbet bir kabahatin deyip delirtiyordum.Yine ne yaptım diye söyleniyordu

Allah kabul etsin canım. Ben isterdim ama benim pek belli olmuyor. Sabahları yolda gelirken inşirah, inşikak ve meryem surelerini okuyorum. Onun dışında ilk zamanlar hergün 2 sayfa kuran okumaya çalışıyordum ama şu sıralar nedense hiç halim olmuyor. Sadece doğumu kolaylaştırması için su 3 sureyi okuyorum.

İnsallah bebeklerim
Analarina degil uyku konusunda babalarina ceker... bu sabah gec kalktim diye bu gece yatsamda uyku girmio gozume
Benim kız bana çekmiş.Çok uyku sevmem.Gün içinde uyuyamam hiç.Geç yatarım erken kalkarım.Babası 7-24 uyuma modunda.Keşke bemzeseymiş ona.

Ya bu arada etrafımda kime sordum sa hep 38.haftada doğurmuş ablam da normal doğum yaptı ama o da 38 de doğurmuş. Acaba 40 deyip genelliyorlar mı?
Onu tamamen çocuk belirliyor ben 38+6 da doğum yaptim. Eltim 41 biterken suni sancıyla, suan bir arkadaşım doğum yapmak üzere 40.hafta 3 gün sonra bitecek. Görümcem 37 de doğurdu 2.cocugunu yavruların sağlıkları için en azından 38 olsunlar alacakları 100 Gr lar bile işlerine yarayacak

Kızımda bütün hazırlıklar bitti öyle bakmaya geldiler kv ve kp.Ben de kırılmıştım ilgisizliklerine.Ama sonra battaniyesini ve nevresim takımı dikti torununa.Daha sonra kızları hamileydi.Doğum yapmalarına bir hafta yakın memleketten geldiler.Çok söylendi görümcem.Yani sadece bana değil kızlarına da yaptılar aynısını o yüzden takmıyorum ben.Ama arar sorarlar bir isteğin var mı iyi misin diye.

Esimi gormedim ama kizlari gordum bende

Seker yuklemesi yaptırdım. Çok fenayim. Kizimda böyle olmamistim. O gazoz gibi olmasi beni mahvetti. Kizimda suya karistirio verilmisti :'(
ben hiç sorun yaşamadım şeker yüklemesinde biliyor musunuz hatta tadını sevdim ben de burn enerji içeceğine benzettim tadını ama içip beklerken biraz mide bulantısı yaşadım o da aç karnına olmaktan olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…