- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Beenn cik ciksa uykum kacarVc kalkınca uykusu kaçanlar
Off bnde baskasininn cocugunu hic oyle sevemezdim kendi coxugum olunca hepten biraktim annesi huzursuz olmasin die .O zaman benimki baya uykucu (anası gibi. Annem beni bir emzirirmiş, 6 saat aralıksız uyurmuşum.) ve kendini beğenmiş olacak.hiç kimseye pas vermiyor. Babası ve anneannesi hariç biri dokunduğu zaman kıpırdamayı dahi kesiyor
Ben de hiç bebek almadım kucağımaben hatta bebeklere dokunmam da. İdeal bir misafirimdir. Bebekleri öpmeyi geçtim, dokunmam bile. Sadece kıyafetli yerlerine dokunurum sevmek için. Çoğunlukla onu da yapmam hatta çünkü çok küçükler
Meyvenin yaninda sut ayran tada bir kase yogurt yerseniz sekeri yukseltmezVazgeçemediğim tek şey meyve işte, benim düşmanım çok seviyorum çok
Ben kizima hamileyken henuz cinsiyeti bilmiyorken 5 yaslarinda siyah sacli siyah gozlu bir kiz gormustum. Amma velakin benim kiz ela gozlu sarisinRuyalara dikkat bazen Rabbim bebisi gosteriyor. Ruyasinda gorup oncesinde anlatip dogdugunda birebir aynisini doguranlar var
Sanırım benim de erken döllenme. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde sata göre 3 haftalıktım ama doktora gittiğimde 4 haftalıkla uyumlu dediler, gene de bilemiyorum tam regl bitişi hamile kalmışımyok cnm o yumurtanın döllenmesi ile alakalı onların ki erken dollenmistir,benim tam 39+9 da gece 23.30 da oldu yani yarim saat sonra doğsa 40 olacaktı ,kişiden kişiye de değişiyor ,bebege gore de değişiyor ,bebek erken gelişirse dalan bi cok etmen var cnm ,tabi biz 38 e kadar hatta 36 ya kadar butun hazırlıklarımızı yapıcaz ne zaman gelirse minnoslar
Bizim de kızımda doktor cinsiyet için büyük ihtimal erkek demişti.Ben de rüyalarımda görüyordum kız çocuğu hep bana yüz vermiyor küsmüş.Ben kızım bana niye erkek diyorsunuz diyordu.Eşime söylüyordum inanmıyordu.Zaten kız hissediyordum.Bunda da test yapacağım sabah erkek çocuk gördüm.Annem de ikiz çocuk görmüş.Baştan ikizdi zaten benim.Ben rüyalara inanırım çıkar genelde benim.Eşimle tanışmadan da evlendiğimizi görmüştüm.Ben kizima hamileyken henuz cinsiyeti bilmiyorken 5 yaslarinda siyah sacli siyah gozlu bir kiz gormustum. Amma velakin benim kiz ela gozlu sarisinbunda tutcakmi bakalim. Bunda da ilk siyah sacli bir bebek gordum, sonrada keltoş bir bebek. Cinsiyetler tutuyo ama
Bir kere eşimle rüyamda kavga etmiştik te iki gün trip atmıştımBazen banada olurgicik gicik davranirim ariza cikaririrm hemen anlarki tuhaf ruya gormusumdur surunduruyorumdur
Allah kabul etsin canım. Ben isterdim ama benim pek belli olmuyor. Sabahları yolda gelirken inşirah, inşikak ve meryem surelerini okuyorum. Onun dışında ilk zamanlar hergün 2 sayfa kuran okumaya çalışıyordum ama şu sıralar nedense hiç halim olmuyor. Sadece doğumu kolaylaştırması için su 3 sureyi okuyorum.Kuran okuyan hatim yapmaya calisan arkadaslarim. Benimde hatim niyetim var birde her cuma muhakkak bebegimin niuetime 1 tane yasin okuyorum . Gebeligi ogrendigimde basladim . Abdest tutmak biraz zorluyo benide yinede namazlarin oesine 2 sayfada olsa okumaya calisiyorum . Gece uykum kacinca kalkip okuyorum. Namazida oturarak kiliyorum feyiz alamiyorum cogu zamanda kariatiriyorum rekatlari kizimda aradan beni durtukledigi icin ama yinede birakmiyorum kendime o boslugu vermiyorum insallah vermicemde. Eger toplu hatim yapalim dersnriz sayi cikarsa herkese 1 cuz dusecek sekilde ben katilmak isterim .
Ben de hasret kaldım.Geçen eşim almış severim diye.İyi misin bana yasak dedim.Özenmeyim diye bir tane zorla yedirdi.Kendisi koca kutuyu bitirdi karşımdaOff midye hasret kaldim, hele Izmir decesmede 40lari 50leri kisi basina yedigimizi biliyorum
Benim kız bana çekmiş.Çok uyku sevmem.Gün içinde uyuyamam hiç.Geç yatarım erken kalkarım.Babası 7-24 uyuma modunda.Keşke bemzeseymiş ona.İnsallah bebeklerim
Analarina degil uyku konusunda babalarina ceker... bu sabah gec kalktim diye bu gece yatsamda uyku girmio gozume
Onu tamamen çocuk belirliyor ben 38+6 da doğum yaptim. Eltim 41 biterken suni sancıyla, suan bir arkadaşım doğum yapmak üzere 40.hafta 3 gün sonra bitecek. Görümcem 37 de doğurdu 2.cocugunuYa bu arada etrafımda kime sordum sa hep 38.haftada doğurmuş ablam da normal doğum yaptı ama o da 38 de doğurmuş. Acaba 40 deyip genelliyorlar mı?
Kızımda bütün hazırlıklar bitti öyle bakmaya geldiler kv ve kp.Ben de kırılmıştım ilgisizliklerine.Ama sonra battaniyesini ve nevresim takımı dikti torununa.Daha sonra kızları hamileydi.Doğum yapmalarına bir hafta yakın memleketten geldiler.Çok söylendi görümcem.Yani sadece bana değil kızlarına da yaptılar aynısını o yüzden takmıyorum ben.Ama arar sorarlar bir isteğin var mı iyi misin diye.Haklısın canım ben de farkındayım aslında umursamamam gerektiğinin ama bazen zayıf anıma denk geliyor sanırım. Ben ne kadar ekmek o kadar köfte düşüncesindeyim. Aile ilişkilerinde de emek vermenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben oturayım sen beni sev , saygılı sevgili hürmetli ol diye birşey olmuyor. Beni üzen birşeyler alıp almamasindan ziyade umursamaz ve üstüne bir de pişkin davranması. Ama ben bunu bilerek ona göre değer veriyorum veya vermiyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşım❤
Kız sabah sabah güldürdün beniBir kere eşimle rüyamda kavga etmiştik te iki gün trip atmıştımNeyin var diye sorduğunda vardır elbet bir kabahatin deyip delirtiyordum.Yine ne yaptım diye söyleniyordu
Oglumu tam 40+0da normal dogum yaptim.Ya bu arada etrafımda kime sordum sa hep 38.haftada doğurmuş ablam da normal doğum yaptı ama o da 38 de doğurmuş. Acaba 40 deyip genelliyorlar mı?
Geçmiş olsun canım, inşlh sonuçlar iyi çıkar da çektiğini unutursunSeker yuklemesi yaptırdım. Çok fenayim. Kizimda böyle olmamistim. O gazoz gibi olmasi beni mahvetti. Kizimda suya karistirio verilmisti :'(
Esimi gormedim ama kizlari gordum bendeBizim de kızımda doktor cinsiyet için büyük ihtimal erkek demişti.Ben de rüyalarımda görüyordum kız çocuğu hep bana yüz vermiyor küsmüş.Ben kızım bana niye erkek diyorsunuz diyordu.Eşime söylüyordum inanmıyordu.Zaten kız hissediyordum.Bunda da test yapacağım sabah erkek çocuk gördüm.Annem de ikiz çocuk görmüş.Baştan ikizdi zaten benim.Ben rüyalara inanırım çıkar genelde benim.Eşimle tanışmadan da evlendiğimizi görmüştüm.
ben hiç sorun yaşamadım şeker yüklemesinde biliyor musunuz hatta tadını sevdim ben de burn enerji içeceğine benzettim tadınıSeker yuklemesi yaptırdım. Çok fenayim. Kizimda böyle olmamistim. O gazoz gibi olmasi beni mahvetti. Kizimda suya karistirio verilmisti :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?